تورم آمریکا در ماه مارس به دلیل جنگ در ایران افزایش یافت
آنچه در ماه مارس افزایش یافته است به شرح زیر است:
بنزین: تنها در ماه مارس ۲۱ درصد افزایش یافت
نفت کوره ۳۱ درصد افزایش یافت
بلیط هواپیما ۳ درصد افزایش یافت
کرایه کشتی ۱.۴ درصد افزایش یافت
@farsitweets
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین تصاویر منتشر شده از محل مذاکرات در پاکستان
+این پاکستانی ها خیلی تو زحمت افتادن. خدا کنه یه چیزی بشه تهش😁
@farsitweets
انصافا ما چه قدر تو خوانندههامون آدم درجه یک و وطندار و باریشه داریم!
محسن چاووشی
محمد معتمدی
رضا صادقی
علی زندوکیلی
زانکو
پرواز همای
گرشا رضایی
غلامرضا صنعتگر
مصطفی راغب
بنیامین بهادری
احسان یاسین
علی قلیچ
حسین حقیقی
و ...
این جنگ باعث شد بیشتر بفهمیم ..
» لباس شخصی «
@farsitweets
🔴سعی کنیم دیگر نایس نباشیم!
🔸احراز هويت اکثر قریب به اتفاق پیکرهای مطهر شهدای حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل به ایران با تست دی ان ای انجام شده. خودتان حجم بی رحمی و ويرانی رو بسنجید.
🔹هزینه بسیار سنگینی برای اصلاح ذهن زامبی هایی دادیم که از ۱۵ سال قبل با شعار نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران چارچوب امنیت ساز ایران در منطقه و عمق راهبردی کشورمان تا دریای مدیترانه را سست کردند تا در نهایت به جایی رسیدیم که مجبور شدیم در خیابان های تهران و اصفهان و تبریز و شیراز و مشهد و ... از ایران دفاع کنیم.
🔸با هدایت رسانه ای تخدیرکننده شبکه های فارسی زبان صهیونیستی - آمریکایی- انگلیسی، اصطلاح "عوضش امنیت داریم" را به سخره گرفتند و اصولا نمی شد سر کلاس های درس دانشگاه این مساله ساده را جا انداخت که اگر لبنان و سوریه را رها کنیم چه فاجعه ای در خانه ایران را خواهد زد.
🔹حالا با تخریب پتروشیمی ها، فولاد مبارکه و اهواز و هواپیماهای غیرنظامی و برخی زیرساخت های حساس نظامی و غیرنظامی دیگر ذهن غربزده مسئولان و مردم ما اصلاح شده. فهمیده اند که اروپا و آمریکا هرگز خواستار یک ایران قدرتمند و موفق نبوده، نیستند و نخواهند بود. فهمیده اند که تصویرسازی از ایران به عنوان یک کشور محجوب و مودب که میخواهد "نایس بازی" در بیاورد نه با تحسین جهان مواجه می شود و نه به حفظ امنیت و تمامیت ارضی ایران کمک می کند. چون نظام بین الملل فاقد یک اقتدار مرکزی و مبصری است که وحشی های جهان را سر جایش بنشاند. تنها راه بقا در این دنیای وحشی و مبتنی بر قلدری افزایش قدرت مادی و معنوی و چنگ و دندان نشان دادن به بچه پرروهایی است که چشم طمع به این خاک دارند. کاری که این بار کردیم و ای کاش زودتر انجام داده بودیم.
🔸افسوس که فشار و نفهمی برخی سیاسیون و افکار عمومی بازی خورده، جلوی اقدام مناسب در زمان مناسب علیه اسرائیل و آمریکا را گرفت و حالا ما این هزینه سنگین را پرداخته ایم. به هر حال جای ضرر را از هر جا بگیری منفعت است.
🔹دیگر این نوع خطاهای تحلیلی پذیرفته نیست. باید در مسیر درست با طرز فکر درست با قدرت عمل کرد و هر کس همراه نیست باید بی تعارف با مشت محکم کنار گذاشته شود. چون دفعه بعد شاید چیزی از ایران باقی نماند که بخواهیم در مورد روش درست کشور داری و حفظ این گربه ۷۰۰۰ ساله جر و بحث کنیم. حواسمان را جمع کنیم! خیلی زیاد!
» احسان موحدیان «
@farsitweets
هدایت شده از تبلیغات گسترده موهیتو
💖 دوستم روزی یه عـــطـــر میزنه میاد دانشگاه😚
یکی از یکی خوشبوتر🌸
طوری که همه مـــحــــو بـــوی عـــطــرش میشن🥲
بالاخره به من گفت که از کجا میخره🤫
👇❤️🔥👇❤️🔥
https://eitaa.com/joinchat/1727005556C885279f8bf
ضمانت #مرجوعی داره✅و مشاوره برای انتخاب عطر مناسب با سلیقت👌
.
14.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ « یکی بهم بگه دروغه »
@farsitweets
✅ کار هر روز ترامپ ؛ پرداخت عوارض کشتیهای آمریکایی در اپلیکیشن تنگه من
@farsitweets
امروز فقط یه نفتکش از تنگه هرمز عبور کرده اونم بعد از پرداخت هزینه به ایران
من نمیگم سی ان ان میگه
» دچار خبر «
@farsitweets