🔴 دقایقی پیش صدای چند انفجار از سمت غرب بندرعباس به گوش رسید.
🔹مردم در کرگان میناب هم صدای چند انفجار شنیدهاند.
🔹هنوز محل دقیق این انفجارها مشخص نيست.
🔸دقایقی پیش یک مقام ارشد آمریکایی به رسانههای صهیونیستی گفت که حملات به چند نقطه در ایران در حال انجام است.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🔴 دقایقی پیش صدای چند انفجار از سمت غرب بندرعباس به گوش رسید. 🔹مردم در کرگان میناب هم صدای چند انفج
🔴 سازمان تروریستی سنتکام: به دستور ترامپ، ارتش آمریکا حملات بیشتری را علیه چندین هدف در ایران آغاز کرده است.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🔴 سازمان تروریستی سنتکام: به دستور ترامپ، ارتش آمریکا حملات بیشتری را علیه چندین هدف در ایران آغا
🔴 وبگاه آکسیوس بهنقل از مقامهای آمریکایی: آمریکا حملات را با هدف تحت فشار قراردادن تهران برای امضای توافق انجام داده است.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🔴 وبگاه آکسیوس بهنقل از مقامهای آمریکایی: آمریکا حملات را با هدف تحت فشار قراردادن تهران برای ام
🔴 گروه هکری حنظله: واحدهای جنگ الکترونیک و اختلال سیگنال «حنظله» هماکنون درحال مختلکردن فعالانه سیستمها و سیگنالهای دشمن هستند.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🔴 گروه هکری حنظله: واحدهای جنگ الکترونیک و اختلال سیگنال «حنظله» هماکنون درحال مختلکردن فعالانه
🔴 گروه هکری حنظله: آغاز پاسخ ترکیبی، قاطع و ویرانگر اتاق عملیات مشترک فرماندهی سایبری حنظله و سپاه پاسداران به دشمن تا دقایقی دیگر رقم خواهد خورد.
@Farsna
تکمیلی/ گزارشهای اولیه از حمله به کشتیهای آمریکایی در تنگه هرمز
🔹 رسانه عراقی «صابریننیوز» بامداد پنجشنبه گزارش داد که کشتیهای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز هدف حملات موشکی و پهپادی نیروهای مسلح ایران قرار گرفتهاند.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🔴 گروه هکری حنظله: آغاز پاسخ ترکیبی، قاطع و ویرانگر اتاق عملیات مشترک فرماندهی سایبری حنظله و سپاه
🔴 گروه هکری حنظله: بخش بزرگی از موج اول و دوم حملات ارتش تروریست آمریکا تا این لحظه بهخاطر عملیات واحدهای جنگ الکترونیک مختل شده است.
@Farsna
خبرگزاری فارس
🔴 گروه هکری حنظله: بخش بزرگی از موج اول و دوم حملات ارتش تروریست آمریکا تا این لحظه بهخاطر عملیات
🔴 صداوسیما بهنقل از روابطعمومی سپاه: درپی تجاوز جنگنده f16 دشمن به حریم هوایی خلیج فارس و شلیک موشک سامانه پدافند هوایی سپاه به سمت آن، جنگنده متجاوز متواری شد.
@Farsna
🔴 تکذیب وقوع انفجار در عسلویه
🔹بررسیهای خبرنگار فارس در عسلویه حاکی است تا این لحظه هیچ انفجاری در محدوده پتروشیمی و پالایشگاهی این منطقه صورت نگرفته است و اخبار منتشر شده در این خصوص کذب است.
🔹فرماندار عسلویه نیز در گفتوگو با خبرنگار فارس اصابت هرگونه پرتابه و وقوع انفجار داخل محدوده این شهرستان را تکذیب کرد.
@Farsna
خبرگزاری فارس
تکمیلی/ گزارشهای اولیه از حمله به کشتیهای آمریکایی در تنگه هرمز 🔹 رسانه عراقی «صابریننیوز» بامدا
🔴 نشریهٔ صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت که گزارشهای اولیهای از آسیب دیدن یک کشتی جنگی آمریکا بر اثر اصابت موشک هایپرسونیک ایرانی دریافت کرده است.
@Farsna
🔴قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا(ص): از این لحظه به دلیل ناامنی در منطقه، تنگه هرمز برای تردد هر نوع شناور اعم از نفتکش و تجاری بسته اعلام می گردد و هرگونه تردد مورد اصابت قرار خواهد گرفت
🔸در ادامه شرارت های آمریکای جنایتکار و با توجه به آغاز حملات ارتش متجاوز آن کشور به برخی از مناطق جنوب در استان هرمزگان، از این لحظه به دلیل ناامنی در منطقه، تنگه هرمز برای تردد هر نوع شناور اعم از نفتکش و تجاری بسته اعلام می گردد و هرگونه تردد مورد اصابت قرار خواهد گرفت.
🔸ادعای آمریکا مبنی بر عبور کشتی از تنگه یاد شده تکذیب می شود.
@Farsna
خبرگزاری فارس
تکمیلی/ گزارشهای اولیه از حمله به کشتیهای آمریکایی در تنگه هرمز 🔹 رسانه عراقی «صابریننیوز» بامدا
🔴 نیروی دریایی سپاه: دو فروند کشتی متخلف که قصد عبور غیر قانونی از تنگه هرمز را داشتند، مورد اصابت قرار گرفتند.
@Farsna