تمامی ادارات یزد برای تسهیل حضور مردم در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید تعطیل شد
@Farsna
قالیباف: قاتلان قائد امت به سزای عملشان خواهند رسید
بسماللهالرحمنالرحیم
ملت شریف و قدرشناس ایران!
داغ جانکاه فقدان رهبر شهیدمان و آخرین روز حضور جسم مبارک و مجروح او در پایتخت ام القرای جهان اسلام با تجلی وجه دیگری از بعثت شما در این مقطع حساس و سرنوشت ساز به حماسه و شعور تبدیل شد و حرکت به سمت پیروزی قطعی ایران اسلامی و جهان اسلام را شتابی دو چندان بخشید.
مردمی که ۴۷ سال پیشران و پشتیبان انقلاب شان بودهاند، در چهار ماه گذشته هرشب با ندای مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل نفرت و انزجار خود را از قاتلان امام شهیدمان فریاد زدند و انتقام را خواستار شدند.
تحقق وعده الهی قطعی است و متجاوزان به خاک ایران اسلامی و قاتلان شهدای این سرزمین به ویژه قائد امت، به سزای اعمال شان خواهند رسید و گام نهایی انتقام از مستکبران با آزادی قدس شریف عینیت می یابد.
ملت مبعوث شده، رهبرشان را بدرقه کردند و همچون ۴ ماه گذشته دست بیعت به سمت ولی فقیه حکیم مان حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنهای دراز کردند.
باید قدردان این مردم بود که در مسیر نورانی امام و شهدا ذره ای عقب نشینی نکردند.
دنیا امروز فهمید انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران، پاینده و جاودان است و با پشتوانهی این مردم، بنبست و شکستی وجود ندارد.
این ملت، از مکتب حسین علیه السلام و تربیت یافتهی امامین انقلاب اند که در ۳۷ سال دوران زعامت رهبر شهید انقلاب، نه تنها روحیه جهاد و مبارزه را حفظ کرده اند؛ بلکه ساختارمند و محکم در برابر زورگویان دنیا ایستادهاند.
قدر شما را باید دانست و از هیچ تلاشی برای احقاق حقوق تان کوتاهی نکرد. چه در پای لانچر و دفاع از کشور، چه در عرصه دیپلماسی و مذاکره به عنوان بخشی از مبارزهی تمدنی و اصولی با سلطه گران و چه در عرصه خدمت به شما برای گشایش امور معیشتی و اقتصادی. امید است توجه به توصیه های اکید رهبر شهید و رهبر معظم انقلاب در کار بی وقفه و موثر برای مردم، با همت مسئولین محقق شود.
محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی
@Farsna
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 اسکان در کربلای معلی
🔸 نزدیک حرم سیدالشهداء علیه السلام
🔸 اسپیلت
🔸 وای فای
🔸 سرویس فقط فرنگی
✔️ برای اطلاع از نرخ اقامت به ایتای پشتیبانی پیام دهید:
@deabel_support_1
☎️ وهمچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید :
روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۸ الی ۱۸
۰۲۱-۹۱۰۹۴۷۵۲ ( داخلی ۱۰۵ )
۰۹۰۳۷۰۱۶۰۰۲
✅ بنیاد دعبل خزاعی
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏆 به مسابقه جام جهانی دعوت شدید!
جام دی همزمان با جام جهانی
با جوایز جذاب و متنوع
⏰ هر شب از طریق شبکه ورزش و
ویژه برنامه ۲۰۲۶، همراه بیمه دی باشید.
پیشبینی هر دیدار،
جایزه داره تو دیدار
ورود به بازی
daycup.dayins.com
#کانال اطلاع رسانی شرکت بیمه دی
@dayins24
#دریافت نظرات
@prday24
ماجرای حضورنداشتن سیدحسن خمینی در نماز رهبر شهید
🔹انصاری، سرپرست آستان امام خمینی: سیدحسن خمینی بدون تشریفات متعارف در مصلی برای وداع با رهبر شهید حاضر شده بود.
🔹اما دربارۀ نماز بر پیکر رهبر شهید، ایشان به سمت مصلی حرکت کرده بودند اما به دلیل توقف خودروها در مسیر، امکان حضور در صف ویژه نماز فراهم نشد.
🔹او همچنین امروز به همراه خانواده در مراسم تشییع حضور داشت.
@Farsna - Link
سخنگوی ستاد تشییع رهبر شهید: نماز بر پیکر قائد شهید در جمکران، بعد از نماز صبح و به امامت آیتالله جوادیآملی اقامه خواهد شد
🔹بعد اقامه نماز، پیکر رهبر شهید انقلاب در بلوار پیامبر اعظم به سمت حرم حضرت معصومه(س) تشییع میشود.
@Farsna
🖼 محسن رضایی: ملت بزرگ ایران، پس از ۵ دهه، امروز نیز با همان صلابت و ایمان روزهای آغازین انقلاب، شعارهای کوبندهی خود را علیه آمریکای جنایتکار و اسرائیل غاصب سر میدهند.
🔹 این شعارها که با خونخواهی رهبر شهید توأم شده، به خشمی مقدس و اتحادی پولادین علیه دشمنان این مرز و بوم تبدیل شده است.
@Farsna