eitaa logo
فـاروق‌
13.4هزار دنبال‌کننده
11.4هزار عکس
9.6هزار ویدیو
5 فایل
بسمـ‌اللّھ‌اݪرّحمانـ‌الرّحیمـ.🌿. [قُلِ‌اَلْحَقَّ‌وَلَوْ‌عَلَى‌نَفْسِكَ]: 🌹حقّ‌را‌بگوهرچندعليه‌خودت!🌱 راه‍ِ‌ ارتباطے: @eeealiee
مشاهده در ایتا
دانلود
❌جزئیات حمله دشمن به پتروشیمی تبریز در نخستین ساعات بامداد امروز (۱۰ فروردین)، پتروشیمی تبریز هدف حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی قرار گرفت که با حضور سریع تیم‌های ایمنی و آتش‌نشانی، آتش‌سوزی مهار شد. در حال حاضر، آتش‌سوزی به طور کامل مهار شده و شرایط تحت کنترل کامل است؛ مهندسان و کارشناسان فنی نیز مشغول بررسی دقیق ابعاد فنی و میزان خسارات وارده هستند.
یک ماه پیش در چنین روزی خبر شهادت آقارو دادن💔 دلتنگیم و عزادار والبته مقاوم ✊🏼
❌ آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی بار دیگر به‌صدا درآمدند.
❌ وزارت آب و برق کویت: یکی از زیرساخت‌های آب و برق این کشور آسیب دیده است
❌رسانه‌های دشمن: در کمتر از نیم ساعت... سه موج موشک‌های ایران به سمت اسرائیل
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌یک توییت و میلیون ها بازدید بیل مدن، خواننده و موسیقی‌دان آمریکایی، یه انیمیشن ساده از تنگه هرمز توئیت کرده زده حسابی تو شبکه‌های اجتماعی ترکونده! این توییتش بیشتر از ۹ میلیون بار دیده شده
❌یا غرامت یا نابودی اموال دشمن به هر صورت ما از دشمن غرامت خواهیم گرفت و اگر امتناع کند باندازه‌ای که تشخیص بدهیم از اموالش برخواهیم داشت و اگر آنهم مقدور نباشد به همان اندازه از اموالش را نابود خواهیم کرد. ✍🏼 بخشی از اولین پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای | ۱۴۰۴/۱۲/۲۱
❌وزارت امور خارجه قطر: ما حملات تجاوزکارانه ایران را که یک اردوگاه و ایستگاه برق و آب‌شیرین‌کن در را هدف قرار داده‌اند، محکوم می‌کنیم. سیف یه کلمه از مادر عروس
❌ حملهٔ دشمن به یک شهربازی در اصفهان معاون امنیتی استانداری اصفهان: جنگنده‌های آمریکایی-صهیونی صبح امروز با تعرض به آسمان اصفهان شهربازی رؤیاها را هدف حملات ددمنشانهٔ خود قرار دادند.
❌ مجری شبکه سی‌بی‌سی : آمریکا در حال آزادی ایران از مردم است سمیه محی‌الدین مجری ایرانی‌الاصل شبکه سی‌بی‌سی کانادا : دارند ایران را آزاد می‌کنند آزاد کردنش از آب آزاد کردنش از فولاد آزاد کردنش از مردم آزاد کردنش از کودکان آزاد کردنش از پلیس آزاد کردنش از فرهنگ آزاد کردنش از ساختمان‌ها آزاد کردنش از پرندگان آزاد کردنش از خاک آزاد کردنش از مدارس آزادی احمق اینجاست. آیا می‌توانی آن را حس کنی؟
❌زخمی شدن ۲۳۲ صهیونیست در یک روز وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حملات موشکی طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۳۲ صهیونیست به بیمارستان منتقل شده که حال ۲ نفر از آنها وخیم است.
فـاروق‌
❌زخمی شدن ۲۳۲ صهیونیست در یک روز وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در حملات موشکی طی ۲۴ ساعت
دیگه همه ما میدونیم که اینها نامیرا هستن و فقط زخمی میشن یا ضربه خفیف مغزی میشن اما کشته اصلا و ابدا!!!