#فریادنهاوند
شیعه از هجرِ رُخت جامِ بلا می نوشد
خرّم آن سینه که در وصلِ شما می کوشد
بار الها ..همه یِ عمر سلامت دارش
کوثری را که از ان آبِ بقا می جوشد
@faryadnahavand
#فریادنهاوند
🔹برشی از کتاب آب هرگز نمی میرد
@faryadnahavand
#فریادنهاوند
🌄 این دلقکان کجا هستند؟!
اینها ۱۶۳ به اصطلاح اقتصاددان بودند که بیانیه دادند اگر روحانی رأی نیاورد تورم، رکود عمیق، فقر و فساد گسترده متجلی خواهد شد!
✍سید عرفان عباد زاده
@faryadnahavand
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فریادنهاوند
🎥 نماهنگ ویژه به یاد حاج قاسم
🎙 بانوای: حاجمیثممطیعی
🔰 با زیر نویس عربی
@faryadnahavand
#فریادنهاوند
در حیرتم از جماعتی که با ادعای وطن پرستی، برای شایعهی فروش جزیره کیش یقهی خود را پاره میکنند؛ اما نسبت به واقعیتهای تاریخی بیتفاوت هستند!
اگر فروش #جزیره_کیش فقط یک شایعه بود، فروش جزیره بحرین تماماً واقعیت بوده است...
💬علیرضا گرائی
@faryadnahavand
#فریادنهاوند
📌خانه «امالبنین» خانه امید «زنان روستایی»/ داشتههایش دستش را گرفت...
🔹«امالبنین نظاماسلامی»، زاده روستای «بیان» نهاوند یکی از هزاران بانوی این سرزمین است که با توکل بر خدا و پشتکار وارد فعالیت اقتصادی و کارآفرینی شده و با خلاقیت و استفاده از داشتههایش دست دهها زن روستایی دیگر را گرفته است
fna.ir/eybxty
@faryadnahavand
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فریادنهاوند
🎥 گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز حجاب و عفاف
@faryadnahavand
#فریادنهاوند
📚 کتاب " سفرنامه برادران شرلی "
✍ سر آنتوان شرلی و سر رابرت شرلی
📝 ترجمه آوانس
🔹 به کوشش علی دهباشی
@faryadnahavand
#فریادنهاوند
📚 کتاب " سفرنامه برادران شرلی "
✍ سر آنتوان شرلی و سر رابرت شرلی
📝 ترجمه آوانس
🔹 به کوشش علی دهباشی
سفرنامه برادران شرلی، مجموعه ای از نوشته های راویان و همراهان این دو برادر در سفرشان به ایران و دیگر ممالک دنیاست، و در حقیقت، این سفرنامه به دست خود آنان نوشته نشده است. برادران شرلی یعنی #آنتون و #رابرت که هر دو لقب " سر " داشتند، از نجبای انگلیسی بودند، که در جمادی الاول سال ۱۰۰۷ هجری، در عهد شاه عباس اول، به همراه تعدادی به ایران آمدند. در زمان صفویه، جنگ و جدالهای میان ایرانیها و عثمانیها از جمله وقایعی بوده که مورد سوءاستفاده بیگانگان واقع شده، و اروپائیان برای اینکه ایران را سپر بلای عثمانی سازند و از ایجاد نفاق بین مسلمین، بهترین بهره برداری ها را بکنند، پس از یک دوره فترت تقریبا سی ساله، دوباره به ارسال سفرا و ایلچیان پی در پی به دربار ایران اقدام کردند. برادران شرلی در سفر خود بعد از عبور ممالک عثمانی به ایران آمده، قزوین، اصفهان و چند شهر دیگر را دیده و به خدمت شاه عباس میرسند و مورد محبت او قرار میگیرند. در مدت اقامت در ایران، آنتوان شرلی مورد اعتماد شاه عباس قرار میگیرد. پادشاه تصمیم میگیرد او را با هدایای فراوان و گرانبها نزد ملکه انگلیس بفرستد و مراتب احترام خود را برساند، اما شرلی به او پیشنهاد میدهد که شاه عباس او را به عنوان سفیر نزد جمع سلاطین عیسوی بفرستد و با آنان عهد موافقت و اتحاد ببندد و از این راه نظر آنان را در باب جنگ با عثمانیها جلب کند. شاه عباس موافقت میکند و در نتیجه، بعد از مدتی، آنتوان حرکت کرده و برادرش، رابرت شرلی، که در آن هنگام ۱۸ ساله بود، در ایران میماند. نویسندگان سفرنامه، که از همراهان برادران شرلی در این سفر بوده اند، به ذکر تمام مسیرهایی که از آن عبور کرده و چگونگی عبورشان پرداخته اند. همچنین آنان تنها به این اکتفا نکرده، از عادات و رفتار مردمان و ویژگیهای اجتماعی، رسمهای هر منطقه ای که از آن عبور کرده اند، نیز سخن گفته اند. در حقیقت یکی از ویژگیهای مهم این سفرنامه در ذکر این جزییات است، زیرا از خلال خوانش این توصیفات میتوان مشخصات فرهنگی- اجتماعی، جغرافیایی آن دوران را تا حدودی دریافت. در این سفرنامه از سر و وضع مردان و زنان ایرانی گرفته تا بیان ویژگی مکانها و کوچه ها و خانه ها و اعتقادات مردم همچون روزه گرفتن و ذکر امور مجاز و غیرمجازی که شاه عباس حکم کرده است سخن به میان آمده است....
@faryadnahavand
#فریادنهاوند
⚠️ هشدار پلیس فتا نسبت به آگهیهای جعلی وامهای کم بهره در فضای مجازی
🔹رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا: به آگهیهای دریافت وام آسان، برنده شدن در قرعهکشیها و...، اعتماد نکنید، چرا که بیشتر این تبلیغات کذب است.
🔹کلاهبرداران در این ترفند با فروش امتیاز وامهای مختلف کم بهره مانند ازدواج، سپرده و غیره اقدام به اخذ مبالغی تحت عنوان پیش پرداخت یا بیعانه حق ثبت نام و کارمزد از طعمههای خود میکنند و در نهایت دیگر پاسخگو مالباختگان نیستند.
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
با پایگاه خبری فریاد نهاوند در پیام رسانهای زیر همراه باشید :
🔹تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAECBtFqQL9_lNzvtzw
🔹 سروش:
http://sapp.ir/faryade.nahavand
🔹 ایتا:
@faryadnahavand
🌐 وب سایت :
www.faryadenahavand.ir
#فریادنهاوند
📌 ورود برادران شرلی به ایران، و سرآغاز نفوذ و مداخله انگلستان در ایران
🔹آنتونی و رابرت شرلی، دو برادر انگلیسی، ۱۹ ژوئن سال ۱۵۹۸ ميلادی، در شهر قزوين ـ پايتخت وقت ايران ـ با شاه عباس يکم (۱۵۷۸-۱۶۲۹) ديدار كردند، كه به نوشته مورخان، با اين ديدار نفوذ و سپس مداخله انگستان در امور ايران آغاز شده است، كه ايرانيان خاطرات بسيار بدی از این مداخلات و نتایج آن دارند. اين دو برادر با ۱۴ انگليسی ديگر، سيزدهم ژوئن آن سال وارد قزوين شده و درخواست ملاقات با شاه عباس را كرده بودند، كه پس از شش روز انتظار به آن موفق شدند. انگلستان که با پیروزی بر اسپانیا در جنگ دریایی سال ۱۵۸۸، قدرت برتر اروپا شده بود و دوران اصطلاحا "گلدن ایج ـ الیزابتین" خودرا آغاز کرده بود، با هدفهای استعماری که لازمه رسیدن به آنها در آسیا نفوذ در ایران و میخکوب کردن عثمانی در جای خود بود، فرستادن گروه شرلی زیر نام گردشگر به ایران را، راه مقدماتی رسیدن به این هدفها تشخیص داده بود. الیزابت یکم که پس از ۴۵سال پادشاهی، در ۲۸ مارس ۱۶۰۳ درگذشت، پادشاه انگلستان بود. دولت لندن پيش از شاه عباس یکم هم (و در زمان شاه طهماسب یکم) درصدد نفوذ درايران بر آمده بود، ولی موفق نشده بود و شاه طهماسب فرستاده دولت لندن را که از مسیر روسیه آمده بود با نشان دادن تعصبات مذهبی خاص خود، با بی اعتنایی بازگردانده بود.
🔹شاه عباس كه قصد عقب راندن عثمانی را از مرزهای غربی ايران، بازگرداندن سرزمین های ازدست رفته و اخراج پرتغالی ها را از خليج فارس و نيز تاسيس یک ارتش ملی، و مدرن و خلاص كردن دولت از دست قزلباش (قشون ايلات و عشاير) را داشت، در ژوئن ۱۵۹۸، از پيشنهادهای برادران شرلی، که با همراهان خود یک گروه را تشکیل میدادند، به مستشار شدن در زمینه های نظامی، دیپلماسی و تجارت خارجی استقبال کرد. گروه شرلی در باطن ماموریت داشت که دشمنی شاه عباس را با عثمانی (شیعه بر ضد سنی) به اوج برساند، تا کمکی به دولتهای مسیحی اروپا شود که نگران توسعه طلبی عثمانی در غرب بودند و همچنین او را مصمم به اخراج پرتغالی ها از خلیج فارس کند (تا راه ورود انگلیسی ها به این منطقه ناظر بر هندوستان هموار شود)، به این ترتیب ماموریت برادران شرلی در حقیقت استعماری و با هدف نفوذ و مداخله بود. گروه شرلی ارتش ایران را به سبک انگلستان نوسازی کرد، تا به قول برخی از مورخان مشرق زمین، به نیابت از اروپاییان با عثمانی بجنگد و اروپاییان با خیال آسوده به استعمار آسیا و آفریقا بپردازند.
🔹آنتونی (برادر بزرگتر)، پس از انجام ماموریت و نیز سفرهای دیپلماتیک از جانب شاه عباس در اروپا، مدتی هم در سوریه (لوانت ـ شام) اقامت کرد و نوشت که این سرزمین (سوریه) که در طول عمر، همواره میدان درگیری قدرت های شرق و غرب بوده، میتواند یک جای پای خوب برای اروپاییان (غرب) در آسیای غربی باشد و نباید از آن چشم بپوشند ـ سرزمینی است سرنوشت ساز. آنتونی دیگر به ایران بازنگشت.
🔹رابرت شرلی و گروه او در ایران به نوسازی ارتش و (در اجرای ملموریت خود) تلقین به شاه عباس ادامه دادند. گروه شرلی به سبک انگلیسی، برای ایران توپخانه و نیز واحد غیر منظم (میلیشیا) به وجود آورد و .... رابرت در فوریه ۱۶۰۸ (بهمن ماه) در ایران زن گرفت ـ دختر اسماعیل خان، برادر زن شاه عباس و از درباریان وقت را. اسماعیل خان اصالتا از قفقاز شمال غربی بود، که این منطقه در آن زمان و تا جنگهای روسیه با ایران در دهه های اول قرن نوزدهم، بخشی از قلمرو ایران بود. رابرت، پس از سه دیدار دیپلماتیک از جانب شاه عباس از اروپا، ۱۳ جولای ۱۶۲۸ (تیرماه) در قزوین درگذشت، ولی بعدا زنش معروف به لیدی شرلی، پس از رفتن به اروپا و اقامت در رم، نبش قبر کرد و جسد را به این شهر (رم) برد و در آنجا دفن کرد، تا هر روز از گور شوهر دیدن کند و اشک بریزد. رابرت در یک ماموریت اروپایی، در لندن با جیمز اول پادشاه وقت (جانشین الیزابت یکم که انگلستان از زمان جیمز یکم، بریتانیای کبیر خوانده شد) دیدار کرد، و نتایج اقامت گروه خود در ایران را به طور کامل و عمیق به او گزارش کرد و میان لندن و اصفهان روابط کامل دیپلماتیک برقرار شد و Dodmore Cotton به عنوان نخستین سفیر دولت لندن به ایران آمد و در یک ماموریت دیپلماتیک اروپایی هم رابرت شرلی را همراهی کرد...
🔹رابرت، علاوه بر آنتونی، برادر دیگری به نام توماس داشت، که توماس چند دوره هم از اعضای مجلس نمایندگان (اصطلاحا؛ مجلس عوام) انگلستان بود. هر سه برادر ـ متولد ساسکس انگلستان و از بزرگ زادگان این کشور از پادشاه کشور خود لقب "سِر Sir" گرفته بودند.
✍دکترنوشیروان_کیهانی_زاده؛ تاریخ نگار
@faryadnahavand
#فریادنهاوند
🌄 با بلاهایی که این دولت داره به سرمون میاره؛
اگه بعداز سال ۱۴۰۰ زنده بمونیم ...،
ماها میشیم
بازماندگان سرافراز دفاع مقدس ۲
در جنگ تحمیلی لیبرالها بر ملت ایران ... !
آرامیس
@faryadnahavand