eitaa logo
فرزاد جهان بین|تأمّلات
1.4هزار دنبال‌کننده
162 عکس
11 ویدیو
5 فایل
این کانال شخصی برای طرح تأملات با شما عزیزان و قرار دادن آن در معرض رای و نظر شماست.
مشاهده در ایتا
دانلود
برخی تصورات در مورد دانشگاه قبل انقلاب، توهم هست. علم، وزیر دربار، با دکتر رضازاده شفق، استاد برجسته دانشگاه تهران، تماس می گیرد و می گوید یک روضه خوان از هم شهری هایش را استخدام کند. شفق او را به عنوان دانشیار دانشکده ادبیات منصوب می کند! برخی اساتید اعتراض می کنند. علم، تماس می گیرد و می گوید منظور من استخدام به عنوان آبدارچی بود. شفق می گوید: مگسی که تو بپراکنی، شاهین است!
از جمله مسائل مهم در عرصه فرهنگ، نسبت بین دولت و فرهنگ و مدیریت پذیری فرهنگ، امکان، ضرورت و چگونگی آن و حدود مداخله ی دولت در فرهنگ است. در پاسخ به این سوالات، دو رویکرد رهاسازی فرهنگ و یکسان سازی فرهنگ مطرح شده است. این دو رویکرد از منظر اسلامی نمی تواند مورد تایید قرار گیرد. لذا در کتاب باغبانی فرهنگ، تلاش شده است تا از منظر حضرت آیت الله خامنه ای، نگاه معقول اسلامی طرح و تبیین گردد. این کتاب دارای ویژگی های زیر است: باروش استنتاج فرارونده، از درون مبانی هستی شناسانه، انسان شناسانه، معرفت شناسانه و جامعه شناسانه، اصول حاکم بر مدیریت فرهنگ استخراج شده است و بر اساس مبانی و اصول، مدل مختار رهبر معظم انقلاب(باغبانی فرهنگ) در مدیریت فرهنگ تبیین شده است. عمده آثاری که به مدیریت فرهنگ از منظر رهبر معظم انقلاب پرداخته اند، نقل بیانات معظم له به همراه باب بندی است اما در این کتاب، تلاش شده است نظام اندیشه و به عبارتی نظریه رهبر معظم انقلاب فهم و ارائه شود. باغبانی فرهنگ، مدلی است که هم به اتکای آن، فرهنگ مدیریت می شود و هم آزادی ها و تنوع حفظ می گردد. از دیگر نوآوری های این کتاب، تعریف فرهنگ به شاکله اجتماعی است. بر طبق آیه شریفه، "قل کل یعمل علی شاکلته"، شاکله که مبنای عمل است به دو شاکله فردی و اجتماعی تقسیم شد.شاکله اجتماعی در بستر زمان و تحت تاثیر عوامل مختلف و از تبدیل حالت به عادت و در نتیجه شاکله ایجاد می شود. بر اساس تعریف فرهنگ به شاکله اجتماعی، تبیین دقیق و جامعی از عوامل فرهنگ ساز مطرح شد. بر این اساس، عوامل فرهنگ ساز مستقیم یکی از دهها عامل ایجاد فرهنگ هستند. مدیریت پذیری فرهنگ، ضرورت آن و حدود مداخله دولت در این مدیریت بر اساس مبانی تحلیل شد. در مدل باغبانی، دو بعد تمهید فضای زندگی مسلمین و نیز تعالی فرهنگ مطرح شد. در بعد دوم، مدل تعالی فرهنگ با ایجاد و تقویت مولفه های کلیدی در شاکله اجتماعی از طریق اقطاب اثرگذار و به صورت برنامه ریزی یکپارچه توزیع شده مطرح شد. این پژوهش که قبل از تبدیل به کتاب در سه کرسی عرضه و نقد دیدگاه علمی در موسسه پژوهشی و فرهنگی انقلاب اسلامی، دانشگاه شیراز و امام صادق(ع) در معرض نقد و ارزیابی قرار گرفت و همچنین در چندین جمع نخبگانی دانشگاهی مطرح و مورد نقد و ارزیابی قرار گرفته است، حاصل فهم اجتهادی مولف از افکار رهبر معظم انقلاب و تلاش برای تبیین نگاه معقول اسلامی است. از اینرو از نقدها و ارزیابی ها استقبال می گردد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مراقب شوی مذاکره با ترامپ و معطل نگه داشتن کشور باشیم. یک نمونه جدی از مذاکره ای که ترامپ انجام داد، دیدار و مذاکره با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی بود. ترامپ، بسیار از ملاقات انجام شده استقبال کرد اما چه نتیجه ای داشت؟ نتیجه دیدار به این شرح است: «روز شنبه ۱۶ ژوئن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحدهٔ آمریکا، در یک سخنرانی رادیویی-اینترنتی گفت: «این اجلاس سران به منزلهٔ بریدن کامل از مواضع ناکام دولت‌های گذشته آمریکا است.» او همچنین در قسمتی دیگر از سخنانش گفت: «اجلاس تاریخی هفته گذشته‌اش با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، نمایانگر سرآغازی جدید در روابط دو کشور و راهگشای آینده ای برای تمامی کره ای‌ها در شمال و جنوب است.» مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا ۱۴ ژوئن ۲۰۱۸ با همتایان ژاپنی و کره جنوبی خود دیدار داشت و پس از دیدار و گفتگو با آن‌ها در سئول گفت: «سه کشور متعهد به غیراتمی ساختن کره شمالی هستند، جهان باید مطمئن باشد که آمریکا، کره جنوبی، و ژاپن به غیراتمی ساختن کامل، قابل تأیید و غیرقابل برگشت کره شمالی متعهد هستند.» او همچنین افزود: «خلاصی از تحریم‌ها تا زمان غیراتمی ساختن کامل، صورت نخواهد گرفت.» تمدید تحریم‌ها در روز جمعه ۲۲ ژوئن ۲۰۱۸ و درحالی‌که تنها ده روز از نشست دونالد ترامپ و کیم جونگ اون گذشته بود، رئیس‌جمهور آمریکا با صدور یک فرمان اجرایی حالت فوق‌العاده ملی در خصوص کره شمالی و تحریم‌های اقتصادی علیه پیونگ یانگ را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد. @farzadjahanbin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مبدا
💠نهمین نشست سالیانه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی •┈┈••✾•✨🌱✨•✾••┈┈‌‌ کانال مبدا / بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور ✳️ https://eitaa.com/mabdaa
💠 [امیرالمومنین (علیه السلام) می‌فرمایند:] ✅ هرکس این چهار صفت را از خود دور کند خواه فرد باشد، خواه مجموعه دست‌اندرکاران و رؤسأ جامعه، *هیچ‌گاه حادثه و واقعه ناخوشایندی، متوجه او نخواهد شد: 1⃣ عجله، بدون تأنّی و دقت، تصمیم‌گیری کند* یا کاری را اجراء نماید (عجله غیر از سرعت در عمل است). 2⃣ لجاجت، *یکی از مسائل خطرناک و بلاهای دامن‌گیر، اصرار و پافشاری ناحق،* در مسأله‌ای است که چون این حرف را گفته و یا چنین موضعی اتخاذ کرده حاضر نیست عقب‌نشینی کند و لو خلاف آن ثابت شود. *3⃣ مغرورشدن و خودشگفتی،* که انسان نقص‌ها و ضعف‌های خود را ندیده و احیاناً محسناتش را بزرگ بشمرد. 4⃣ کاهلی و سستی، *کار امروز را به فردا افکندن و تأخیر انداختن.* 🔻 بنده، در اثر تجربیاتی که در سالهای متمادی پیدا کردم به این نتیجه رسیدم که این سخن علی (علیه السلام) واقعاً حکمت تمامی است و *همه ضرر و زیان‌هایی که متوجه جامعه شده است در اثر این امور بوده.* 🎙مقام معظم رهبری‌ (۱۳۷۸/۱۰/۲۷)
هدایت شده از شبکه معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر طهرانچی: سودمحوری به هیچ عنوان در دانشگاه آزاد اسلامی مطرح نیست جهت مشاهده متن خبر کلیک کنید https://B2n.ir/a70100
ششمین نشست اتحادیه شمال غرب دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد ششمین نشست اتحادیه شمال غرب دانشگاه آزاد اسلامی شامل استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، قزوین و زنجان با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، ششمین نشست اتحادیه شمال غرب دانشگاه آزاد اسلامی شامل استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، قزوین و زنجان به ریاست دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. دکتر جهان بین در این جلسه با تأکید بر اهمیت نقش اتحادیه های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این اتحادیه ها در واقع بازوی کارشناسی و مشورتی و تصمیم ساز قوی در دانشگاه هستند و ما باید تلاش کنیم تا جایگاه این اتحادیه ها از این حیث تقویت شود. وی با بیان اینکه لازم است در این زمینه جلسات اتحادیه ها و کارگروه های مربوط به آنها به صورت منظم و با کیفیت برگزار شود، اظهار کرد: ما باید بتوانیم میزان تأثیرگذاری اتحادیه ها را در دانشگاه افزایش دهیم و از لوازم مهم این موضوع، نوآوری وطرح ایده های جدید و پیش برنده است. معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر لزوم ایجاد نوآوری‌ در اتحادیه‌های دانشگاه گفت: اتحادیه‌ها باید در این زمینه تلاش کنند تا خلق مفهوم و ادبیات جدید داشته باشند. همچنین اتحادیه ها لازم است در حل مسائل، ظرفیت ها خود را پای کاربیاورند و هم افزایی داشته باشند. وی با تأکید بر اهمیت تقویت هویت جمعی در اتحادیه ها، افزود: این موضوع بسیار مهم است، چرا که با تقویت هویت جمعی وزن اتحادیه ها بالا می رود و اثرگذاری آنها بیشتر می شود. در این زمینه، تولید الگو، بسط الگو و تکثیر الگو باید مورد توجه باشد. به این معنا که طرح های جدید با انجام در این اتحادیه، می تواند تکثیر ملی پیدا کند. به عنوان نمونه، «چهارشنبه های صنعت» واحد تبریز از این قابلیت برخوردار هست. دکتر جهان بین خطاب به اعضای اتحادیه شمال غرب دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: لازم است که شوراهای فرهنگی واحدها با بحث‌های محتوایی به صورت منظم تشکیل شود، در واقع فعال سازی شوراهای فرهنگی و هیأت نظارت در واحدها به عنوان قوه عاقله دانشگاه در عرصه فرهنگی و سیاسی بسیار مهم است.