eitaa logo
فرزندآوری مجاهدتی عظیم
1.8هزار دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
2.8هزار ویدیو
41 فایل
جهت هرگونه ارتباط با مدیران کانال به آیدی زیر پیام بدین انتقاد.... پیشنهاد... همکاری... @mosafer14
مشاهده در ایتا
دانلود
پاک آیین، سخنگوی وزارت بهداشت: 🔹ذینفعان غربالگری غیراستاندارد سود هزار میلیاردی به جیب می‌زنند 🔹خبر تولد ۱۲ نوزاد دارای ناهنجاری که در روزهای گذشته منتشر شد، کذب است. 🔹این خبر که منبع آن یک آزمایشگاه ذکر شده، کاملا دروغ است زیرا این سئوال پیش می آید که مگر نوزدان در آزمایشگاه ها به دنیا می آیند؟ این در حالیست که ذینفعان غربالگری غیراستاندارد سودهای کلان و هزار میلیاردی به جیب می زنند. 🔹تا پیش از ابلاغ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، غربالگری ناهنجاریهای جنینی برای تمامی زنان باردار بر خلاف سایر کشورهای جهان اجباری بود. این اجبار هم غیر علمی و هم برای مادر باردار استرس زا و پر هزینه بود و حتی در مواردی موجب سقط جنین سالم از سوی مادر باردار می شد. 🔹مطابق اطلاعات مندرج در سامانه های الکترونیک وزارت بهداشت از زمان اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تاکنون، آمار تولد نوزدان دارای ناهنجاری هیچگونه افزایشی را نشان نمی دهد.
فواید غذا خوردن با خانواده برای کودک 1⃣ تغذیه بهتر غذا خوردن کنار والدین باعث می‌شه بچه‌ها عادت‌های صحیح غذایی رو از بزرگترها تقلید کنند. 2⃣ تقویت مهارت‌های حرکتی و زبانی یادگیری استفاده از کارد و چنگال می‌تونه به تقویت مهارت حرکتی کودکان کمک کنه همچنین صحبت با والدین و خواهر و برادر به یادگیری کلمات، درک زبان و صحبت کردن کمک می‌کنه. 3⃣ پیشرفت تحصیلی مطالعات ثابت کرده که بین غذا خوردن در کنار خانواده و عملکرد تحصیلی ارتباط معناداری وجود داره و سطح علمی کودکان بالاتر میره. 4⃣ افزایش عزت نفس ترغیب کودک به صحبت کردن درباره اتفاقات روزانه، کمک گرفتن از او در پهن کردن و‌ جمع کردن سفره غذا و اجازه دادن به او برای کشیدن غذا در بشقابش باعث افزایش اعتماد به نفسش میشه. 5⃣ افزایش شادی و نشاط کودکانی که همیشه با اعضای خانواده غذا می‌خورند از نظر عاطفی قوی‌تر بوده و از سلامت روانی خوبی برخوردارند. 6⃣ تقویت مهارت‌های اجتماعی و ارتباطی غذا خوردن با خانواده باعث میشه تا کودک با نحوه رفتار و تعامل افراد با یکدیگر آشنا بشه و مهارت اجتماعی رو تمرین کنه.
‌‌‏پدري كه بي حوصله است، تنبيه گر است، از تهديد استفاده مي كند، و با مادر هماهنگ نيست: ترس و اضطراب دائمي و احساس حقارت را در فرزندش رشد مي دهد اين كودكان، سرشار از مشکلات روانی هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💜خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما که در راه حسینت، لشکری از خون من باشد🤲 https://eitaa.com/farzande14
🎀 💞 وقتی برای کودکتون کتاب قصه می خونید یکی از روشهایی که می تونید استفاده کنید اینه که گاهی وقتها اجازه بدید کودک خودش داستان رو بر اساس چیزی که خودش دوست داره تموم کنه. شما تا یه قسمت داستان رو بگید و بخواین کودک ادامه بده که به نظرش چه اتفاقی میفته. ✅این طوری هم قوه خلاقیت کودک تقویت میشه و هم می تونید با ترسها و آرزوها و شادی های کودکتون آشنا بشید. کودکان رویاها و ترس هاشون رو در غالب شخص سوم در داستان راحت تر بیان می کنند.
✨ بچه که بودم وقتی کار اشتباهی میکردم مادرم میگفت "اشکال نداره حالا چیکار کنیم تا درست بشه" اما مادر دوستم بهش میگفت "خاک بر سرت یه کار درست نمی تونی انجام بدی" امروز هر دو بزرگسال و بالغیم. وقتی اتفاق بدی می افته اولین فکری که به ذهنم میاد "خب چیکار کنم؟" و با حداقل اضطراب و عصبانیت مشکل رو حل میکنم. اما دوستم با مواجه شدن با اتفاقات بد عصبانی میشه و میگه "خاک بر سر من که نمی تونم یه کار درست انجام بدم، چرا من اینقدر بدبختم؟" مادر و کودکی ها حرفای امروز ما و احساسی که به فرزندمان می دهیم تبدیل به صدای درونی فرزندمان خواهد شد. مراقب باشیم چه پیامی برای همه عمر به فرزندانمان می دهیم. https://eitaa.com/farzande14
وقتی بچه ها بازی می کنند... . وقتی بچه ها با هم در حال بازی هستند، نباید وارد بازی آنها شد، مگر اینکه خودشان از شما بخواهند. بچه ها را تشویق کنید که از وسایل مختلف به عنوان اسباب بازی استفاده کنند. مثلا کاسه، روسری، ملاقه، بالش و ...   اگر با هم دعوایشان شد، فوری دخالت نکنید. در اغلب مواقع خودشان حل و فصل می کنند. اگر دعوا شدید شد، یا کار به خشونت کشید، حتما وارد شوید و بچه ها را از هم جدا کنید. جو را آرام کنید ولی به دنبال مقصر نباشید. مهم نیست کی دعوا رو شروع کرده یا چرا شروع شده، مهم این است که دعوا کار خوبی نیست. در پایان بازی، به بچه ها کمک کنید تا وسایل بازی را سر جای خودشان بگذارند. https://eitaa.com/farzande14