🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#مقام_معظم_رهبری
✅ كشور باید نگذارد كه غلبهی نسل جوان و نمای زیبای جوانی در كشور از بین برود؛ و از بین خواهد رفت اگر به همین ترتیب پیش برویم؛ آنطوری كه كارشناسها بررسی علمی و دقیق كردند. اینها خطابیات نیست؛ اینها كارهای علمی و دقیقِ كارشناسیشده است.
⚠️ اگر چنانچه با همین وضع پیش برویم، تا چند سال دیگر نسل جوان ما كم خواهد شد - كه امروز قاعدهی جمعیتی ما جوان است - و بتدریج دچار پیری خواهیم شد؛ بعد از گذشت چند سال، جمعیت كشور هم كاهش پیدا خواهد كرد؛ چون پیری جمعیت با كاهش زاد و ولد همراه است.
🚨یك زمانی را مشخص كردند و به من نشان دادند، كه در آن زمان، ما از جمعیت فعلیمان كمتر جمعیت خواهیم داشت. اینها چیزهای خطرناكی است؛ اینها را بایستی مسئولین كشور بجد نگاه كنند و دنبال كنند.
✅ در این سیاست تحدید نسل حتماً بایستی تجدیدنظر شود و كار درستی باید انجام بگیرد. این مسئلهی افزایش نسل و اینها جزو مباحث مهمی است كه واقعاً همهی مسئولین كشور - نه فقط مسئولین اداری - روحانیون، كسانی كه منبرهای تبلیغی دارند، باید در جامعه دربارهی آن فرهنگسازی كنند؛ از این حالتی كه امروز وجود دارد - یك بچه، دو بچه - باید كشور را خارج كنند.
👌رقم صد و پنجاه میلیون و دویست میلیون را اول امام گفتند - و درست هم هست - ما باید به آن رقمها برسیم.
«بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران نظام، ۱۳۹۱/۰۵/۰۳»
==🌸💠🌸==
@farzande14
هدایت شده از ساکنین پلاک "8"
💥 غیررسمی از بیش 24 میلیون آرای شمارش شده تاکنون
بیش از 15 میلیون رئیسی
3 میلیون باطله
2.8 میلیون رضایی
2 میلیون همتی
850 هزار قاضی زاده
غیررسمی
💢نتایج سریع شمارش آراء 👇🏻👇🏻👇🏻
@pellake8
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
#مقام_معظم_رهبری
🚨باید ترسید....
مسئلهی فرزندآوری و مسئلهی نسل بسیار مهم است؛ این موضوعی است که بنده بارها در این چند سال اخیر تکیه کردهام و تأکید کردهام، [ولی] متأسّفانه حالا که انسان نتایج را نگاه میکند، معلوم میشود که خیلی این تأکیدها تأثیر زیادی نداشته.
اینها احتیاج دارد به قانون، احتیاج دارد به دنبالگیری جدّی دستگاههای اجرائی و بایستی بِجِدْ مسئلهی فرزندآوری را مهم دانست و از پیری جمعیّت ترسید. حالا خارجیها را کار نداریم؛ دشمن، دشمن است؛ امّا بعضی کجسلیقگیها را متأسّفانه آدم در داخل مشاهده میکند -یک جایی خواندم- که میگویند «آقا! پیری جمعیّت اشکالی ندارد»! چطور اشکالی ندارد؟ یکی از پُرفایدهترین ثروتهای یک کشور، جمعیّت جوان در یک کشور است که ما بحمدالله از اوایل انقلاب تا امروز برخوردار بودهایم و اگر بنا باشد بعداً برخوردار نباشیم، یقیناً عقب خواهیم ماند.
🔹"بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
۱۳۹۹/۴/۲۲
==🌸💠🌸==
@farzande14
🚨رکورد سریعترین کاهش نرخ باروری در جهان
📌در انگلیس ۱۳۰ سال (۱۸۰۰ تا ۱۹۳۰) طول کشید تا سطح باروری این کشور از ۵ فرزند برای هر خانواده به ۲ فرزند کاهش یابد...
⚠️ سریعترین و کمسابقهترین زمان برای گذار باروری از یک حد بالا به یک حد پائین، مربوط به ایران است. در مدت حدود ۲۰ سال (۱۹۸۴ تا ۲۰۰۶ میلادی / ۱۳۶۳ تا ۱۳۸۵ شمسی) میزان باروری از ۷ فرزند به ۲ فرزند کاهش یافته است!
پروفسور جک گولدستون (استاد دانشگاه هاروارد و مدیر مرکز سیاست جهانی در دانشگاه جورج میسون ایالات متحده)، جمعیتشناسی سیاسی، ترجمه یعقوب فروتن، ص۴۲.
==🌸💠🌸==
@farzande14
✅ رهبر انقلاب در مهرماه سال ۹۱ و در جریان سفر به #خراسان_شمالی، در منزل خانوادهی شهیدان دوراندیش حضور یافتند.
👌خانوادهای که دو نفر از سه شهیدش، بچههایی بودند که والدین خانواده آنها را از #پرورشگاه آورده بودند تا بزرگ کنند.
✨ رهبر انقلاب در این دیدار خطاب به پدر شهیدان فرمودند:
«این که پدر و مادری با وجود داشتن بچه بروند از پرورشگاه بچه بیاورند، کار بزرگی است. شاید اصلا این نور شهادت که در خانواده شما تابید، ناشی از تفضل الهی باشد بخاطر این ترحمی که شما به این دو بچه کردید.» ۹۱/۷/۲۰
==🌸💠🌸==
@farzande14
💕 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
👌عدالت را بین فرزندانتان مراعات کنید.
==🌸💠🌸==
@farzande14
💕 رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم:
و هرگاه به کودکان وعده دادید وفا کنید...
==🌸💠🌸==
@farzande14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖تربیت و نگهداری فرزند دوم به بعد،
خیلی راحت تر از اولی💖
╭═🌸💠🌸═╮
@farzande14
💖فواید و برکات فرزندآوری
💕💕عامل نشاط والدین
🔸داشتن فرزند و نگاه به او می تواند موجب نشاط والدین و سلامت روانی آنها شود.
🔸پژوهش ها نشان داده است که یکی از بزرگ ترین عوامل شادی آفرین برای والدین، اولین ملاقات آنها با فرزندان سالم خویش پس از تولد بوده است.
🔸هم زمان با تولد فرزند، به زن و شوهری که صاحب فرزند شده اند، پدر و مادرخطاب می شود و لذا آنها زندگی خود را معنادارتر از گذشته می یابند و بعدهانیز شنیدن الفاظ «مامان» و «بابا» از کودک برای آنها لذت بخش است.
🔸تولد فرزندان، هم فی نفسه موجب نشاط والدین می شود و هم زوجین ازدیدن فعالیت های شیرین و دل انگیز آنها و نگاه به چهره های بشّاش وتبسم آفرین فرزندان احساس شادمانی می کنند.
👈بنابراین، همان گونه که تولد فرزندان می تواند موجب نشاط و سلامت روانی والدین شود، نگاه به چهره فرزند نیز می تواند نشاطی وصف ناشدنی برای آنان به ارمغان آورد و موجب سلامت روانی شان شود.
#خانواده_و_فرزند_آوری
╭═🌸💠🌸═╮
@farzande14
🇳🇴 نروژ؛
مرخصی زایمان با حقوق
🔹در نروژ، مرخصی زایمان مادران 10 ماه با حقوق کامل
یا
یکسال با 80 درصد حقوق است.
🔸بهدلیل پایداری این مشوقها که قریب به یک دهه در حال اجراست، هم اکنون نرخ زاد و ولد در نروژ به 2.1 فرزند به ازای هر زن رسیده است؛
🔹 رشد مطلوبی که جمعیت فعال یک کشور را بدون نیاز به مهاجرت نیروی کار تضمین میکند
╭═🌸💠🌸═╮
@farzande14
#امام_خمینی
✅ خدمت بزرگ
امام نقش مادر را در خانه خیلی تعیین کننده می دانستند و به تربیت بچه ها خیلی اهمیت می دادند. گاهی که ما شوخی می کردیم و می گفتیم: پس زن باید همیشه در خانه بماند؟! می گفتند: «شما خانه را کم نگیرید، تربیت بچه ها کم نیست. اگر کسی بتواند یک نفر را تربیت کند، خدمت بزرگی به جامعه کرده است». ایشان معتقد بودند: «تربیت فرزند از مرد بر نمی آید و این کار دقیقاً به زن بستگی دارد، چون عاطفه زن بیشتر است و قوام خانواده هم باید براساس محبت و عاطفه باشد».
📚برداشتهایی از سیره امام خمینی(ره)، ج ۱، ص ۲۵
==🌸💠🌸==
@farzande14
#میرزا_اسماعیل_دولابی
💕 محبت دختر و مادر خیلی در مردها اثر میگذارد. قدرتِ ظلم را از آنها میگیرد.ان شا الله اگر در خانه دختر دارید او را درست با رأفت نگاه کنید. ببینید از روزی که در دست و بالت خلق میشود و پهلویت میآید همهاش به بابایش نگاه میکند. خواستی هم ندارد که این را بده. به زور به او یاد میدهند که به آقایت بگو این را بدهد. این کار را با زحمت زیاد به گردن او میاندازند.
💕 او فقط میخواهد بابایش را نگاه کند. آنقدر این معنی قوی است که بعضی پدرها متوجه نیستند. با بچهها، پسر و زن، سر و کله میزنند. دختر آنجا نشسته است و او را نگاه میکند. مواظب باشید از دستتان در نرود. دختر اینطور است. یک وقت مسافرتی بروی تا بفهمی که او گریه افتاده است. و اِلّا تا در خانه هستی چیزی نمیگوید که او را در عدد بشماری. مواظب باش از دستت نرود. ...
💕 ببینید که خداوند وقتی دختر میدهد چه به مخلوقش داده است. پیامبر صلی الله علیه و آله چقدر شرافت برای زنها نشان داد! دختر رحمت است که بر خلق میبارد. رحمت، انسان را حفظ میکند، لازم نیست شما او را حفظ کنید. نمیخواهد شما دخترتان را روزهگیر و نمازخوان کنید. او خودش میخواند. همینکه مادر چادر سرش کرد او هم رفت و اهل نماز شد.
📚 طوبای محبت ۳
==🌸💠🌸==
@farzande14
#حجت_الاسلام_زیبایی_نژاد
✅ مهم ترین آثار زیاد بودن تعداد فرزندان در خانواده:
1️⃣ افزایش جایگاه و اقتدار والدین:
در خانواده پر جمعیت امکانات محدودیت دارد و جمعیت زیاد است؛ مثلا خانواده ای که هشت فرزند دارند در خانه ای دو اتاق دارد، یک نفر میخواهد تلویزیون میبیند، دیگری میخواهد بخوابد و به دنبال خاموش کردن چراغ است و میخواهد صدا نباشد، یکی هم میخواهد درس بخواند، طبیعتا این بچهها دعوایشان میشود و بر سر و کله هم میزنند.در اینجا پدر و مادر به میدان میآیند و داوری میکنند؛ در این سیستم کم کم جایگاه پدر و مادر مهم میشود، چون اینها داور هستند، فصل خصومت میکنند، اقتدار والدین افزایش پیدا میکند؛ در خانوادههای پر جمعیت معمولاً امکان بروز فرزند سالاری وجود ندارد.
2️⃣ جامعه پذیری بهتر:
از آنجا که این بچهها مدام بر سر و کله هم میزنند، پوست کلفت میشوند؛ این دعواهای خانوادگی مانور حضور اجتماعی است؛ یعنی جامعهپذیری این بچهها در این خانوادهها اینگونه است که اگر فردا در اجتماع کسانی پیدا شوند که خلاف میل آنها رفتار کنند و نظر بدهند، به لحاظ روحی چندان دچار مشکل نمی شوند چون عادت دارند؛ اما کسی که تک فرزند است، همه چیز بر وفق مرادش بوده است، این افراد زود رنجتر و شکنندهتر هستند، در محیط اجتماعی که میآیند اگر یک نامرادی ببینند سخت متأثر میشوند.
3️⃣ کاهش شکاف نسلی:
در خانوادههای پر فرزند خیلی شکاف نسلی اتفاق نمیافتد، چون پدر و مادر برای فرزندان مهم شدهاند و باعث میشود که این مرجعیت والدین برای فرزندان حفظ میشود، ولی در خانوادههای تک فرزند و کم فرزند، والدین در خدمت فرزند بودند یعنی بیشتر لجستیک بودند، این اقتدار برای فرزند جا نیافتاده است و احتمال شکاف نسلی افزایش پیدا میکند.
4️⃣ رشد تربیت اخلاقی:
در خانوادههای پر جمعیت محدودیت امکانات وجود دارد. در گذشته اگر بچهای از پدر خود میخواست که مثلا یک توپ بازی برایش بخرد، پدر میگفت تا ببینم چه میشود، این «تا ببینم» یعنی پنج ماه باید بدوی تا برایت بخرم. وقتی بچه به پدر میگفت برایم دوچرخه نمیخری؟ پدر میگفت که برو در مغازه کار کن یک بخشی از پول آن را خودت به دست بیاور و مقداری هم من میدهم.
بنابراین بچههای آن دوران قدر این امکانات را میدانستند اما بچهای که صبح درخواستی از پدر میکند و ظهر آنچه خواسته به دستش میرسد، این طور نیست. مواجهه با محدودیت امکانات را بچههای آن دوران یاد میگیرند؟ یا این بچهای که اصلاً از محدودیت امکانات تصوری ندارد؟ فرزندان ایثار را خانوادههای پر جمعیت بیشتر یاد میگیرید یا در خانوادههای کم جمعیت؟ بچههایی که باهم دعوا میکنند، کم کم به یک الگویی از تعامل میرسند که یک جاهایی باید به نفع هم کوتاه بیایند.
در چین مدتی به دلیل جمعیت زیاد، سیاست تک فرزندی را اعمال کردند اما امروزه دوباره از این سیاست عدول میکردند؛ البته بیشتر به دلیل پیری جمعیت است، ولی خودشان هم پیامدهای منفی تربیتی را دیدهاند. میدانند که پدران و مادرانی که یک فرزند دارند، محبت را بر او سر زیر میکنند، پدر بزرگها و مادر بزرگها نیز محبت خود را سرریز میکنند، چنین بچهای لوس، ننر و کم ظرفیت میشود؛ الگوهای فرزند سالارانه در این شرایط بیشتر شکل میگیرد.
5️⃣ کاهش روحیه فردگرایی:
در بعضی پژوهشها بر این نکته تأکید شده است که الگوهای خانوادههای کم جمعیت برخلاف خانوادههای پر جمعیت متناسب با الگوی تربیتی فردگرایانه است؛ اتفاقا این پژوهشگران در دفاع از فردگرایی مقاله مینوشتند، بحث امروز برنامهریزان دنیا این است که شما باید به سمت الگوهای فردگرایانه بروید و برای تحقق این امر بایستی کاهش زاد آوری داشته باشید، اما چون آنها میدانند که چمعیت مؤلفه قدرت اقتصادی هم هست، میگویند که باید حواستان باشد که سرعت این جریان در دیگر کشورها باید بیشتر از ما باشد و آنها زودتر به بحران حیات جمعیتی برسند و انقراض تمدنی پیدا کنند تا ما بتوانیم دنیا را در دست بگیریم.
==🌸💠🌸==
@farzande14
🍃🌸🍃🌺🍃🌸🍃
💖 از آثار مھم مادری این است که:
مادر تصویر اول از زندگی پدر،
خانواده، خلقت و
دین را به بچه
نشان می دھد.
💖 مادر ارزش ھای پایدار تولید می کند و مدارا، صبر و شکیبایی را به فرزندان خود
منتقل می کند.
💖 فرزندانی که در چنین خانواده ھایی پرورش می یابند، ھمگرایی اجتماعی و ایثار بیشتری دارند.
#جایگاه_مادری
╭═🌸💠🌸═╮
@farzande14