🔴 #مومو؛ محصول جدید واتس اپ
◽️“مومو” چالش خطرناک آنلاینی بسیار شبیه به بازی نهنگ آبی است که ابتدا از فیسبوک شروع شد و بعدتر از طریق واتس اپ گسترش پیدا کرد.
◽️اما مومو یا Momo چیست؟ مومو یک اکانت واتس اپ با تصویر پروفایل یک دختر بسیار زشت همراه با یک خنده جوکر [...]
◽️در چالش مومو ابتدا یک شماره تماس ناشناس، کاربران را به بازی دعوت میکند تا به Momo پیامی ارسال کنند.
🔴 ذخیره هر شماره ای در واتس اپ، منجر به ذخیره شماره شما نیز در واتس اپ طرف مقابل می شود، بنابراین با اولین پیامی که به مومو ارسال کنید، در واقع شماره خود را به او داده اید و او می تواند از طریق همین شماره اقدام به ایجاد مزاحمت برای شما کند.
◽️پس از اینکه فرد این پیام را دید بر اساس اطلاعاتی که از بستر اینترنت جمع آوری کرده و یا با استفاده از تکنیک مهندسی اجتماعی، تهدید و ارعاب اطلاعاتی را از فرد اخذ میکند.
🔘 آقای آل داوود میگوید: مومو در مقاطعی با ارسال فایلهای آلوده دسترسی به بخشهای مختلف تلفن همراه کاربران مانند گالری، منطقه جغرافیایی و مخاطبین دسترسی مییابد؛ سپس کاربر را تهدید میکند که در صورت عمل نکردن به خواسته هایش، اطلاعات فرد را در شبکههای اجتماعی غیربومی مانند یوتیوب پخش میکند.
❌ چالش مومو فقط در ایران نیست و در کشورهای دیگر نیز وجود دارد؛ کشورهای دیگر اجازه نمیدهند پیام رسانهای غیر بومیشان این چنین بی قانون در درون کشورشان فعالیت کنند.
💢 سرهنگ مهدی دانش پور میگوید: معلمان به هیچ وجه دانش آموزان را به استفاده از پیام رسانهای خارجی برای آموزش مجازی هدایت نکنند.
@madrese_amin
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
#سواد_رسانه
#موموهای ایرانی، خطر دیگر واتس اپ!
♦️سرهنگ «رامین پاشایی» معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در گفتوگوی اختصاصی با خراسان در اینباره میگوید: «متاسفانه طبق گزارشهای دریافتی از برخی خانوادهها و بررسیهای کارشناسان پلیس فتا، متوجه شدهایم که افرادی در داخل و خارج از کشور از فضای ایجادشده درباره چالش «مومو» سوءاستفاده کردهاند و تصاویر «مومو» را روی پروفایل واتساپ خودشان قرار میدهند. سپس با کاربران مدنظر خود که اغلب دانشآموزان هستند تماس میگیرند و آنها خانوادههایشان را نگران میکنند. با کاربران صحبت میکنند، متن خاصی برایشان میفرستند و آنها را دعوت به برخی چالشهای خطرناک میکنند. بعد از این مرحله تهدید میکنند که اگر کاری را که از آنها خواسته شده است، انجام ندهند، موبایلشان هک میشود یا فردی میآید و آنها را به قتل میرساند».
◾️نکته مهم اینکه عمده این کاربران مورد تهدید، دانشآموزانی هستند که طی ماههای اخیر به دلیل مجازیشدن کلاسهای درس، زمان بیشتری را در فضای مجازی سپری میکنند و کلاسهای درسی برخی از آنها هم در واتساپ تشکیل میشود.
◾️سرهنگ سلیمانی میگوید: پلیس فتا پیشتر در مورد خطرات احتمالی استفاده مدارس از واتس اپ ھشدار داده بود ولی متاسفانه ھمچنان شاھدیم که کلاسھای مجازی به جای شبکه آموزشی دانشآموزان (شاد) در واتس اپ تشکیل میشود و والدین ناگزیر ھستند اینترنت بدون محدودیت را در بستر یک پیام رسان خارجی در اختیار فرزند خود قرار دھند و ھمین موضوع زمینه این گونه مشکلات را فراھم کرده است.
⭕️ والدین عزیز بطور جدی از مدرسه بخواهند بستر درسها از واتس اپ و تلگرام به پیام رسانهای داخلی منتقل شود. متاسفانه برخی از مدارس در این زمینه کوتاهی میکنند.
#کانال_مدرسه_امین 🔻🔻🔻🔻🔻
@madrese_amin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🎥🎥🎥🎥🎥🎥🎥
#سواد_رسانه
تقسیم کار پنهانی!
وزیر آموزش پرورش: "برای تمام مدارس استفاده از شاد تعیین شده است و اجازه ندارند از سایر پیامرسانهای خارجی استفاده کنند.
اگر مدرسهای از پیامرسان دیگری استفاده کند باید پاسخگو باشد و اگر این موضوع اعلام شود رسیدگی خواهد شد."
🔻چرا با وچود این که وزیر آموزش پرورش میگوید مدارس اجازه ندارند از پیام رسانهای خارجی استفاده کنند، برخی مدارس به این کار پر خطر که سلامت روانی دانش آموزان را تهدید میکند، ادامه میدهند؟
🔁 ظاهرا در پشت پرده، تقسیم کاری صورت گرفته است. وزیر می گوید ممنوع است و بدنه آموزش پرورش می گوید ممنوع نیست، به کارتان ادامه دهید!!
#کانال_مدرسه_امین 🔻🔻🔻🔻🔻
@madrese_amin
✅✅✅✅✅✅✅✅
#فرزندپروری
💢 #تحسین و ستایش موفقیت یا تلاش در کودکان و دانش آموزان
✔️ بر اساس یک تحقیق؛ کودکان و دانش آموزانی که بیشتر بابت تلاششان مورد ستایش قرار میگیرند تا بابت تواناییهایی که دارند، شانس بیشتری برای موفقیت دارند چرا که آنها از انگیزه بالاتری برخوردار هستند.
✔️ همین تحقیقات به این نکته اشاره دارد که اگرچه طبیعیست که پدر و مادرها از هوش و ذکاوت فرزند خود تعریف و آن را ستایش کنند، اما ضرری که این کار میتواند برای کودکان و نوجوانان داشته باشد این است که آنان برای اینکه ثابت کنند باهوش هستند و چیزی کم ندارند ممکن است به تقلب کردن ، دروغ گفتن ، مبالغه و ... برای بهتر شدن و یا بهتر نشان دادن خود روی بیاورند.
#کانال_فرزندپروری_مثبت
@farzandparvari_mosbat
فرزندپروری مثبت استاد شهیدی
🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙🎙 #سواد_رسانه حتما این صوت استاد 🔺 حجت الاسلام محمد #محمدی فرید را که در زمینه وظایف والدین
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
#سواد_رسانه
برخی دوستان صوت استاد حجه الاسلام #محمدی رو گوش کردند و از نکات بیان شده بسیار استفاده کرده بودند و تمایل داشتند بقیه فایلهای صوتی رو هم گوش کنند،
بقیه فایلها رو از کانال خود استاد محمدی پیگیری کنید و گوش دهید.
#کانال_مدرسه_امین🔻🔻
http://eitaa.com/madrese_amin
✅✅✅✅✅✅✅✅✅
#تربیتی
📌تربیت کودک با قهر!
🌹👇
🔸قهر کردن کوتاه مدت یکی از مواردیه که در اسلام به عنوان ابزار تنبیهی (بازدارنده) برای تربیت فرزند معرفی شده؛ اما این تکنیک بازدارنده، در صورتی کارآیی داره که پدر و مادر در مسیر تربیتیشون به قدری به فرزند محبت کرده باشن که قهرشون برای فرزند قابل تحمل نباشه.
🔸اگر ارتباط عاطفی بین پدر و مادر با فرزند برقرار باشه، قهر برای بچه خیلی آزاردهنده هست.
🔸به پدر و مادرها توصیه میشه که با فرزند ارتباط شدید عاطفی برقرار کنن و نتیجۀ این ارتباط عاطفی، تعلق روحی بین پدر و مادر با بچه هست، البته این قهر نباید طولانی باشه تا این فشار، باعث آسیب روحی نشه.
🔸اگر ارتباط عاطفی با بچتون برقرار نکردین و برای تنبیه کردنش قهر میکنین، نمیتونین منتظر نتیجه مطلوب باشین؟ درسته که قهر کردن، یک عمل بازدارنده هست؛ اما این عمل بازدارنده در یک ساز و کار تربیتی ویژهای تعریف شده که محبت، جزء اصلیش هست.
🛏🛏 کودکانی که بدون درک محبت والدین، ازسوی والدینشان مورد قهر قرار می گیرند، در آینده تبدیل به همسرانی خواهند شد که مدام اتاق خواب خودشون رو از همسرشان جدا می کنند و تحمل درک محبت را ندارند. بعبارتی از محبت دیگران آزرده خاطر میشوند و دلیلی برای این کارشان ندارند.
🎀نکته: پس بدانیم محبت کردن، مقدمه ایجاد همدلی است و این همدلی است که احترام و مهربانی را می آفریند.
#کانال_فرزندپروری_مثبت
@farzandparvari_mosbat
😴😴😴😴😴😴😴😴
#سواد_رسانه
🔴 خواب آلودگی
◽️ شهیندخت مولاوردی معاون سابق زنان و خانواده و دستیار پیشین رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی، به مناسبت روز جهانی خانواده با انتشار پستی در کانال تلگرامی خود،افراد همجنسگرا را نیز در زمره خانواده به شمار آورد. نمایش دو زن و یک فرزند یا دو مرد و یک فرزند به عنوان خانواده، تصویری از ازدواج همجنسگراهاست.
◽️پس از انتقادات فراوان به این اقدام مولاوردی، وی پست مذکور را از کانال خود حذف و اعلام کرد که در آخر شب و در حالت خواب و بیداری پست را از کانال دیگری منتشر کرده و به تصاویر آن توجه نکرده است!
⭕️ از این ماجرا ماهها میگذرد اما هنوز هم خواب آلودگی مشکل اصلیست.
✅ سند ۲۰۳۰ چه محتوایی داشت که مقام معظم رهبری نسبت به آن هشدار دادند؟
آیا این محتوا امروز در تلگرام، واتساپ، اینستاگرام در معرض دید دانش آموزان قرار ندارد؟
❓آیا مسئولان آموزش پرورش نمیدانند که بخش زیادی از کلاسها در تلگرام و واتس آپ برگزار میشود؟ آیا آنها نمیدانند دانش آموزان در این فضا با چه محتوایی مواجهند؟
❓آیا مدیرانی که سکان آموزش کشور را به دست دارند نمیدانند یک لحظه خواب آلودگی می تواند دانش آموزان زیادی را به کام مرگ بکشاند؟
ادامه مطالب بویژه نظری رهبری را درباره سند۲۰۳۰ اینجا ببینید👇👇👇
@madrese_amin