این نظرسنجی ایسپا برای خیلی ها حجتی شده که اثبات کنند رد صلاحیت ها مشارکت در انتخابات را کم خواهد کرد.
چند نکته کوچک
1⃣نظرسنجی ایسپا حدود دو هفته پیش از انتخابات ۹۶، پیش بینی مشارکت ۵۹ درصدی را نشان می داد. اگر با اندکی اغماض نظرسنجی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ (چهار هفته پیش از انتخابات) را با آن مقایسه کنیم، نشاندهنده کاهش حداقل ۱۶ درصدی مشارکت نسبت به سال ۹۶ به خاطر عملکرد بد دولت روحانی است. می گویم حداقل، چون نظرسنجی ۴ هفته پیش از انتخابات ۹۶ را پیدا نکردم و معمولا هرچه به انتخابات نزدیک می شویم تمایل به مشارکت بیشتر می شود. پس کاهش تمایل به مشارکت طی چهار سال، بیش از این ۱۶ درصد است.
جالب است که دوستان و تحلیل گران محترم آن کاهش را نمی بینند و این کاهش را فاجعه می خوانند.
2⃣ همه می دانیم عامه مردم سیاسی رای نمی دهند و بیش از چهره های سیاسی، به راه حلی که نامزد ریاست جمهوری برای حل مشکلات ادعا می کند توجه می کنند. یک درصد احتمال نمی دهیم جو منفی پرسروصدایی که سیاسیون و فعالان رسانه دلسوز و دغدغه مند! بعد از اعلام اسامی نامزدها به پا کردند و روان جامعه را تحت فشار این اضطراب بردند، موجب کاهش میل و امید به مشارکت شده باشد؟
3⃣ نگاهمان به مقوله امید اجتماعی و تمایل به مشارکت اینقدر مینیمال و پروژه ای نباشد. امید مردم را بازیچه تمایلات سیاسی خود نسازیم. احیای امید، با مشاهده مدیر قوی و کارآمد، آغاز اصلاح بی تدبیری های موجود، رفع تبعیض و بی عدالتی، تقویت عزت نفس ملی با نگاه به درون و با #تغییر_به_نفع_مردم اتفاق می افتد.
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
رهبر انقلاب با تأکید
بر اولویت مسائل اقتصادی:
#میزان_مشارکت ربطی به اسامی ندارد مردم دنبال #مدیر_قوی و کارآمد هستند
رهبر معظم انقلاب اسلامی پنجشنبه هفته گذشته در دیدار تصویری با رئیس و نمایندگان #مجلس شورای اسلامی در سخنان مهمی درباره مسائل اخیر انتخابات، بیان راهحلهای عینی و واقعی درباره #مشکلات_اقتصادی و #معیشتی مردم در برنامههای انتخاباتی نامزدها را عامل اصلی در افزایش انگیزه مشارکت در انتخابات خواندند و با تبیین بایدها و نبایدهای رقابتهای انتخاباتی تأکید کردند:
اثر نتیجه انتخابات سالها بر زندگی مردم و کشور سایهافکن خواهد بود و امیدواریم انتخابات ۲۸ خرداد #برخلاف_خواسته_دشمنان مایه آبرو، عزت و سربلندی ایران بشود.
ایشان در این دیدار که در آغاز دومین سال فعالیت #مجلس_یازدهم صورت گرفت، همچنین با بیان توصیههایی به نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی برای استمرار ویژگیهایی نظیر #حرکت_انقلابی و #خردمندانه، #تلاش_بیوقفه و #کارآمدی و #مردمی_بودن افزودند:
همه مجالس همانگونه که امام بزرگوار فرمودند باید خود را عصاره فضائل درخشان و متعدد ملت قرار دهند.
رهبر انقلاب #عملکرد_مجلس در یکسال اخیر را نشاندهنده #تلاش، #همت_بلند و #کارآمدی خواندند و حضور نیروهای جوان و پُرتوان در کنار نیروهای دارای سوابق تقنینی و اجرایی را، موجب #توفیق_مجلس در تصویب لوایح و طرحهای مهم و متعدد دانستند و با تشکر از حضور رئیس و نمایندگان مجلس در میان مردم و سفرهای استانی گفتند:
این حرکت بسیار خوب را ادامه دهید و همیشه در #کنار_مردم بمانید.
ایشان تصویرسازی منفی از مجلس یازدهم را حرکتی بدون انگیزههای دلسوزانه و اصلاحی خواندند و افزودند: برخی #انتقادات به قصد اصلاح و تکمیل صورت میگیرد اما در تصویرسازی منفی، این انگیزهها وجود ندارد، نمایندگان مجلس باید با #بیاعتنایی به این کارها، به اجرای وظایف خود ادامه دهند و در رفتار و گفتار بهانهای به دست دشمنان و اینگونه مخالفان ندهند.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در بیان چند توصیه به نمایندگان منتخب ملت در مجلس افزودند:
توصیه اصلی، #انقلابی_ماندن و حفظ ویژگیهایی نظیر «تحرک و تلاش بیوقفه» است، چرا که خداوند به فرموده قرآن کریم، ملائک رحمت خود را بر کسانی نازل میفرماید که در صراط مستقیم، استقامت به خرج دهند.
رهبر انقلاب با اشاره به انحراف تدریجی برخی عناصر گفتند: برخی در اوایل، پرتوان و با حرارت بودند اما وسوسههای مال، مقام و شهرت، راهشان را کج کرد و گاه ۱۸۰ درجه تغییر داد.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
اعتراف #آلمان به #نسل_کشی
🔹یکصد سال پس از اقدام آلمان به نسل کشی در کشور آفريقايی نامیبیا ، دولت این کشور رسما" به جنايات آلمان اعتراف و از نوادگان قربانیان طلب بخشش کرد.قرار است آلمان مبلغ ۱.۳ ميليارد دلار به ناميبيا بابت غرامت نسل کشی بپردازد.
🔹آلمانیها ۶۵ هزار نفر از قبیله «هِرِرو» و ده هزار نفر از قبیله «ناما» را بین سالهای ۱۹۰۴ تا ۱۹۰۸ به قتل رسانده اند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
رکوردی دیگر از #دولت_روحانی!
دولت حسن روحانی رکورد دار رشد #نقدینگی در سالهای بعد از انقلاب است.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
🔹کدام را باور کنیم؟
♦️روحانی یی که به شورای نگهبان، به خاطر عدم احراز صلاحیت نامزد مد نظرش نامه نوشته؟
🔹یا روحانی یی که به ناصر همتی رئیس بانک مرکزی اعتراض کرده و گفته چرا نامزد انتخابات شدی؟!
#محمد_ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | انتخاب مردم، مدیر قوی و کارآمد
🔺 رهبر انقلاب: در مورد مسئلهی مشارکت، که بعضی نگرانند مشارکت کم خواهد شد. بنده به نظرم این جور میرسد که در مشارکت مردم عامّهی مردم و عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند؛ عامّهی مردم دنبال این هستند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریّتی است، [دارای] یک قوّت عمل یا قوّت ارادهای است، [دارای] یک کارآمدیای است که میتواند مشکلات کشور را از میان بردارد؛ دنبال این هستند. اینکه حالا چه کسی با چه نامی، با چه عنوانی و از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم مطرح نیست؛ اگر نامزدهایی که امروز در صحنهاند بتوانند بیان کنند و به مردم نشان بدهند که دارای این کارآمدی هستند، مردم پای صندوقها هم میروند و مشارکت بالایی هم خواهد بود انشاءالله به توفیق الهی. مهم این است که نامزدها بتوانند مردم را قانع کنند، مردم را به این نتیجه برسانند که این آقا یا این اشخاص میتوانند کشور را اداره کنند، مدیرند، مدبّرند، باصداقتند؛ باید صداقت افراد شناخته بشود و کسانی باشند که دردهای جامعه را بشناسند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخاب_درست_کار_درست
💻 @Khamenei_ir
دروغ ها شروع شد!
در حالیکه این هشت سال بدترین شرایط معیشت گریبان مردم را گرفته و هرروز بدتر میشود، دروغگویان و هوچی گرها شروع به لجن پراکنی کردند!
📣 توروخدا تا آخر هفته هرچی میخوایید فست فود بخورید! معلوم نیست قراره چه بلایی سر سوسیس کالباسا بیاد!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسانیکه 8 سال تموم یه گسل بزرگ بین مردم و حاکمیت ایجاد کردن الان دغدغهی مشارکت مردم در انتخابات رو دارن!
کسایی که ذرهای دغدغهی معیشت مردم رو نداشتن و ندارن!
ته دغدغشون پینگیل بوده و بس!
البته مردم خودشون اون پلی که باید روی این گسل زده بشه رو میزنن وسیاهی به ذغال میمونه!
✍️ صمصام
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
▪️سیاسی کردن اتفاقات خوب یک آفت است.
کادردرمانی که۱۶ماه در شرایط طاقتفرسا با حداقل امکانات و دریافتی مقابل بحران قرن ایستادگی کردند، نیاز به تجدیدقوا دارند.
بایدیک روح تازه در این کالبد خسته دمیده شود.
اگر کاری نکردید!با سیاسیکاری،فرصت یک خداقوت و درددل کادر درمان را ضایع نکنید.
علیرضا وهابزاده
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
چگونه #رأی_مردم در بهارستان ثمر داد
#کارنامه یک ساله #مجلس_یازدهم از اصلاحات اقتصادی تا #حضور_میدانی
کارنامه یکساله مجلس یازدهم از تلاش برای بازگرداندن #هفتتپه تا حل مشکل آب غیزانیه و سفرهای استانی و تصویب قوانین #کارگشایی مانند مالیات بر خانههای خالی نمونهای کوچک از ثمره رای مردم به کار جهادی و نگاه به داخل است.
اسفندماه سال 98 بود. در زمانی که یک بیماری بسیار خطرناک و واگیردار جهان را به وحشت انداخته بود و این ویروس در مسیر خود به ایران نیز رسیده بود. در چنین شرایطی #انتخابات مجلس یازدهم برگزار شد.
کارنامه #بسیار_ضعیف مجلس دهم با اکثریت طیفهای اصلاحطلب و حامیان دولت از یک طرف و نیز عملکرد غیرقابل دفاع و #ضعیف دولت تدبیر و امید که با حمایت کامل #اصلاحات به پیروزی رسید سبب شد تا در انتخابات مجلس یازدهم پیروزی با طیف منتقد دولت و اصولگرایان باشد و آنها اکثریت مجلس یازدهم را شکل دهند. انتخابات در اوایل اسفندماه 98 برگزار شد و در اوایل خرداد 99 مجلس یازدهم باید کارش را آغاز میکرد. در عین ناباوری در این فاصله 3ماهه که هنوز مجلس جدید شروع به کار نکرده بود هجوم طیف موسوم به #اصلاحطلب علیه مجلس آغاز شد.
مجلس یازدهم در شرایط #بحران_کرونا، نتایج به جامانده از ضعف نظارت و عدم توجه مجلس دهم به #معیشت_مردم و نیز آثار حدود 7 سال مدیریت دولت تدبیر و امید در خردادماه شروع به کار کرد و حدود دو ماه نخست آن به انتخابات برای تعیین رئیس و هیئترئیسه و شکلدهی به کمیسیونها و تعیین اعضای آنها و... سپری شد. بلافاصله پس از این دوره برخی نمایندگان مجلس یازدهم به سراغ یکی از معضلات #سوءمدیریت در این سالها رفتند؛ کارخانه نیشکر هفتتپه.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339