محمد فرزانیان محمدی
جیغ بنفش آمریکا و غربگراها از بازگشت قطار دولت به ریل خدمت حالا که بعد از گذشت 8 سال، تیر زهرآگین
نکتهای که نباید فراموش کرد این است که #بدنه_رادیکال مدعیان #اصلاحات که این روزها عکسها و تصاویر تجمع محدود را در صفحات شخصی خود در شبکههای اجتماعی دستبهدست میکنند و هشتگ «تهران» میزنند، همواره #نقطه_امید دشمنان نظام اسلامی بودهاند. همانهایی که از روی کار آمدن دولتی که خدمت به مردم را بدون امید به غرب دنبال میکند، بشدت آنها را نگران کرده است.
در #فتنه 88 هم همینها بودند که بسترساز چرخش 180 درجهای آمریکاییها را فراهم کردند و باعثوبانی قطعنامه 1929 شورای امنیت علیه جمهوری اسلامی شدند؛ قطعنامهای که باعث شد ایران رسماً زیر فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد و بند 41 آن قرار بگیرد و سرآغازی برای تحریمهای شدیدتر بعدی بود.
در همان مقطع، شیمون پرز، رئیسجمهور وقت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که #اصلاحطلبان به نمایندگی از #اسرائیل با رژیم اسلامی ایران میجنگند. همینطور نتانیاهو نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی با صراحت اعلام کرد که #اصلاحطلبان بزرگترین #سرمایه_اسرائیل در ایران هستند.
حالا دولت تدبیر و امید در حال تمام شدن است و غرب و غربگراها که 8 سال گذشته در سایه دولت بحرانساز روزگار میگذراندند، این روزها سوگوار برگریزان تدبیر و امید هستند بهویژه که قرار است دولتی روی کار بیاید که اهل امیدهای واهی نیست و میخواهد زیر میز #سوء_مدیریتها و رانت و #فساد زده و طومار دزدان بیتالمال را در هم بپیچد.
بنابراین بایستی جیغ بنفش ضدانقلاب و هیاهو و وارونهنمایی از اعتراضات (آنهم نسبت به سوءمدیریت مسئولان) و اساساً آخرین #تلاشهای اصلاحطلبان رادیکال و اپوزیسیون و معاند را تنها در این بستر (عصبانیت از بازگشت قطار دولت به ریل خدمت)، بررسی و ارزیابی کرد.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
حکم جالب یک #قاضی_اردبیلی در مورد شکایت شهرداری از یک #خبرنگار که #انتقاد را وظیفه ذاتی تمام مردم و نوعی امر به معروف و نهی از منکر دانسته و گفته که اگر جلوی انتقاد سازنده گرفته شود دیگر کسی جرات انتقاد و بیان مشکلات را نخواهد داشت و #آزادی_بیان حق اساسی تمام شهروندان است.
تایماز اردبیلی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
کیمیا گران آلمانی؛
ماجرای سردشت و حلبچه
🔹می گویند واژه "شیمی" و "شیمیایی" از واژه "کیمیا" اخذ شده و دانش شیمی، توسعه کیمیاگری است.
♦️کیمیا، روش تبدیل عناصر به یکدیگر و از جمله سرب به نقره و یا مس ربه طلا شمرده می شد. اگر چه کیمیاگران نتوانستند فلزات پست را به طلا و نقره تبدیل کنند، اما توانستند با روش هایی مثل تصعید، تقطیر، تبلور سازی و … به امکان جداسازی مواد شیمیایی از یکدیگر دست یابند.
🔹کیمیا یا همان شیمی، مانند هر دانش دیگر، از دستبرد دشمنان بشریت مصون نماند. چنان که در غرب مدرن، بمب شیمیایی و سلاح های کشتار جمعی ساختند و بر سر ملت ها ریختند..
♦️دولت آلمان، تجهیز کننده رژیم صدام به انواع تسلیحات کشتار جمعی (شیمایی) در جریان جنگ تحمیلی علیه ملت ایران بود. در اثر این جنایت، هزاران شهروند ایرانی و عراقی در سردشت و حلبچه و خط مقدم جنگ به شهادت رسیدند و ده ها هزار نفر دیگر دچار عوارض شدید شدند که همچنان با آن عوارض دست و پنجه نرم می کنند. آلمانی ها زندگی را در سردشت و حلبچه به مرگ تبدیل کردند.
🔹 چنین دولتی چرا باید به امثال کیمیا علیزاده یا سعید ملایی و دیگران پناهندگی بدهد، و هزینه های زندگی آنها را تامین کند؟ دولتی که توافق برجام را زیر پا گذاشت و در اعمال تحریم های جنایتکارانه (حتی در حد دارو) علیه ملت ایران، با آمریکا و انگلیس و فرانسه همراهی کرد، چرا باید درباره برخی اتباع خاص ایرانی، رفتاری متفاوت در پیش بگیرد؟!
🔹هدف گرفتن یک ملت با بمب شیمیایی و تحریم، نشانه دشمنی است. و وقتی همین دشمن، برای کسانی دانه می پاشد و پول خرج می کند، جز به قصد استخدام برای خیانت به وطن نمی تواند باشد.
♦️سعدی (رحمت الله علیه) می گوید "به قول دشمن، پیمان دوست بشکستی / ببین از که بریدی و با که پیوستی".
#محمد_ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
طرح #صیانت_از_فضای_مجازی به دنبال #تنظیمگری و #حمایت از کاربران است
#نه_فیلترینگ
طرح صیانت از حقوق کاربران و ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی، مرداد ماه سال گذشته در مجلس شورای اسلامی اعلام وصول و به کمیسیون فرهنگی مجلس ارجاع شد. این طرح بعد از بررسی در کمیسیون و مرکز پژوهشهای مجلس با اصلاحاتی به «طرح #حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» تغییر نام و در نهایت در ۶ فصل و ۳۷ ماده تنظیم شد.
به گفته مسعود فیاضی، معاون مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهشهای مجلس در این طرح مسائل متعدد حقوق کاربران و وظایف و تعهدات خدمات پایه مطرح شده است و کارشناسان زیادی در کارشناسی این طرح به مرکز کمک کردند. نتیجه نیز این شد که نسخه دوم که موسوم به طرح پیشنویس قانون حمایت از #حقوق_کاربران و خدمات پایه کاربردی در فضای مجازی شد نسبت به طرح صیانت 80 درصد به لحاظ محتوایی تغییر کند واشکالات آن را نداشته باشد. پیشنویس جدید بعد از بحث و بررسیهای فراوان در دی ماه سال گذشته از سوی مرکز پژوهشها به کمیسیون فرهنگی مجلس ارسال شد.
فیاضی ضمن تشریح نحوه اصلاح طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی گفت: در هفته گذشته از هیئترئیسه محترم کمیسیون فرهنگی اجازه گرفتیم کهاشکالاتی که وارد بوده است را در متن اعمال کرده و نسخه سوم را تهیه کنیم تا نسخه جدید در دستور صحن قرار گیرد. از این جهت، طرح مجدداً در مرکز پژوهشها مورد بررسی مجدد و رفعاشکالات قرار گرفت. نتیجه نیز دست یافتن به نسخه سومی بود که تحت عنوان نسخه 26 تیر ماه 1400 طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی ارائه شد. در این نسخهاشکالات اصلاح شد و طرح به میزان خوبی پیش از گذشته ارتقا یافت. هیئت محترم رئیسه کمیسیون فرهنگی نیز نسخه جدید را تائید کرد که نهایتاً روز شنبه بیست و ششم تیر منتشر شد.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
محمد فرزانیان محمدی
طرح #صیانت_از_فضای_مجازی به دنبال #تنظیمگری و #حمایت از کاربران است #نه_فیلترینگ طرح صیانت از حقو
تکلیف #شبکههای_اجتماعی پرمخاطب #خارجی چه میشود؟
فیاضی درخصوص برخی تغییرات اعمال شده در طرح مزبور و این شایعه که با تصویب این طرح، شبکههای اجتماعی پرمخاطب خارجی #فیلتر میشوند، گفت:
در نسخه قبلی گفته بودیم که خدمات پایه کاربردی خارجی که شروط ما را نپذیرند، غیرمجاز هستند و حتماً باید فیلتر و مسدود شوند، اما در این نسخه اعلام کردیم که #مسدودسازی آنها لازم نیست. همچنین در این نسخه گفتهایم که این موارد که اتفاقاً کسب و کار و فعالیتهای مردم در آنها زیاد است اولاً موظفند تا 4 ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون نسبت به انجام تعهدات مندرج در ماده 12 اقدام کرده و مجوز لازم را اخذ کنند و یک نماینده قانونی هم معرفی کنند، در غیر این صورت گفتیم مسدودسازی آنها #لازم_نیست انجام شود ولی در عوض وزارت ارتباطات ظرف مدت 8 ماه باید جایگزین مناسب داخلی یا خارجی برای آنها پیدا کند. به عنوان مثال وقتی #وایبر در کشور فیلتر شد مسئولان وزارت ارتباطات با #تلگرام که آن زمان تعداد کاربریای زیر 200 هزار نفر داشت صحبت کردند که در صورت قبول شرایط ما ایران حاضر است مخاطبان خود را از وایبر به تلگرام کوچ دهد. در همان زمان وقتی تلگرام شرایط را پذیرفت به جای وایبر جایگزین شد و مردم کارهایی که با وایبر انجام میدادند را توسط تلگرام انجام دادند. در این قانون نیز گفتیم اگر خدمات پایه کاربردی «اثرگذار» خارجی حاضر به قبول شرایط ایران نشدند وزارت ارتباطات موظف است در 8 ماه بعد از آن نسبت به تعیین و ایجاد جایگزین آنچه از طریق خدمات پایه داخلی چه خارجی اقدام کند تا هم قوانین و مقررات اعمال شود و هم کسب و کار مردم مختل نشود.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
محمد فرزانیان محمدی
تکلیف #شبکههای_اجتماعی پرمخاطب #خارجی چه میشود؟ فیاضی درخصوص برخی تغییرات اعمال شده در طرح مزبور
طرح #صیانت_از_فضای_مجازی به دنبال #فیلترینگ_نیست
گفتنی است حجتالاسلام مجید نصیرایی، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس نیز دوشنبه جاری در نشستی درباره طرح «صیانت از فضای مجازی» گفت:
«این طرح به دنبال فیلتر کردن فضای مجازی نیست» و «اینکه استفاده از فیلترشکن جرم است، یک #دروغ محض به شمار میرود.»
نصیرایی با بیان اینکه «همه انتظار دارند که فضای مجازی چارچوب، ضابطه و قانون داشته باشد و به نحو مناسب مدیریت شود» گفت:
مرکز طرح صیانت از فضای مجازی بر #فیلترینگ فضای مجازی #نیست بلکه به دنبال ساماندهی آن در راستای حمایت از کاربران ایرانی است.
وی گفت: در سال ۹۶ در دولت روحانی، شورای عالی فضای مجازی قوانینی را برای فعالیت در فضای مجازی مصوب کرد. الان بیش از چهار سال از تصویب این قانون میگذرد و هنوز اجرایی نشده است. طرح صیانت به دنبال ایجاد ضمانت اجرایی برای اجرای مصوبات شورای عالی فضای مجازی است.
در #آمریکا ۲۷۰ قانون
برای مدیریت فضای مجازی وجود دارد
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: در آمریکا ۲۷۰ قانون برای مدیریت فضای مجازی وجود دارد. در هیچ جای دنیا فضای مجازی #رها_نیست اما عدهای در ایران افتخار میکنند که فضای مجازی رها باشد.
نصیرایی گفت: ۷۰ درصد پهنای باند کشور مورد استفاده پلتفرمهای خارجی مثل تلگرام و اینستاگرام است. باید از پلتفرمهای داخلی حمایت کرد. بنای این طرح، حمایت از پیامرسانهای داخلی است و به دنبال تکرار تجربه تلخ قبلی مبنی بر فیلترینگ نیستیم.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
روایت سید هانی هاشمی، فعال حوزه رسانه، از #طرح_صیانت از حقوق کاربران
بازی قدرت ها/ دعوا سر کجاش؟
امروز بعد از کلی بالا پایین گشتن بلاخره یکی و پیدا کردم که بتونه چهار کلمه بهم توضیح بده در مورد این طرح مجلس که نقاط مهم اون رو خدمتتون مطرح میکنم ؛
اولا دعوای طرح سر اینه که تا امروز فضای مجازی قانونی نداشته.
مثلا در بحث زیرساخت،حفاظت از اطلاعات مشترکان و... تا امروز شرکت ها هر جوری که دوست داشتن با مردم تا میکردن، و هیچ قانونی برای داده های مردم وجود نداشته، و حتی پلتفرم های داخلی مثل کافه بازار، اسنپ و ... هیچ مسئولیتی در قبال نشت داده ها نداشتن.
اما توی این طرح جریمه مالی سنگین(تا ۳۰ درصد درآمد سالیانه) براشون دیده شده.
یا مثلا تا قبل از این وزارت ارتباطات خودش در مواردی قانون مینوشت، خودش اجرا میکرد و خودش ناظر خودش بود. اما طبق طرح قانون نویسی(سیاست گذاری و رگولاتوری) و نظارت از دست قوه مجریه خارج میشه.
به جاش طبق این طرح قانون گذاری به کمیسیون زیر نظر شورای عالی فضای مجازی منتقل میشه که:
۱- حاکمیتی و نه دولتی شده و با تغییر دولت ها قوانین به نفع عده ای تغییر نمیکنه
۲-ناظر از مجری قانون جدا میشه
در بحث ترافیک هم نظارت به تخلفات دولت بیشتر میشه؛ مثلا دولت روحانی که از طریق ارمنستان CDN (سرور مثلا) اینستاگرام رو راه انداخته دیگه حق نداره هزینه اینترنت اینستاگرامی که برای ایرانی ها داخلی باید حساب بشه رو مثل الان با نرخ ترافیک خارجی با مردم حساب کنه.
[یعنی ۲ برابر!!]
یک نقطه ضعف دیگه هم این بود که تا امروز یک کمیته (تعیین مصادیق) میومد هرچی رو که میخواست فیلتر میکرد، الان اگه خدمتی مشابه ایرانی (با لفظ جایگزین مناسب- یعنی باید دقیقا مثل همون باشه توی کارکرد و...) نداشته باشه فیلتر نمیشه. یعنی #اینستاگرام و سایر پلتفرم ها فیلتر نمیشه.
مورد دیگه رسمیت بخشی به پلتفرم های خارجی که حتا تو افغانستان هم دفتر رسمی دارن ولی تو ایران ول شدن، الان میتونن بیان دفتر بزنن توی ایران، ما هم ملزمیم بهشون امکانات بدیم و حتی مجوز های مالی مثل ابزار پرداخت به اینستاگرام داشته باشیم.
یه نکته دیگه هم در مورد دیتای مردم این بود که هرکسی با دستور پلیس فتا میتونست دیتای پلتفرم ها رو ببره ولی از موقع تصویب قانون همه دیتا بیس ها میره ذیل اصل ۲۵ قانون اساسی و امنیتی ها هم دیگه بهش دسترسی ندارن مگر با حکم قاضی اصل۲۵ .
حالا دعوا کجاس؟
همونطور که میدونید کلی آدم دارن غیرقانونی با داده مردم کاسبی میکنن، دستشون بسته میشه.
اینا از ناراضیای اتفاقا قدرتمندن...
از طرفی کلی شرکت رانتی مثل دیجی کالا و بازار و...که انحصار داشتن توی حوزه شون، الان با باز شدن و اومدن رقیب داخلی و خارجی احساس خطر میکنن.
یه چیز مهم دیگه اینه که کلی از روابط و حمایت ها و وام ها که تا دیروز تو عرصه نت رفاقتی داده می شد الان باید شفاف بشه و اعلام بشه...
[به نظرتون نباید مافیا با کمک شهروندا کارآگاه و شهردار و بزنه؟]
بله خب اگر فضای مجازی صاحب دار بشه دیگه هر دولتی هر کاری دلش میخواد توش نمیکنه
نکته مهم دیگه که هی میگن چرا الان چرا این دولت و...
در حالیکه این طرح از مرداد پارسال توی مجلس بوده، دی گفتن الان وقت بودجه اس، اردیبهشت گفتن انتخاباته الانم میگن تا اومدن دولت جدید صبر کنید...
علت این تاخیر چیه؟
یا میخوان گندکاری ها رو جمع کنن یا رانت ها رو تکمیل کنن یا...
درباره فیلتر شدن خارجی ها هم
اولا خیلی از این شرکت ها خواستن توی ایران دفتر بزنن، ما جلوشون رو گرفته بودیم...
حالا از فردا بیان تکذیب و تمسخرکنن آبروشون نره.
دوما برای بخشی هم که شامل تحریم آمریکا میشه و نمیان هم قانون شفاف گفته، تا نبود جایگزین مناسب محدود نخواهد شد./فعلا تمام
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
طرح جالب دولت انگلیس برای #صیانت از حقوق کاربران و حمایت از سرویسهای داخلی!
اختیارات رگولاتور برای تعلیق، مسدودسازی و تغییر رفتار سرویسهای بزرگ و وضع #جریمههای_سنگین (تا ۱۰ درصد گردش مالی) برای غولهای فناوری در مواردی نظیر تغییرات غیرمنصفانه الگوریتمها توسعه پیدا میکند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هشت سال؛دولت دکتر روحانی چگونه گذشت؟!
صرف نظر از مشکلات عدیده ای که در کشور براثر ضعف مدیریت بوجود امد؛
بدنیست به
نکات کلیدی زیر بطور اختصار توجه ویژه نمود:
✅سیستم بازرسی و نظارت شاید به بدترین شکل ممکن تقریبا تعطیل و خیلی از اتفاقاتی درحوزه فساد اداری افتاد بر اثر ضعف نظارت بود.
✅وزارت اطلاعات با مجموعه مدیران و نیروهای خبره و ولایی به حاشیه رانده شده و تقریبا هیچ گونه فعالیت موثر و قابل مطرحی در طول این هشت سال نداشتند.
✅انتخاب مدیران به شکل ملوک الطوایفی و باندی بود و خیلی جاها خانوادگی یک مجموعه را باهم اداره میکردند!
✅وزرا در مجموعه کاری برای یک دوره کوتاه مدت بعضا روزانه یا هفتگی برنامه ریزی داشته و خبری از طرحهای طولانی مدت زیر بنایی نبود!
✅تقسیم پول و بودجه هم براساس روابط حزبی و جناحی صورت گرفته و خیلی از موارد مثل استان خوزستان علی رغم تصویب بودجه؛پولی بابت انجام طرحهای زمین مانده دریافت نکردند!
✅شعار درمانی و وعده درمانی یکی از شیوه های بارز دولت روحانی بود بطوری که این اواخر هیچ حرفی از مدیران و شخص روحانی نزد مردم اعتبار نداشت و جامعه نسبت به دولت کاملا بی اعتماد شده بود!
✅تقسیم و قیمت گذاری مایحتاج عمومی مردم هم بی برنامه بودبطوری که دائم با بحرانهای خودساخته دستگاههای دولتی باکمبود مواد اولیه زندگی روبرو بودیم.
✅ترخیص کالا و ورود مایحتاج از طریق گمرکات کشور هم با تاخیر زیاد و بدون پشتوانه صورت گرفت بطوری که وزیر صمت با اینکه شخصا به گمرک بندرعباس سفر نمود؛بازهم حریف بی برنامگی سازمان یافته نشد!
علی ایحال؛میتوان چندین مورد از ضعف مدیریتی دولتی پر مدعا با رویکرد اصلاحاتی ردیف نمود اما دولت دکتر روحانی را رهبر معظم انقلاب در یک کلام بسیار فنی و دقیق تحلیل نمودند.
رهبری خطاب به تیم دولت در پایان عمر سیاسی اشاره نمود:
در این دولت ثابت شد اعتماد به امریکا جواب نمیدهد!
رهبری به طور گذرا به خوی استعماری و ددمنشی امریکا اشاره نمود.
انچه رهبری در پایان دولت روحانی گفت در واقع تکمیل کننده همان هشداری بود که در ابتدای کار خطاب به دولتمردان گفت:
امریکا قابل اعتماد نیست!
خرش که از پل بگذرد به ریشتان خواهد خندید!
پیش بینی رهبری دقیقا طبق انچه فرمود عملیاتی شد بطوری که علی رغم بزک برجام؛هیچ عاید و نتیجه ای از هشت سال تلاش برای مذاکره و گفتگو بدست نیامد!
وقتی به گرفتاری های هشت سال گذشته فکر میکنیم؛دست و عنایت خداوند را کاملا ملموس میتوان دید!
کشور با چنین مدیرانی و با چنین پدیده های متفاوت طبیعی و غیر طبیعی دولت روحانی مقابل شدیدترین بحرانها تاب اورد و با مقاومت و ایثار مردمی بسیار نازنین و صبور طوفان ناکارامدی و فشلی را پشت سرگذاشت!
امیدواریم دولت جناب رئیسی با انتخاب مدیران دلسوز،مدبر؛کارازموده جبران هشت سال سختی شاید عمدی را بکنند.
#علی_سبحانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
چه طور باید از #منافع_ملی کشور در برابر #استعمار_دیجیتالی محافظت کرد؟
🔸از دیدگاه منتقدان طرح صیانت از فضای مجازی، طرحی غلط، بد، افتضاح، خارج از دغدغه های ملی، در اولویت هزارم، کارشناسی نشده، مضر منافع عمومی، بر هم زننده کسب و کارها و همه چیزهایی که منتقدین بر آن اصرار می ورزند است.
🔹اما منتقدان به ما نمی گویند راه جایگزین برای حاکمیت کشور بر فضای مجازی چگونه باید باشد. در حالی که بسیاری از کشورهای غربی بر ابرشرکت های پیام رسانی و شرکت های داده ای کنترل مستقیم دارند راه حل آنها برای حکمرانی کشور بر کنترل داده ها، اطلاعات و فضای اینترنت چگونه باید باشد؟
🔸وقتی در هلند ادمین یک کانال تلگرامی پس از اغتششات ضدکرونایی در ژانویه امسال با همکاری مدیران تلگرام دستگیر می شود، وقتی آلمان فیس بوک را مجبور می کند تا قبل از بستن حساب کاربران به آنها هشدار دهد و دلیل بستن حسابشان را به آنها توضیح بدهد، وقتی تمامی شرکت های پیام رسانی در آن کشورها دفتر دارند، یا سرورهایشان را به آنجا منتقل کرده اند و موظف به اجرای دستورات قضایی کشور مبدا هستند، چاره و راه حل منتقدان طرح چیست؟
🔹در حالی بسیاری از شرکت های نفتی مثل پتروناس مالزی، سعودی آرامکوی عربستان، سی ان پی سی چین و بسیاری شرکت های دیگر، با سیستم های ابری و حفاظت اطلاعات گوگل کار نمی کنند، پاسخ منتقدان به حفاظت از اطلاعات سری و صنعتی و امنیتی و اداری کشور که روی تلگرام و توسط کارمندان دولتی و صنعتی هر روز سوار و پیاده می شود چیست؟
🔸حالا که خود گوگل ایران را تحریم کرده و بسیاری از خدماتش را به روی ایرانیان بسته و حتی ایران را به رسمیت نمی شناسد، حالا که اینستاگرام و توییتر به یک ابزار رسمی برای مبارزه با حاکمیت ایران تبدیل شده و علنا مدیران این شبکه ها همسو با معارضان کشور هستند و رسما صفحات مقامات کشور را بدون توضیح می بندند و عکس سرداران نظامی ایران را با عنوان تروریسم قلع و قمع میکنند، راه حل و چاره منتقدان به طرح صیانت چیست؟
🔹حالا که حتی آمریکا از متحدان غربی خودش مانند فرانسه و آلمان در پروژه هایی مانند پگاسوس جاسوسی کرده است، جواب ما به دهها فقره جاسوسی اطلاعاتی از مراکز حساس کشور در همین چند سال اخیر که بی شک با همراهی ابزارهای ارتباطی و اینترنتی بوده چیست؟
🔸 بسیار خوب! طرح صیانت بد است، اما چه طور باید از منافع ملی کشور در برابر استعمار دیجیتالی محافظت کرد؟
#هاتف
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#هشدار
هرجایی را که دشمن زد، زمین خودی و هر کسی را که دشمن زد، خودیست...
#صیانت_از_ایران
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
#سرپوش_مجازی
روی 8 سال #فاجعه_حقیقی
اصلاحطلبان میخواهند به #بهانه طرح صیانت از فضای مجازی، افکار عمومی را از مسئله اصلی #پاسخگویی و کارنامه دولت روحانی منحرف کنند و روی 8 سال فاجعه حقیقی! سرپوش بگذارند.
سوژه شدن طرحی با عنوان «صیانت از فضای مجازی» در فضای رسانهای کشور کافی بود که برخی دولتمردان و هواداران #اصلاحطلب آن در این روزهای پایانی دولت ماشین تبلیغات خود را به راه بیندازند و به بهانه فضای مجازی، با هیاهو و جنجال روی هشت سال فاجعه حقیقی خود سرپوش بگذارند!
با اینکه «طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی» هنوز در مجلس تصویب نشده و برخی ابعاد تخصصی آن روشن نشده است اما مدعیان اصلاحات درصدد آن هستند با تبدیل موضوع به مسئله اول کشور، القا کنند که با قانونی شدن طرح مزبور، فضای کسبوکار از بین میرود و حتی اینترنت قطع میشود!
تلاش برای #انحراف افکار عمومی
فارغ از تدقیق و واکاوی طرح صیانت از فضای مجازی و آنچه در روز ۶ مرداد با رأی #نمایندگان_انقلابی مجلس یازدهم تصویب شد (ارجاع طرح به یک کمیسیون مشترک جهت بررسی دقیق و تخصصی طرح)، موضوعی که بیشتر روی خود را نشان میدهد تلاش محکوم به شکست اصلاحطلبان برای ضریب دادن به طرح مزبور و منحرف کردن افکار عمومی از #کارنامه مدیریت 8 ساله دولت تدبیر و امید بر قوه اجرایی کشور است.
#ژست_عدالتخواهی
اسحاق جهانگیری!
روز گذشته، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور که طی 8 سال گذشته، مدیریتش (بهویژه ارز 4200 تومانی) #فاجعه_ملی را برای کشور رقم زده و بیتالمال را به ثمن بخس بر باد داده است در نقش یک عدالتخواه! ظاهر شد و طی سخنانی به بهانه طرح صیانت از فضای مجازی، از عدالت و عدالتخواهی گفت.
روحانی برای کسبوکار چه کرد؟
بانیان و مقصران اصلی #مشکلات_اقتصادی کشور در حالی رگ گردن خود را به اینوآن نشان میدهند که گویا طی 8 سال گذشته، فضای کسبوکار گلوبلبل بوده و آنها ناجیان اقتصاد کشور بودهاند!
بایستی دانسته شود که هیچ دولتی در تاریخ بعد از انقلاب، به اندازه دولت تدبیر و امید باعث #تشدید فقر و عقبگرد اقتصاد ایران نبوده و هیچ دولتی مثل دولت روحانی مرزهای آمارهای اقتصادی را جابهجا نکرده است!
همچنین بر اساس آخرین آمارهای رسمی که منتشر شده، تعداد بیکاران در دولت روحانی به سه میلیون نفر رسید و گزارشها و آمارهای غیررسمی هم تعداد بیکاران را بالای 5 تا 6 میلیون نفر تخمین زدند.
#مدعیان_اصلاحات 8 سال به فکر اقتصاد کشور و درد و رنج ملت ایران نبودهاند و حالا که دولت مورد حمایتشان روزهای آخر خود را سپری میکند میخواهند روی #فاجعه_مدیریتی و سیاسی خود سرپوش بگذارند.
نکته قابلتأمل آن است که بانیان وضعیت امروز کشور میخواهند برای #فرار_از_پاسخگویی و به انحراف بردن افکار عمومی از فاجعه مدیریتی خود نعل وارونه بزنند و در این راستا به بهانه طرحی که هنوز ابعاد آن کاملاًً روشن نشده، #اشک_تمساح بریزند!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
محمد فرزانیان محمدی
#سرپوش_مجازی روی 8 سال #فاجعه_حقیقی اصلاحطلبان میخواهند به #بهانه طرح صیانت از فضای مجازی، افکار
نکته قابلتأمل آنکه آقای #تَکرار_میکنم در حالی در پیام خود از عباراتی مانند ضرورت «برخورداری از زندگی مناسب انسانی»، «زندگی بهتر و ایجاد زمینه برخورداری مردم از زندگی رضایتبخشتر»، «حفظ کرامت آنان و برخوردار کردنشان از زندگی خوب» استفاده کرده و گفته طرح مزبور «موجب بیکاری انبوهی از نیروهای کارآمد و بازماندن از خدمترسانی به مردم است» که #دولت_موردحمایت او باعث شد مردم 8 سال گذشته در #سختی و #فلاکت زندگی کنند و روزها یا در #صف_مرغ روزگار بگذرانند یا در غم #گرانی_گوشت و #روغن و کمیابی سایر کالاها.
بر کسی پوشیده نیست که عملکرد دولت موردحمایت اصلاحطلبان، باعث تورمهای چندصد درصدی در #مسکن و #ارز و خودرو و کالاهای اساسی مردم شده است. در همین دولت بود که مردم با فاجعه بورس، 7 برابری قیمت خودرو، 9 برابری قیمت مسکن و 10 برابری قیمت سکه و ارز مواجه شدند و سفرهشان کوچک شد.
آنها نمیتوانند #افکار_عمومی را از مسئله اصلی پاسخگویی و کارنامه دولت روحانی #منحرف کنند و روی 8 سال فاجعه حقیقی! سرپوش بگذارند.
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
خداحافظی در اوج!
♦️به یکی گفتند: خرس تخم میذاره یا بچه زاست؟ گفت: از این دُم بریده هرچی بگی برمیاد. حالا حکایت پرواز قیمت پراید است.
🔹وقتی آقای روحانی دولت را تحویل گرفت، قیمت پراید ۲۰ میلیون تومان بود. و همین روزها که دولت را تحویل می دهد، به ۱۴۰ میلیون تومان رسانده است. قیمت مسکن نیز در این دوره هفت برابر شد. هر چند که برخی اقلام و آمار مشابه تا ده برابر افزایش داشته است.
♦️هشت سال قبل که روحانی وعده های گل و بلبل می داد، چه کسی فکر می کرد قیمت پراید را به قیمت خودروهای لوکس برساند و آخرش هم بگوید "اگر عیب یا نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی میکنیم" و "البته اگر تحریم ها نبود، امروز دلار پنج هزار تومان بود و وعده های مان عملی می شد"؟!
🔹چهار سال قبل وقتی می خواستند مردم را بترسانند، گفتند اگر رئیسی پیروز شود، دلار پنج هزار تومان می شود. اما در دولت همان ها قیمت دلار تا ۳۳ هزار تومان هم افزایش یافت.
♦️حالا روحانی در آخرین روزها می گوید اگر همه چیز مهیا بود (و هیچ بهانه ای دستش نبود!) قیمت دلار را به نقطه ای می رساند که ادعا شده بود "بدترین وضعیت" در صورت انتخاب رئیسی است! آقای روحانی، واقعا متشکریم!
محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
خیانت روحانی به کلمات
🔺بالاخره روحانی رفت. او رفت؛ خاطراتش هم می رود. میراثی که او برای دولت بعدی گذاشت، از تورم ۵۲ درصدی و نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیاردی و کوچک شدن ۳۵ درصدی سفره مردم و... هم گرچه سخت، بالاخره دیر یا زود دست خوش تغییر خواهد شد. اما خیانت او به برخی کلمات شاید به این زودی ها جبران نشود و تا مدت ها در حافظه جمعی بماند.
❎روحانی به واژه «امید» خیانت کرد. آنجا که آن را به لبخند #کدخدا شرطی کرد. او امید ملت را به نقطه ای گره زد که در دست بدخواه ملت بود. در دولت روحانی جامعه نه تنها برنامه عملیاتی برای قوی شدن در برابر تحریم ها مشاهده نکرد، بلکه مدام با گلایه ها و اتهام زنی های بخشی از حاکمیت علیه بخش دیگر آن مواجه شد که وانمود می کرد «نخواستن ها» و «نگذاشتن ها» و «سنگ اندازی ها» علت برهم خوردن توافقات با غرب شده. تقویت این دوقطبی در مقاطعی مثل انتخابات ۹۶، هم به اتحاد و انسجام مردم لطمه زد، هم امیدی که باید مولد مقاومت و ایستادگی می بود، کم رنگ و کم رنگ تر کرد. جامعه ی شرطی شده و در انتظار گشایش، به شدت مستعد پذیرش دوقطبی ها بود که بر شکاف اجتماعی و بروز کینه توزی حتی بین توده های مردمی افزود.
❎روحانی به «عقلانیت» خیانت کرد. عقلانیتی که در #مجمع_عقلا با منطق تنش زدایی، جنگ را با جام زهر به پایان رساند، در دولت عقلا صاحب اختیار مملکت شده بود. می گفت عقلانیت در سازش با دنیاست؛ منطق مقاومت دنبال تقابل ذاتی با دنیاست و نتیجه اش هم تحریم و بالا رفتن قیمت هاست؛ باید برویم آثار بداخلاقی های ایدئولوژیک انقلاب را از دل دنیا در بیاوریم تا دنیا روی خوش نشان دهد و اوضاع زندگی مردم خوب شود! دستاورد ادعایی این عقلانیت برای کشور، هیچ گاه عملی نشد و جز تجاوزهای مکرر دولت های غربی به حقوق ملت ایران و تحریم های بی سابقه چند سال اخیر چیزی به دست نیامد.
❎روحانی به «اعتدال» خیانت کرد. اعتدالی را که معرف #امت_میانه بود، به حرکت بر مسیر تعارض نداشتن با منافع غربی ها و به عبارتی به پروپای آمریکا نپیچیدن منحرف کرد. در این مسیر هرچه از منافع ما در تعارض با خواست غربی ها بود، می توانست وجه المصالحه قرار گیرد؛ حتی منافع راهبردی مان!
❎روحانی به واژه «جامعه بین المللی» هم خیانت کرد. او افکار عمومی را به این باور رساند که جامعه بین المللی یعنی چهار کشور. اگر با آنان تعاملمان ردیف باشد یعنی دنیا به رویمان آغوش گشوده و اگر آنان روی ترش کنند، یعنی ما در انزوا هستیم. ذیل این باور ما فقط باید با کشورهایی ارتباط داشته باشیم که قدرت های غربی اجازه بدهند و هرکه را آنان نخواهند باید از گردونه روابطمان حذف کنیم. با همین رویکرد، ما سال ها شرکای تجاری مان در کشورهای همسایه و آسیای شرقی و آمریکای لاتین را از دست دادیم و بخش اقتصادی سفارت خانه هایمان عملا بی کار بودند و هیچ کمکی به بالا بردن تراز تجاری مان نکردند.
❎روحانی به واژه «عزت» نیز خیانت کرد. از شعارهای او بازگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی بود. اما در انتهای دولت او کارت های ملی هم بی عزت شدند؛ آنجا که برای دریافت دو شیشه روغن مردم باید آن را نشان می دادند!
❎روحانی به اصل «مذاکره» هم خیانت کرد. مذاکره همیشه ابزاری بوده درخدمت تامین منافع. روحانی مذاکره را برای مذاکره می خواست. همین باعث شد پس از رسوا شدن طبل توخالی #برجام، حتی در مذاکرات احیای برجام هم شکست بخورد و در بن بست قرار گیرد.
🔻فهرست این خیانت ها می تواند تا ده ها شماره امتداد پیدا کند. آسیب های این هشت سال بر پیکره سرمایه اجتماعی قابل شمارش نیست. امید که این روزگار بگذرد و روزهای بهتری در انتظار ملتمان باشد تا فرصت ترمیم زخم هایمان را پیدا کنیم. افوض امری الی الله...
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
بابت هرچی حلالت کنیم بابت فرودگاه بغداد #حلالت_نمیکنیم ..
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
دورهمی دولت، یادگاری دولتمردان
🔹صبح امروز دولتمردان در روز آخرین روز کاری، دورهمی گرفتند و از همدیگر تشکر کردند. آقایان صالحی و زنگنه و جهانگیری در تمجید از آقای روحانی، گوی سبقت از هم ربودند. زنگنه گفت "کارنامه دولت، عالی بود" و جهانگیری مدعی شد "فرصت های خوبی در اختیار دولت آینده است". صالحی و زنگنه هم از روحانی عذرخواهی کردند!
📊 اما الساعه و در آخرین روز، کارنامه دولت بدین شرح است؛ تمام شاخص های اقتصادی در مقایسه با هشت سال قبل و در حوزه های زیر، عقبگرد شدید نشان می دهد:
🔻سهولت یا سختی کسب و کار
🔻رشد (رونق) یا رکود اقتصادی.
🔻میزان سرمایه گذاری مولد داخلی و جذب سرماگذاری خارجی
🔻تراز مثبت یا منفی تجاری
🔻کاهش یا افزایش حیف و میل منابع عمومی
🔻نرخ سالانه و نقطه به نقطه تورم
🔻نرخ بیکاری و میزان ایجاد اشتغال خالص
🔻حجم نقدینگی سرگردان
🔻ضریب جینی (شکاف طبقاتی)
🔻ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم
🔻نوسانات درآمد سرانه و خط فقر
🔻کسری بودجه، تعهدات انباشته و بدهی های دولت
🔹دولت، در نوع این شاخص ها عقبگرد رکورد گونه داشته؛ شش رتبه عقبگرد در رتبه بندی جهانی، رکورد تورم 45 درصدی و روند افزایشی آن، بیست درصد کوچک شدن اقتصاد، افزایش تقریبا یک درصدی ضریب جینی، هفت برابر شدن قیمت ارز و کاهش ارزش پول ملی، کاهش یک میلیون تومانی درآمد سرانه.
🔹روحانی و معاون اول او، درباره رونق اقتصاد و ایجاد اشتغال ادعا کرده اند "کاری کارستان کردیم"؛ اما این دولت نسبت به دوره قبل از خود، هفتصد هزار شغل کمتر ایجاد کرد و قدرت خرید مردم نیز در همین دوره، یک هفتم شد.
🔹روحانی اول امسال گفت دیگر تا دستگاه های دولتی تا آخر دولت نباید دستور جدید گرانی صادر کنند، اما مردم چند بار با گرانی مرغ و تخم مرغ و روغن و شکر و آرد و نان و سیمان و سایر اقلام رو برو شده اند.
🔹پایان دولت روحانی با قطعی آزار دهنده آب و برق در مناطق مختلف همراه شد. او، دولت را با 350 هزار کسری بودجه و 110 هزار میلیارد تومان بدهی به بانک مرکزی، تحویل آقای رئیسی و دولت جدید می دهد! بدهی های سنگین دولت (بعضا با سررسید چند ماهه) تا 250 هزار میلیارد تومان برآورد می شود.
🔹جالب این که در همین هفته های پایانی، دستور دو برابر کردن امتیازات فوقالعاده ویژه مدیران از سوی جهانگیری صادر شد تا سقف ٢/۵ میلیون تومانی افزایش حقوق و مزایا برای مدیران برداشته شود!
🔹هفت میلیون تُن کالای اساسی در بنادر و گمرکات دپو شده و ترخیص و توزیع نمی شود. سال گذشته هم هشت میلیون کالای مشابه دپو شده بود و تصادفا چند میلیون تُن آن، مقارن روی کار آمدن بایدن و از سرگیری مذاکرات ترخیص شد!
♦️اما درباره برجام، دولت دموکرات آمریکا حاضر نشد به تعهد دولت اوباما برگردد و حقوق نسیه ایران در برجام را گروگان باج خواهی های جدید قرار داد. روحانی، دولت را با مذاکره بر سر برجام آغاز کرد و با مذاکره نافرجام برای مطالبه حقوق تضییع شده ایران به پایان برد! تحریم ها در این مدت، بیش از دو برابر شده است!
#محمد_ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
نمونهای از آزاد و بیطرف بودن اینترنتِ بهاصطلاح جهانی!!!
شما مینویسید "نباید" گوگل پیشنهاد میدهد باید!!!!
👈 مدیریتِ انتخاب، دست شما نیست.
👈 رسانهها برای ما تصمیمسازی میکنند
#طرح_صیانت
#جنگ_شناختی
#صیانت_از_ایران
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دولت باید مظهر وفاق باشد
👈🏻 با مردم صادقانه گفتگو کنید
🔻 رهبر انقلاب: در شعارهای رئیسجمهور محترم، مسئله مردمی بودن و از مردم شنیدن در میان مردم بودن تکرار شده است. یک توصیه این است که این را از دست ندهید، این چیز بسیار مهمی است.
این را در واقعیت محقق کنند، به معنای واقعی کلمه با مردم در کنار مردم و در میان مردم باشند. مردم یعنی همه مردم. بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی.
البته حضور در میان مردم که سابقه این کار را هم ایشان دارند، نباید غافل کند افراد را از ارتباط با نخبگان. ارتباط با نخبگان هم در جای خود یک حرکت بسیار لازم و مفید است، تبادل نظر با نخبگان، استفاده از نظر نخبگان.
دولت باید مظهر وفاق باشد. بعضی از این تغایرهای موهومی که در بین مردم وجود دارد، اینها را بایستی با نگاه وفاق آمیز و نگاه ملاطفت به عموم مردم باید این توهمات را تضعیف کرد. بایستی از تأثیرگذاری آنها در حرکت جامعه جلوگیری کرد.
گفتگوی صادقانه با مردم هم یکی از همین کارهایی است که به مردمی بودن دولت کمک میکند. حرف زدن با مردم از روی صداقت، با قطع نظر از پیرایه های سیاسی و اینها صادقانه با مردم حرف بزنند مشکلات را به مردم بگویند راه حلها را به مردم بگویند توقعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند.
#تنفیذ_سیدهم
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اگر از ظرفیتهای فوقالعاده کشور استفاده کنیم بر کمبودها غلبه خواهیم کرد
🔻 رهبر انقلاب: یک توصیه دیگر به رئیسجمهور نگاه به ظرفیتهاست. این روزها هی از کمبودها و مشکلات گفته میشود؛ خب بله کمبودها زیاد است، مشکلات هم زیاد است؛ ظرفیتها زیادتر از مشکلات است. ظرفیتهای فراوانی در کشور وجود دارد. ما در بخش آب، در بخش نفت، در بخش معادن، در بازار گسترده داخلی، در مسئله همسایگان، در آمادگی حیرتآور جوانان، ظرفیتهای فوقالعادهای داریم؛ اینها ظرفیتهای ماست.
بدون تردید این ظرفیتها میتواند بر مشکلات غلبه کند به شرط اینکه این ظرفیتها درست شناخته بشود و به کارگرفته بشود و به آنها پرداخته بشود. تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر لازم است و مطمئناً استفاده از این ظرفیت ها به کمبودهای کنونی غلبه خواهد کرد.
#تنفیذ_سیزدهم
هدایت شده از گردباد نیوز
باز هم دیکتاتوری و نمایش سایبر تروریسم آمریکا در #اینستاگرام
حذف خبر رادیو گفتگو مرتبط با حاج قاسم و پیروزی آقای رئیسی
حذف یادداشت در خصوص #کاپیتولاسیون_مجازی و...
با این وضعیت تاسف بار مصمم تر از گذشته از #طرح_حمایت_از_حقوق_کاربران دفاع خواهم کرد ان شاء الله...
قانون امنیت سایبری آژانس، امنیت سایبری اتحادیه اروپا (ENISA) را تقویت میکند و یک چارچوب صدور گواهینامه #امنیت_سایبری برای محصولات و خدمات ایجاد میکند.
حتی کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم قانون نظارت بر #فضای_مجازی با شرط لزوم اخذ مجوز و گواهینامه برای محصولات و خدمات دارند، آنوقت چرا ایران نباید داشته باشه
#استقلال_سایبری
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339