📝 #یادداشت_ویژه| هل من ناصر ینصرنی؟!
🔸از اولین محرمی که با چشم هایمان دیدیم ،با کاروان حسین همراهیم. امام حسین(ع)از مدینه وارد مکه میشود. کاروان حرکت میکند و راهی کربلا میشود.قدم هایمان را با استقامت بر میداریم و به دنبال امام راه می افتیم.
🔹هر سال امام در منزلگاهی رو به رویمان می ایستد و میگوید:این راه سختی های زیادی به همراه دارد ای محبان،آیا با این وجود باز هم همراه من می آیید؟
🔸سپس بر میگردد و به راه خود ادامه میدهد.عاشقان زیادی را دیدم که هر یک از اولین راهی که یافتند ،فرار کردند و با سرعت هر چه تمام تر دور شدند.هر جا گوشه ای را دیدند به آن خزیدند و پناه بردند و خاموش ماندند. اما آیا در تاریکی شب رفتند؟خیر. در تب و تاب روشنایی روز،همان زمانی که دشمن روبه روی امامشان ایستاد.
🔹اما از چه جهت رفتند؟آیا ترسانده بودنشان؟آیا وعده ی ملک ری چشمانشان را کور کرده بود یا زر و سیم؟هیچ.
🔸به نظر میرسد آنها بیش از بیش شیفته دشمن شدند، زر وسیمهایشان آنها را فریب داد و دارایی هایشان دیده را از آنها ستاند.آیا به چیزی وعده شان داده بودند؟هرگز.
🔹تنها به سخن امام رسیدند که این راه سختی های بسیاری دارد چیزی که آنها از آن میگریختند،چیزی که دشمن را از آن بری میدیدند.
🔸اما اکنون آنها به چه می اندیشند؟و در پستوی گریزگاه خود به دنبال چه چیز هستند؟آمال و آرزوهایشان چیست؟آنها درها را بستند،چراغ های خانه را خاموش کردند اما نتوانستند از صدای درون خود غافل بمانند که هم چنان میگفت:حق،عدالت ،آزادی..
🔹اکنون در پشت در و دیوار بسته خانه به دنبال حق میگردند ،درحالی که حسین،تنها، هم چنان میخواند:«هل من ناصر ینصرنی؟»
👤سرکار خانم همتیان|کارشناسی روانشناسی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
🎙️ #بشنو| رفتارشناسی حضرت زینب در عاشورا
👤دکتر مرضیه محمدزاده
هر انقلاب و نهضتی برای رسیدن به پیروزی علاوه بر خون، نیازمند یک پیام است. لذا پیام آور نهضت، باید همچون رهبر نهضت از آگاهی فوق العادهای نسبت به اصل نهضت برخوردار باشد و با آگاهی حق و باطل را برای مردم مجسم کند. که این ویژگی ها در وجود امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) وجود داشت. حضرت زینب(س) افزون بر اینکه در تمامی لحظات رزم امام حسین(ع) و دیگر اصحابشان در کنارشان بود بعد از شهادت ایشان نیز مسئولیت فرزندان برادرش و بازماندگان عاشورا را برعهده گرفت. پس از شهادت همه مردان لشکر امام حسین(ع) دشمنان به خیمهها حمله کردند اما با تدبیر حضرت زینب(س) و سخنان تندی که ایشان خطاب به لشکریان گفتند، هیچ یک از فرزندان و زنان بازمانده این واقعه آسیبی از سوی لشکریان عمر سعد ندیدند و زیر سُم اسبها جان ندادند. حضرت زینب (ع) عابد و زاهدی تمام عیار و مطیع محض امام حسین(ع) بود، به نحوی که حتی...
این جلسه با موضوع رفتار شناسی حضرت زینب در نهضت عاشورا با سخنرانی خانم دکتر محمد زاده توسط موسسه جوانان آستان قدس رضوی در تاریخ 14 آبان 1393 در مشهد برگزار گردیده و صوت آن برای اولین بار در این سایت منتشر میشود.
📥 لینک دریافت فایل #سخنرانی:
🌐 fatehan.net/post/79
🆔 @fatehan
📖مطمئن ترین یاران ، برای مطمئن ترین هدایت
🔹 فلزی را که می خواهند در ساخت هواپیما به کار ببرند، باید از آلیاژی باشد که زود ذوب نشود. ماشین معمولی گاهی وسط راه سیم می برد و در راه می ماند، ولی اگر یک قطعه از موتور هواپیما، وسط آسمان خراب شود، چه اتفاقی می افتد؟! آلیاژ موتور هواپیما باید خیلی مطمئن باشد.
🔸اصحاب ابی عبدالله در روز عاشورا آلیاژی هستند که قرار است در هواپیمای بسیار بزرگی به کار روند که تمام اهل عالم را باید از زمین بردارد و به آسمان هاببرد. اصحاب امام حسین قوی ترین آلیاژ را داشتند. آن حضرت در شب عاشورا فرمودند: من اصحابی بهتر از اصحاب خود نمیشناسم.
✂️ #برشی_از_کتاب : آیینه تمام نما
👤نوشته آیت الله حائری شیرازی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
زیارت ناحیه مقدسه .mp3
13.69M
🎙 قرائت زیارت ناحیه مقدسه |استاد میرباقری
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 نقش ولی خدا در جامعه برای جدایی اهل حق از اهل باطل
🔸 اگربراده آهن با خاک مخلوط شود و شما بخواهید آن دو را از هم جدا کنید، آهنربا می آورید. براده های آهن به آهن ربا می چسبد و خاکها بر جای خود می ماند.
🔹 خدا هم رباینده ای است که پاکها را می رباید. آدم های خالص و خوب، اطراف ولی خدا جمع می شوند. همچنان که برای جدا کردن آهن از کاه، از آهن ربا و کهربا استفاده می شود، خداوند هم برای امتحان مردم، امام حسین عالی را قطب قرار داده است تا همه آخرتی ها وخدایی ها دور او جمع شوند.
🔸یزید آن زمان و اسرائیل امروز را نیز کهربا قرار داده است تا دنیاپرست ها از هر قبیله وامتی که باشند، دور آنها جمع شوند. خداوند مردم را این چنین از همدیگر جدا میکند.
✂️ #برشی_از_کتاب : آیینه تمام نما
👤نوشته آیت الله حائری شیرازی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 باخانواده برخوردشان پیامبر گونه بود
🔸 پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله:
بهترین شما آن کسی است که برای خانواده اش بهتر باشد، ومن،بهترین شما برای خانواده ام هستم.
النوادر/ص۲۰۴
🔹نحوه برخوردشان باخانواده پیامبر گونه بود.بعدازظهرها،خانواده ی آقا،نوه ها،دخترهاو عروس می آمدند و دور ایشان می نشستند و چنان باامام گرم می گرفتند و شوخی و مزاح میکردند که تصور چنین حالتی برای یک رهبر سیاسی باآن همه مشغله شاید غیر ممکن باشد.
🔸بعضی روزها شاهد بودم امام باآن سن وسال ومشغله کاری باعلی کوچولو بازی می کردند.آقا یک طرف اتاق می ایستاد و علی در طرف دیگر اتاق و توپ بازی می کردند.
✂️ #برشی_از_کتاب : زندگی به سبک روح الله
👤 نوشته : علی اکبر سبزیان
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
🎙 #بشنو | سند 2030،فصلی نو در استعمار فرهنگی
👤دکتر کچوئیان
🔸 این سند اشکالات اساسی و محتوایی دارد که رویکردش به زندگی، هستی و جهان، جایگاه انسان و مفهوم آموزش نادرست و اشتباه است. وقتی این سند را با سند تحول بنیادین مقایسه میکنیم به واسطه این چهارچوب های کلی متوجه تقابل آنها میشویم. از ابتدا تا انتهای سند ۲۰۳۰ نگاه و رویکرد انسان گرایانه حاکم بوده و مبنای آن نگاه اومانیستی به تعلیم و تربیت است.
🔹 آموزش اومانیسمی آموزشی نیست که در آن ایمان، تقوا و خداوند ارکان اساسی باشند بلکه اصل را بر انسان و موجودیت فیزیکی و جسم قرار می دهد.
🔸 بیانیه ۲۰۳۰ در کشورهای زیادی ورود پیدا کرد اما به شکل اولیه خود که همان بیانیه بود باقی ماند و به کار خود پرداخت. در تنها کشوری که به صورت "سند" درآمد؛ ایران است! چه دلیل موجهی وجود دارد که یک بیانیه در کشور ما به سندی الزامآور تبدیل شود.
🔸 البته این اسناد اهداف خوبی هم دارند اما این تمرکز آنان بر مسئله زنان و دختران جز ایجاد زمینه برای انقلاب جنسی در جوامع نیست. این سازمانها از آنجایی که به دنبال عمومیتبخشی به این نوع سبک زندگی هستند، تحفظها را نمیپذیرند.یکی از این موارد ترویج روسپیگری و تعبیر کارگر جنسی از آن است. از مصریها خواستند این بندها را اجرا کنند، آنها اعلام کردند تحفظ کردهایم زیرا با قرآن ما مغایر است، در پاسخ گفتند قرآنتان را با آن منطبق کنید!
📥لینک دریافت صوت #همایش :
🌐 Www.fatehan.Net/post/100
🆔 @fatehan
📝 #یادداشت_ویژه | اندر حکایت بازگشایی مدارس
🔸اگر صدای تیک تاک ساعت، کم یا زیاد، چندین دقیقه به گوش ما برسد، به هر حال با آن خو میگیریم. اما اگر کم و زیاد شدنش متغیر باشد خو گرفتن با آن امکانپذیر نیست و بسیار آزاردهنده می شود. حکایت ما در مواجهه با کرونا، تیک تاک متغیر است.
🔹اینکه مردم نگران سلامت فرزندان خود هستند، کاملا طبیعی و به جاست و مقاومت و دودلی والدین در هنگام بازگشایی مدارس، نتیجه ای طبیعی است که باید انتظار آن را می کشیدیم. علت هم روشن است. در شرایطی که چندین ماه متوالی محوریت مباحث پیرامون کرونا را 《ایجاد هراس》 قرار دادیم و کشور عملا به حالت نیمه تعطیل در آمد.
🔸 بعد متوجه شدیم کار پیش نمی رود و به یکباره پس از یک تعطیلی رعب آور، همه جا را بازگشایی کردیم. چه فرصت خوبی داشتیم که همان موقع شرایط بازگشایی را مشخص کنیم و آن را به جد پیگیری نماییم. گزارش های دقیقی ارائه کنیم که دقیقا کدام اقدامات منجر به کاهش آمار مبتلایان می شود و کدام بی تاثیر است. متاسفانه در آن فرصت چنین کاری هم به شکل اصولی انجام نپذیرفت.
🔹 عملا کار به جایی رسیده که گویا در کشور دو دسته از مردمی را داریم که برخی از شدت هراس نمی دانند چه باید بکنند و برخی از شدت بی تفاوتی دیگران را نیز در معرض خطر قرار می دهند. حالت 《میانه》 را به درستی تعریف نکردیم و حالا شده آنچه داریم ملاحظه می کنیم.
🔸 زمانی که بسیاری از بازگشایی ها تکلیفشان مبهم است، بازگشایی مدارس (آن هم با این همه ابهام و سردرگمی) به وضوح برای مردم محل تردید است. اگر واقعا خطر جدی است، برای بچه ها نگرانی بیشتری در پی دارد. اگر هم جدی نیست، دل را یک دل کنید و سیاستی همگانی، منطقی، عقلایی و مستند برای همه امورات کشور تنظیم کنید و با جدیت آن را عملی نمایید.
مرگ یک بار، شیون هم یک بار
👤دکتر محسن عزیزی ابرقوئی | روانشناس
🌐 fatehan.net
🆔 @islamic_psychology
🆔 @fatehan
📝 #یادداشت_ویژه| آیا راه حل مقابله با کرونا در دوگانه مذهب_علم قابل تعریف است؟
🔸آیا راه شناخت جهان صرفا تجربه است؟ این سوالی است که سالها فلاسفه برای پاسخ به آن مباحث بی شماری به رشته تحریر در آورده اند. فلسفه های مادی گرا که ماورالطبیعه را انکار می کنند بر این باورند که تنها راه شناخت جهان پیرامون، تجربه است.
🔹تجربه ای که از طریق احساس حاصل میشود، این گروه علومی را که بر مبانی غیر تجربی(مانند وحی و عقل) استوارند را معتبر نمی دانند.
🔸در طول تاریخ علم، این طرز تفکر همیشه طرفدارانی داشته است، با این حال اوج شکوفایی این نگاه در عصر حاضر و در تمدن غرب رخ داده است.تا به آنجا که برخی از اندیشمندان غربی طرفدار این نحله فکری، در برابر آنها که برای وحی نیز اعتبار قائلند، این گونه عنوان میکردند که "آن بهشت آسمانی که شما در پی دست یابی به آن هستید را ما در زمین برایتان خلق می کنیم".
🔹با این حال بحران اپیدمی کرونا ویروس نشان داد ، یک موجودی که به چشم نمی توان دید، انسان مغرور علم گرا با آن ادعا را میتواند به زانو در آورد.
از سویی دیگر عده ای که تحت تاثیر فرهنگ غربی هستند اینگونه عنوان میکنند" آنان که دین گرایند اگر علم واکسن مقابله با کرونا را کشف کرد همان بهتر که به دعای خویش ادامه دهند".
🔸این در حالی است که جهان بینی توحیدی ساحت تجربه در دانش بشری را هرگز نفی نمی کند، بلکه معتقد است که شناخت جهان صرفا از راه تجربه مُیسر نیست و در واقع این عقل وحیانی است که انسان را با نگاه حقیقی عالمانه قادر خواهد ساخت که آنچه در پیرامونش دارد را توضیح دهد.
🔹از طرفی مذهب آن عنصری است که در تاریک ترین لحظات انسان را تشویق به امید میکند، چرا که برای حرکت انسان هدفی و رشدی قائل است؛ و از همین روست که فرموده اند "نا امیدی بزرگ ترین گناه است".
🔸در نتیجه است که انسان مادی گرا به دلیل آنکه جزء خور و خواب(شهوات به معنای تمام خواستنی ها) غایتی برای زندگی قائل نیست، کسب دانش از راه تجربه را نیز صرفا برای بهبود همین امور لازم میداند؛حال آنکه، غافل از آن است که تجربه قادر است صرفا بخشی از آنچه بشر با آن روبرو خواهد شد را توضیح دهد و در نتیجه است که در مواقع بحران، بشر تجربی با معضلات بسیاری مثل صف های طویل فروشگاه های اسلحه روبرو میشود.
🔹در نهایت جهان بینی توحیدی منکر تجربه نیست اما تجربه را همه چیز نمیداند و اگر علم تجربی توانست راه حلی پیدا کند مانند فلسفه ی مادی گرایی دچار حماقت نمیشود که یا دعا یا واکسن... .
👤سید رسول رضائی| کارشناسی ارشد برنامه ریزی امور فرهنگی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan