📖 پرورش جامعهپذیری افراد در مسجد
🔸یکی از اتفاقهای دیگری که در مسجد میافتد، پرورش مهارتهای اجتماعی مذهبیهاست. در مساجد فعالیتهای فوقبرنامهای هستند که میتوانند تواناییهای اجتماعی و جامعهپذیری افراد را افزایش دهند و مهارتهای آنها را در این زمینه بالا ببرند. بهعنوان مثال میتوان در مسجد به هر بهانهای یکی از دانش آموزان را پشت تریبون فرستاد و مثلاً به او گفت که "جوان! برو این مطلب را به مردم اعلام کن". همین کار مهارت آنها را افزایش خواهد داد.
🔹آماری که در دانشگاه تهران گرفته شده، نشان میدهد ارتباطات اجتماعی بچه های مذهبی بهتر و بیشتر از دیگران است و آنها در ارتباطهای اجتماعی نسبت به بچههای غیرمذهبی موفقتر هستند. محل تربیت این عده در مساجد است.
🔸سالهاست کسانی که در دانشگاهها هستند، گزارش میدهند که هر کس از کودکی در مسجد پرورش پیدا کرده است، وقتی به دانشگاه میآید مانند خورشیدی است بین ستارهها. واقعاً تفاوت، به همین شکل است و هرکس که در مسجد پرورش پیدا نکرده، وقتی به دانشگاه میآید، خودش با مشکلاتی مواجه است که حل این مشکلات برایش بسیار دشوار خواهد بود.
✂️ #برشی_از_کتاب : پرورش نخبگان معنوي در مساجد؛ ص ۷۵
👤 استاد عليرضا پناهيان
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
🎙 #بشنو | جنبش دانشجویی و استکبار ستیزی
👤 سيد ياسر جبرائيلي
🔸در مذاکرات برجام با رهبری هماهنگ شد، اما به دستور رهبری عمل نشد.
🔹ما با دو برجام مواجه هستیم. برجام ایران و برجام آمریکا. برجام ایران همان است که مشروط به نامه ۲۹ مهر ۹۴ رهبر انقلاب است که به آن عمل نکردند و برجام آمریکا، همان است که دولت امروز به آن عمل می کند.
🔸در استعمار فرانو، یک کشور به واسطه مستعمرههای فکری و نخبگان وابسته، به همان صورتی در میآید که زمانی با اشغال مستقیم و حکومتهای دست نشانده درمیآمد.
🔹برخی مدیران امروز ما مستعمرههای فکری غرب هستند.
🔸واگذاری بیسابقه بازار ایران به خارجی بلایی را بر سر ما خواهد آورد که در عصر قاجار آمد.
🔹دولت یازدهم در حال قتل عام تولید داخلی، یعنی منبع ثروتآفرینی ملی با محرومسازی تولیدکننده از بازار است.
🔸ارزش ریال ایران در دولت یازدهم ۲۵ درصد کاهش یافت.
📥 لینک دریافت صوت #همايش
🌐 fatehan.net/post/88
🆔 @fatehan
📖 درمان در شرایط زمان
🔸مشکلات روحی در بستر زمان پدید میآیند و درمان آنها نیز زمانی طولانی و مناسب میطلبد، ضعف اراده نیز مشکل روحی است که درمان آن زمانبر است.
🔹اگر اراده ضعیف را بدون توجه به شرایط زمان درمان کنیم، نتیجه آن شکست خواهد بود و اراده را ضعیفتر میکند.
🔸نخستین راهکار مبارزه با ضعف اراده، پذیرش واقعیتِ توجه به زمان و شرایط مناسب است. کسی که از اراده ضعیف رنج میبرد، در نخستین گام باید زمانشناس باشد.
✂️ #برشی_از_کتاب : اراده (بازبینی و درمان ضعف آن؛ تلاش بر بازیابی و قوت آن)، ص ۵۴
👤 استاد دکتر مرتضی آقاتهرانی
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📶 کارگاه جامع #روانشناسی_اسلامی
👤 مدرس: دکتر سیدعلی مرعشی | پزشک، متخصص روانشناسی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز
🔰منزل دوم: چيستي روانشناسي اسلامي تا رواندرماني با رويکرد اسلامي
سرفصل های کارگاه:
۱. چيستي و امکانسنجي روانشناسي اسلامي (ماهيت روانشناسي اسلامي)
۲. چرايي روانشناسي اسلامي (ضرورت روانشناسي اسلامي)
۳. چگونگي دستيابي به روانشناسي اسلامي (روش شناسي)
۴. اصطلاحات تخصصي، سازهها و سنجهها در روانشناسي اسلامي
۵. فرضيه سازي و آزمون فرضيه در روانشناسي اسلامي
۶. نظريه پردازي در روانشناسي اسلامي
۷. رواندرماني اسلامي و بهداشت رواني در اسلام
۸. رويکرد روانشناسي اسلامي به مدل زيست پزشکي بيماريهاي رواني
📝 ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر👇
📲 09363732094
🆔 @moshaver1
با ما همراه باشید ...
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
📖 استعمار نو و تعطیل فکر
🔸اسم استعمار نو زیاد برده شده است؛ اما اینکه این استعمار چه بوده و تعریفش چیست و چه روشی دارد، جای بحث است. استعمار کهنه، استعمار نظامی است؛ استعمار نو چه استعماری است؟ استعمار نو یعنی تعطیلی فکر. نه به آن معنا که اجازه ندهد شما فکر کنید، بلکه به آن معنا که فرصت ندهد شما فکر کنید؛ آن هم نه به این صورت که اگر فکر کردید شما را بزند؛ نه، بلکه اجازه ندهد نیازها، شما را به فکر وادارد. میخواهد به مجرد اینکه نیازی پیدا کنید، از شما رفع نیاز کند؛ این یعنی تعطیلی فکر.
🔹استعمار میخواهد به جای شما فکر کند، شما را آمادهخور خودش قرار بدهد. به جای شما در قضیه فکر کند و محصولات فکرش را بهصورت سیصد چهارصد کتاب در اختیار شما بگذارد و بعد هم هرکسی این مطالب را قبول و باور داشته باشد و به کار ببندد، به او لقب کارشناس، توانمند، مدیر، مدبر و فرهیخته بدهد. یک امر ضد ارزشی را ارزش جلوه می دهد.
✂️ #برشی_از_کتاب : تفکر؛ ص ۵۵
👤 استاد آيتالله حائري شيرازي(ره)
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
جنگ ما جنگ سردارها نبود
🔸نمیدانم شاید این نگاه وارداتی از اروپا، کره شمالی و ... بود که وارد شد. فیالمثل در پاریس ده تا خیابان به نام سرداران سپاه ناپلئون است. ماحصل این نگاه این شد که در جنگ، اصل، سرداران بودند و در حاشیه اینان نیز عدهای بسیجی فعالیت میکردند؛ درصورتی که شما وقتی به سیره سرداران دفاع مقدس نگاه میکنید درمییابید که اهمیت فوقالعاده امثال همّت، باکری، خرازی و ... این بود که بین خودشان و بسیجیها تمایزی قائل نبودند. تمام ارزش این شهدا به این بود که سرداری نمیکردند و بسیجی بودند.
🔹اما این نگاه وارداتی در کشور تسرّی پیدا کرد و امثال کنگره سرداران و شهیدان فلان استان را راهاندازی نمود؛ یعنی جداسازی فرماندهان از سایر شهدا که واقعاً جای تأسف دارد. نگاه امام را ببینید. امام در خصوص کدام یک از شهدا به طور مصداقی سخن گفته است؟ حسین فهمیده و این یعنی که امام روی شاخصه مردمی و بسیجیِ جنگ تاکید دارد.
🔸حال، دستگاههای فرهنگی ما آیا میتوانند بگویند که یک چهره عادی از جنگ، مثلاً یک شهید معمولی بسیجی را مبدل به چهره کردهاند؟ درصورتیکه همین شهدای عادی ما قابلیتهای بسیار فوقالعادهای دارند و قابلیت الگو شدن برای کل جهان را دارند. ما داشتیم مغازهدار عادی را که به جبهه آمد و به شهادت رسید و واقعاً می توان برای ایشان یک سریال ساخت.
🔹از دانشآموز تا معلم تا دانشجو، از کشاورز تا طلبه و ... نیز فراوان موارد وجود دارد که متأسفانه اینها همه حذف شدهاند؛ چراکه اگر به این ملت القاء شود که شما ایثارگر و شهید پرور هستید و از همین کوچه و پسکوچه ها بیرون می آیند؛ این ملت، ملت خطرناکی برای خیلیها خواهد شد. ولی متأسفانه نگاهی هست که میگوید در بین شهدا آن هم مواردی باید مطرح شود که در فلان سازمان نظامی در فلان مرتبه قرار داشت و حکم گرفته بود.
✂️ #برشی_از_کتاب : شهدا براي چه افقي جنگيدند؟، ص ۴۳
👤 استاد وحيد جليلي
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
🇮🇷فرارسیدن چهل و دومین ســـالگرد پیـــروزی شـــکوهمند حق علیه باطل مـــبارکبـــاد🇮🇷
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #با_هم_ببینیم
👤دکتر مرعشی- روانشناس|چرا به تحول در روانشناسی نیاز داریم؟
✍توضیحات دوره جامع روانشناسی اسلامی 👇👇👇👇👇👇
⭕️eitaa.com/fatehan/1914
✍اطلاعات تکمیلی و ثبت نام 👇
⭕️ @moshaver1
📖 توقّف
🔸یکی از آسیبهای تربیت خوبان، توقف است. توقف در همین حد که مثلاً چند نفر بچهمذهبی دور هم جمع شدهاند و مسجدی هستند و دیگر هیچ. آیا اینها خیلی بهتر از بقیه شدهاند، یا در همان حد باقی ماندهاند؟ آیا تفاوت اینها با دیگران فقط در آنست که اینها به مسجد می آیند و دیگران نمیآیند؟
🔹اگر بخواهیم خوبانی را تربیت کنیم که اثرشان در جامعه بیشتر باشد، باید تا جایی که در توانمان است آنها را به گونهای تربیت کنیم که در اعلی درجات معنویت قرار بگیرند.
✂️ #برشی_از_کتاب : پرورش نخبگان معنوي در مساجد؛ ص ۵۲
👤 استاد عليرضا پناهيان
🌐 fatehan.net
🆔 @fatehan