سلام
سال جدید و تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن رو تبریک میگم
التماس دعا
کانال فاطمی۲۲۲ واقعا عالیه احسنت به کار قشنگتون
کاشکی بقیه آقایان روحانی به فضای مجازی بیشتر توجه می کردند
و میشدن مرجع علمی و دینی خیل عظیم جوانان
سلام
کانالتون خوبه خیلی هم عالی .
فقط همیشه مطالب کوتاه تر و مفیدتری بزارین تا همه کس بخوانند .
و عکسهایی که میزارین همینجور
ما توی دنیا نمیفهمیم که نگاه حرام داره چه بلایی سر هر دو طرف زن و مرد میاره...
🔺 وقتی آدم ها از دنیا میرن همه چیز رو با ریز جزئیاتش خواهند دید. همه چیز رو به طور کامل و با تمام اثرات خوب و بدش.
حتی یک نگاه حرام گاهی تا ده سال اثر منفیش در روح و قلب نگاه کننده و نگاه شونده باقی میمونه...
❇️ خانم های بزرگوار هرچقدر میتونن دقت کنند که کسی موها و بدنشون رو نبینه. این برای روح و روان و جسم خودشون مفید هست...
🍃🌹🍃
@fatemi222
⭕️بزرگ ترین ظلم به زن ها این بود که این تلقی رو در جامعه راه انداختن که پوشش برای زن یه محدودیت صرفا دینی هست و هیچ ریشه عقلانی نداره!
در حالی که اساسا وقتی موها و بدن زن توسط مرد غریبه دیده بشه این بیشترین ضررش برای خود اون زن هست. هزارتا بیماری روحی و فکر و حتی بدنی میگیره اون زن بیچاره.
"حجاب یعنی خانم از بدن و روح زیبای خودش محافظت کنه".
مگه تقوا چی بود؟ تقوا یعنی محافظت از خود.
💥👈🏼دقیقا حجاب یعنی تقوا و تقوا یعنی حجاب که صددرصد اثرش به خود ادم برمیگرده.
اگه کسی دین هم نداشته باشه بازم نگاه مردهای غریبه به بدن و روحش اسیب میزنه.
شما به خانم هایی که برهنگی رو ترویج میکنن اگه نگاه کنید هیچ کدومشون زندگی سالمی ندارند. مثل روانی ها حرف میزنن.
⭕️ مثلا همین مسیح علینژاد از نظر طبع و مزاجی دچار انواع بیماری ها هست. از قیافش پیداست همه چیز زندگیش. الان داره با افسردگی و خشم و انواع بیماری های روحی و جسمی دست و پنجه نرم میکنه...
🍃🌹🍃
@fatemi222
بسم الله الرحمن الرحیم
♦️جلسۀ یازدهم: توهم تفاوتها
♦️موضوع: توحید و نفی اختلاف طبقاتی
✅آیۀ مورد بحث
قَالُواْ ٱتَّخَذَ ٱللَّهُ وَلَدٗاۗ سُبۡحَٰنَهُۥۖ هُوَ الغنیۖ لَهُۥ مَا فِي ٱلسَّمَٰوَٰتِ وَمَا فِي ٱلارضۚ إِنۡ عِندَكُم مِّن سلطن بِهَٰذَآۚ أَتَقُولُونَ عَلَى ٱللَّهِ مَا لَا تعلمون
[مشرکان بر پایۀ گمان واهی خود] گفتند: خدا برای خود فرزندی گرفته است! او منزّه از هر عیب و نقصی است؛ او از هر چیزی بینیاز است؛ آنچه در آسمانها و زمین است، در سیطرۀ مالکیّت و فرمانروایی اوست؛ نزد شما بر این ادعا [یِ پوچ] هیچ دلیل و برهانی نیست، آیا چیزی را از روی جهل و نادانی به خدا نسبت میدهید؟». (سوره یونس، آیه68)
📚ویژه نامه ماه مبارک در لینک زیر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/fatemi222/12485
✋انگیزهسازی
♦️جملاتی از کتاب تلمود
🔺هنگام مطالعه درباره ادیان مختلف به مطالبی برمیخوریم که باور آنها سخت است؛ مثلا در مورد اعتقادات یکی از ادیان الهی چنین آمده است:کشتن مسیحی، از واجبات مذهبی ماست. حیات و زندگانی دیگران ملک یهود است، چه رسد به اموال آنها! هرگاه غیریهودی احتیاج به پول داشته باشد، آنقدر باید از او ربا و نزول گرفت که تمام دارایی خود را از دست بدهد.
🔺اسرائیلی در نزد خداوند بیش از ملائکه محبوب و معتبر است. اگر غیریهودی، یک یهودی را بزند، چنان است که به عزت الهیه جسارت کرده است و جزای چنین شخصی جز مرگ چیز دیگری نیست و باید او را کشت. غیریهودی هرچند صالح و نیکوکار باشد، او را باید کشت. تا میتوانید از غیر یهود بکشید و اگر دستتان به کشتن او رسید و او را نکشتید، مرتکب خلاف شدهاید!
🔺ارواح یهودی، از ارواح دیگران افضل است؛ زیرا ارواح یهودی جزء خداوند است! روحهای یهودی نزد خدا عزیزتر است؛ زیرا ارواح دیگران شیطانی و مانند ارواح حیوانات است.
بر یهود لازم است که املاک دیگران را خریداری کند تا آنها صاحب ملک نباشند و همیشه سلطۀ اقتصادی برای یهود باشد. اجانب (غیریهودیان) مانند سگ هستند و برای آنها عیدی نیست؛ زیرا عید برای اجنبی و سگ خلق نشده است. سگ افضل از غیریهودی است؛ زیرا در اعیاد باید به سگ نان و گوشت داد، ولی ناندادن به اجنبی حرام است. خانههای غیریهودی بهمنزلۀ طویله است. اجانب دشمن خدا و مثل خنزیر (خوک) قتلشان مباح است. اجانب برای خدمت کردن یهود، به صورت انسان خلق شدهاند.
🔺این جملات قسمتی از نوشتههای کتاب «تلمود» است. خاخامهای یهودی طی سالهای متمادی شرحها و تفسیرهای خودسرانه و گوناگونی بر تورات نوشتهاند که همۀ آنها را خاخام «یوخاس» در سال 1500 میلادی جمعآوری نموده و به اضافۀ چند کتاب دیگر که در سالهای 230 و 500 میلادی نوشته شده، به نام «تلمود» یعنی تعلیم دیانت و آداب یهود، جمعآوری کرد.
🔺این کتاب نزد یهود بسیار مقدس و در ردیف «تورات» و «عهد عتیق» قرار دارد؛ بلکه از تورات هم بالاتر است. چنانکه «گرافت» میگوید: «بدانید که گفتار خاخام، از گفتار پیامبر بالاتر است».
📚ویژه نامه ماه مبارک در لینک زیر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/fatemi222/12485
✋مرگ بر چنین توهمی!
🔻جامعۀ توحیدی نباید اینگونه باشد. در جامعۀ توحیدی برتری بر اساس رابطهها و شرایط خاص افراد شکل نمیگیرد.
توهم برتری در دنیای امروز بسیار دیده میشود. برخی از صاحبان ثروت و قدرت توهم برتری بر دیگران دارند و خود را تافتۀ جدابافته از مردم میدانند. این توهم، آنها را متوقع هم کرده است. توقع دارند مردم و سرمایه های مردمی باید در خدمت آنها باشند.
چون ثروت دارد، چون قدرت دارد، چون آقازادۀ فلان مسئول کشوری یا لشکری است، چون رفیق گرمابه و گلستان فلان نمایندۀ مجلس است، خود را برتر میبیند.
👌رهبر معظم انقلاب اسلامی در این باره در کتاب «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن» میفرمایند:
همۀ جهان از آنِ اوست؛ یعنی از آنِ خدا و آدمیان همه فقیران درگاه اویند. همه از او باید بخواهند؛ همه از او باید بگیرند؛ همه باید دست نیاز به سوی او باز کنند و همه در اینجا یکسانند. امام سجاد؟ع؟ هم که فرزند پیغمبر و فرزند امیرالمؤمنین و فرزند فاطمۀ زهرا و فرزند حسینبنعلی؟عهم؟ است، او هم باید بنالد، زار بزند، اشک بریزد و میکند این کار را. یک آدم غیروابسته به این خاندان پاک هم در مقابل خدا همینجور باید زار بزند.
آقازادگی در نگاه توحیدی، عامل برتری نیست. حضرات اهلبیت؟عهم؟ آقازادۀ بهتماممعنا بودند؛ اما این آقازادگیشان عامل برتریجویی آنها نسبت به امکانات و جایگاه دنیایی از بقیه مردم نبود.
✋نامۀ 41 نهجالبلاغه
عبداللَّهبنعباس، پسرعمو، شاگرد، رفیق و همراز و مخلص و محبّ واقعی علی علیه السلام بود. وقتی خطایی از آن بزرگوار سر زد و مقداری از اموال بیتالمال را که فکر کرده بود سهم خود اوست، برداشته و به مکّه رفته بود، امیرالمؤمنین علیه السلام نامهای به او نوشت که بیانات حضرت در این نامه جلبِ توجه میکند. ایشان در اواسط نامۀ 41 نهجالبلاغه خطاب به عبداللهبنعباس میفرماید:
«فَاتَّقِ اللَّهَ وَ ارْدُدْ إِلَى هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ أَمْوَالَهُمْ»؛ از خدا پروا كن و اموال اين قوم را به ایشان بازگردان.
«فَإِنَّكَ إِنْ لَمْ تَفْعَلْ ثُمَّ أَمْكَنَنِي اللَّهُ مِنْكَ لَأُعْذِرَنَّ إِلَى اللَّهِ فِيكَ»؛ اگر برنگردانى، آنگاه خداوند به من قدرت دستيابى به تو را بدهد، کارى مىکنم که عذرم در پيشگاه خدا دربارۀ تو پذيرفته باشد.
«وَ لَأَضْرِبَنَّكَ بِسَيْفِي الَّذِي مَا ضَرَبْتُ بِهِ أَحَداً إِلَّا دَخَلَ النَّارَ»؛ و با شمشيرم گردنت را بزنم؛ شمشيرى كه احدى را با آن نزدم، جز اينكه وارد جهنّم شد.«وَ وَ اللَّهِ لَوْ أَنَّ الْحَسَنَ وَ الْحُسَيْنَ فَعَلَا مِثْلَ الَّذِي فَعَلْتَ مَا كَانَتْ لَهُمَا عِنْدِي هَوَادَةٌ وَ لَا ظَفِرَا مِنِّي بِإِرَادَةٍ»؛ به خدا قسم، اگر حسن و حسينم آنچه را تو انجام دادى انجام مىدادند، از من نرمشى نمىديدند و به مرادى نمىرسيدند.
«حَتَّى آخُذَ الْحَقَّ مِنْهُمَا وَ أُزِيحَ الْبَاطِلَ عَنْ مَظْلَمَتِهِمَا»؛ تا اينكه حق را از آنان بازستانم و باطلى را كه از ستمشان به وجود آمده، نابود سازم.
علیه السلام این منطق توحید است. در جامعۀ توحیدی هیچکس بر دیگری برتری ذاتی ندارد. حتی اگر حسنین؟عهما؟ باشند. انتساب به ثروت و قدرت، تفاوت با دیگران را به وجود نمیآورد؛ بلکه کیفیت عبودیت و طاعت در برابر ِ اللّه جلّجلاله انسانها را متفاوت میکند.
👌پیامبر اکرم صلی الله میفرمایند: «أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّ رَبِّکُمْ وَاحِدٌ وَ إِنَ أَبَاکُمْ وَاحِدٌ»؛ ای مردم! بهدرستیکه پروردگار شما یکی است و پدر شما یکنفر(حضرت آدم و حوا ؟عهما؟ است.
«لَا فَضْلَ لِعَرَبِیٍ عَلَی عَجَمِیٍ وَ لَا لِعَجَمِیٍّ عَلَی عَرَبِیٍّ»؛ پس فضیلتی ندارد عرب بر عجم، و عجم بر عرب.
«وَ لَا لِأَحْمَرَ عَلَی أَسْوَدَ وَ لَا لِأَسْوَدَ عَلَی أَحْمَرَ»؛ و (نژاد) سرخ بر سیاه ، و سیاه بر سرخ.
«إِلَّا بِالتَّقْوَی قَالَ اللَّهُ تَعَالَی إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللهِ أَتْقاکُم»؛ مگر بهسبب تقوا و پرهیزکاری، چنانکه باری تعالی فرمود: «إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللهِ أَتْقاکُمۡۚ».
وقتی ما معتقدیم که خالق و معبود یکی است، یعنی ناگزیر مردم، همه در یک صف هستند؛ یک گروه و یک طبقه میباشند و بهخودیخود، کسی بر دیگری برتری ندارد.
📚ویژه نامه ماه مبارک در لینک زیر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/fatemi222/12485
✋اقناع اندیشه
✔️فرزندان خدا!
♦️سؤال مهم این است:
چه عاملی مقدمۀ شکلگرفتن چنین باورهای غلط و خطرناکی در ذهن صهیونیستهای مثلاً یهودی شده است؟ از چه زمانی این خودبرتربینی و تفاوت با دیگران، آنهم در حدی که کشتار و جنایت را توجیه کند، برای آنها شکل گرفته است؟
🔺شکلگیری این باورها و اعتقادات به زمانی برمیگردد که یهودیان، خود را قوم برتر میدانستند؛ تا جایی که به خود لقب «فرزندان خدا» داده بودند و به همین دلیل میگویند: تمام اقوام دیگر باید در خدمت یهود باشند.
وقتی در یک جامعه، قوم یا گروهی خود را فرزند خدا معرفی میکنند و خود را نورچشمی خدا میدانند، درواقع، میخواهند از بالا به پایین به دیگران نگاه کنند. میخواهند شأن و جایگاهی برای خود دستوپا کنند. میخواهند برای خود حقی ویژه در نظر بگیرند. بعضی میخواهند به بعضی دیگر بفهمانند شما در تراز ما نیستید و این موجب فساد در جامعه میشود.
🔻خداوند در قرآن و در آیۀ مورد بحث امروز شدیداً این مسئلۀ فسادانگیز را نهی میکند و جلوی این تفکر را میگیرد و میفرماید:
«َقالُواْ ٱتَّخَذَ ٱللَّهُ وَلَدٗاۗ سُبۡحَٰنَهُۥۖ هُوَ الغنیۖ لَهُۥ مَا فِي ٱلسَّمَٰوَٰتِ وَمَا فِي ٱلارضۚ إِنۡ عِندَكُم مِّن سلطن بِهَٰذَآۚ أَتَقُولُونَ عَلَى ٱللَّهِ مَا لَا تعلمون»؛
[مشرکان بر پایۀ گمان واهی خود] گفتند: خدا برای خود فرزندی گرفته است! او منزّه از هر عیب و نقصی است؛ او از هر چیزی بینیاز است؛ آنچه در آسمانها و زمین است، در سیطرۀ مالکیّت و فرمانروایی اوست؛ نزد شما بر این ادعا [یِ پوچ] هیچ دلیل و برهانی نیست، آیا چیزی را از روی جهل و نادانی به خدا نسبت میدهید؟!
عدهای با توهمِ خاصپنداشتن خود، به خاطر رابطۀ خاصی که با خداوند یا هر کس دیگری دارند، میخواهند در قبال دیگر افراد جامعه، برای خود تفاوت و برتری ایجاد کنند؛ اما خداوند میخواهد این تفاوتها را ریشهکن کند؛ چرا که ظلمها به خاطر همین توهم تفاوتها شکل میگیرد.
یهودیان چون توهم داشتن رابطۀ خاص با خدا دارند، خود را برتر از اقوام دیگر میبینند و این توهم خودبرتربینی ظلمهای زیادی سبب میشود.
سرباز اسرائیلی بهراحتی نوزاد فلسطینی را زیر پوتین نظامی خود له میکند و میرود؛ چون توهم خودبرتربینی دارد؛ توهم خودبرتربینی نسبت به دیگران به خاطر داشتن توهم رابطۀ خاص با خداوند بزرگ است.
📚ویژه نامه ماه مبارک در لینک زیر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/fatemi222/12485
✋رفتارسازی
✔️زن، زندگی، آزادی
اما دشمنان اسلام و نظام اسلامی از همین ایجاد توهم برتری، در فتنۀ اخیر با شعار «زن، زندگی، آزادی» استفاده کردند و خواستار رفع ظلم از جامعۀ زنان در اسلام و ایران شدند!
آنها میگفتند چرا به زن اینقدر ظلم شده؟!
چرا زنان آزاد نیستند؟!
چرا حجاب برای زنان باید اجباری باشد؟!
و شبهات بسیار دیگر...
♦️باید گفت: همانطور که توضیح داده شد، در اسلام هیچگونه برتری میان جنس مرد و زن وجود ندارد و اسلام با تبعیض میان زن و مرد مخالف است. در وظایف ظاهری تفاوت دارند، اما در جهت ذاتی و مقام اجتماعی و تقرّب به خداوند و... هیچ تفاوتی با مردان ندارند و بهعنوان یک انسان میتوانند مانند مردان و تمام انسانها از حقوق مادی و معنوی خود بهره ببرند.
♦️خداوند زن را مظهر محبت و ایثار قرار داده تا بتواند در تربیت نسل و انسان کامل توانا باشد، که اگر اینگونه نبود، هیچ مادری فرزندان خود را تحمل نمیکرد. خدا مرد را کوه اقتدار قرار داده تا بتواند در جامعه تلاش کند، رزق حلال کسب کند و حامی و مراقب ناموس و خانواده باشد.
♦️برای مثال: دو ماشین را در نظر بگیرید؛ یک ماشین سواری و دیگری ماشین حمل بار. هر دو ماشین هستند؛ هر دو وسیلۀ جابهجاییاند؛ هر دو کارایی دارند و مورد نیاز زندگی امروزند. از این جهتها با هم برابرند، اما به هیچ عنوان شبیه هم نیستند؛ چون هر کدامشان برای کار خاصی ساخته شدهاند.
در ماشین بودن تساوی دارند، اما تشابه ندارند؛ سوخت یکی بنزین است و سوخت دیگری گازوئیل؛ لاستیک یکی از لاستیک دیگری پهنتر است؛ یکی زیباتر از دیگری است و... .
♦️در نظام توحیدی، زن و مرد در انسانیت برابرند و مرد هیچ امتیازی نسبت به زن در انسانیت ندارد؛ چنانکه در سوره آلعمران میفرماید:
« أَنِّي لَآ أُضِيعُ عَمَلَ عَٰمِلٖ مِّنكُم مِّن ذَكَرٍ أَوۡ أُنثَىٰۖ بَعۡضُكُم مِّنۢ بَعۡضٖۖ »؛ يقيناً من عمل هيچ عمل كنندهاى از شما را از مرد يا زن كه همه از يكديگرند، تباه نمىكنم.
همچنین در سوره مبارکه نساء میفرماید: « وَمَن يَعملۡ مِنَ ٱلصَّلِحَٰتِ مِن ذَكَرٍ أَوۡ أُنثَىٰ وَهُوَ مُؤۡمِنٞ فَأُوْلَٰئِكَ يَدۡخُلُونَ ٱلجَنَّةَ وَلَا يُظلَمُونَ نَقِيرٗا » ؛
و هركس كارهايى شايسته انجام دهد و با ايمان باشد ـ مرد باشد يا زن ـ به بهشت درمىآيد و به اندازه چيزى كه پرنده به منقار برمىگيرد، به آنان ستم نمىشود.
این نگاه یک مکتب توحیدی به جنس زن و مرد است. هر کدام از زن و مرد بر اساس وضعیت جسمی و جنسی خود وظایفی دارد و تفاوت های جسمی و جنسی علامت برتری نیست؛ بلکه فرمی برای بهتر انجام دادن وظایف است. پس تفاوت های یکدیگر را آرزو نکنید.
♦️« وَلَا تَتَمَنَّوۡاْ مَا فَضَّلَ ٱللَّهُ بِهِۦ بَعضَكُمۡ عَلَىٰ بَعضٖۚ لِّلرِّجَالِ نَصِيبٞ مِّمَّا ٱكتَسَبُواْۖ وَلِلنِّسَآءِ نَصِيبٞ مِّمَّا ٱکتَسَبنَۚ وَسلُواْ ٱللَّهَ مِن فَضلِهِۦٓۚ إِنَّ ٱللَّهَ كَانَ بِكُلِّ شَيۡءٍ عَلِيمٗا »؛ و آنچه را كه خداوند برخى از شما را به وسيله آن بر برخى ديگر برترى داده است، آرزو مكنيد؛ چراكه مردان از آنچه به اقتضاى طبيعت يا كار و كوشش خود فراهم آوردهاند، بهرهاى دارند، و زنان نيز از آنچه به اقتضاى طبيعت يا كسبوكار خويش بهدست آوردهاند، بهرهاى دارند. شما امتيازات و دستاوردهاى آنان را مخواهيد؛ بلكه به خدا روى آوريد و از او بخواهيد تا شما را از فضل خود بهرهمند سازد، كه خدا به هر چيزى داناست.
♦️بعضی توهم تفاوتها بین زن و مرد مسلمان را در اذهان عموم جامعه شکل دادهاند و بهگونهای در ذهنها القا کردهاند که در جامعۀ توحیدی اسلامی به جنس زن ظلم میشود.
نه عزیز من! در نگاه توحیدی تفاوتی بین جنسیتها نیست. برعکس، در جامعۀ غربی و نظام غیرتوحیدی به زن، این آینۀ تمامنمای جمال و مهربانی پروردگار، ظلم میشود. در غرب، زن باید همانند همسرش برای مخارج خود کار کند و شوهرش مخارج زندگی او را نمیدهد.
👌در مستندی که از تلویزیون پخش شد، از یک زن و شوهر اروپایی پرسیدند که شما وقتی به رستوران میروید، پول غذا را چه کسی حساب میکند؟ آنها گفتند هر کس پول خودش را حساب میکند. از آقا پرسید: اگر همسرت بعد از ده سال زندگی از کار اخراج شود، آیا خرج او را میدهی؟ او گفت خیر و او را طلاق میدهم!
اما در اسلام، زن مظهر لطافت است و کار سخت بیرون را وظیفۀ او نمیداند. شأن زن در نگاه توحیدی، اجلّ از کار و کسب درآمد است؛ لذا به مرد امر کرده که باید در حد شأن همسرت هزینه و نفقه او را تأمین کنی.
در کدام جامعه احترام به زن صورت نمیگیرد؟ در کدام جامعه به زنان ظلم میشود؟ در جامعۀ الهی و توحیدی؟
📚ویژه نامه ماه مبارک در لینک زیر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/fatemi222/12485
الآن مجال پاسخ به تمام شبهات دربارۀ مسائل مربوط به زنان نیست، اما میخواهم کتابی را معرفی کنم که به تمام شبهات زن در جامعۀ اسلامی پاسخ داده است:
کتاب «یک وَن شبهه» به قلم سیدمحمدحسین راجی که به همت نشر معارف، تقریباً به تمام شبهات در این عرصه پاسخ داده است.
📚ویژه نامه ماه مبارک در لینک زیر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/fatemi222/12485
✋پرورش احساس
✅داستان موسی علیه السلام و همنشین او در بهشت
🔸حضرت موسی علیه السلام هنگام مناجات با خدا، از خداوند درخواست کرد که همنشین وی را در بهشت معرفی کند تا او را بشناسد. خطاب آمد: ای موسی! در فلان ناحیه، کوچۀ فلان و فلان مغازه برو، کسی که در آنجا مشغول کار است، او رفیق تو در بهشت خواهد بود.
🔸حضرت موسی؟ع؟ سراغ او رفت. دید جوانی است قصاب. از دور مراقب بود تا ببیند او چه عمل شایستهای دارد؛ اما چیز فوقالعادهای از او مشاهده نکرد. شبهنگام که جوان محل کار را ترک میکرد، موسی بدون آنکه خود را معرفی کند، نزد جوان آمد و از او خواست تا شب را مهمانش باشد. حضرت موسی علیه السلام میخواست بدین طریق رمز و راز کار او را دریابد و ببیند آن جوان چه عبادتهایی در خلوتگاه انجام میدهد که به درجه همنشینی با پیامبر خدا رسیده است.
🔸جوان همین که وارد منزل شد، قبل از هر چیز غذایی آماده کرد. آنگاه سراغ پیرزنی ازکارافتاده رفت که دست و پایش فلج شده، قدرت حرکت و جابهجا شدن را نداشت. با صبر و حوصله غذا را لقمهلقمه به دهانش میگذاشت. او را شستوشو داد و لباسش را عوض کرد و سر جایش گذاشت. موسی هنگام خداحافظی، خود را معرفی کرد و پرسید: این زن کیست؟ وقتی به او غذا دادی، نگاهی به آسمان انداخت و کلماتی بر زبان جاری کرد؛ آن کلمات چه بود؟
🔸جوان گفت: این زن، مادرم است. هر بار که به او غذا میدهم و او را سیر میکنم، دربارۀ من دعا میکند و میگوید: خدایا، او را همنشین موسیبنعمران در بهشت برین قرار بده.
موسی به جوان مژده داد که دعای مادر دربارۀ تو مستجاب گردیده است.
✍️تعجب نکنید! این منطق توحید است. در نگاه توحیدی، یک بازاری که اهل عمل صالح باشد، میتواند همنشین پیامبری در بهشت برین باشد. فقط سعی و تلاش انسانها در راه خدا ملاک رسیدن به جایگاههای ویژه است.
📚ویژه نامه ماه مبارک در لینک زیر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/fatemi222/12485