جایگاه زنان در مکتب اسلام
اینها صحبت است. مثلاً روز ولادت حضرت را روز زن میگوییم. ما که حسود نیستیم، هر روز را روز زن بگوییم ولی صحبت در این است که؛ ببینید این چیزها مفهوم مخالف دارد. غربیها یک کارهایی کردند، ما چشم بسته تقلید کردیم و نفهمیدیم چرا اینطور میکنیم!
🔖 چشم بسته تقلید نکنیم
روانشناسان یک مَثل میزنند و به آن قوّهی منابهه و محاکات میگویند. میگویند اگر ۱۰ گوسفند از آغل بیرون بیایند جلوی یازدهمین آن یک مانع بگذارید. یازدهمی از آن مانع میپرد. دوازدهی هم میپرد. به سیزدهمی که رسید مانع را بردارید. ولی بقیّهی گوسفندها همه سر انداخته و میپرند. مانع رفته است ولی دید آن جلویی پریده است آن هم میپرد. این مَثَل در روانشناسی گفته شده است. گاهی اوقات بعضیها اینطور هستند. غربیها برای مانعی میپرند، بعضاً آن وقت در ایران بیمانع میپرند. مانع که دیگر نیست، شما دیگر چرا میپرید؟! آنجا که روز زن گذاشتند و روز زن درست کردند، زن یک کمبود داشته است. زن اذیّت میشده است، کتک میخورده است، آزار میدیده است. همین الآن هم است. در اخبار نگاه کنید آمار میدهند که امروز چقدر مورد آزار قرار گرفتند، اصلاً آدم دوست ندارد.
💠 جایگاه زنان در مکتب اسلام
در ایران زن جایگاه خوبی دارد، چون ما شیعیان امیر المؤمنین هستیم، ما مسلمان هستیم. ما پیرو کسی هستیم که دختر خود را در بالاترین درجه قرار میداد. زهرای مرضیّه، زینب کبری، اینها بزرگان خانواده بودند. ما در این مکتب هستیم. زن کم و کسری در مکتب ما ندارد. مگر اینکه خود او به وجود بیاورد. پس روز زن را برای جبران و کم و کسری در غرب گذاشتهاند. در ایران ما زن کم و کسر ندارد که روز زن بگذاریم. حالا گذاشتیم عیب ندارد.
🔹گفتم انتقاد نمیکنم که فردا بگوییم فلان شخص گفت. نه، خیلی هم خوب است. دست به ترکیب آن نزنید. روز زن هم باشد، حالا یک شاخه گل هم بخرید عیبی ندارد. یک چیزی هم به اندازه وسع خود تهیّه بفرمایید خانم خوشحال شود.
🔹 همهی جهان باید پیرو حضرت زهرا باشند
امّا یک چیزی میخواهم اینجا بگویم، آن این است که اصلاً ۱۰ روز را روز زن بگذارید. دههی روز زن بگیرید. کسی حسودی نمیکند ولی در گفتار میگویند: حضرت زهرا اسوهی زنان عالم است. این حرف درست نیست، چرا؟ دایرهی اسوه بودن او را کوچک کردیم. این آلوسی سنّی است دیگر. این میگوید زن و مرد ندارد، همهی جهان باید پیرو حضرت زهرا باشد. اینکه میگوید الگوی زنان عالم، اسوهی زنان عالم، این اسوه بودن او؛ مانند اینکه به امیر المؤمنین بگوییم اسوهی مردان عالم، آن هم باز درست نیست. زن و مرد ندارد، همه باید تبعیّت کنند.
حضرت زهرا یکی از پیشوایان چهاردهگانهی ما است، زن و مرد ندارد. حالا اینها یک مقامات باطنی دارند که خدا شاهد است اینها مقدّمات میخواهد. مقامات باطنی اینها را گفتن اینطور نیست که همینطوری در منبر و مجلس و در گذرگاهها گفته شود. نه، امیر المؤمنین (سلام الله علیه) خلافت ظاهریّه داشت. همهی شما هم میدانید، ۴ سال و خوردهای بود. آن وقت این ولایت باطنیّهی او دیگر ماه و روز ندارد، همیشه است. ولایت باطنیّه امیر المؤمنین قطع نمیشود..
🌐 در محضر استاد فاطمی نیا
🆔 @FATEMINIYA_IR
hadis_nafahat_إن_لربّکم_في_أيام.mp3
2.19M
💠استاد فاطمی نیا
🔖حدیث نفحات
🔹 موضوع: قال رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم): «إن لربّکم في أيام دهرکم نفحات، ألا فتعرضوا لها.»
🆔 @FATEMINIYA_IR
مراسم یادبود
سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
به مناسبت ایام چهلم آن شهید بزرگوار
با سخنرانی استاد فاطمی نیا
برگزار ميگردد.
زمان : چهارشنبه ٣٠ بهمن ماه ١٣٩٨
بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان : تهران بلوار ارتش محله ازگل ، مسجد جامع ازگل
@fateminiya_ir
مراسم یادبود شهید حاج قاسم سلیمانی
با سخنرانی استاد فاطمی نیا
چهارشنبه ٣٠ بهمن ماه ١٣٩٨
🆔 @fateminiya_ir
قیام علیه دشمنان.mp3
1.21M
💠بیان کوتاهی از استاد فاطمی نیا
🔖قیام علیه دشمنان امام صادق علیه السلام وخاطره ای از علامه جعفری
🌐 در محضر استاد فاطمی نیا
🆔 @FATEMINIYA_IR
سخنی کوتاه ازاستادفاطمینیا درمورد دشمن شناسی-فاجعه منا.mp3
894.2K
💠دشمن شناسی
در محضر استاد فاطمینیا
🆔 @FATEMINIYA_IR
🔹فضيلت ماه رجب🔹
استاد فاطمي نيا:
ماه رجب ماه بسیار پر فضیلتی است و آن را اصبّ گويند زيرا ماه ريزش رحمت الهي است .
آنچه در اين ماه مهم است ، توجه باطني به اعمال و ادعيه آن ميباشد.
عمده كار در اين ماه ، استغفار است و بسيار مهم ميباشد.
http://fateminiya.blog.ir/post/87
🆔 @Fateminiya_ir
از_شاگردان_امام_باقرع_چه_می_دانیم؟__از_.mp3
1.82M
✅از شاگردان امام باقر(ع) چه می دانیم؟
🔷«محمد بن مسلم» از شاگردان و یاران راستین امام محمد باقر(ع) و امام صادق(ع) است. فقیهی که زندگی را در مکتب اهل بیت(علیهم السلام) درک کرد.
@fateminiya_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 عفو کردن یک جبّار توسط امام هادی علیه السلام
🔸ما هم کمی شبیه امام بخشنده شویم
کسب صفات عالیه
🔹در محضر استاد سید عبدالله فاطمی نیا
https://www.instagram.com/p/B9B_IGqhsb2/?igshid=du81h2eefws5
fateminia-emam-hadi.mp3
14.61M
🔵سخنرانی آیت الله فاطمی نیا پیرامون زندگی امام هادی علیه السلام
🌐 در محضر استاد فاطمی نیا
@fateminiya_ir
استاد فاطمي نيا:
🔖 توضيحاتي پيرامون"ليلة الرغائب"
اولين شب جمعه ماه رجب را ليلة الرغائب گويند.
رغائب جمع رغيبه است.
"رغيبه" به معناي چيزي است كه مورد رغبت وميل ميباشد و هم چنين به معناي بخشش فراوان است.
بنا بر معناي اول ، "ليلة الرغائب" شبي است كه ميل و توجه به عبادت در آن بسيار است و بندگان خدا در اين شب گرايش زيادي به رفتن به در خانه خدا و ارتباط و انس با او دارند.
بنابراين جمع بندي كه ميشود كرد اين است كه خداوند در اين شب عنايت خاصي به بندگان خود دارد و خوب است كه انسان از خدا بخواهد هر آنچه كه بندگان صالح و ارواح طيبه در اين شب به آن رغبت دارند ، به ما هم عنايت كند.
#عکس_نوشته
🆔 @Fateminiya_ir
http://fateminiya.blog.ir/post/87
استاد فاطمی نیا:
روزی متوكل وارد كلاس فرزندانش شده، با ایشان گفتوگو كرد و به ابنسكیت گفت: از تو میخواهم آنچه در دلت پنهان كردهای آشكار كنی. بگو بدانم آیا فرزندان مرا بیشتر دوست داری یا فرزندان علی بن ابیطالب حسن و حسین را؟
ابنسكیت از این سخن گستاخانه سخت عصبانی شده، گفت: به خدای علیِّ اعلی سوگند، رتبه و مقام كمترین غلامان آن حضرت - كه قنبر حبشی است - از تو و فرزندانت بسی بالاتر و عظیمتر است. این عقیده با وجودم آمیخته و از من جدا نمیشود.
متوكل - كه انتظار چنین صراحتی را نداشت - خشمگین شد و به غلامانش دستور داد زبان استاد را از پشت سرش بیرون آورند.
🔖 ۵ رجب، سالروز شهادت ابنسکیت است.روحش شاد
🆔 @fateminiya_ir