🔺عصبانیت رسانه های مزدور استکباری (منوتو و مملکته) از اقدام انقلابی دکتر شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس، بر علیه سازمان جهانی بهداشت(WHO) و بیل گیتس
✅ امام خمینی (ره) :
دشمن باید ما را تکذیب کند. اگر خوب بگوید معلوم می شود خیانتکاریم!
صحیفه جلد ٩ ص۵٢٧
#دکتر_شیخی
#واکسن
#کواکس
#توطئه_واکسن
#نشرحداکثری
🔴@fatemiuon99
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
💠 راه بهشت
🔸 اینها که در بهشت با هم هستند، و یکدیگر را زیارت می کنند، «تزاور» دارند و ملاقات می کنند، گفتگو می کنند سؤال و جواب دارند: ﴿وَ أَقْبَلَ بَعْضُهُمْ عَلی بَعْضٍ یتَساءَلُونَ﴾،[1] از جواب معلوم می شود که محور سؤال چه بود؛ محور سؤال این است که شما وضعتان چه بود؟ در دنیا چه کار می کردید؟ از چه راه به بهشت رسیدید؟ اینهاست. ﴿قالُوا إِنَّا كُنَّا قَبْلُ فی أَهْلِنا مُشْفِقینَ﴾؛[2] ما در خانواده خیلی با #شفقت رفتار می کردیم؛ یعنی #راه_بهشت از خانواده صحیح و تربیت شده می گذرد، این راهش است! وقتی بهشتی ها از یکدیگر سؤال می کنند چگونه شد شما این جا آمدید؟ می گویند راه بهشت از #تربیت_صحیح_خانوادگی می گذرد، ما با #شفقت در خانه با همسرمان، با بچه هایمان، با دخترمان، با پسرمان زندگی می کردیم. اگر خدا فرمود: ﴿قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْلیكُمْ ناراً﴾[3] ما با #شفقت این آیه را عمل می کردیم.
🔸 گفتند بهشتی شدن از #خانواده_صحیح می گذرد، ما مسئول تربیت بچه هایمان بودیم. خدا فرمود: ﴿قُوا أَنْفُسَكُمْ﴾، ما هم سعی کردیم خودمان را حفظ بکنیم. ﴿وَ أَهْلیكُمْ﴾؛ سعی کردیم بچه هایمان را خوب تربیت کنیم. خانواده جامعه را می سازد، هیچ دانشگاهی به اندازه دانشگاهِ هفت ساله پدر و مادر نیست، چون #عاطفه سفارشی نیست، #محبت سفارشی نیست که دوست یکدیگر باشید، مهربان باشید، اینها با سفارش حلّ نمی شود، اینها یک امر #چشیدنی است. محبت سفارشی نیست، محبت تزریقی نیست، این هفت سال، هفت سال #شفقت است، بهشت از راه خانواده می گذرد.
🔸 اینها سؤال کردند از چه راهی وارد بهشت شدید؟ گفتند از راه #خانواده_صحیح! ما از یک خانواده صحیح و سالم گذشتیم، خلاصه #راه_بهشت از خانواده می گذرد، ما نسبت به اهل خود این طور بودیم و اختصاصی به بچه ها ندارد! نسبت به پدر و مادر این طور بودیم، نسبت به برادر و خواهر این طور بودیم، نسبت به بچه ها این طور بودیم، نسبت به نوه ها این طور بودیم، با #شفقت در خانه زندگی می کردیم. خدا به ما فرمود #اعضای_خانواده را مثل خودت از آتش حفظ کن: ﴿قُوا أَنْفُسَكُمْ وَ أَهْلیكُمْ ناراً﴾، ما هم این کار را کردیم.
[1]. سوره طور، آیه25.
[2]. سوره طور، آیه26.
[3]. سوره تحریم، آیه6.
#خانواده
#شفقت
#جامعه
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه طور جلسه 8
تاریخ: 1395/11/26
🆔 @a_javadiamoli_esra
هدایت شده از استاد مهدوی ارفع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃سلام مولای مهربانم❗️
💠 خدایا ! ببخشای آنچه را که با زبان به تو نزدیک شدم، ولی با قلب آن را ترک کردم.
📚 #نهج_البلاغه، فرازی از خطبه٧٨
خدایا در زبان می گویم: «اللهم عجل لولیک الفرج»، اما در عمل...
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#مهدوی_ارفع
🆔 @mahdavi_arfae
⚫️ حدیث درد فراق ...:
🌹انالله و انا الیه راجعون
▪️فقدان عالم بزرگ و مجاهد، یاور راستین امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حضرت آیت الله حاج شیخ محمد یزدی(ره) را به مقام معظم رهبری و یاوران انقلابی و همسنگران و دوستداران و خانواده ایشان تسلیت عرض می کنیم.
♦️دفاع جانانه و صریح و قاطع این بزرگمرد از حریم ولایت و رهبری، مخصوصا در اوج فتنه ی 88 و موضعگیری کوبنده و موثر او در مقابل جریان فتنه و نفوذی های حوزه، هرگز از خاطر مردم انقلابی فراموش نخواهد شد.
♦️بهشت برین نصیبش باد که مردانه برای خدا و دین خدا سینه سپر کرد...
وَسَلَامٌ عَلَيْهِ يَوْمَ وُلِدَ وَيَوْمَ يَمُوتُ وَيَوْمَ يُبْعَثُ حَيًّا.
@fatemiuon99
🔴این دیگر توهم توطئه نیست بلکه بوی خود توطئه می آید
این حجم از تبلیغات در کانالهای معاند و فتنه گران و ضدانقلاب و غربگرایان و دولتی ها برای واکسن وارداتی کرونا آدم را به شک می اندازد . نمیخواهم تحلیل های برخی دوستان انقلابی در توطئه جهانی کرونا و "واکسن" تولید شده کرونا در موسسه "بیل گیتس" را بپذیرم . اما وقتی تبلیغات دشمنان ملت و معاندین و بدخواهان برای وارد کردن و تزریق واکسن کرونا را میبینم بدجوری حساس میشوم . این جماعت همیشه بدخواه ملت ایران که دستشان به انواع خیانتها علیه کشورمان از نامه نگاری برای تحریم کشور تا لو دادن اسرار مملکت و خیانت های ریز و درشت آلوده است چرا باید با این حجم گسترده مبلغ واکسن آمریکای باشند؟
اینجا دیگر توهم توطئه نیست بلکه بوی خود توطئه می آید ....
"سعید درخشان"
🔴
@fatemiuon99
❌❌❌❌❌❌
"واکسن کواکس؛ ناجی جان ملت یا سلاح کشتار جمعیت؟!" (1)
🔘کواکس ساز و کار بین المللی واکسن؛ تحت نظارت سازمان جهانی بهداشت، با همکاری بنیاد بیل گیتس به منظور توزیع عادلانه(!) و همزمان واکسن کرونا در جهان است.
🔴 ایران هم در سوم مهر ماه سال جاری به این اتحادیه پیوست و در دوازدهم آذر ماه از پیش خرید و واردات 16میلیون و 800هزار دُز واکسن از این اتحادیه را خبر داد.
🖇تا اینجای کار که به نظر میرسد این طرح خوب و به نفع مردم جهان از جمله ایران است؛ اما نظر قرآن در این باره چیست؟
🔻خداوند در آیه ششم سوره حجرات می فرماید:« ای کسانی که ایمان آورده اید! اگر فاسقی برای شما خبری بیاورد درباره آن تحقیق کنید، مبادا به گروهی از روی نادانی آسیب برسانیدو از کردۀ خود پشیمان شوید.»🔺
▪️نظام استکبار جهانی با محوریت رژیم صهیونیستی و آمریکا بزرگ ترین مصداق فاسق در عصر ما هستند. این نظام سلطه از طریق سازمان ملل و سایر آژانس های این سازمان، همچون یونیسف، یونسکو، صندوق بین المللی پول، بانک جهانی، سازمان جهانی بهداشت و .. قصد دارد در ابعاد مختل، هنجارهای خود را بر کشورهای جهان حاکم کند.
🖇بد نیست نظر رهبری مبنی بر ممنوعیت اعتماد به دشمن در حوزه دارویی را هم بدانیم:
🔻رهبر معظم انقلاب در سوم فروردین ماه 1399 فرمودند: «... کدام عاقلی به شما (آمریکایی ها) اعتماد می کند که شما بیایید و برای او دارو بیاورید؛ ممکن است داروی شما یک وسیله ای بلشد برای این که این بیماری را بیشتر گسترش بده. هیچ اعتباری ندارید. به شما اعتمادی نیست. ممکن است یک دارویی را شماها تجویز کنید یا وارد کشور بکنید که این ویروس را ماندگار و مانع تمام شدنش بشود.»🔺
🖇اما بیایید پیش از آنکه درباره تمام افرادی که وقتی عملکرد زشتشان بیرون می افتد خود را پشت لباس اسلام و رهبر و شهدا قایم می کنند و موقع عمل که می شود راه غلط خودشان را می روند، مطابق قرآن، به جست و جو تحقیق هم درباره عوامل این کار و هم این معاهده بپردازیم.
#کواکس
#خیانت
ادامه دارد..........
╭┅─────────🔆@fatemiuon99
╰┅────────┅╯
⚠️⚠️توجه توجه
✳به اطلاع همشهریان محترم می رساند
قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی با همکاری ناحیه مقاومت بسیج وشبکه بهداشت و درمان در قالب برنامه های محله محور شهرستان گلپایگان با هدف پیشگیری ،کنترل و درمان همه گیری ویروس کرونا شروع به فعالیت نموده است.
اقدامات این قرارگاه به شرح زیر می باشد:
🔴تیم های مراقبت درب منزل:
مراجعه به درب منزل( انجام آموزش،شناسایی افراد علامت دار ،ارجاع واجدین شرایط به مرکز منتخب،پیگیری درب منزل موارد مثبت ومشکوک،).
(ارجاع بیماران دیابت وفشارخون بدون پرونده وسایر افراد فاقدپرونده به پایگاه سلامت محل سکونت جهت دریافت خدمات وثبت در سامانه سیب.
🔴تیم های نظارت براصناف:
این تیم ها با هماهنگی کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی اقدام به نظارت از اصناف واماکن عمومی می کنند ونواقص را به کارشناس مربوطه اعلام می کنند
.
🔴تیم های داوطلبان هلال احمر نیز بازدید از ادارات ،بانکها واماکن عمومی را انجام خواهند داد ونواقص را براساس چک لیست به واحد بهداشت حرفه ای اعلام می کنند.
🔵لازم به ذکر است نیروهای داوطلب بسیجی با کاور مخصوص و کارت شناسایی جهت ارائه خدمات ذکر شده به درب منازل ، اصناف و اماکن مراجعه می کنند.
✅روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حتما حتما ببینید مردم
♨️حتما حتما ببینید مردم
♨️حتما حتما ببینید مردم
🎙به توصیه علیاکبر رائفیپور
🌐لینک دانلود مستند ۴۲۰۰ 👇
https://www.aparat.com/v/XQA5Z
هدایت شده از نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی 🌍
قرائت این صفحه از قران هدیه به ارواح مطهر #شهید_مقاومت_حاج_قاسم_سلیمانی_و_همرزمانش_و_شهید_محسن_فخری_زاده