🔰 اطلاعنگاشت | راه علاج تحریم
🔻حضرت آیتالله خامنـهای در بیانات در تاریخ ۹۹/۵/۱۰ به تبیین دو جریان تحریف و تحریم پرداختند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 @khamenei_ir
♨️سفرهای رئیسی، دیوارکشیِ روحانی!
🔻رئیسی قرار بود طبق وعده کذابین بین مردم دیوار بکشه، اما با پشت سر گذاشتن ۱۶ سفر استانی، از این شهر به اون شهر میره و مشکلات هفت تپه و هپکو و روستای شیخ شبان چهار محال بختیاری رو حل میکنه و خرابکاریهای دولت رو درست میکنه؛
🔺اون بزرگواری هم که با تخریب دیگران رای آورده، نشسته ولنجک و بین خودش و مردم دیواری کشیده با بلندای دیوار چین!
باشد که در انتخابات بعدی بیشتر فکر کنیم!
✅ چه کسانی در پی محروم کردن مردم از مواهب راهاندازی «شبکه ملی اطلاعات» هستند
✍سید عليرضا آل داود
🛑امریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در حالی شبکه زیرساخت ملی خودشان را در دهه 90 میلادی راهاندازی کردند که شبکه جهانی اینترنت متعلق به خودشان بود و اینکه آنها با راهاندازی شبکه امن، سریع، پاک و ارزان در کنار اینترنت مدیریت شده دنبال دفاع از مرزهای افکار عمومیشان بودند، بسیار قابل توجه است.
🛑به عنوان مثال امریکا در سال 1991 با راهاندازی شبکه زیرساخت ملی خود، راهاندازی این شبکه را بهصورت رسمی اطلاعرسانی کرد.
🔴عنوان «زیرساخت ملی اطلاعات» (National Information Infrastructure (NII) یا بزرگراه اطلاعاتی نخستین بار در سال 1991 در ایالات متحده امریکا در قانون پردازش با کارایی بالا High Performance Computing Act of 1991 HPCA موسوم به «لایحه گور» توسط الگور سناتور وقت امریکا، طرح شد؛ هدف این طرح، تضمین استمرار رهبری ایالات متحده در پردازش با کیفیت بالا بوده است
🛑گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی ایران در زمینه توسعه رایانش ابری در قوانین توسعهای کشورهای چین، کره جنوبی و انگلستان نشان داد هر سه کشور مدل مشابه شبکه ملی اطلاعات را در خاک خود پیادهسازی کردهاند، بنابراین برای ایجاد دولت الکترونیکی بر بستر رایانش ابری تحقق شبکه ملی اطلاعات یک جزء اساسی است.
🛑سرعت بالاتر و هزینه انتقال ترافیک پایینتر شبکه ملی اطلاعات نسبت به اینترنت جهانی موجب میشود شرکتهای خارجی مایل به حضور در بازار فناوری اطلاعات کشور پیادهکننده شبکه ملی اطلاعات برای بهبود خدمات خود به سرمایهگذاری در حوزه فناوری اطلاعات آن کشور تشویق شوند
🛑اگر به بازار بسیار بزرگ صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات نگاهی بیندازیم، میبینیم سهم کشورمان از این بازار، سهم بسیار اندکی است؛ اگر شبکه ملی اطلاعات به صورتی که در اسناد بالادستی آمده، راهاندازی شود سالانه حداقل 150 هزار شغل پایدار ایجاد شده و بیش از 2 هزار میلیارد تومان در خرید پهنای باند اینترنت صرفه جویی خواهد شد.
🛑از برکات راهاندازی شبکه ملی اطلاعات پاسخگو شدن سرویسهای اینترنتی خارجی در ایران است؛ راهاندازی این شبکه میتواند پیامرسانها، شبکههای مجازی خارجی و سرویسهای دیگر را مجبور به اخذ مجوز، پرداخت مالیات، بکارگیری جوانان ایرانی در ارائه سرویسها، پذیرش قوانین داخلی ایران، مقابله با جرایم اینترنتی و مجرمان در این فضا کند و این در حالیست که امروز جریان تحریف فضای مجازی را در راستای منافع حزبی جناحی خود هدایت کرده و منجر به هدر رفت هزاران میلیارد هزینه بیتالمال و خسارات بسیاری در حوزه های هویتی-فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی شده است.
🌹 ⚘﷽⚘
✨💫✨
❌شبهه
مگر مي شود #سگ با اين وفاداريش نجس باشد؟
- در قرآن و روايات از #نجاست سگ سخني به ميان نيامده است!؟
- قرآن با نام بردن از سگ اصحاب کهف، از اين حيوان تمجيد کرده است!
- حضرت علي(ع) مردم را به يادگيري ده خصلت ارزنده سگ و به کار بستن اين خصائص در زندگي توصيه فرمودهاند!
✅ پاسخ
🆔 @shobhe_shenasi
♦️منابع دین ما ۴تاست که عبارت است از:
قرآن، روایات، عقل و اجماع.
در این میان قرآن کريم مانند قانون اساسی است که در احکام فقهي معمولا به کليات بسنده کرده است و تبيين و تفسير آن را به پيامبر اکرم و امامان معصوم (ع) سپرده است، «وَ أَنْزَلْنَا إِلَيْکَ الذِّکْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ؛ اي پيامبر ما ذکر بر تو نازل کرديم تا براي مردم آنچه را بر ايشان نازل شد (نحل/۴۴)
👈در روایات متعدد با صراحت نجاست سگ بیان شده است. مثلا:
♦️سَأَل أَبَا عَبْدِاللَّهِ (ع) ... قُلْتُ لَهُ: الْکَلْبُ؟ قَالَ: لَا. قُلْتُ: أَلَيْسَ هُوَ سَبُعٌ؟ قَالَ: لَا وَ اللَّهِ إِنَّهُ #نجسٌ؟ لَا وَ اللَّهِ إِنَّهُ نَجَسٌ.»(وسائل/ج۱/ص۲۲۶)
🆔 @shobhe_shenasi
♦️در روایت دیگر آمده:
راوي حکم سگ را از امام صادق (ع) سؤال کرد، حضرت فرمود: پليد و نجس است، از اضافه آبي که آشاميده نبايد وضو گرفته شود، آن آب را بريز و (ظرف) را بار اول با خاک و سپس با آب بشوى.» (وسائل/ ج۱/ص۴۱۵)
♦️نکته
❇️نجاست عبارت است از چيزي که به کار بردن آن در نماز و طواف و تغذيه، جایز نیست.
♦️نکته مهم
❇️ هرچند در اسلام سگ حيواني نجس است، امّا اين سبب نشده تا حقوق او به عنوان يک حيوان، نقض شود.
👈 البته رعايت حقوق سگ هم به اين نيست که به آن دست بزني، و او را مونس و هم بازي خود قراردهي! بلکه با رسيدگي به آب و غذايش و آزار نرساندن به او، حقوقش را رعايت کرده اي.
(چه بسا وارد کردن سگ به زندگی و #اجبار او به انتخاب سبک زندگی انسانی، #ضدحقوق_سگ باشد)
🆔 @shobhe_shenasi
♦️پيشوايان و بزرگان مذهبي ما، با اينکه عقيده به نجاست سگ دارند، امّا ظلم به اين حيوان را روا ندانسته، حق و حقوقي براي آن قائل شده اند. با مطالعه در آثار دانشمندان اسلامي اين مساله به روشني قابل درک است.
👈👈در کتب فقهي آمده است: اگر شخصى، به مقدار وضو گرفتن آب داشته باشد، و بترسد که اگر با آن وضو بگيرد، خودش یا سگش دچار تشنگى شود، بر او واجب است که تيمم کند و آب را براي نوشيدن سگ نگهدارد. 👈 «وکذا الحيوان اذا کان کذلک وان کان کلبا»(جواهرالکلام/ج۵/ص۱۱۴)
♦️حتی صاحب جواهر، میگوید اگر تنها برای یکی از گوسفند یا سگ آب و غذا وجود دارد، اولویت با سگ است: 👈«قد يقال باولوية الکلب لامکان ذبح الشاة بخلاف الکلب»(جواهرالکلام/ج۳۶/ص۴۳۷)
✅در متون روايي ما، روايات فراواني هستند که توجه به حقوق سگ را ـ به عنوان يک حيوان ـ تأييد مي کنند. در بعضي از روايات از اذيت و آزار سگ منع شده، در دسته اي ديگر به اطعام و سيرابکردن سگ توجه شده است. علاوه بر اين رواياتي هستند که قاتل سگ را ملزم به پرداخت ديه ميکند.
🆔 @shobhe_shenasi
♦️نگهداري سگ براي امور عقلایی مانند نگهباني و شکار، استفاده پليس و نيروهاي امداد اشکالی ندارد، اما نگهداری بدون مورد آن کراهت شدیدی دارد.
👈در بعضي از روايات آمده است که خانه اي که در آن سگ است، ملائکه وارد نميشوند و نماز خواندن در چنين خانه اي مکروه باشد.(الفقیه/ج۱/ص۲۴۶)
ــــــــــــــــــــــ
✅ کانال پاسخ شبهات فضای مجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
🆔 @shobhe_shenasi
🔴 تصویری از سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس در سوریه و حضور در حرم حضرت زینب علیهاسلام
🔹این موضوع نشان میدهد با وجود حملات و تهدیدات رژیم صهیونیستی همچنان فرماندهان ارشد سپاه حضوری فعال و میدانی در سوریه دارند و عملیاتها علیه تروریستها را فرماندهی میکنند...
🔹انشاءالله بهزودی حضور میدانی علیه اسرائیل...
#حب_الحسین_یجمعنا
#ما_ملت_امام_حسینیم
🔹بیانیه گام دوم انقلاب( تشکیلاتی بودن)
🌷 حضرت آقا سه تا عبارت را کنار همدیگر ذکر فرمودند.
۱- خودسازی،
۲- جامعهپردازی
۳- و تمدنسازی.
🌀 تمدنسازی و جامعهپردازی از همان اصولی تبعیت میکنند که خودسازی از آن اصول تبعیت میکند.
🔷 ما در مقام خودسازی، محور خودسازیمان مخالفت با هوای نفس است.
🔷 در جامعهپردازی هم مهمترین ویژگیای که باید در فرهنگ جامعه دیده بشود باز از خودگذشتگی و مبارزه با هوای نفس است.
📌 ما در مرحلۀ دومی از خودسازی قرار داریم، یعنی از نظر اخلاقی، از نظر معنوی چه کارهایی تا حالا نمیکردیم؟ چه چیزهایی باب نبوده بین ما؟
🔙 باید وارد آنها بشویم دیگر. دیگر امروز خودسازی در مرحلۀ دوم این نیست که شما برای خودت آدم خوبی باشی.👌
6287.pdf
129.3K
گریه اهل بیت وحضرت محمد برای امام حسین
#حب_الحسین_یجمعنا
#ما_ملت_امام_حسینیم
یادداشت/
✅ کجسلیقگی و فرصتطلبی!
🔻ماجرای طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان و حذف تصاویر دختران محجبه از روی آن سبب شد تا فضای رسانهای داخل و خارج از کشور بر این موضوع متمرکز شوند و از مناظر مختلف به اهداف این اقدام بپردازند. در این زمینه توجه به نکات زیر درخور اعتناست:
🔹نکات تحلیلی: 1- جدای از اینکه اقدام صورت گرفته در طراحی جلد کتاب ریاضی سوم دبستان تا چه میزان واجد اهمیت و دارای اولویت است، واقعیت این است که جامعه ایرانی همچنان از آفت سیاستزدگی به شدت رنج میبرد و در عرصه تبلیغات و رسانه، موضوعات غیر اولویتدار بهراحتی ضریب مییابد و در پیوند با موضوعات سیاسی و دینی، تبدیل به مسائل اصلی کشور میشود. 2- بررسیهای دقیق صورت گرفته و نیز اطلاعیه سازمان پژوهش و برنامهریزی درسی نشان میدهد که اتفاق روی داده بههیچوجه تحت فشارهای وارده نبوده و ربطی به نگاههای عقیدتی نداشته و نوعی کجسلیقگی بوده است. 3- برخی از افراد مغرض و فرصتطلب که مترصد وقوع چنین موضوعاتی هستند، بلافاصله موقعیت را برای گشودن عقدهها و نشان دادن حقدهایشان مناسب دیدند و نظام جمهوری اسلامی را متهم به ستیز با زنان نمودند! ژست حمایت از زنان توسط این جماعت در حالی است که وقتی چهره شاخص جریان اصلاحات با سلاح، همسر خود را به قتل رساند، این افراد یا موضع سکوت در پیش گرفتند و یا وقیحانه به توجیه قتل توسط قاتل پرداختند و کاسه و کوزهها را بر سر مقتول شکستند که وی پرستو بوده است و...!
🔺نکته نهایی: متهم ساختن نظام جمهوری اسلامی به سختگیری با زنان در حالی است که: پیش از انقلاب سهم زنان از کرسی استادی دانشگاه 1.4% بود که این رقم اکنون به ۲۰% رسیده است؛ تعداد فارغالتحصیلان زن دانشگاهی در سال ۵۵ حدود ۶% از کل آنها بوده است، درحالیکه اکنون ۴۴% از فارغالتحصیلان دانشگاهی را زنان تشکیل میدهند؛ تعداد پزشکان زن قبل از انقلاب اسلامی ۳ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که هماینک به حدود ۶۰ هزار نفر رسیده است؛ آمار پزشکان متخصص زن نیز از ۵۹۷ نفر قبل از انقلاب، با افزایش ۵۰ برابری به ۳۰ هزار نفر در حال حاضر رسیده است؛ تعداد نویسندگان زن قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ نفر بوده که اکنون به حدود ۴۰۰۰ نفر رسیده است. تا ۴۰ سال قبل اصلاً ناشر زن در کشور وجود نداشت درحالیکه اکنون بیش از ۷۰۰ ناشر زن فعالیت میکنند؛ در سالهای قبل از انقلاب که حضور بیحجاب زنان اجباری بود، تعداد حضور زنان در مسابقات خارجی ۶ مورد بود، اما اکنون این میزان به 12 هزار مورد رسیده است. در خصوص حمایت یا سختگیری نظام جمهوری اسلامی نسبت به زنان، قضاوت را به مخاطبان وامیگذاریم.
❇️ (نویسنده: عزیز غضنفری)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا