eitaa logo
فتح قلم🖋
172 دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
1.1هزار ویدیو
2 فایل
هوالبصیر (ما با ذهنها مواجهیم، با دلها مواجهیم؛ باید دلها قانع بشود. اگر دلها قانع نشد، بدنها به راه نمی‌افتد، جسم‌ها به‌کار نمی‌افتد»(۱۳۹۵/۰۴/۱۲) تنها شمشیر سلاح فتح نیست.قلم، سلاح حزب الله است در فتح فکرها. محتاج عنایت خدا هستم. @F_Rahjo
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻کابینه اسرائیل با توافق آتش‌بس در لبنان موافقت کرد/رجا
. سگ هار هر وقت بناست آتش بسی را قبول کند شب آخر حمله درنده وار وحشی می شود و حملات سریالی انجام می دهد. از دیشب تا حالا در حال بمباران شدید لبنان است. اسرائیل در میدان نه حزب الله را نابود کرد نه خلع سلاحش کرد نه عقب راند و نه خاکش را اشغال کرد. همچنان حزب الله رژیم را موشکباران می کند و ساکنان شمال رژیم آواره اند. اسرائیل به دستاوردی راهبردی مدنظرش نرسید. کشتار بیگناهان هم برای تضعیف روحیه حزب الله و شادی دل سنگ غاصبان است.
❇️ آتش بس از نگاه غاصبان لاپید : نتانیاهو مجبور به آتش‌بس شد. 🔹رهبر احزاب مخالف نتانیاهو: 🔹کابینۀ اسرائیل مجبور به آتش‌بس با حزب‌الله شد و در تبدیل پیروزی‌های نظامی به دستاوردهای سیاسی شکست خورد.
یوسف پزشکیان دستیار دفتر رئیس‌جمهور شد رئیس دفتر رئیس‌جمهور، یوسف پزشکیان (فرزند رئیس‌جمهور) را به‌عنوان مشاور و دستیار اجرایی خود منصوب کرد. پیش از این نیز حسن مجیدی (داماد رئیس‌‌جمهور) به‌عنوان دستیار ویژۀ دفتر رئیس‌جمهور منصوب شده بود. پ.ن: اگر اوضاع کشور جنگی نبود و بعضی اصولگراها در وفاق سیاسی با دولت نبودند شاید این جور جسارت ها و غلطها اتفاق نمی افتاد. در دولت روحانی زمزمه ای از حضور دامادش در پست معاونت یکی از وزارت خانه ها مطرح شد انتقادات گسترده انقلابی ها و اصولگراها باعث شد دولت از این کار غلط عقب نشینی کند ولی امروز می بینیم رئیس جمهوری که نهج البلاغه خوان است با سلوک امام علی علیه السلام بیگانه است! 🔹فتح قلم🔹 https://eitaa.com/fatheGhalam
فتح قلم🖋
یوسف پزشکیان دستیار دفتر رئیس‌جمهور شد رئیس دفتر رئیس‌جمهور، یوسف پزشکیان (فرزند رئیس‌جمهور) را به‌
. برای تحقق عدالت هزینه‌های زیادی دادیم ولی امروز می‌بینیم بی‌ سر و صدا آقایان فامیل های شان را روی صندلی های قدرت می نشانند و مردم را برای تحقق عدالت دلسرد و به نظام بدبین می کنند! روح رئیسی عزیز شاد خیلی ها در روزهای انتخابات می گفتند رئیسی چکار کرد برای ما؟😕 حالا تفاوت را خوب احساس کنند!
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 به خانواده‌ها برسید... 👆 برشی از بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیروی دریایی ارتش. ۱۴۰۳/۹/۷ 💻 Farsi.Khamenei.ir
فتح قلم🖋
📹 به خانواده‌ها برسید... 👆 برشی از بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیروی دریایی ارتش. ۱۴
این توصیه امروز حضرت آقا نه فقط مخصوص فرماندهان ارتش که همه آقایان کنشگر و فعال انقلابی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قالیباف: اگر جای ظریف بودم با ظرافت کنار می‌رفتم. پ.ن: ازبس بعضی دولتی ها از وفاق سوءاستفاده کردند رئیس مجلس هم صدایش درآمده. بعد از رد فوریت لایحه اصلاحی که هدف اصلی اش ابقای ظریف بود غرب زده ها برای قالیباف شمشیر را از رو بستند و فریاد وا وفاقل سردادند!
گویا انتقاد رئیس مجلس به مذاق دولتی ها خوش نیامده. این واکنش رسانه ی انتخاباتی آقای دکتر پزشکیان است. غرب زده ها هرجا به نفع شان باشد تعریف و تمجید می کنند ولی اگر موضعی به نفع شان نباشد شمشیر را از رو می بندند . نمک می خورند و نمکدان می شکنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچند هنوز پیروزی نهایی حزب الله رقم نخورده ولی با عقب نشینی ظاهری صهیونیست ها در خلال و پذیرش آتش بس موقت(که البته هنوز معلوم نیست واقعی و قطعی باشد) بعضی از مردم برگشتند به جنوب. ولی صهیونیست های آواره رژیم هنوز به شمال برنگشتند!
🔻حزب الله نسبت به پایبندی نتانیاهو به توافق آتش بس در لبنان ابراز تردید کرد 🔹 نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله سه شنبه شب نسبت به تعهد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به توافق آتش‌بس احتمالی در لبنان ابراز تردید کرد. 🔹 «محمود القماطی» نایب رئیس شورای سیاسی حزب الله به شبکه الجزیره قطر گفت: ما نسبت به پایبندی نتانیاهو به توافق آتش‌بس تردید داریم زیرا همیشه از او نیرنگ و فریب دیده‌ایم و اجازه نخواهیم داد که او با این توافق ما را به دام بیندازد. 🔹 باید دولت فردا قبل از امضای توافق نکاتی را که نتانیاهو با آن موافقت کرده، بررسی کند./رجا
دو سه روزه میانه طیف سیاسی آقای قالیباف و اصلاح طلب ها شکرآب شده. یکی از نیروهای طیف آقای قالیباف از صندوق بازنشستگی و وزارت رفاه توسط دولت عزل شد.بعد از آن طیف سیاسی رئیس مجلس، دولت را تهدید به حذف بعضی مدیران کردند. آقای قالیباف که البته به فوریت لایحه کمکی برای ظریف رای نداده بود موضعش را علنی کرد و درباره حذف ظریف حرف زد. همچنین گفته می شود بر خلاف توافق قبلی ، بین پزشکیان و قالیباف که پزشکیان خواسته بود ابلاغ قانون حجاب توسط مجلس به تعویق بیفتد قرار است رئیس مجلس قانون حجاب را ابلاغ کند! این موضوع باعث عصبانیت اصلاح طلب ها شده.