هدایت شده از فتح الفتوح لحظه های یاد شهدا در راه شهدا
Kumayl-halawaji.mp3
30.32M
دعای #کمیل به یاد شهدا
شادی روح شهدا صلوات.🌷
@fatholfotooh
اگر خرمشهر آزاد شد ، اگر ایران به اشغال بعثی ها درنیامد و اگر امروز ما ، هنوز هستیم و نفس می کشیم و زندگی را تجربه می کنیم ، مدیون مردان و زنانی هستیم که در سخت ترین سال های این سرزمین ، جنگیدند ، به اسارت رفتند ، زخم خوردند و کشته شدند.
یاد همه شهیدان بخیر، یاد فرماندهان نام آور
صیاد شیرازی، حسن باقری. مهدی باکری، مهدی زین الدين، ابراهیم همت، احمد متوسليان، جهان آرا
مهمان امشب #سفره_افطار ما #شهید سید محمد #جهان_آرا
شادی روح همه شهدای ایران برای خرمشهر در دوره مقاومت و آزادسازی #صلوات.🌷
#تصاویری از دوره #مقاومت خرمشهر👇
https://www.asriran.com/fa/news/116448/99-
#تصاویر خرمشهر در #آزادسازی👇
https://www.mizanonline.com/fa/news/177141/
#تصاویر خرمشهر #۳۶_سال_بعد از آزادی👇
https://www.google.com/amp/s/www.mashreghnews.ir/amp/858531/
هدایت شده از کانال خبری معراج شهدا
🌙ویژه برنامه مراسم احیای شب های قدر در جوار شهدای گمنام کهف الشهدا
ســخـنرانان :
#شب_۱۹_۲۱
حجت الاسلام مهدوی ارفع
#شب_۲۳
حــاج حـسیــن یـــکــتا
بـــا نـــوای :
حــاج روح الله مـــخبریان
🌹اینجا معراج شهداست 👇
@tafahoseshohada
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🌙برنامه سخنرانی علیرضا پناهیان در شب های قدر
📌شبهای ۱۹ ، ۲۱ و ۲۳ رمضان از ساعت یک بامداد، مصلی تهران
📌شب های ۲۱ و ۲۳ رمضان از ساعت۲۳؛ م شهدا، خ مجاهدین اسلام، حسینیه آیت الله حق شناس
📺 پخش زنده مراسم شب۱۹ از شبکه دو سیما، شب۲۱ از شبکه افق و شب۲۳ از شبکه قرآن در ساعت یک بامداد انجام خواهد گرفت.
#برنامه_سخنرانی
@Panahian_ir
اولین روزهای تأسیس سپاه، پاسدار شد؛ رفت مهندسی سپاه. چند ماهی تهران بود که شنید در کرمانشاه به نیروی داوطلب نیاز دارند؛ رفت مهندسی کرمانشاه. چیزی نگذشت که جنگ هم شروع شد. زیر آتش عراق و کومله دموکرات برای سپاه پادگان و سنگر ساخت. اولین زاغهی مهمات سپاه را هم همان روزها ساخت. یک سال و چند ماه آنجا ماند و برگشت تهران. اواخر سال ۱۳۶۱، دفتر مهندسی استان تهران را به او دادند. اسفند ۱۳۶۳ مسئول نصب پلهای شناور خیبر شد؛ بزرگترین پل تاکتیکی جهان. گردانهایی که برای نصب پل تشکیل داد، هستهی نخستین تشکیلاتی شد که بعدها صراطالمستقیم نام گرفت. برای اینکه در جبهه حضور مستمر داشته باشد، شد فرمانده تیپ رزمی مهندسی کوثر؛ یکی از تیپهای قرارگاه صراطالمستقیم. سال ۱۳۶۴، مدیرکلی پشتیبانی مهندسی وزارت سپاه را هم به او دادند. باید همهی کارهای عمرانی وزارت سپاه را پشتیبانی میکرد. چند ماه بعد رئیس دفتر مهندسی استان مرکزی استعفا کرد؛ باز هم رفتند سراغ او. ۱۴ خرداد ۱۳۶۵ شد؛ ماه رمضان بود. برای جلسهای باید میرفت قم. در راه بازگشت، با زبان روزه به دیدار پروردگارش شتافت.
مهندسی نخوانده بود، اما مهندسها پیشاش چیز یاد میگرفتند. داوطلب کارهایی میشد که کمتر کسی برای انجامش پیشقدم میشد. هرچه میگفتند انجام میداد؛ نه نمیگفت. کارهایی به او میگفتند که از دست کسی برنمیآمد. کارهایی را قبول میکرد که کار چند نفر بود. قحطالرجال نبود؛ اما او بهتنهایی بیش از چند نفر بود.
مزار شهید قطعه ۲۴ بهشت زهرا، ردیف۷۶ شماره ۳۴
#مهمان امشب #سفره_افطار ما #شهید #سیدعباس_جولایی
شادی روح شهید جولایی #صلوات.🌷
هدایت شده از کانال خبری معراج شهدا
19.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | شهر موشکها
⚪️ روایتی از حمله رژیم بعث به شهر دزفول و عملیاتهایی برای آزادسازی این شهر صورت گرفت
🔹️۴خرداد روز دزفول
🌹اینجامعراج شهداست👇
@Tafahoseshohada