🏴 ۱۰ ویژگی مجلس عزای امام حسین(ع)
🏴🏴🏴🏴🏴
#تربیت_حرفه_ای
#تبلیغ
#سلام_بر_محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
#هر_خانه_یک_حسینیه
4_5922564858129154368.pdf
2.08M
#دانلود #کتاب « #آفتاب_در_مصاف» دربارهی علل و ابعاد حادثهی #عاشورا برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی حفظه الله
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#تربیت_حرفه_ای
#تبلیغ
#سلام_بر_محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
ره توشه محرم.ppsx
4.38M
✳️پاورپوینت ره توشه محرم (فیش ده شب سخنرانی)
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#تربیت_حرفه_ای
#تبلیغ
#سلام_بر_محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
‹✨🔗›
#تلنگر🔔
#ڪوفےنباشیم🖐🏽
یادم نرود
حسینراهمروزۍ
همانڪَسانیتنھاگذاشتند
ڪہ نامہی"فدایتشوم"
نوشته بودند ..
ڪوفینباشیم
یڪحسینغایبداریم
هروزمیــــــگووییم
"اللّهُمَعَجِّللِوَلیِّڪَالفَرَج"
ولۍ هزارهفتصدسال
هستآقامونغایبِاست💔🥀
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#تربیت_اعتقادی
#سلام_بر_محرم
#ما_ملت_امام_حسینیم
🏴
👈🏻 #از_تبیین_تا_قیام
📝 این شعار برگرفته از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره #قیام سیدالشهداء علیهالسلام و #تبیین مکتب عاشوراست و ایشان در سخنان مختلفی در این باره فرموده بودند:
«کسی مثل حسینبنعلی علیهالسّلام که خودش تجسّم ارزشهاست، قیام میکند، برای اینکه جلوی انحطاط را بگیرد؛ چون این انحطاط میرفت تا به آنجا برسد که هیچ چیز باقی نماند برای اینکه کسی بخواهد مسلمان زندگی کند. ... امام حسین میایستد، قیام میکند، حرکت میکند و یک تنه در مقابل این سرعت سراشیب سقوط قرار میگیرد. ۱۳۷۷/۰۲/۱۸»؛
«امام حسین را فقط به جنگِ روز عاشورا نباید شناخت؛ آن یک بخش از جهاد امام حسین است. به تبیین او، امر به معروف او، نهی از منکر او ... باید شناخت. ۱۳۸۸/۰۵/۰۵»
◽️ تشویق به حضور تبلیغی و تبیینی برای انتقال فرهنگ عاشورا در کنار یادآوری الزامات برپایی عزای حسینی و یادآوری اهداف قیام سیدالشهدا از جمله موضوعات این بسته رسانهای خواهد بود.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#سلام_بر_محرم
صدایِ کربلا ۱.mp3
10.82M
#صدای_کربلا ۱ 🏴
🎤#استاد_شجاعی
🎤#آیتالله_مصباح
▪️مسیرِ حرکت امام تا رسیدن به ماجرای کربلا، یک مسیر جغرافیایی با اتفاقاتی در بستر تاریخ نیست!
- تمام حوادث کربلا، از ابتدای تشکیل نطفهی آن تا امروز که هنوز در تاریخ زنده و منشاء اثر است، در درونِ شخصِ شما درحال تکرار است!
▪️آیا شما این تکرار را میبینید، و قادر به ادراکش هستید؟
- آیا ماجرای کربلا در انتخابها، ارتباطها، افکار و رفتار شما، منشاء اثر هست؟
🎧صدای کربلا را همه نمیشنوند!
🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#سلام_بر_محرم
#نماز_روز_آخر_ماه_ذی_حجه
مرحوم «سیّد بن طاووس» نقل کرده است که در روز آخر ذی الحجة، دو رکعت نماز مى خوانى و در هر رکعت، یک مرتبه سوره «حمد» و ده مرتبه سوره «قل هو الله» و ده مرتبه «آیة الکرسى» را مى خوانى و پس از نماز مى گویى:
«أللهُمَّ ما عَمِلتُ فى هذِهِ السـّـنةِ مِنْ عَمَل نـَهَیتـَـنى عـَـنهُ و لمْ ترْضَهُ، و نـَسیتهُ ولمْ تنسَهُ، وَدَعَوتنى اِلى التوبَةِ بَعْدَ اجْتِرائى عَلیْکَ، اَللهُمَّ فاِنى أسْتغفِرُکَ مِنهُ فاغفِرْ لى، وَما عَمِلتُ مِنْ عَمَل یُقَرّبـُـنى اِلیکَ فاقبَلهُ مِنى، وَلا تقطعْ رَجائى مِنکَ یاکَریمُ.»
خدایا، آنچه در این سال انجام دادم، از عملی که مرا از آن نهی کردی و به آن راضی نبودی و من آن را فراموش کردم، ولی تو فراموشش ننمودی و پس از گستاخیام بر تو، مرا به توبه دعوت کردی، خدایا من از تو آمرزش میخواهم، پس مرا بیامرز و آنچه انجام دادم از عملی که به تو نزدیکم کند، از من قبول کن و امیدم را از خودت قطع مکن، ای بزرگمنش مهماننواز.
وقتی چنین کردى شیطان مى گوید: واى بر من! هرچه در مدّت این سال زحمت کشیدم (و او راوسوسه کردم) با این عمل، همه را از بین برد و سالش را به خیر پایان داد.