صلواتی به مقام شامخ امام علی(ع) هدیه نماییم ... به نیت شفای عاجل بیماران مومن.
امروز اگر نظام و جامعهى ما از فلسفه [اسلامی] محروم بماند، در مقابل اين شبهات گوناگون، اين فلسفههای وارداتى مختلف، "لخت و بى دفاع" خواهد ماند.
🍃 #رهبرمعظم انقلاب، قم- ۲۹ مهر ۸۹
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
💢 کتاب "تمامنهجالبلاغه"
▫️ کتاب شریف تمام نهج البلاغه میارزد که انسان بگوید کلمات حضرت امیر است. آنچه الان در نهج البلاغهای که سید رضی نوشته، هست خطابه است نه خطبه. حضرت وقتی میخواهد خطبهای بخواند اول سه چهار جمله دارد که آن حرفهای فلسفی عمیق آنجاست و آنها در نهج البلاغه نیامده ولی در کتاب تمام نهج البلاغه آمده است.
▫️ بر همه ما لازم است که برای احیای علوم اهل بیت این کتاب شریف تمام نهج البلاغه را بحث کنیم و درس بدهیم چون با آن میتواند علی بن ابیطالب علیه السلام، معرفی شود.
_ آیت الله #جوادی_آملی در پایان درس خارج فقه خود (۶بهمن۱۴۰۰) در روز چهارشنبه که به مباحث اخلاقی اختصاص میدهند
حوزه علمیه تمدن ساز
💢 کتاب "تمامنهجالبلاغه" ▫️ کتاب شریف تمام نهج البلاغه میارزد که انسان بگوید کلمات حضرت امیر است
کتاب تمام نهج البلاغه باید عمومی شود تا شخصیت علمی حضرت امیر(ع) به صورت کامل شناخته شود چرا که بسیاری از فرمایشات حضرت در نهج البلاغه سید رضی نیست. به همت خیرین باید این مهم صورت بگیرد و کتاب تمام نهجالبلاغه به متخصصان و محققان عرضه شود و آنان نیز این کتاب را تدریس کنند. / آیت الله #جوادی_آملی
💢 این دو گروه (عالم متهتک و جاهل متنسک)، کمر رسول الله را شکستند.
🔸 [علامه #طباطبایی] بدگوئی از فلسفه و عرفان را که دو ستون عظیم از ارکان شرع مبین است ناشی از جمود فکری و خمود ذهنی میگفتند؛
و میفرمودند:
از شرّ این جُهّال باید به خداوند پناه برد؛ اینان بودند که کمر رسول الله را شکستند.
آنجا که فرموده است: قصَمَ ظَهْرِی صِنْفَانِ: عَالِمٌ مُتَهَتِّکٌ وَ جَاهِلٌ مُتَنَسِّکٌ
🔸 و همچنین نسبت به کسانی که دارای قوّۀ عقلیّه بوده و حکمت و فلسفه را خوانده بودند ولی در امور شرعیّه ضعیف بودند، اعتنائی نداشتند
و میفرمودند:
حکمتی که بر جان ننشیند و لزوم پیروی از شریعت را به دنبال خود نیاورد حکمت نیست.
📗 مهرتابان، علامه #حسینی_طهرانی
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar
▪️در صورت امکان یک #صلوات و #فاتحه برای همه مومنان و یکی از اعضای خانواده که تازه فوت شدند، قرائت فرمایید.
▫️ اللهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
امام صادق علیه السلام فرمود: هر که هر روز بیست و پنج بار گوید: «اللّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنینَ وَ المُؤْمِناتِ و المُسْلِمینَ وَ المُسْلِماتِ» خداوند به تعداد هر مؤمنی که در گذشته و هر مؤمنی که تا روز رستاخیز به دنیا خواهد آمد بر او حسنه نویسد و گناهی از او پاک گرداند و درجه ای او را بالا برد.
علامه #حسینی_طهرانى :
بزرگان ما هم به مسائل اعتقادیه بذل توجه ندارند؛ و آن را بی اهمیت تلقی می کنند؛ و امروزه بیشتر به مسائل فقهیه و به خصوص به مسائل اصول فقه عنایت دارند؛ و اگر هم ذکری از فلسفه و حکمت به میان آید می گویند: به مقداری که انسان را در اصول فقه اعانت کند، لازم است؛ زیرا بسیاری از مسائل اصول فقه مشحون از مسائل فلسفی است؛ و این رویه خسرانی است بزرگ، که انسان فلسفه را به خاطر اصول فقه بخواند.
علوم عقلیه راه گشا و راهنمای ما بدین معارف هستند؛ علوم عقلیه راه صواب را از خطا نشان می دهد. بنابراین با این علوم می توانیم به حقایق آن معارف برسیم؛ و گرنه تا روز قیامت در جهل فرو مانده ایم و چنین می پنداریم که اخبار و روایات را فهمیده ایم.
📗 سرالفتوح، صفحات ۴۰ تا ۵۵
♦️ حوزه علمیه تمدن ساز:
✅ @feghheakbar