🔍#رصد_اندیشه| #گزارش
✅ حکمرانی اسلامی، مردممحور و ولایتپایه است
▪️آیتالله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری، شامگاه پنجم بهمنماه در همایش ملی حکمرانی اسلامی که از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در دفتر قم این پژوهشگاه برگزار شد، به شاخصههای حکمرانی اسلامی در قیاس با حکمرانی لیبرال و خوب پرداخت و گفت:
▪️حکمرانی به معنای پیشبرد امر حکومت و حرکت رو به جلو نسبت به اهداف، برنامهها و تلاش برای حل مسائل جامعه براساس مبانی، سازوکارها، فرایندها، ساختار، روشها، فنون و سبکهای مدیریتی و قواعد و معیارهای حکم است و همه اینها در عنوان حکمرانی قرار دارد.
🔗 مطالعه گزارش در خبرگزاری ایکنا
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
📸 گزارش تصویری
ششمین نشست صمیمی شورای سردبیری فکرت با اصحاب رسانه و پژوهشگران فرهنگی با موضوع تبادل نظر در باب لوازم و کارکردهای روایت تصویری در فرآیند ژورنالیسم اندیشه، ۵ بهمن ۱۴۰۱ در مجموعه شناخت برگزار شد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انقلاب | #کلیپ
✅ اقتصاد شبهمدرن، جز تباهی آوردهای ندارد
▪️مشکلاتی که ما امروز در قالب تورم، بیکاری، رانتخواری و فاصله طبقاتی داریم، نتیجۀ مستقیم اقتصاد شبهمدرن است. اقتصاد شبه مدرن را در ایران چه کسی به وجود آورد؟ مجریان آن چه کسانی بودند؟
▪️از دوره پهلوی اقتصاد شبه مدرن ایران طراحی شد. انقلاب اسلامی کاری که باید میکرد و نکرد این است که این ساخت اقتصادی انقلاب لازم ندارد بلکه انقلاب را باید در ساخت ببریم.
💢 تماشای فایل باکیفیت در:
⬅️ آپــارات | ⬅️ یوتیــوب
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
🔲 #اختصاصی | #دهه_فجر
✅ هنر انقلابی با ماهیت دینی و متعهد
▪️هر ساله با فرارسیدن ایام الله دهه فجر شاهد بازنشر آثار هنری در رسانههای مختلف هستیم. از مهمترین مولفههای اصلی این آثار، ماهیت دینی و متعهد آنهاست. این آثار در بحبوحه اوجگیری پیروزی انقلاب اسلامی و به حمایت از انقلاب مردمی و در مخالفت با نظام پادشاهی پهلوی ساخته و اجرا میشدند.
▪️پیش از پیروزی انقلاب، بسیاری از این سرودها توسط طیفهای مختلف سیاسی و مذهبی ساخته میشدند اما بیشتر این آثار توسط علاقمندان و شیفتگان حضرت امام (ره) خلق میشد. بسیاری از آنها در استودیوهای خانگی به صورت آماتور ضبط و بر روی نوار کاست در دسترس عموم قرار میگرفتند.
▪️آثار سینمایی نیز بعد از پیروزی انقلاب در بهمن ۵۷، با همان مولفۀ دینی و متعهد به آرمانهای انقلاب اسلامی و با بنمایۀ سرشار از حس و شور انقلابی ساخته و به روی پرده نقرهای میرفتند بهطوریکه پای بسیاری از مردم را به سالنهای سینما میکشاند. پایگاه تحلیلی اندیشهای فکرت قصد دارد در ایامالله دهه فجر، چند سرود و آثار سینمایی مهم که با انقلاب گره خوردند را به صورت مختصر معرفی نماید.
#هنر_انقلاب
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
فکرت
🔲 #اختصاصی | #دهه_فجر ✅ هنر انقلابی با ماهیت دینی و متعهد ▪️هر ساله با فرارسیدن ایام الله دهه فجر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #هنر_انقلاب
✅ سرودی که انقلاب را به یاد میآورد!
▪️«بهمن خونین جاویدان» یک سرود انقلابی و ماندگار، و جزو معروفترین و نخستین سرودهایی بود که پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران و سقوط نظام شاهنشاهی، در دومین سالروز گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی برای اولین بار از رادیو و تلویزیون ایران پخش شد.
💢 تماشای فایل با کیفیت در:
🔗 آپــارات | 🔗 یوتیــوب
🔻فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
May 11
🔲 #یادداشت|#اختصاصی
✅ آن روی سکهی «برابری جنسیتی»
🖋مهدی زاهدیان،دانشجوی، پژوهشگر حقوق خانواده
▪️بخش زیادی از دانشمندان علوم اجتماعی و حتی نهادهای دولتی و سازمانهای بیندولتی مانند WHO بین واژههای جنس و جنسیت تمایز قائل شدهاند؛ به این صورت که سیستم بیولوژیکی و تفاوتهای آن در زن و مرد، معرف «جنس» هر شخص است و نگرشهای رفتاری، فرهنگی و اجتماعی هر شخص معرف «جنسیت» اوست.
▪️برابری جنسیتی (Gender equality) به وضعیت برابر در دسترسی به منابع و فرصتها بدون توجه به جنسیت گفته میشود از جمله مشارکت اقتصادی، تصمیمگیری، ارزشگذاری یکسان و... بنابراین آنچه که تحت عنوان برابری جنسیتی استعمال میشود، صرفاً حقوق برابر بین زن و مرد در جامعه نیست و مقصود از آن برابری میان همهی هویتهای جنسیتی مطرح شده است.
🔗 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه| نشست «هیس! دانشگاه فریاد نمیزند»
✅ بیان اعتراض بیکیفیت شده است
▪️اندیشکده «هاتف» یکی از بخشهایی است که سلسله نشستهای مختلف را برگزار کرده و آخرین آن «هیس! دانشگاه فریاد نمیزند» است. این نشست که هفته گذشته با حضور ابراهیم آزادگان؛عضو هیاتعلمی گروه فلسفه علم شریف و مقصود فراستخواه؛ جامعهشناس و عضو هیاتعلمی موسسه پژوهش و آموزش عالی برگزار شد به احیای مجدد جنبش دانشجویی و مواضع اساتید پیرامون شرایط امروز دانشگاهها اختصاص داشت.
🔗 مطالعه گزارش سایت فرهیختگان
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
#اطلاع_رسانی
🔰 نظم جنسیتی و روایتگری تاریخ اجتماعی زنان (نقد روش شناسانه رویکردهای موجود)
🔶 پرسشهای مورد بررسی در این گفتگو:
❓آیا تاریخِ اجتماعی توان روایتگری بیطرف از وضعیت زنان را دارد؟
❓تاریخِ اجتماعی، روایت ناشنیدهها و مغفولماندگان یا ابزاری برای بسط نظریات؟
❓تحلیل نظمِ جنسیتی ایدهای مقدم بر روایتگری تاریخی یا نتیجه روایتگری تاریخی؟
❓ایده نظمِ جنسیتی تاریخنگار تا چه حد در روایت تاریخِ اجتماعی او اثر گذار است؟
جهت آشنایی بیشتر با برنامه به لینک زیر مراجعه نمائید:
معرفی پرونده تاریخ اجتماعی زنان
🗓یکشنبه ۹ بهمن
ساعت ۱۰ الی ۱۲
🖥 محل برگزاری گفتگوها بستر اسکایروم میباشد. لینک شرکت آنلاین:
https://www.skyroom.online/ch/sch_negah/mastoore
@sch_negah
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
dr.parsania.m4a
35.15M
🎙#صوت_اندیشه | #نشست
✅ معرفت دینی و معرفت علمی در خوانش علامه محمد تقی جعفری(ره)
👤حجتالسلام دکتر حمید پارسانیا
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
#اطلاع_رسانی
💠 نخستین همایش جهان فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی
🔶 اندیشه امام خمینی (ره)
🔶سخنران:
حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا
🔹همراه با ارائههایی از :
-مجتبی همتیفر
-احسان بابایی
-صادق ترابزاده
-جمال یزدانی
🔶دبیر نشست:
-حجتالاسلام مجتبی نامخواه
🔴زمان: سهشنبه یازدهم بهمنماه همزمان با برگزاری نماز ظهر و عصر
📍مکان: میدان فلسطین، خیابان طالقانی، پژوهشکده باقرالعلوم
🔰جشنواره مردمی علوم انسانی عمار
🔴 راه های ارتباطی:
🆔 https://zil.ink/ammar_ensani
🆔 @ammar_ensani
🆔 @parsania_net
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه | #معرفی_کتاب
✅ کتاب «هرمنوتیک و نواندیشی دینی» به چاپ سوم رسید
▪️تألیف یادشده درصدد است به کمک مدلهای تحلیلی مناسب نشان دهد که «گفتمان غالب در میان نواندیشان مسلمان دهه ۷۰ در ایران اسلامی یک گفتمان هرمنوتیکی بوده است» و هرمنوتیک فلسفی بهترین امکانات ممکن را برای بسط پروژه نواندیشان یادشده فراهم ساخته است.
▪️در این نوشتار اصلی ترین مسأله روشنفکران و نواندیشان مسلمان مسأله «سنت و تجدد» معرفی گردیده و نوع نگاه و رویکرد آنها در پاسخ گویی به این مسأله تعیین کننده دستگاه نواندیشی آنان شمرده شده است.
🔗 مطالعه گزارش در خبرگزاری مهر
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه| #هنر_اعتراض
✅ شعار «هنر برای هنر» دروغ است
▪️برخی روشنفکران و اصحاب هنر تا سالهای پیش، شعار هنر برای هنر را بر سر دست گرفته بودند و هر نوع کار هنری که سویههایی از حمایت از انقلاب اسلامی بههمراه داشت با برچسبهای مختلف مذمت میکردند؛ اما در التهابات اخیر که وجه نمادین در آن برجسته بود، شاهد انتشار برخی آثار بهاصطلاح هنری و شبههنری در شبکههای اجتماعی بودیم ولی دیگر از شعار یادشده سخنی بهمیان نیامد.
▪️به همین بهانه با محمدرضا وحیدزاده، عضو گروه علمی ادبیات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفتوگو کردیم. وی ضمن بررسی نسبت هنر و اعتراض بر این باور است که هنرمندان متعهد وقتی باید به رانتخواریها و بیعدالتیها و زدوبندها و فسادهای مالی و کمکاریها و بیمسئولیتیها بپردازند، در این حوزه کمکاری کردهاند و وقتی ما وظیفه خود را انجام ندادهایم، صدا از جایی دیگر برمیخیزد و کسی که شایسته نیست درمورد این موضوعات حرف میزند.
🔗 مطالعه گفتوگو در فرهیختگان
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔲 #یادداشت|#اختصاصی
✅ انقلاب اسلامی؛ آغاز بازخوانی در فرهنگ جهانی
🖋سیدمحمدمهدی موسوی، پژوهشگر عرصه رسانه
▪️«انقلاب اسلامی ایران، آغاز عصر فرهنگی جدید در عالم و سرمنشأ تحولی فرهنگی است که در آینده بنیان همه چیز را، از اقتصاد و هنر گرفته تا سیاست و تمدن، زیر و رو خواهد کرد و طرحی نو درخواهد افکند.»
▪️عبارات یادشده، بخشی از مقاله «ترقی و تکامل» شهید آوینی است که در کتاب «توسعه و مبانی تمدن غرب» منتشر شده است.
▪️در آستانهی دهه مبارک فجر، بازنگاهی به نوشتهها و دیدگاههای سید شهیدان اهل قلم در باب اهمیت و تأثیرگذاری انقلاب اسلامی بر دنیای امروز میتواند به ژرفای نگاه و بینش ما نسبت به پدیده مبارک انقلاب اسلامی بیفزاید.
🔗 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔘#سرمقاله| 🗂#انقلاب_آگاهی
✅ «آگاهی از ناآگاهی»؛ نخستین کارکرد الهیات انقلاب اسلامی
🖋علی اسفندیار، دبیر هیئت تحریریه فکرت
▪️عمر انقلاب اسلامی را باید در دوگانه عمر فرهنگی و عمر سیاسی بازخوانی کرد؛ اگر امروز چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را قدر میدانیم، عمر فرهنگی انقلاب را نیز نباید نادیده گرفت که از سالهای ۴۱-۴۲ با عبور از فرایندهای شناختی، آرام آرام به بار نشسته و انقلابی قلبی را بر پایه فهم انسان، خودآگاهی و خودشناسی ملی رقم زده است.
▪️این روزها روایتگران ضدانقلاب، جای جلاد و شهید را تغییر میدهند یا امنیت را به احساس ناامنی، دارایی را به احساس ناداری برای هم وطنان تبدیل میکنند، اینها درسهای فراگرفته از تجربههای تاریخی استعمار است؛ استعماری که روزگاری ناآگاهی و ناداری را به احساس آگاهی و دارایی تبدیل میکرد و به خورد ملت میداد.
▪️اکنون وقت حراست از پیشینهی شصتسالهی «انقلاب فرهنگی» است؛ دستاوردی که تبییناش مغفول مانده است.
🔗 مطالعه سرمقاله در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
حسین معصومی همدانی .mp3
19.18M
🎙#صوت_اندیشه | #نشست
✅ مفهوم پیشرفت علمی در دوران اسلامی
👤حسین معصومی همدانی
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘#کلیپ | #انقلاب_آگاهی
✅ چرا مردم ایران انقلاب کردند؟
▪️یکی از پرسشهایی که در ذهن جوانان ما ممکن است نسبت به انقلاب اسلامی وجود داشته باشد، این است که مردم ایران باتوجه به اینکه رژیم شاه مشغول بسط و توسعۀ ایران بود چرا انقلاب کردند؟
▪️چرا باید آرمانهایی که امام خمینی در سخنرانیها و اعلامیهها بدست میداد برای مردمی جذابیت داشته باشد که دارند مشاهده میکنند که شاه، مظاهر تمدن جدید را به ایران میآورد و بسط و توسعه ایران را هدف و مدنظر خودش قرار داده است؟
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
📝#چرخی_در_خبرگزاریها
✅ از بایستههای جهاد تبیین در فرهنگ تا شاخصههای دینداری در جامعه امروز
▪️ در آستانهی ایامالله دهه مبارک فجر، نیم نگاهی انداختهایم به مهمترین تولیدات و مطالب انتشار یافته در خبرگزاریهای اصلی کشور در حوزه فرهنگ و اندیشه و ماحصل این تلاش را با شما مخاطبان عزیز و فرهیخته در این مجال به اشتراک گذاشتهایم، به اُمید آن که مقبول نگاه پر مهرتان اُفتد.
🔗 مطالعه گزارش در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔍#رصد_اندیشه| #نشست
✅ پیشرفت فناوری در طول تاریخ مبتنی بر ارتباطات علمی بوده است
▪️نشست «از دیپلماسی علم تا دیپلماسی فرهنگی» یکشنبه ۹ بهمنماه برگزار شد. دکتر زهرا اجاق، رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در این نشست گفت: پیشرفت فناوری در طول تاریخ، مبتنی بر ارتباطات علمی بوده است و نمونه بارز آن جندی شاپور است که دانشمندانی از کشورهای مختلف را گرد هم آورده بود و با همکاری هم مسائل علمی را پیش میبرند.
🔗 مطالعه گزارش در سایت ایکنا
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔲 #یادداشت|#انقلاب_آگاهی
✅ محل نزاع عقلانیت انقلابی و لیبرالی
🖋حسین میرچراغ خانی، نویسنده و پژوهشگر
▪️در جامعه امروز ایران دو عقلانیت فعال وجود دارد، یکی عقلانیت انقلابی با مبانی و اصول امامین انقلاب اسلامی و دیگری عقلانیت لیبرالی با مبانی و اصول اندیشمندان غربی.
▪️عقلانیت انقلابی بر این باور است که تجربه نشان میدهد آمریکا، پیش از انقلاب و پس از انقلاب بارها به ملت ایران ظلم کرده است. عقلانیت انقلابی با استناد به رفتارهای آمریکا یعنی سرنگون کردن دولت ملی مصدق، همکاری با ساواک، کمک مستقیم به صدام، کودتای نوژه و طبس، سرنگونی هواپیمای مسافربری، تحریم، تهدید و ترورها را دلایل تجربی عدم مذاکره میداند.
▪️در مقابل عقلانیت لیبرالی با استناد به دستاوردهای برخی کشورها به سبب ارتباط با آمریکا مانند کشورهای حاشیه خلیج فارس و برخی کشورهای شرق آسیا مثل ژاپن و کره جنوبی میگوید این کشورها با همکاری آمریکا به توسعه رسیدهاند.
🔗 مطالعه یادداشت در سایت فکرت
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔲 #یادداشت|#انقلاب_آگاهی
✅ صعود با سقوط
🖋 امیرعباس طباطبایی، پژوهشگر رسانه
▪️ چهارمین قسمت سریال سقوط را در حالی کنار اقوام و آشنایان تماشا کردیم که برخی از زنان و دختران فامیل در هنگام پخش آن انگشت به دهان گرفته و یا از شدت ترس و نگرانی، ناخنهای خود را بر زمین میکشیدند. اگرچه ژانر جنایی و وحشت همواره برای مخاطبان ایرانی جذاب بوده؛ اما محتوای این سریال در کنار القای ترس، مسائل دیگری را هم به بینندگان آن گوشزد میکند. این سریال به همه ما میفهماند که گفتمان مقاومت از سه گنج گرانبهای ما ایرانیها و شیعیان، دفاع کرده و در این راه هزینههای سنگینی پرداخته است:
1️⃣ امنیت
▪️مردم ما حتی با دیدن صحنههای قابل پخش جنایات داعش در عراق و سوریه، عنان از کف داده و بیتاب میشوند؛ ما بچهها و سالمندانمان را از دیدن این سریال منع میکنیم چرا که نمیخواهیم ضربه روحی به آنان وارد شود. مخاطبان ایرانی با دیدن هرکدام از صحنههای دلهرهآور این سریال، چهره نوجوانان و جوانانی را که با مظلومیت و قدرت در مقابل حیوانات وحشی استعمار ایستادگی کردهاند، به خاطر آورده و فاتحهای را نثار روح سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی میکنند.
2️⃣ زندگی آزاد زنان
▪️زنان و دختران ما با دیدن این سریال بار دیگر به یاد جایگاه بدیهی و والای خود در جامعه میافتند. آنها میدانند که گفتمان مقاومت با اینکه دختران به زور به ازدواج کسی دربیایند، مقابله میکند؛ همچنین این گفتمان تمام تلاش خود را برای حفظ جایگاه مادری و تسهیل ارتباط مادر و فرزندان به کار میبندد؛ بالاتر از همه گفتمان مقاومت، تمام نیروها و مهمات خود را تلف میکند برای آنکه فقط یک زن، آزادی خود را به دست آورد.
3️⃣ دین و ایمان
▪️به نمایشگذاشتن چهره غیرعقلانی و خشن از دین، مهمترین رسالت فعالیت استعمارگران و گروهکهای ساخته دست آنان است. این سریال به همه یادآوری میکند که یکی از وظایف جبهه مقاومت، صیانت از دینی است که تمام مناسک و آداب آن با عقل قابل سنجش بوده و اجازه خرافهپردازی را به کسی نمیدهد.دینی که در آن کنترل و مدیریت شهوت جنسی و مالی یکی از واجبات است و انسانیت انسان در بستر آن تفسیر میگردد؛ دینی که قدرت انسانها را در میزان ایمان و تقوای آنها تعریف میکند نه سلاحهای نظامیشان.
▪️ امروز پس از پخش چهار قسمت از سریال سقوط همچنان حرف و حدیثهای زیادی در باب لزوم توقیف آن به خاطر بازی حمید فرخنژاد و یا کپیبودن آن نسبت به سریال عربی «خلافت» وجود دارد. اما با تمام این حرفها باید اذعان کرد که گفتمان مقاومت و مهمترین متولی آن یعنی جمهوری اسلامی با پخش این سریال بار دیگر در ذهن مردم ایران و جهان، صعود خواهند کرد.
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
یوسفی راد - حکمت عملی.mp3
11.31M
🎙#صوت_اندیشه|#همایش_ملی
✅ حکمت عملی و مساله عدالت و اعتدال مدنی
👤دکتر مرتضی یوسفی راد
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
🔰 مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد برگزار میکند
👈 #دوره دوم مقدماتی ژورنالیسم
📋سرفصلهای دوره:
🖇نویسندگی خلاق
🖇مصاحبه
🖇خبرنویسی
📅 13 و 14 بهمن 1401
⏰مهلت ثبت نام تا 12 بهمن
💳 هزینه دوره: 100.000 تومان (تخفیف برای ثبت نام گروهی و دهه هشتادی)
💥ظرفیت محدود است
📝جهت حضور در دوره، نام و نام خانوادگی و شماره تلفن همراه خود را به آیدی @Media_Institute ارسال کنید.
#مهارتهای_رسانهای
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 rubika.ir/faraj_nejad
🆔 wekhed.ir/Faraj_Nejad
🔍#رصد_اندیشه| بررسی «ذائقه سینمایی ایرانیان» در میزگرد «ایران»
✅ تفکر هارمونیک
▪️به قول ژیل دولوز «سینما تکرار پرشتاب تجربهای است که قبلاً در تاریخ اندیشه حادث شده است.» وامداری فیلم از اندیشه و پیوند این دو، قابل انکار نیست از این رو، شاخههای مختلف علومانسانی از مطالعات سینما غافل نشدهاند؛ همچون «جامعهشناسی فرهنگی» که سینما را از زوایای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و حتی تمدنی و هویتی تحلیل میکند و تأثیرات سینما بر مخاطبان و فرهنگ و جامعه را مورد مداقه قرار میدهد.
▪️به این اعتبار، در میزگردی میزبان سه نفر از استادان دانشگاه و متخصص حوزه جامعهشناسی فرهنگی شدیم تا با حضور دکتر محمدرضا کلاهی، مدیر گروه مطالعات اجتماعی مؤسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر حسین شهرستانی، مدیر گروه حکمت و هنر پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی و دکتر محمدرضا روحانی، رئیس پژوهشکده مطالعات راهبردی فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، «ذائقه سینمایی ایرانیان» و «ظرفیتهای سینمای ملی» را به تحلیل گذاشتیم و با توجه به بیانیه اخیر جشنواره فیلم برلین که اعلام کرد امسال به فیلمسازان، هنرمندان، خبرنگاران و نمایندگان شرکتهای ایرانی و مرتبط با دولت، اجازه ورود نمیدهد! به «رابطه سینما و سیاست» پرداختیم.
🔗 مطالعه گزارش در روزنامه ایران
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net