💯 هشدار
❌خطر، کاملاً جدی است!
حضرت آیت الله مصباح (ره):
✳️به شما عزیزان عرض می کنم خطر، کاملاً جدی است! اگر خدایی نکرده ما به خواب خرگوشی فرو برویم و خیال کنیم که خطر، فقط خطر سیاسی است یا نظامی یا اقتصادی است و اینها را خطر حساب نکنیم و خودمان را برای مبارزه با این خطرها آماده نکنیم روزگاری خواهد آمد که بر سر ما آن میآید که بر سر مردم آندلس آمد و چیزی شبیه به آن چه بر سر اقوام گذشته و پیروان سایر انبیا و به خصوص بنیاسرائیل آمد که ولَو انهم دخَلوا جُحْرَ ضَبٍّ لَدَخَلتُمُوهُ!
✅ به شما سفارش می کنم که مساله خطر اعتقادی را جدی بگیرید. هر جا احتمالی میدهید که یک حرکتی، در جهت تضعیف عقاید و ارزشها و باورهای جامعه باشد حساس بشوید. این جا جای حمل بر صحت نیست؛ این جا مُحتمَل به قدری قوی است که ضعیفترین احتمال هم درباره آن مُنجِّز است؛ دین است آقا! هدفِ ارسال رسل و انزال کتب است، هدفِ به شهادت رسیدن همه انبیا و اولیا و صدیقین است. این به دست من و شما آمده و ما امانتدارش هستیم و باید آن را حفظ کنیم و سالم به نسل آینده برسانیم. صحبتِ جان نیست که بگوییم خب، فرض می کنیم عمرمان بیشتر از این نبود، فرض کنیم تصادفی کردیم و کشته شدیم؛ صحبتِ مال نیست که بگوییم فرض کنیم آتشی افتاد و اموالمان سوخت یا دزد آمد و برد؛ صحبت چیزی است که همه عالَم باید فدای آن بشوند و آن به عنوان یک امانت به دست من وشما سپرده شده است.
‼️سهلانگاری در حفظ این امانت و رساندن این امانت به طور سالم به دست نسل آینده این بزرگترین خیانت به خونهای انبیا و اولیا و شهدا است؛ این جا جای مسامحه نیست! جای حمل بر صحت نیست!
🟢این جمله را خوب به خاطر بسپارید: هر جا احساس میکنید که حرکتی در جهت تضعیف باورها و ارزشهای اسلامی دارد انجام میگیرد حساس شوید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هتک حرمت قرآن کریم توسط یک شهرکنشین اشغالگر صهیونیست
🔹یک شهرکنشین اشغالگر #یهودی در جریان تعرض به مسجد روستای عوریف در جنوب نابلس، اقدام به هتک حرمت قرآن کریم کرده و آن را پاره کرد.
18.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ارتباط عاطفی با انسان یا سگ؟ انتخاب با شماست...
✍یکی از ترفندهای اصلی رسانههای معاند برای استحالهی فرهنگی و دینزدایی، ترویج ارتباط عمیق عاطفی با سگهاست...
زیرا پس از همزیستی نزدیک و ایجاد وابستگی به این حیوان نجس، افراد #سگ_باز بصورت ناخودآگاه و بتدریج دچار #ناهماهنگی_شناختی شده و در دوراهی پایبندی به اسلام و ادامهی ارتباط با سگ قرار میگیرند...
در این شرایط، غالبا برای کاهش تنشهای شناختی خود، پایبندی به اسلام را کاهش داده و یا کاملا ترک اسلام و احکام میکنند!
برای امتحان، کافی است از کسانی که سابقهی سگبازی طولانی دارند بپرسید نظرشان در مورد اسلام و خدای اسلام چیست...
از پاسخهایشان متحیر شده و متوجه خواهید شد که حکمت حکم نجاست سگ و لزوم حفظ حریم با آن چه بوده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سگ فرزندی | اصرار شبکههای ماهوارهای معاند برای داشتن سگ بجای فرزند
📍دستگاه پروپاگاندایی دشمن در یک جنگ شناختی آشکار، علاوهبر نهی مخاطبان ایرانی از فرزندآوری، ترغیب به همزیستی خانگی با سگها را پُررنگتر از قبل پوشش میدهند؛
📍چون با مکانیزم #ناهماهنگی_شناختی بدنبال تغییر نگرش و باورها از طریق تغییر رفتارها و #سبک_زندگی هستند؛ لذا ترویج سگبازی، شتابدهندهی بهتری است برای استحاله فرهنگی و تسخیر قوای شناختی!
#سگ_فرزندی
♨️چهار حدیث معتبر و تکاندهنده پیرامون نجاست سگ و نگهداری آن در خانه بدون رعایت حریم انسان
✍امام صادق(ع):
إِنَّ اللَّهَ لَمْ يَخْلُقْ خَلْقاً أَنْجَسَ مِنَ الْکَلْبِ؛
همانا خداوند نيافريد خلقی را که نجستر از سگ باشد.(وسائل الشيعة، ج۱، ص۲۲۶)
✍رسول اکرم(ص):
إِنَّ جَبْرَئِيلَ أَتَانِي فَقَالَ إِنَّا مَعْشَرَ الْمَلَائِکَة لَا نَدْخُلُ بَيْتاً فِيهِ کَلْبٌ؛
همانا جبرئيل بر من وارد شد و گفت ما ملائکه بر خانهای که در آن سگ وجود دارد، داخل نمیشويم.(الكافي، ج۳، ص۳۹۳/بحار الأنوار، ج۵۶، ص۱۷۷)
✍امام صادق(ع):
لَا تُصَلِّ فِي دَارٍ فِيهَا کَلْبٌ إِلَّا أَنْ يَکُونَ کَلْبَ صَيْدٍ، وَ أَغْلَقْتَ دُونَهُ بَاباً؛
نماز مگذار در خانهای که در آن سگ است مگر اينکه سگ صيد باشد، و دربی برويش بسته شود.(من لا يحضره الفقيه، ج۱، ص۲۴۶)
✍امیرالمؤمنین(ع)
لَا خَيْرَ فِي الْکَلْبِ إِلَّا کَلْبَ الصَّيْدِ أَوْ کَلْبَ مَاشِيَة؛
خيری در نگهداری سگ نيست، به جز سگ شکاری و سگ گلّه.(بحار الأنوار، ج۶۲، ص۵۲/ وسائل الشيعة، ج۱۱، ص۵۳۰)
⛔️ عرفان های بدلی نتیجه تیمارستان و اعتیاد‼️
👈یکی از مهم ترین و ابتدایی ترین ویژگی های هر فرقه ای خصوصیات لیدر و موسس گروه و فرقه است.
👈 در میان مهم ترین نویسنده ها و موسسان شبه معنویت های چند ده ساله اخیر افراد زیادی یافت می شوند که خود روزی دچار بحران بوده و شکست های متعددی را در زندگی تجربه کرده اند.
👈خانم دبی فورد که امروزه در کشور ما چند اثر از وی به فارسی ترجمه شده است از اعتیاد خود یاد می کند. در جایی دیگر وی از شکست و بی اخلاقی ها در ازدواج می گوید.
👈او حتی این سابقه را در خانواده خود هم مطرح می کند که والدین او نیز از هم جدا شده و خانواده ای از هم پاشیده داشته است و در واقع مفهومی به نام خانواده را درک نمی کند.
👈پال توئیچل رهبر و موسس اکنکار نیز از به هم ریختگی روانی و اعمال دیوانه وار خود در جوانی یاد می کند.
👈بعد از این فرد هارولد کلمپ اداره کننده اکنکار می شود و او هم بارها در بیمارستان های روانی بستری می شود.
👈هارولد کلمپ زمانی برای رفتن به یک برنامه خیالی و با توهم فراوان خود را از بالای یک پل به رودخانه پرتاب می کند و چند وقت در بیمارستان بستری می شود.
👈وی بارها به جرم نقض قوانین اجتماعی و اخلال در نظم عمومی دستگیر می شود و در انتها قاضی پرونده او, حکم بستری شدن هارولد کلمپ را در تیمارستان امضا می کند!!!
🔸شاکتی گواین که در میان رهبران زن آوازه قابل توجهی دارد، استفاده فراوان خود از مواد توهم زا را مطرح می کند. او گذشته خود را پر از افسردگی و بحران روانی توصیف می کند و از اینکه در سه سالگی شاهد طلاق پدر و مادر خویش بوده رنجیده خاطر شده است.
🔸اکهارت توله که طبق برخی گزارشات مشهورترین فرد در میان مدعیان رهبری در عرفان های دروغین لقب گرفته است دوران کودکی خود را دوران اندوه و ناراحتی وصف کرده است.
🔸به خصوص زمانی که در آلمان می زیسته والدینش با هم دعوا می کنند و سرانجام از هم جدا می شوند و سپس احساس بیگانگی از محیط خشن و ناسازگار مدرسه را تجربه می کند.
🔸وی جوانی خود را مملو از حس دشمنی با همه چیز و احساس بی معنایی و در نتیجه افسردگی معرفی می کند، به گونه ای که بیزاری از خود و احساس نکبت بار بودن زندگی و تکرار این جمله که - دیگر حالم از خودم به هم می خورد - را از حالات خود می شمارد.
➕پی نوشت:
گواین، زندگی در روشنایی ص 3 تا 5 و راه تحول ص 131
توله، نیروی حال ص 9 /رهپویان هدایت
#عرفان_کاذب
🔴جنگ ترکیبی در برابر «دفاع ترکیبی»
⭕️جنگ ترکیبی از جمله جنگهای نوین و نوپدیدی است که برخلاف برداشتهای اولیه و عامیانه، ترکیبی از جنگها نیست، بلکه نوعی جنگ فرهنگی با اهداف سیاسی و به کارگیری تمامی ظرفیتها، ابزارها و شیوههاست.
⭕️ بنابراین، مهمترین مؤلفههای این جنگ را نیروهای متعارف، جنگهای منظم، جنگهای نیابتی، جنگهای اقتصادی شامل تحریم و جنگ ارزی، انقلاب رنگی، جنگهای اطلاعاتی، جنگ سایبری، جنگهای دیپلماتیک و سیاسی به خود اختصاص میدهند که با محوریت جنگهای شناختی و ادراکی ساماندهی و برنامهریزی میشوند. بدون تردید اغتشاشات اخیر یکی از مصادیق بارز جنگ ترکیبی غرب علیه ایران اسلامی است که با نقشهای پیچیده و دقیق طرحریزی شده. رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن تحسین برنامه ریزان علت ناکامی دشمن را محاسبات غلط آنها بیان فرمودند.
⭕️بدون تردید همانگونه که محاسبه غلط دشمن در این جنگ سبب شد تا نقشه هرچند دقیق و پیچیده آنها با ناکامی مواجه شود، محاسبات غلط در برابر آن میتواند دشمن را به اهداف خویش نزدیک سازد. تمرکز بیش از حد بر یک ضلع از جنگ ترکیبی، غفلت از مؤلفههای اصلی و نرم، عدم برآورد صحیح در خصوص نحوه استمرار و چگونگی پایان آن از جمله محاسباتی میباشند که ممکن است درست نباشد؛ لذا سخن گفتن از پایان جنگ به صرف فروکش کردن ابعاد سخت و فیزیکی آن میتواند دشمن را در پیگیری و استمرار جنگ تشجیع کند.
⭕️از این رو، میتوان گفت تنها راه مقابله با جنگ ترکیبی «دفاع ترکیبی» است که کارایی کامل و کافی آن نیازمند مراحلی تکوینی است.
✍ دکتر عبداللهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماز جماعت به سبک و سیاق فرقه نعمت الهیه
فیلمی کوتاه از نماز جماعت البته بیشتر شبیه نماز دسته جمعی و دورهمی دراویش در خانقاه امیر سلیمانی
نظر مرحوم آیتالله حاج میرزا جواد آقا تبریزی درباره بهائیت
فرقه بهائیت، فرقه ضاله است و ایجاد این گونه ادیان و فرق ساختگی به خاطر آن است که دین صحیح الهی را منحرف کرده و ادیان باطل را جایگزین دین مبین اسلام نمایند. فرقه بهائیت نه دین است نه مذهب بلکه فرقه ای است ضاله و منحرف که بهائیت انشعابی از شیخیگری است.
52.9K
⭕️ سوال
❓برای #دفع_شیاطین و اجنه چه دعایی رو در خونه نگه داریم؟ و همراه خودمون داشته باشیم؟
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ 🎥 سوال
❓داستان زندگی اجنه چگونه است آیا می شود با آنها دوست شد؟
🎙استاد محمدی
کمک اجنه به انسان.mp3
1.01M
⭕️ سوال
❓آیا خداوند متعال اجازه شفای مریض و گره گشایی در کارهای انسانها رو به اجنه هم داده و آیا اجنه از گذشته و آینده انسانها خبر دارند؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
📎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجریاسپانیاییزبان آیاتی از قرآن خواند تا خشونت در اسلام را به بینندگان نشان دهد
اما در آخر اتفاق عجیبی افتاد که همه را شگفت زده کرد
35.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صفات شیعیان از منظر اماممحمدباقر(ع)
🔹آیا به صرف ادعای محبت اهلبیت(ع) میتوان کسی را شیعه نامید؟
قره العین الگوی بی بند و باری بهائیت❗
🔸️پیشوایان بهائیت تلاش نمودند تا شخصیت فاطمه برغانی (ملقب به قرة العین) را با زنان برگزیده الهی مقایسه و او را هم رده ایشان قرار دهند.
🔹️اما بر خلاف این تلاشها، قرة العین با بی عفتی ها و بی بند و باری هایش، بیشتر به زنی فاجره شباهت دارد.
🔸️با این حساب، چگونه می توان زنی فاجره را هم رده زنان پاک و برگزیده الهی دانست و از او الگوسازی کرد؟!
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #بهائیت
☯ عرفان روانشناختی چیست⁉️
♦️ عرفان روانشناختی ، یکی از عرفانهای نوظهور است که در آن افراد را به شادی، مثبت اندیشی، جادوی فکر و قدرت درون دعوت میکند.
🔷 هدف از این روش ساختن دنیای خود با کمک فکر است. که در واقع با این روش انسان خالق آیندهی خود میباشد به این ترتیب که خدا نقشی در ساختن آیندهی بشر ندارد و تنها انسان است که با قدرت فکر و آرزوی خود زندگی را میسازد.
🔶 عرفانهای روانشناسانه، جریانهای متأثر از روانشناسی جدید هستند که به صورت پررنگی از آموزههای روانشناسی در تعلیمات خویش بهره گرفتهاند.
🔷 این جنبش که هماکنون فراگیرترین و گستردهترین جریان معنویتگرا در ایران است، مفاهیمی همچون شادی، هیجانهای مثبت، آرامش و مثبت اندیشی را با مفاهیمی روحی و معنوی ترکیب کرده است و تلاش دارد تا سبک زندگی، احساسِ موفقیت و بهرهمندی از حس معنوی و درنتیجه، رضایتمندی روحی و باطنی را در افراد به ارمغان بیاورد.
🔶 یکی از علل پیدایش عرفانهای روانشناسانه، شکلگیری شاخههای جدید علمی در روانشناسی است که تلاش دارد علوم روانشناختی را از شکل موجود خارج ساخته و به سمت معنویتخواهی سوق دهد.
🔷 امروزه کتابهای مربوط به این جنبش با طرح شعارهایی همچون جادوی تفکر مثبت، قدرت درون، زندگی موفق، راز تحول، معجزه تفکر، تحول معنوی و مفاهیمی از این دست به صورت چشمگیری در گیشه کتابفروشیها به چشم میخورد.
🔶 اگرچه این کتابها همگی از مفاهیم روانشناسی بهره بردهاند، اما به شکل برجستهای به بینش معنوی، تحولات روحی و راهکارهای باطنی همچون مدیتیشن و مراقبه پرداختهاند و با تکیه بر اصل قانون جذب، به باطنگرایی و معناخواهی روی آوردهاند.
🔷 نکتهی حائز بررسی این است که، در جنبشهای روانشناختی اگرچه مفاهیمی مانند شادی، آرامش و تعادل رفتار کم تکرار نیستند، شاخص اصلی در این جنبشها، دستیابی به حس موفقیت با تأکید بر محورِ ثروت و کامروایی معیشتی است.
🔶 این شاخص که شعار مشترک بسیاری از رهبران معنوی در آمریکاست، با هدف کسب رضایتمندی از زندگی و محیط تعقیب میشود.
🔷 موضوع پول و رفاه، بیش از همه در میان طرفداران کلیسای وحدت و جنبش اندیشه نوین در آمریکا مورد توجه است. به دنبال آن، پارهای از روانشناسان نه چندان مشهور به این حوزه ورود پیدا کرده و از همین زاویه به موفقیت نظر انداختهاند و آموزههای روانشناسی را با همین مفاهیم عجین ساخته و پردازش کردهاند.
🔶 زنان مشهوری مانند باربارا دی انجلیس، کاترین پاندر، اسکاول شین، لورا دی، دبی فورد و شاکتی گواین بیش از دیگران کتاب و سمینارهای خویش را از این مفهوم پر کردهاند.
🔷 این افراد همگی روانشناس نیستند، اما نگاه ایشان به سلامت روان و الگوی موفقیت، منطق بر روانشناسی جدید است؛ با این تفاوت که به نیازهای روحی و باطنی نیز توجه کردهاند و در این زمینه، برنامههای معنوی و روحی پیشنهاد دادهاند.
🔶 کاترین پاندر خود به معرفی میلیونرهای کتاب مقدس پرداخته و کتابهای قانون توانگری و از دولت عشق را نگاشته است. وی حتی قدرت واژگان و استفاده از نامهای خداوند را برای همین منظور (اعجاز زندگی و باریدن نعمتها) توصیه کرده است.[1]
🔷 شاکتی گواین از نقشه گنج سخن رانده است و برای این منظور، فرایند تجسم خلاق را پیشنهاد میکند. وی با دسترسی به خزانهی بیکران، عالمی لبریز از فراوانی و بارش مادی را به مریدان خویش نوید میدهد.
🔶 دیپاک چوپرا، نویسندهی مشهور که تعلیمات باطنیاش باعث شکلگیری جنبشهای معنوی زیادی در آمریکا شده، در کتاب آفرینش فراوانی گفته است:
🔷 «اصول مطرح شده در این کتاب، اختصاصاً به ایجاد ثروت بیانتهای مادی مربوط میشود... تنعم و ثروت یعنی اینکه شخص به آسانی میتواند به آرزوهایش جامه عمل بپوشاند؛ خواه نیازهای مادی، خواه احساسی، روانی و یا معنوی و هرچه در حیطه روابط ما باشد».[2]
♦️ لوئیز هی میگوید: «خزانهی کائنات لبریز و لایتناهی است... آغوش من برای پذیرفتن همه خیر و خوشی و فراوانی کائنات گشوده است... چون بتوانید ثروت بیشتری را احساس کنید، ثروت بیشتری به سراغتان خواهد آمد».[3]
♦️ برخلاف آنچه در این آیینهای روانشناسی ادعا میشود، تنگنای معیشتی و به طور کلی بروز آفت، بلا و مصیبت، نه نشانهی منفی نگری و ناتوانی، بلکه علامت قرب الهی و برتری معنوی و روحی است.
🔷 البته چنین مقامی برای مؤمنین و اهل معنا اینگونه تفسیر شده است. در روایات پرشماری آمده است: بلاها به قدر ولایت و بهره انسان از معنویت رخ مینمایند و هر اندازه بهره روحی انسان از تعالی و تقوا بیشتر باشد، مصیبتها و مشکلات نیز همان قدر در زندگانی بیشتر میشود. در روایات شیعی از بلا به «خوراک مؤمن» و «تغذیه روح» تعبیر شده است.
🔶 پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) فرمود: خداوند بنده مؤمن خویش را با گرفتاری تغذیه میکند(رشد میدهد)؛ همچنان که مادر فرزند خویش را با شیر تغذیه میکند.[4]
🔷 مراد از گرفتاری، آزار دادن و عذاب کردن نیست، بلکه مقصود بسترها و فراز و نشیبهایی است که باعث میشود استعدادهای الهیِ وجود انسان شکوفا گردد و در پی آن، ظرفیتهای روحی والاتری برای آدمی ایجاد شود.
🔶 برای نمونه، پارهای انسانها در موقعیت گشایش و فراوانی نعمتها شکرگزار و قدردان هستند و کثرت مواهب و امکانات، ایشان را فریفته نمیکند؛ در حالی که همین افراد ممکن است در مواقع سختی و به وقتِ مضیقه نتواننند بردباری پیشه کنند و در نتیجه ظرفیت حلم و صبر در آنها شکوفا نشده، به صورت بالقوه باقی بماند. غایت ابتلائات الهی، به فعلیت رساندنِ چنین ظرفیتهایی است.
♦️ امام صادق (علیهالسلام) فرمود: «خداوند پیامبر خویش را بیش از همه به سختی و گرفتاری مبتلا میکند. سپس جانشینان و پیروان ایشان هر اندازه به پیامبران نزدیکتر باشند، بلا و گرفتاری ایشان بیشتر است» از این رو نباید تصور کرد که گرفتاری تنها به شداید اطلاق میشود، بلکه فراوانی مواهب و ازدیادِ امکانات نیز جزو همین گرفتاریهاست.
🔷 این درحالی است که در معنویتهای جدید زندگی آرمانی به زندگی راحت و آسوده تفسیر شده و وجود ابتلائات و فراز و نشیبها، علاماتِ دوری از معنویت و نشانه خسران روحی معرفی میشود.
🔶 اسکاول شین بدون اینکه نقشی برای ابتلای اهل ایمان قائل شود و در ابتلائات سهمی برای رشد روحی و تکامل معنوی انسان در نظر بگیرد، معتقد است انسان فقیر، تصویر فقر را در ذهن نیمه هوشیارش خلق کرده و انسان ثروتمند نیز تصاویر ثروت و سلامت را در ذهن خویش ساخته است.
🔷 برخلاف معنویتهای روانشناسانه که برای اثبات روزیرسانی خداوند به صفت قدرت الهی تمسک میکنند، در نگرش توحیدی برای اثبات آن به صفت حکمت او استناد میشود. حاصل آنکه، حکمت الهی اقتضا میکند خداوند مهربان در رحمت خویش را در اختیار ایشان قرار دهد.
🔶 صد البته این تفضل نه بدین جهت است که بندگان غرق در خوشی و رفاه گردند و سرمایه عمر خویش را به بطالت بگذرانند، که به این دلیل است که بعد از ضمانت الهی برای تأمین رزق، با فراغت خاطر به قرب الهی بیندیشند و عمر گرانمایه را در طلب رضای دوست سپری کنند.
♦️ حکمت «تضمین» نه لنگر انداختن در رفاه و شنا در فراوانی، بلکه به کارگیری قوای روحی جهت دستیابی به حیات طیبه و قرب الهی است.[5]
پینوشت:
[1] . کاترین پاندر، قدرت دعا، ج 2، تهران: نشر میترا، 1388، ص 28.
[2] . چوپرا، آفرینش فراوانی، نشر اوحدی، 1386، ص 9 و 51.
[3] . لوئیز هی، شفای زندگی، نشر پیکان، 1395، ص 128 و 200.
[4]. علامه مجلسی، بحارالانوار، به نقل از: محمدی ریشهری، منتخب میزان الحکمه، ح 891.
[5] . حمزه شریفیدوست، عرفانهای کاذب، قم: دفتر نشر معارف، 1392، ص 35.
🧠 مغزشویی در فرقه ها‼️
20 سال پیش در 2 تیرماه 1382 دختری بنام ندا حسنی بدستور مریمرجوی اقدام به خودسوزی در برابر سفارت فرانسه در لندن کرد و جان باخت.
مریم به جرم پولشویی و فرماندهی اقدامات تروریستی به مدت 2 هفته در پاریس بازداشت شده بود که طی همین مدت دهها نفر را وادار به خودسوزی کرد، اما در لحظه آزادی اش از تنها چیزی که یاد نکرد خودسوزی و مرگ ندا حسنی و صدیقه مجاوری بود.
صدیقه مجاوری در سال 1371 که برای مدتی مسئول دفتر مهندسی رزمی مرکز 12 ارتش رجوی بود... مریم رجوی فرزند او را به اجبار به خارج عراق منتقل کرده بود و در چشمان صدیقه میشد اندوه ناشی از تحمل فراق کودک را دید. اما برای مریم تنها چیزی که مهم بود حفظ جان خودش و مسعود رجوی به هر قیمت بود. به همین خاطر پس از آزادی از بازداشت، هیچ کلامی از خودسوزی این دو زن بر زبان نیاورد و با کبوتر بازی میکرد و قهقهه میزد!
ندا حسنی دختری بسیار جوان بود که با فریب مریم قجرعضدانلو به عراق انتقال یافت و بعد از مغزشویی مستمر، نذر خوشگذرانی های «ملکه ترور» گردید و قربانی شد.
و این داستان بسیاری از اعضای مجاهدین است که امروز باز هم قربانی خودخواهی ها و قدرت پرستی و خیانت مریم رجوی و مسعود رجوی شده اند.
⚠️هموطنان عزیز، مغزشویی انواع فرقه ها و رسانه های (داخلی و خارجی) را بسیار جدی بگیرید. تحصیل کرده ها را راحت تر فریب میدهند و این بسیار مهم است.
#شستشوی_مغزی
#فرقه
https://eitaa.com/joinchat/1730674980C9dbad8f415
#یوگا_در_معنویت_ویندایر
در آثار وینداير، #مديتيشن، يوگا و مراقبهی معمول، جايگزين #عبادت گرديده و اصولاً در نگاه او، مديتيشن، همان عبادت است كه به #معرفت_درونی منتهی میشود . وی می گوید: «اگر میخواهيد به تمرين مديتيشن بپردازيد، به تمام معنی آن را انجام دهيد و سعادت و خوشی را در خلوت اين عمل ببيند و اگر میخواهيد نام #دعا برآن بگذاريد و آن را به عنوان گفتوگو با خداوند تلقی كنيد، چنين نامی را بگذاريد و با تمام وجود دعا كنيد.» #منبع؛ خود حقیقی، ص 159
وی كرامات ادعایی خود را مرهوم مديتيشن ميداند و به كرّات مديتيشن و يوگا را به ديگران توصيه میكند. ناگفته پیداست مدیتیشن همان سوغات #آیینهای_شرقی به تمدن غرب است. بعد از آنکه عدهای خلاء عظیم #معنویت در غرب را دریافتند، این خوراک نامرغوب را با ذوق زدگی به غرب بردند؛ عرفانی که وین دایر عرضه میکند. غایت چنین مراقبهای تعالی معنوی و رشد ابعاد مختلف روح نیست و ارتباطی با عرفان و عروج روح ندارد و صد البته با شناخت خدا و رسیدن به معرفت خدا و رضایت خدا کوچکترین نسبتی ندارد.
https://eitaa.com/joinchat/1730674980C9dbad8f415
✅کمالگرایی جنس لطیف زنان و فرقهگرايي❗️
بررسی نقش و جایگاه زنان در جریانهای فرقهای، حکایت از حقایق جالبتوجهی دارد.
🔘شرایط ناشی از زندگی در جهان شبکهای و سرمایهزده امروز، در کنار اشاعه مبانی اندیشهای جنبشهایی مانند #فمینیسم، زنان را به جستجوی مفری برای خودباوری، هویتیابی و کسب آرامش (کمال) واداشتهاست. همین کوششها، مسیر را برای برخی جریانهای فرقهای، بهویژه #جنبشهای_معنوی نوپدید باز کرده تا از رهگذر ارائه بسترهایی برای قدرتگیری، ایفای نقشهای کلیدی و در بعضی موارد، تبلیغ آزادی جنسی و لذتگرایی در پوشش عنوان موجه معنویت، موجبات جذب این قشر را فراهم سازد.
🔻«مادام هلنا بلاواتسکی» در جنبش تئوصوفی، «نیرمالا دوی»، بنیانگذار ساهاجایوگا، از نمونههای رهبری زنان در #جریانهای_فرقهای خارجی و «شیخ جانی»(فرقه نوربخش)، «مینو توکلی»(مکتب نورعلی الهی)، «مرجان داوری»(فرقه مدرسه راه معرفت) و «شهناز نیرومنش(فرقه عرفانحلقه)، از مصادیق زنان فعال در جریانهای فرقهای بومی هستند. به این جرگه باید اسامی افرادی چون «کاترین پاندر»، «اسکاول شین»،«دبی فورد»، «شاکتی گواین» و«لوئیز هی» را به عنوان سردمداران جنبش تفکر نوین افزود.
💠عضویت و ایفای نقش زنان در جریانهای مزبور، با آسیبهایی انکارناپذیر برای ایشان همراه است؛ خلاصه کردن کمالگرایی و تعالی معنوی در رابطه مرید و مرادی، امکان دارد به سوءاستفاده جنسی، منتهی شود. #ازدواج_تشکیلاتی، فروپاشی نهاد خانواده، تزلزل مبانی اعتقادی، بیاعتمادی نسبت به سنتها(بهویژه اصول ادیان) و ...، از دیگر تبعات ورود زنان به جریانهای فرقةهای است که در کنار دیگر آسیبهای عمومی آن -درابعاد فردی و جمعی- گریبانگیر این قشر حساس خواهد شد.
https://eitaa.com/joinchat/1730674980C9dbad8f415