در روز ۱۳ آبان چه شد؟
💢 در حالی که #انقلاب_اسلامی مردم ایران به رهبری #امام_خمینی (رحمةاللهعلیه) به روزهای سرنوشت سازی نزدیک میشد همه اقشار مردم ایران از زن و مرد و پیر و جوان، سعی در ایفا کردن نقش تاریخی خود و عمل به تکلیف الهی داشتند.
❣✨در این میان #دانشآموزان و #نوجوانان شور و حال دیگری داشتند. ✨❣
💢 صبح روز ۱۳ آبان ۱۳۵۷ ، #دانشآموزان در حالی که مدارس را تعطیل کرده بودند، به سمت دانشگاه تهران حرکت کردند تا صدای اعتراض خود را به گوش همگان برسانند.
این جوانان پر شور و خداجو، گروه گروه، داخل دانشگاه شدند و به همراه #دانشجویان و گروههای دیگری از #مردم در زمین چمن دانشگاه اجتماع کردند.
💢 ساعت ۱۱ صبح، مأموران، ابتدا چند گلوله گاز اشکآور☄ در میان این جمعیت خروشان پرتاب کردند؛ اما، اجتماع کنندگان در حالی که به سختی نفس میکشیدند، 😷😰 صدای خود را رساتر کرده و با فریاد #اللهاکبر، لرزه بر اندام مأموران مسلح شاه افکندند. در این هنگام تیراندازی آغاز شد و جوانان و نوجوانان بیگناه، یکی پس از دیگری، در خون خود غلتیدند. در این روز، ۵۶ نفر #شهید 🕊 و صدها نفر مجروح 💔 شدند.
💟 به خاطر گرامیداشت یاد و خاطره #شهیدان #دانشآموز، این روز در تاریخ #انقلاب_اسلامی به نام روز #دانشآموز نامگذاری شده است.
@fereshtehaye_zahraii
پیام #امام_خمینی (رحمةاللهعلیه) به مناسبت ۱۳ آبان
«... عزیزان من صبور باشید ، که #پیروزی نهایی نزدیک است و #خدا با #صابران است ... ایران امروز جایگاه آزادگان است... من از این راه دور، چشم امید به شما دوختهام ... صدای #آزادیخواهی و #استقلالطلبی شما را به گوش جهانیان میرسانم.»
@fereshtehaye_zahraii
🛑 وقایع مختلف ۱۳ آبان
روز ۱۳ آبان که در تقویم به عنوان روز #مبارزه_با_استکبار نامگذاری شده یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است :
1⃣ تبعید #امام_خمینی (رحمةاللهعلیه) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ؛
2⃣ ۱۳ آبان ۱۳۵۷ که #روز_دانشآموز نام گرفت؛
3⃣ تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ ؛
در باب اهمیت این سه واقعه تاریخی نمیتوان هیچ یک را از نظر اهمیت نسبت به دیگری اولیتر دانست ؛ چرا که هر کدام در دوره وقوع تاثیر گذاری خاص خود را داشته و شرایط را به نحوی تغییر دادهاند.
@fereshtehaye_zahraii
🌻فرشتــہ هاے زهــرایے🌻
🍂 زیان کنندگان در بازار دنیا 🍂 امّا كسانى كه در اين بازار، عمر خود را به هوسهاى خود يا ديگران بفروش
اگر بخواهیم جزء زیانکاران نباشیم باید این چهار صفت را در خود ایجاد و تقویت کنیم :
✳️ ایمان
✳️ عمل صالح
✳️ توصیه به حق
✳️ توصیه به صبر
@fereshtehaye_zahraii
✳️ #ایمان
#ايمان، حالتى است روانى ؛ كه از دانش و گرايش، سرچشمه مىگيرد و لازمهاش اين است كه شخص با ايمان، تصميم اجمالى بر #عمل كردن به لوازم چيزى كه به آن ايمان دارد بگيرد.
پس اگر كسى آگاه به حقيقتى است ولى تصميم دارد كه هيچگاه به هيچ يك از لوازم آن،
عمل نكند ايمان به آن نخواهد داشت .
و حتى اگر ترديد داشته باشد كه به آنها عمل كند يا نكند باز هم هنوز ايمان نياورده است.
قرآن كريم مىفرمايد:
✨ قالَتِ الْأَعْرابُ آمَنّا قُلْ لَمْ تُؤْمِنُوا وَ لكِنْ قُولُوا أَسْلَمْنا وَ لَمّا يَدْخُلِ الْإِيمانُ فِي قُلُوبِكُمْ ✨
(گروهى از) اعراب (بيابانى به پيامبر اكرم) گفتند: ما ايمان آورديم. بگو: شما ايمان نداريد ولى بگوييد اسلام آورديم، و هنوز ايمان در دلهايتان وارد نشده است.
@fereshtehaye_zahraii
✳️ #عمل_صالح
#عمل_صالح یکی از واژههای قرآنی است که معنای وسیعی دارد و شامل هر کار خوبی که برای #خدا انجام گیرد، میشود.
آنچه که در #عمل_صالح مهم است، این است که به قصد قربت و #تقرّب به پروردگار انجام گیرد و نیت خالص همراه آن باشد. بزرگی یا کوچکی عمل مهم نیست، لذا اگر سنگی در وسط راه مردم افتاده باشد و انسان با نوک پا، آن را به کناری بزند تا مزاحم عبور و مرور مردم نباشد، این کار خود عملی صالح محسوب میشود. همانطور که در قرآن هم آمده است: «فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ»
پس دامنهی #عمل_صالح بسیار گسترده است و شامل همهی امور واجب، مستحب، کمک به نیازمندان، ساختن مدارس، مؤسسات خیریه و... میشود.
@fereshtehaye_zahraii
رابطه #ایمان و #عمل
از حضرت #على علیهالسلام در مورد #ایمان سوال شد ؛ فرمودند :
🌸 ایمان 👈 معرفت به جان ، اقرار به زبان و عمل به ارکان است.🌸
📚 نهج البلاغه ؛ حکمت ۲۲۷
ادامه دارد...
@fereshtehaye_zahraii
ملاک ارزش #عمل_صالح
در وصایای #پیامبر_اسلام (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) به ابوذر آمده است:
🌸 یا اباذر! طوبی لِلزاهدین فی الدنیا، الراغبین فی الاخرة، ... یا اباذر حرث الآخره العمل الصالح و حرث الدنیا المال و البنون. 🌸
یعنی :« ای ابوذر! خوشا به حال کسانی که زهد در دنیا را اختیار نمودهاند و به سوی آخرت (بوسیله اعمالی که موجب سعادت آخرت است) رغبت نمودهاند...
ای ابوذر زراعت آخرت 👈 #عمل_صالح است و زراعت دنیا 👈 مال و فرزندان.»
از این کلام نورانی میتوان نتیجه گرفت هر کس #عمل_صالحی را برای آخرتش انجام دهد، در عمل خود موفق میشود و برکات آن شامل حال او میگردد و در آخرت حسنات او مضاعف و دو صد چندان میگردد. ولی هر کس که برای دنیای خود عمل کند و هدفش کسب دنیا باشد، روزی مقرّر به او میرسد ولی نه به اندازهای که او طلب کرده، بلکه بهره و نصیبی به قدر اقتضای حکمت و مصلحت الهی و او مثل شیطان، به ثواب خود در دنیا دست مییابد ولی در آخرت هیچ نصیبی نخواهد داشت.
📚منبع حدیث: مجلسی، محمد باقر، عین الحياة، ج۲، ص۴۴
@fereshtehaye_zahraii