*🖤زیارتنامه حضرت خدیجه سلام الله علیها:*
*اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا زَوْجَةَ سَیّدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاَْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاَْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْكِ یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَكِ بِما أَوْلاكِ اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْكِ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ .*
*سلام بر تو اى مادر مؤمنان، سلام بر تو اى همسر سرور فرستادگان، سلام بر تو اى مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان، سلام بر تو اى نخست بانوى مؤمن، سلام بر تو اى آن كه دارائیش را در راه پیروزى اسلام و یارى سرور انبیا هزینه كرد و دشمنان را از او دور ساخت، سلام بر تو اى آن كه بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خداى بزرگ را به او ابلاغ كرد، این فضل الهى گوارایت باد و سلام و رحمت و بركاتش بر تو*
*🏴سالروز وفات حضرت* *خدیجه(س) تسلیت باد*
*التماس دعا🤲🏻*
آنگاه که دعوت به پرستش خدای یگانه، شورش علیه امپراتوری بتها بود و هیچ مردی جز علی (ع) جگر پذیرش اسلام را نداشت، یک زن تمام قامت ایستاد تا پیامبر آخرالزمان به او تکیه زند.
#خدیجه (س) کدام ماه و خورشید را به معجزه در دستان محمد (ص) دیده بود که برای دومین بار به او بله گفت؟ در گوشه سجاده محقر محمد (ص) برق کدام سود سرشار چشم بازرگان سرشناس قریش را گرفته بود که کل مالالتجارهاش را به خرید سهام اسلام اختصاص داد و بسی سود کرد از آنچه بخشیده بود. پیش از او هیچ تاجری چنین متاعی نخریده بود. هیچ بازرگانی با خدا داد و ستد نکرده بود.
و چه نیکو بانوی نازپرورده قریش با نان خشک محمد (ص) در تحریم شعب ابیطالب ساخت و آخ هم نگفت. او با خدا ساخت و پاخت کرده بود. آنچه داشت باخت و خدا برای او آنچه خواست، ساخت.
داغش بر دل محمد (س) نه آنچنان بود که در کلام آید. تو گویی یتیم قریش یکبار دیگر یتیم شد. او رفت تا فاطمه (س) ام ابیها شود. در عام الحزن، انتهای جنة المعلی، کمی آنطرفتر از شعب ابیطالب...
✍ #زهرا_محسنی_فر
#سلسله_احادیث
🔅 امام حسن علیه السلام:
«ان لکل صائم عند فطوره دعوة مستجابة»
هر روزه داری هنگام افطار، یک دعای اجابت شده دارد.
📚 منبع : اقبال الاعمال، ج۱، ص۲۴۴
🇮🇷نیمه پنهان
📌یک شایعه و پاسخ به آن
*شیوه صحیح قرآن به سر نهادن کدام است از منظر حضرت علامه حسن زاده آملی!*
بیشتر مردم در شبهای قدر قرآن را به شکلی نادرست به سر میگیرند.
در آن بخشی از دعا که قرآنها را برابر چهره می گیرند،
قرآن را به شکل استخاره باز کرده و روبروی چهره میگیریم.
آنجا هم که بنا است قرآن بر سر گذاشته شود،
بدون این که صفحه باز شده تغییر کند آن را روی سر قرار دهید.
به این شکل که قرآن به شکل باز شده و رو به بالا باشد.
یعنی صفحات و نوشته ها رو به آسمان و جلد قرآن روی سر قرار میگیرد.
بعد از برداشتن قرآن از سر آن صفحه را علامت گذارده یا شماره صفحه را حفظ کنید تا سر فرصت مطالعه کنید.
آنچه در این 2 صفحه به دست شما رسیده، تقدیری است که در شب قدر مقدر شده.
یعنی
*خوانشی است بر احوالات شما در سالی که پیش رو دارید.*
اینگونه است که
*آن چه در شب قدر نازل میشود سرنوشت یک ساله را معین میکند.*
خوشا به حال آنانی که در این چند شب، هر شبشان صفحه ای روشنتر و پسندیدهتر از شب قبل دارد.
منبع: هزار و یک نکته علامه حسن زاده آملی.
پاسخ حجتالاسلام واحدجوان به یک شایعه
آیا قرآن سر گرفتن شیوهای خاص دارد؟
عضو هیأت علمی دانشگاه تهران درباره شایعه «شیوه صحیح قرآن به سر نهادن» بیان داشت: اینکه تقدیر یک ساله انسان در همان دو صفحهای باشد که باز شده، مطلبی کاملاً غیر علمی، غیر مستند و بدون دلیل است.
به گزارش مشرق،این روزها در فضای مجازی به بهانه «لیالی قدر» موضوعاتی مطرح میشود که در ظاهر بسیار جذاب و فریبنده است، از جمله «شیوه صحیح قرآن به سر نهادن» که منبع آن را کتاب هزار و یک نکته علامه حسن حسنزاده آملی معرفی و این گونه بیان میکنند:
در آن بخش از دعا که قرآنها را برابر چهره میگیرند، قرآن را به شکل استخاره باز کرده و روبروی چهره میگیریم، آنجا هم که بنا است قرآن بر سر گذاشته شود، بدون اینکه صفحه باز شده تغییر کند آن را روی سر قرار دهید، به این شکل که قرآن به شکل باز شده و رو به بالا باشد؛ یعنی صفحات و نوشتهها رو به آسمان و جلد قرآن روی سر قرار میگیرد، بعد از برداشتن قرآن از سر آن صفحه را علامت گذارده یا شماره صفحه را حفظ کنید تا سر فرصت مطالعه کنید، آنچه در این 2 صفحه به دست شما رسیده، تقدیری است که در شب قدر مقدر شده. یعنی خوانشی است بر احوالات شما در سالی که پیش رو دارید. اینگونه است که آن چه در شب قدر نازل می شود سرنوشت یک ساله را معین میکند، خوشا به حال آنانی که در این چند شب، هر شبشان صفحهای روشنتر و پسندیدهتر از شب قبل دارد.
*پاسخ به شایعه «شیوه صحیح قرآن به سر نهادن»
💢❌پاسخ
این شبهه و شایعه را از حجتالاسلام وحید واحدجوان عضو هیأت علمی دانشگاه تهران پرسیدیم، وی با بیان اینکه این متن در هیچ یک از آثار علامه حسنزاده آملی وجود ندارد، ابراز داشت: شیوه نگارش هم شیوه علامه نیست، همچنین سبک نوشتاری علامه چنین نیست.
واحدجوان اظهار داشت: نوع نگاه به شب قدر و مسأله تقدیر اعمال هم که در این متن ادعا شده با نوع نگاه یک حکیم و عارف نمیسازد.
وی درباره روشی که برای شیوه صحیح قرآن به سر گرفتن بیان شده، گفت: به لحاظ محتوایی هم کاملاً این مسأله، نادرست است، اینکه تقدیر یک ساله انسان در همان دو صفحهای باشد که باز شده، مطلبی کاملاً غیر علمی و غیر مستند و بدون دلیل است.
این کارشناس دینی درباره علت نشر چنین مطالبی بیان داشت: چون علامه حسنزاده آملی از عارفان بزرگ معاصر است، برخی برای اینکه مطالب نامعتبر خود را نشر دهند، آنها را به امثال ایشان منتسب میکنند.