فرقه های عجیب و جهان ماوراء
گوشت انسان تلخ است یا شیرین؟ 👆 #آدمخواری #جاهلیت #عجیب_غریب 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجیب و
گوشت انسان تلخ است یا شیرین؟
در سال 1972 آرتور شاکراوس نیویورکی زمانی که یک نوجوان بود به زندان می افتد و بعد از 15 سال از گذراندن دوران محکومیت خود آزاد می شود.
بعد از تحقیقات پلیس در پی انجام جنایات آرتور، وی در موارد مختلف اعتراف کرد که جان تعدادی از زنان اطراف محل زندگی اش را گرفته است و دو نفر از مقتولین مربوط به دورانی بود که این قاتل در ویتنام به سر می برده و در جریان تعقیب دو زن ویتنامی در جنگل آنها را کشته و گوشتشان را خورده است.
در اعترافات دیگر آرتور آمده است که این جنایتکار 4 زن دیگر را نیز کشته و اعضای بدن آنها را خورده است،و همچنین با کمال خونسردی کودک ده ساله ای را کشته و قلبش را بیرون می کشد تا از خوردن آن لذت ببرد.
زمانی که از آرتور پرسیده اند طعم گوشت انسان چه مزه ای می دهد؟ او گفته است "تصور کنید انتهای راسته گوشت خوک را که کمی شیرین است پخته و میل می کنید".
به راستی گوشت انسان چه طعمی دارد؟ و طعم آن شبیه چیست؟
درباره طعم گوشت انسان توصیفات زیادی مثل شیرین، تلخ، ترش، لذیذ، بد مزه و... وجود دارد اما این ها همه توصیفات گنگ و چند پهلویی هستند؛ زیرا طعم آن می تواند به عوامل مختلفی مانند طرز پخت، خام بودن و... بستگی داشته باشد. پس برای یک توصیف خوب باید بدانیم که طعم گوشت انسان مانند طعم چیست؟
تاکنون بهترین توصیف درباره طعم گوشت انسان توسط ویلیام سیبروک1، روزنامه نگار و ماجراجوی آمریکایی، ارائه شده است. او در این باره می نویسد:
گوشت خام انسان از نظر ظاهری مانند گوشت خوک است اما قرمزی آن کمی از آن روشن تر و چربی های آن نیز به رنگ زرد روشن است. و هنگامی که کباب شود به رنگ خاکستری روشن در می آید؛ مانند گوشت گوساله یا بره. و بوی گوشت کباب شده آن نیز همچون بوی کباب گوشت خوک است.
و اما درباره طعم آن، در صورتی که روی آتش کباب شود، می گوید: "نسبتا خوب است، و مزه آن کاملا شبیه گوشت گوساله است، به طوری که فکر نکنم یک انسان با زائقه عادی بتواند آن را از گوشت گوساله تمیز و تشخیص دهد"
جالب است به این نکته نیز اشاره شود که ویلیام سیبروک برای چشیدن مزه گوشت انسان سفری به آفریقای غربی داشته است تا به همراه بومیان آدم خوار آن جا که موسوم به «گِرو»2 بوده اند طعم گوشت انسان را امتحان کند اما او اعتراف کرده است که بومیان به او اجازه شرکت در مراسم آدم خواریشان را نداده اند. او در زندگی نامه اش ادعا می کند که گوشت تازه یکی از بیماران بیمارستان را که مرده بوده، به سیخ کشیده، کباب کرده و خورده است.
آدمخواری شاید تا کنون به عنوان یک تابو شناخته شود اما بنا بر دلایل مختلف می توان ثابت کرد نه تنها در قبایل ناشناخته بلکه در قرن معاصر نیز این اتفاقات رخ داده است و انسانهایی وجود داشته اند به خاطر مسائل مختلف اقدام به کشتن و شکنجه انسان ها کنند و در نهایت گوشت افراد کشته شده را به دندان بکشند.
هنوز هم افرادی هستند که به دلایل مختلفی نظیر فرهنگی،بیماری و یا حتی لذت بردن دست به انجام قتل و خوردن بدن انسان ها میکنند.
#آدمخواری
#جاهلیت
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدئویی عجیب که باعث حیرت محققان شده. شخصی با استفاده از اسپیکر نوری و یک سایت تولید صدا که فرکانس ۵۲۵ هرتز را تولید میکند دروازه ای را به شهر سدونا آمریکا باز میکند👆
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
اختلاف آراء و عقایددر بین فرقههای صوفیه 👆 #صوفیه #فرقه_سازی_دراسلام #بدعت_در_دین #فرقه_های_عجیب 📝 ا
اختلاف آراء و عقایددر بین فرقههای صوفیه
تصوف بهمرور زمان، گروهها و فرقههای مختلفی پیدا کرد، که بهدلیل تفکرات و اعتقادات خاص سران این فرقهها، اختلاف و تضاد در بین آنان زیاد شد، بهگونهای که به یکدیگر نسبت کفر داده و حتی تا قتل بزرگان خود نیز پیش رفتهاند.
از قرن دوم هجری قمری که تصوف به وجود آمد، اقطاب و مشایخ زیادی تا امروز در رأس تصوف قرار گرفتند که به مرور زمان بهدلیل اختلاف آراء و عقاید، بین اقطاب و سران صوفیه، فرقههای مختلفی در صوفیه شکل گرفت، بهگونهای که بیش از 80فرقه برای صوفیان ذکر شده است.[در خانقاه بیدخت چه می گذرد؟صص21 و22] این اختلاف آراء و عقیده بین دراویش فرقههای صوفیه معمولاً بهگونهای است که بهشدّت با یکدیگر در تضاد هستند و هر کدام دیگری را نفی کرده و بلکه گاهی نسبت کفر به یکدیگر میدهند.
شیخ محمد مدنی معروف به ناشرالاسلام گنابادی در اینباره مینویسد: «بسیار عجیب است که معتقدان و مریدان هر فرقهای از فرقههای صوفیان، ادیان دیگر و حتی بتپرستی را پذیرفته و حساسیتی نسبت به آنها ندارند، اما به هیچ عنوان فرقه دیگری غیر از فرقه خود را قبول ندارند، یعنی اختلاف بین دو فرقه تصوف را بیش از اختلاف بین اسلام و کفر میدانند.» [در خانقاه بیدخت چه می گذرد؟ص20] بهعنوان نمونه، یکی از این اختلافات و تضاد بین صوفیان، جریان فکری بین دو گروه صحو و سکر بود که همیشه در نزاع و مقابل هم بوده و حتی دست به جنایت هم زدند. محمود عبدالصمدی که به نظر مؤلف کتاب «در کوی صوفیان» از پیروان فرقه نعمةاللهی کوثر علیشاهی است در اینباره گفته: «پیروان مکتب صحو پس از ارتکاب جنایتی تا این حد هولناک و وحشیانه (قتل حلاج)، خود را در پناه خلیفه عباسی قرار دادند و به طرح نقشه ای خطرناکتر و هراس انگیزتر پرداختند، به هیچ روی چماق تکفیر را رها نکردند و آنقدر به ستیز و نابخردی ادامه دادند تا موفق شدند در سال ۵۲۵ یکی دیگر از بزرگان تصوف ایرانی به نام ابوالفضل محمد بن عبدالله بن میانجی معروف به «عین القضات همدانی» را با وضعی بسیار دلخراش و ناپسند به قتل برسانند.»[در کوی صوفیان، صص63و64] با توجه به اعتراف این نویسنده، کسانی که فتوای قتل حلاج و عین القضات را دادند، خود صوفیان بودند.
امروزه نیز بهدلیل آراء و عقاید مختلف و متضاد سران صوفیه، فرقههای مختلف از بین این صوفیان بهوجود آمدند که اکثر این فرقهها، آداب و رسوم فرقهی دیگری را قبول ندارند.
پینوشت:
مدنی، محمد، در خانقاه بیدخت چه می گذرد؟، تهران، نشر راه نیکان، چاپ پنجم، 1391، ص20.
واحدی، سید تقی (صالح علیشاه)، در کوی صوفیان، چاپ چهارم، نخل دانش تهران، ۱۳۸۴، صص63 و 64.
#صوفیه
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2