فرقه های عجیب و جهان ماوراء
قمه زنی مسیحیان برای حضرت عیسی✝ #خودآزاری_دینی #خرافات #جاهلیت 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجی
قمه زنی مسیحیان برای حضرت عیسی ✝
قمه زنی مسیحیان برای حضرت عیسی (ع) یکی از انحرافات دینی است که افراد فراطی به آن میپردازند و توسط مسیحیان طرد شده اند
همانطور که عده ای از شیعیان افراطی در روز عاشورا اقدام به قمه زنی میکنند حالا این رسم ناپسند در بین مسیحیان هم رایج است ولی پنهان مانده است. مسلمانان هیچگاه قمه زنی مسیحیان را بوق و کرنا نکرده اند.
تعداد شیعیانی که اقدام به قمه زنی میکنند محدود است ولی به دلیل سیاست اسلام هراسی غربی ها ، آنها روی این موضوع زوم کرده و تبلیغات بسیار زیادی برای قمه زنی مسلمانان میکنند (در قسمت image گوگل کلمه ashura را سرچ کنید) در حالی که مسیحیان نیز از این افراد افراطی کم ندارند ولی مسلمانان تبلیغ منفی علیه آنها نمیکنند.
مسیحیان کاتولی در روز ۱۳ آوریل به مناسبت روز سختی های حضرت عیسی مسیح عزاداری خونینی برگزار کردند. افرادی که در این مراسم شرکت میکنند توسط قمه و زنجیرهایی که دارای تیغ هستند اقدام به زخمی کردن بدنهای خود کردند.
نمایش مصیبتهای حضرت عیسی یکی از آیینهای سنتی و مذهبی کاتولیکها است که طی آن مصائب حضرت مسیح اعم از محاکمه، رنج، شکنجه، (به اعتقاد مسیحیان) مرگ و سرانجام مصلوب شدن ایشان به تصویر کشیده میشود. این مراسم علاوه بر فیلیپین در تمام اروپا و بخشهایی از آسیای شرقی از لهستان و رومانی و اسپانیا رواج دارد.
#خودآزاری_دینی
#خرافات
#جاهلیت
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ عزاداری مسیحیان برای عیسی مسیح (ع) در واتیکان❗️👆
مراسمی که از تمام ملل مخفی نگهداشته شده تا اصل خشونت مراسم مسیحیت کتمان شود.
#تحریف_مسیحیت
#خودآزاری_دینی
#خرافات
#جاهلیت
#بدعت_در_دین
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
مراسم تعزيه خواني در دوره قاجار🏴👆 #سنتهای_عزاداری_محرم 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجیب و جهان
مراسم تعزيه خواني در دوره قاجار 🏴
تعزيه از نظر لغوي به معني اظهار همدردي، سوگواري و تسليت است، ولي به عنوان شكلي از نمايش ريشه در اجتماعات و مراسم يادكرد شهادت امام حسين (ع) در ايام محرم دارد و در طول تكامل خود بازنمايي محاصره و كشتار صحراي كربلا محور اصلي آن بوده و هيچ گاه ماهيت مذهبياش را از دست نداده است.
از آنجا كه شيعيان نداي حقطلبانه حسين (ع) را نداي راستي و پاكدامني و حرمت انساني و مقدس ميدانند اجراي مراسم محرم را نيز نوعي تلاش به سوي همان اهداف مقدس ميدانند.
بعدها نيز با اين اعتقاد كه مشاركت در نمايشهاي تعزيه، خواه در رديف بازيگران، خواه تماشاگران، آنان را از شفاعت امام حسين(ع) در روز قيامت بهرهمند خواهد ساخت به رونق اين مقوله همت گماشتند.
تعزيه خواني در آغاز دوره سلطنت قاجار به صورت يك نمايش آييني ـ مذهبي جلوهاي برجسته داشته و روند تحول و تكامل خود را پيموده است.
فتحعلي شاه به تعزيه و تعزيهخواني علاقه نشان ميداد و در رواج اين نهضت مذهبي در ميان مردم و همگاني كردن آن در جامعه، كمابيش نقش مهم و مؤثري داشت. وي سرپرستي و نظارت بر امور مربوط به مراسم عزاداري و تعزيهخواني دربار و دولت را در ماه محرم به بزرگان و رجال دربار خود سپرده بود و در بعضي از مجالس تعزيه به خصوص مجالس تعزية روز تاسوعا و عاشورا كه كارگزاران دربار برپا ميكردند، حاضر ميشده است.
رجال درباري و اعيان و اشراف مملكت هم كه به سنتهاي آبا و اجدادي خود پايبند بودند هر يك به نوبه خود در دهه محّرم در تكيهها يا حياطهاي بزرگ خانههايشان، كه معمولاً آنها را به صورت تكيه ميبستند مجالس سوگ و تعزيهخواني برپا ميكردند.
در آن زمان همه مردم، از صدر تا ذيل در ساختن و داير كردن تكيه براي برگزاري مراسم عزاداري سالار شهيدان و تعزيهخواني در ايام سوگواري، به خصوص در دهه محرم، شوق و علاقة فراواني نشان ميدادهاند. بانيان ميكوشيدند تا از راه ساختن تكيهها و وقف آنها، اجري دنيوي و اخروي براي خود دست و پا كنند.
كنت دو گوبينو سياستمدار و نويسنده فرانسوي كه در سالهاي 1272-1275 در زمان ناصرالدين شاه در ايران بوده، در مورد علاقه مردم به ساختن تكيه و شمار بسيار فراوان تكيهها در تهران مينويسد:
نه تنها شاه و مستخدمان بزرگ دولت تكيه دارند، بلكه هر شخص ثروتمند، چه مستخدم دولت، چه تاجر، صاحب تكيهاي است. اين كار آن قدر مقدس است و اجر دارد كه هر كس بدين سبب و بيترديد اندكي براي مفاخرة دنياوي نيز ميكوشد تا از خير و ثواب آن در دنيا و آخرت بهرهمند گردد. (گوبينو، 183)
در آن دوره بجز تكيههاي شاهي و دولتي و تكيههايي كه سازندگان آن رجال مملكتي و اعيان و اشراف بودند، در هر كوي و برزن و محله يك يا چند تكيه ساخته شده بود كه بانيان آنها از اصناف و عامه مردم محلهها بودهاند. بنابر آمار دارالخلافه تهران در سال 1269 ق، سالهاي نخستين سلطنت ناصرالدين شاه، در شهر تهران 54 باب تكيه بوده است. اين تعداد 3 باب به نامهاي "تكيه پادشاهي"، "تكيه جناب صدراعظم" و "تكيه دريچه" در محله ارك و بقيه در محلههاي عودلاجان، بازار،دولاب ، سنگلج و چالميدان قرار داشت.
#سنتهای_عزاداری_محرم
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴عاشوراى حسینى، کتاب سرخى بود که «تفسیر ناب» آن از زبان امام سجاد تراوید.
شهادت امام سجاد (ع) تسلیت باد.
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2