فرقه های عجیب و جهان ماوراء
🎥مستند دیدنی شعبده شیطان (خرافات مذهبی و مدعیان دروغین نبوت و امامت) 👹👆 (قسمت دهم) #بدعت_در_دین #مدع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مستند دیدنی شعبده شیطان (خرافات مذهبی و مدعیان دروغین نبوت و امامت) 👹👆
(قسمت یازدهم)
#بدعت_در_دین
#مدعیان_دروغین
#مدعیان_دروغین_مهدویت
#فرقه_سازی_دراسلام
#خرافات
#صوفیه
#ادعاهای_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
اقوال صوفیان در باره سماع 👆 #صوفیه #فرقه_سازی_دراسلام #بدعت_در_دین #فرقه_های_عجیب 📝 اینجا بخوانید👇 👇
اقوال صوفیان در باره سماع
در بین صوفیان خصوصاً اقطاب و اولیاء آنان، دربارهی سماع و آثار آن، سخنان بیهوده و رفتارهای ناپسندی ذکرشده که چیزی جز لذتگرایی این اقطاب صوفی و ترویج این عمل زشت، در بین پیروان و مریدان خود نمیتواند باشد؛ که در ذیل به برخی از این اقوال و رفتار صوفیان اشاره میشود.
سری سقطی یکی از اقطاب صوفیان، دربارهی سماع و فواید آن بر دل مشتاقان میگوید: «قلوب اهل محبت، در وقت سماع، در طرب آید و قلوب توبهکاران در خوف، به حرکت آید و آتش قلوب مشتاقان شعلهور شود. مَثَل سماع همچو باران است که هرگاه بر زمین طیب رسد، زمین سبز و خرم گردد. سماع نیز چون به دلهای پاکیزه صافیه زاکیه رسد، فوایدی که در وی مکنون و مستور باشد، به ظهور آید.»[1]بعضی از صوفیه همچون مولوی، سماع را غذای جان عاشقان و دوایِ دردِ سالک میدانند، چنانکه در مثنوی بدان اشارهکرده و گفته:
پسغذای عاشقان آمد سماع
که در او باشد خیالِ اجتماع
قوتی گیرد خیالاتِ ضمیر
بل که صورت گردد از بانگ و صفیر [2]غزالی، سماع را مهیج دوستی و شوق خداوند دانسته و دراینباره گفته: «هر که خدای تعالی را دوست دارد و دوست او باشد و مشتاق لقای او باشد، سماع در حق او مهیج شوق او باشد و مؤکد دوستی و شوق او و از آتشزنهی دل او آتش محبتها شعله زند و از مکاشفات و ملاطفات او حالهایی پیدا شود که نتوان آن را وصف کرد.»[3] غزالی یکی از راههای رسیدن به لقای خداوند را در سماع که همان رقص و موسیقی است، میداند، درحالیکه این عمل شنیع و ناپسند، اگر انسان را به دوستی و لقای حقتعالی نزدیک میکرد، حتما از طرف ائمهی معصومین (علیهمالسلام) سفارش مؤکد میشد و فقها و علما و شیعیان، این عمل را در زندگی خود انجام میدادند.
از نهرجوری دربارهی سماع پرسيدند، گفت: «حالی بود كه از سر سوزی پديد آيد، مرد باز سر اسرار برد و گويند سماع غذای ارواح اهل معرفت است».[4]جواد نوربخش از مشایخ طریقت نعمتاللهیه، معروف به نورعلیشاه دربارهی سماع گفته: «عالم ملکوت، عالم حسن و جمال است و هر جا حسن و جمال است، تناسب است و یا بهتر بگوییم هرچه موزون است از تناسب، مایه دارد و بنابراین نموداری از عالم ملکوت است. این است که سماع راهی بهسوی ملکوت اعلا دارد و استماع اشعار و نغمههای موزون، دلهای صوفیان را به مصداق حدیث نبوی به «درستی که خدا زیبا است و زیبایی را دوست دارد»، متوجه بارگاه ملکوتی میسازد و کوه هستی آنان را به مدد انوار حق متلاشی میکند و راه را بر عاشق صادق هموار میگرداند.»[5]اگر بنابر روایت نبی مکرم اسلام (صلیالله علیه وآله وسلم) که خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد، بخواهیم هر چیز زیبا همچون سماع و رقص را که دلنشین و زیبا و نغمههایی موزون دارد انجام بدهیم و حلّیت آن را ثابت کنیم، پس نگاه به نامحرم به این دلیل که زیباست و انجام گناهان دیگر که برای انسان لذتآور و زیباست، باید حلال و جایز باشد. درحالیکه آیات و روایات فراوانی در مورد حرمت غنا، آوازهخوانی و رقص آمده است، بهگونهای که این حرمت در روایات، به حد تواتر رسیده است که در اینجا فقط به یک روایت بسنده میکنیم.
از امام صادق (علیهالسلام) روایتشده که میفرمایند: «سِماعُ الّلهْوِ وَ الْغِنا یُنْبِتُ النِّفاقَ فِی القَلْبِ کما یُنْبِتُ الماءُ البَقْلَ [6] شنیدن نغمه و آواز در دل، نفاق میرویاند همانگونه که آب، سبب روئیدن گیاه میشود.»
بنابر آنچه مشایخ و اقطاب صوفیه در مورد سماع و موسیقی میگویند که موجب فنا و قرب الی الله میشود، پس هر انسانی که این نوع موسیقی را بیشتر بنوازد و یا بیشتر آن را بشنود، باید روحانیتر و ملکوتیتر از دیگران باشد، درصورتیکه چنین نیست و این قرب به خدا، فقط با تلاش در انجام تکالیف و ریاضت های معقول نفس، به فعلیت میرسد نه با سماع و رقص و موسیقی.
پینوشت:
[1]. باخرزی یحیی، اوراد الاحباب و فصوص الآداب، به کوشش ایرج افشار، انتشارات دانشگاه تهران، چاپ دوم، ۱۳۸۳، ص ۱۸۱.
[2]. مولوی، مثنوی، به تصحیح محمد استعلامی، دفتر چهارم، ۷۴۳.
[3]. غزالی، محمد، وجد و سماع، ترجمه محمد خوارزمی، به کوشش سید حسین خدیوجم، تهران، نشر خواجه، چاپ چهارم، 1359، ص 32.
[4]. قشيری، عبدالکریم بن هوازن، رساله قشيريه، ترجمه ابوعلی حسن بن احمد عثمانی، به تصحیح بدیعالزمان فروزان فر، تهران، انتشارات علمی و فرهنگی، 1379، ص 602.
[5]. نوربخش، جواد، در خرابات، چاپ چهارم، انتشارات یلدا قلم، تهران ۱۳۸۴، بخش سماع.
[6]. کلینی، محمد بن یعقوب، اصول کافی، انتشارات دارالثقلین، ج 6، ص 34.
#صوفیه
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ویدئویی که در سال ۲۰۱۷ از بندرگاهی در لندن منتشر شده و یک بشقاب پرنده را نشان می دهد که عرض بندرگاه را با ارتفاع نسبتا کمی طی می کند. 🚀👽👆
#یوفو
#فرازمینیها
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌺🍃
میلاد با سعادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام بر همه مؤمنین،مبارک باد🌺✨
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تاریخچه سیاه نقاب جشن شادی شهر ونیز 👆 #قرون_وسطی #جشنهای_عجیب #عجیب_غریب 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فر
تاریخچه سیاه نقاب جشن شادی شهر ونیز
هرساله در شهر ونیز کارناوال بزرگی با حضور هزاران ایتالیایی و توریستهایی از نقاط مختلف جهان برگزار میشود. در این جشن ، مردم ایتالیا، نقابهایی را به صورتشان میزنند و لباسهایی را به سبک قرونوسطی بر تن میکنند. این جشنها از قرن هجدهم میلادی شروع شد و به مردم این فرصت را میداد که همه بتوانند در جشن شرکت کنند و از مهمانیهای شبانه لذت ببرند. امروزه نیز این جشن توسط اداره گردشگری شهر ونیز ایتالیا برگزار میشود. اما ریشههای این نقابهای جالب به قرونوسطی و به بیماری طاعون برمیگردد. شما اگر در قرونوسطی به یک پزشک سر میزدید، این نقاب را در مواجه با بیماران طاعونی استفاده میکرد.
به قرونوسطی، سالهای سیاه نیز میگویند. سالهایی که با گرسنگی و بیماری همراه بود. در سال ۱۳۴۸ میلادی، طاعون سراسر اروپا را فراگرفت. این بیماری از طریق موشها و سایر حشرات از چین و از جادهی ابریشم به اروپا رسید. اولین موج طاعون جان ۲۵ میلیون نفر را در اروپا گرفت. در سال ۱۴۰۰ موج دوم طاعون در اروپا شروع شد و ۱۵۰ میلیون نفر جان خود را از دست دادند و جمعیت اروپا به یکسوم قبل از شیوع بیماری رسید.
در آن زمان علم پزشکی آنقدر پیشرفته نبود. پزشکان متوجه شدند که بهترین راه گریختن از محلهای بیماری است. در برخی مواد نوع درمانها بیشتر بیماری را پخش میکرد تا آن را درمان کند. شهرهای بزرگ اروپایی، برای به کنترل درآوردن این بیماری، پزشکانی را استخدام کردند که به آنها پزشکان طاعون گفته میشد. این پزشکان نقابهایی را که امروزه در جشنواره ونیز استفاده میشد را بر صورت میزدند. بیشتر وظایف پزشکان طاعون، جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری و شمردن اجساد بود. کمکم نوع لباس پوشیدن آنها ترس و وحشت را در دل مردم ایجاد میکرد. آنها لباسهای چرمی بر تن میکردند که این نوع لباس و نقابهایشان آنها را به نمادی از مرگ و نابودی تبدیل کرده بود. امروزه این نقاب به خاطر حالت خاصش، بهشدت محبوب شده است.
#قرون_وسطی
#جشنهای_عجیب
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
🎥مستند دیدنی شعبده شیطان (خرافات مذهبی و مدعیان دروغین نبوت و امامت) 👹👆 (قسمت یازدهم) #بدعت_در_دین #
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مستند دیدنی شعبده شیطان (خرافات مذهبی و مدعیان دروغین نبوت و امامت) 👹👆
(قسمت دوازدهم)
#بدعت_در_دین
#مدعیان_دروغین
#مدعیان_دروغین_مهدویت
#فرقه_سازی_دراسلام
#خرافات
#صوفیه
#ادعاهای_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
گوشت انسان تلخ است یا شیرین؟ 👆 #آدمخواری #جاهلیت #عجیب_غریب 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجیب و
گوشت انسان تلخ است یا شیرین؟
در سال 1972 آرتور شاکراوس نیویورکی زمانی که یک نوجوان بود به زندان می افتد و بعد از 15 سال از گذراندن دوران محکومیت خود آزاد می شود.
بعد از تحقیقات پلیس در پی انجام جنایات آرتور، وی در موارد مختلف اعتراف کرد که جان تعدادی از زنان اطراف محل زندگی اش را گرفته است و دو نفر از مقتولین مربوط به دورانی بود که این قاتل در ویتنام به سر می برده و در جریان تعقیب دو زن ویتنامی در جنگل آنها را کشته و گوشتشان را خورده است.
در اعترافات دیگر آرتور آمده است که این جنایتکار 4 زن دیگر را نیز کشته و اعضای بدن آنها را خورده است،و همچنین با کمال خونسردی کودک ده ساله ای را کشته و قلبش را بیرون می کشد تا از خوردن آن لذت ببرد.
زمانی که از آرتور پرسیده اند طعم گوشت انسان چه مزه ای می دهد؟ او گفته است "تصور کنید انتهای راسته گوشت خوک را که کمی شیرین است پخته و میل می کنید".
به راستی گوشت انسان چه طعمی دارد؟ و طعم آن شبیه چیست؟
درباره طعم گوشت انسان توصیفات زیادی مثل شیرین، تلخ، ترش، لذیذ، بد مزه و... وجود دارد اما این ها همه توصیفات گنگ و چند پهلویی هستند؛ زیرا طعم آن می تواند به عوامل مختلفی مانند طرز پخت، خام بودن و... بستگی داشته باشد. پس برای یک توصیف خوب باید بدانیم که طعم گوشت انسان مانند طعم چیست؟
تاکنون بهترین توصیف درباره طعم گوشت انسان توسط ویلیام سیبروک1، روزنامه نگار و ماجراجوی آمریکایی، ارائه شده است. او در این باره می نویسد:
گوشت خام انسان از نظر ظاهری مانند گوشت خوک است اما قرمزی آن کمی از آن روشن تر و چربی های آن نیز به رنگ زرد روشن است. و هنگامی که کباب شود به رنگ خاکستری روشن در می آید؛ مانند گوشت گوساله یا بره. و بوی گوشت کباب شده آن نیز همچون بوی کباب گوشت خوک است.
و اما درباره طعم آن، در صورتی که روی آتش کباب شود، می گوید: "نسبتا خوب است، و مزه آن کاملا شبیه گوشت گوساله است، به طوری که فکر نکنم یک انسان با زائقه عادی بتواند آن را از گوشت گوساله تمیز و تشخیص دهد"
جالب است به این نکته نیز اشاره شود که ویلیام سیبروک برای چشیدن مزه گوشت انسان سفری به آفریقای غربی داشته است تا به همراه بومیان آدم خوار آن جا که موسوم به «گِرو»2 بوده اند طعم گوشت انسان را امتحان کند اما او اعتراف کرده است که بومیان به او اجازه شرکت در مراسم آدم خواریشان را نداده اند. او در زندگی نامه اش ادعا می کند که گوشت تازه یکی از بیماران بیمارستان را که مرده بوده، به سیخ کشیده، کباب کرده و خورده است.
آدمخواری شاید تا کنون به عنوان یک تابو شناخته شود اما بنا بر دلایل مختلف می توان ثابت کرد نه تنها در قبایل ناشناخته بلکه در قرن معاصر نیز این اتفاقات رخ داده است و انسانهایی وجود داشته اند به خاطر مسائل مختلف اقدام به کشتن و شکنجه انسان ها کنند و در نهایت گوشت افراد کشته شده را به دندان بکشند.
هنوز هم افرادی هستند که به دلایل مختلفی نظیر فرهنگی،بیماری و یا حتی لذت بردن دست به انجام قتل و خوردن بدن انسان ها میکنند.
#آدمخواری
#جاهلیت
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2