فرقه های عجیب و جهان ماوراء
پیشگوییهای عجیب پاول آمادیوس 🏙👆 #پیشگویهای_عجیب #عجیب_غریب 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجیب
پیشگوییهای عجیب پاول آمادیوس 🏙
در سال ۱۹۲۱ یک معلم سوئیسی- اتریشی به نام پاول آمادیوس به دلیل مشکلات سلامتی به کما فرو رفت. وی به مدت ۱ سال در کما بود و در این مدت به آینده دور یعنی سال ۳۹۰۶ سفر کرد.
پیشگویی های این مرد جالب توجه هستند.
سالهای 2000 تا 2300 میلادی – بشریت همچنان با مشکلاتی از قبیل ازدحام بیش از اندازه جمعیت، تخریب محیط زیست، معضلات اقتصادی، سیستمهای پولی، عدم تغذیه مناسب برای تمامی افراد و جنگهای داخلی کشورهای مختلف دست و پنجه نرم میکند. انسانها درگیر مشکلات ریز و درشت مالی بوده و دیگر فرصتی برای اصلاح درون و باورهای معنوی ندارند.
سال 2204 میلادی – تعداد 20 میلیون از انسانها، در سیاره مریخ سکونت دارند و کولونیسازی بر سطح این سیاره به حد قابل قبولی رسیده است. اما یک رویداد طبیعی در سال 2265 منجر به نابودی همهی انسانهای ساکن در مریخ میشود. این رویداد موجب میگردد که انسان برای همیشه سیاره سرخ را ترک کند.
سال 2309 میلادی – در نتیجهی مشکلات حل نشدهی حاکم بر زمین، فاجعهای دیگر سرنوشت بشریت را تغییر میدهد. وقوع جنگ جهانی بزرگ موجب نابودی خیل عظیمی از انسانها میشود. بخش بزرگی از تمدن موجود بر روی زمین نابوده شده و نژادهای زرد و سیاه پوست، بیشترین قربانیها را در طول این جنگها خواهند داشت.
سال 2396 میلادی – این تغییر بزرگ، منجر به شکلگیری آخرین پارلمان جهانی بر روی زمین با عنوان سازمان ملل یا ایالتها میشود. این پارلمان جهانی تازه تاسیس، اعضای خود را از طریق سیستم رایگیری توسط ملتها انتخاب میکند. اما این بار به جای استفاده از سیاستمداران، از نیروهای متخصصی همچون دانشمندان، مردان تکنولوژی و چهرههای بشردوستانه استفاده میگردد. پول به آن شکلی که ما میشناسیم دیگر وجود ندارد! منابع موجود در سیاره زمین بین ساکنین زمین تقسیم شده و هر فرد به اندازهی کافی از این منابع برخوردار است. در پی این تغییرات، مشکلاتی همچون افزایش بیرویه جمعیت، آب و هوا، تغذیه و زیست محیطی برطرف میشوند.
زندگی انسانها سادهتر شده و افراد در طول زندگیشان کمتر و کمتر کار میکنند. یه اتفاق جالب توجه اینکه از سال 2396 به بعد، مجددا شمارش سالهای میلادی از عدد 1 آغاز خواهند شد. با این حال، پارلمان جهانی حاکم بر جهان، در واقع یک رژیم حکومتی متمرکز در قدرتی مرکزی است. از این رو برخی دولتها به طور مستقیم یا غیر مستقیم با تصمیمات پارلمان جهانی به مخالفت برمیخیزند. هنوز مردمانی با باورهای ناسیونالیستی، حاضر به تغییر عقاید خود نبوده و به فکر توسعه اهداف بشردوستانه برای آیندهی زمین نیستند.
#پیشگویهای_عجیب
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
ادعای عجیب ملاقات صوفیان با خضرنبی (ع) 👆 #صوفیه #مدعیان_دروغین #فرقه_سازی_دراسلام #فرقه_های_عجیب 📝 ا
ادعای عجیب ملاقات صوفیان با خضرنبی (ع)
تذکره نویسان صوفی اینقدر از ملاقات صوفیان با حضرت خضر (علیه السلام) در کتب خود نوشتهاند که گویا همیشه با خضر همنشینی داشتهاند و ملاقات بزرگان صوفیه با خضر امری عادی برای آنها بوده است. کما اینکه از صوفیان زیادی راجع به ادعای ملاقات با خضر (علیه السلام) نام بردهاند.
یکی از ادعاهای صوفیان که در کتب تذکره نویسان صوفیه بسیار دیده میشود ادعای همنشینی و ملاقات بزرگان صوفیه با حضرت خضر (علیه السلام) است.
عطار ازجمله افرادی که در تذکره خود بهدفعات این ادعا را برای صوفیان مطرح کرده است.
وی درباره بلال خواص مینویسد: «بلال خواص گفت که: در تیه بنیاسرائیل (نام منطقهای) میرفتم مردی به من رسید، به من الهام کردند که این خضر است، گفتم حقیقت را بگو که تو کیستی؟
گفت برادر تو خضرم، گفتم: در مورد شافعی چه میگوئی؟ گفت: بعد از او ولیای مثل او نخواهد آمد.» [تذکره الاولیاء، ج 1، ص 108]
همچنین داستانی را نقل میکند که خضر با حکیم ترمذی به تیه بنیاسرائیل میرود و در آنجا با قطبی از صوفیان و مریدان او دیدار میکند و در آنجا خضر از آن قطب، سوالاتی پرسیده و او جواب تمام سؤالات خضر را میدهد. [همان، ج 2، ص 92]
جامی نیز در کتاب نفحات خود این ادعا را مطرح کرده و از ابوبکر ورّاق، ابوبکر کتّانی، ابراهیم خواص و شیخ عبدالقادر نام برده است که همگی آنها خضر را دیده و با او مصاحبت داشتهاند. [نفحات الانس، ص 509]
این افسانهسراییها از دو جهت قابل تأمل است. اول اینکه این ادعا در کتب صوفیه بهحدی مطرح شده است که گویا همنشینی و ملاقات با حضرت خضر (علیه السلام) امر عادی برای صوفیان بوده است. دیگر اینکه برخی از این داستانها به نحوی بیان شده است، گویا صوفیان مقام بالاتری نسبت به حضرت خضر (علیه السلام) داشتهاند.
پینوشت:
عطار نیشابوری، فریدالدین، تذکره الاولیاء، مصحح استعلامی، زوّار، تهران، 1346 ق، ج 1، ص 108
جامی، نورالدین عبدالرحمان، نفحات الانس، مصحح محمود عابدی، ناشر اطلاعات، تهران، ۱۳۷۰، ص 509
تصوف
#صوفیه
#مدعیان_دروغین
#فرقه_سازی_دراسلام
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
فیلی که به جرم قتل به دار آویخته شد 🐘👆 #عجیب_غریب 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجیب و جهان ما
فیلی که به جرم قتل به دار آویخته شد 🐘
«مری» یک فیل آسیایی پنج تنی بود که در سیرک Sparks World Famous Shows نمایش اجرا می کرد. داستان به دار آویخته شدن مری با استخدام شخصی به نام «رد الدریج» آغاز شد. الدریج سابقه ی کار با هیچ حیوانی را نداشت و شغل قبلی اش سرایداری بود ولی به دلایلی به عنوان دستیار مربی مری در سیرک استخدام شد.
دوازدهم سپتامبر سال ۱۹۱۶، الدریج تصمیم گرفت مری را به برکه ببرد تا مری در آن جا آب بخورد و خودش را بشورد. سر راه، مری ایستاد و خم شد تا تکه هندوانه ای که روی زمین افتاده بود را بخورد. الدریج که حوصله نداشت با عصایش به پشت گوش مری ضربه زد تا حرکت کند. مری عصبانی شد و الدریج را گرفت و به سمت آب خوری پرت کرد. مری بی خیال الدریج نشد. این فیل پنج تنی به طرف الدریج رفت و سر او را با پایش له کرد!
مردمی که در سیرک حضور داشتند، از این کار مری بسیار عصبانی شدند و دست جمعی فریاد می زدند: «فیل را بکشید!». آن هایی که اسلحه دستشان بود، خودشان دست به کار شدند و شروع به شلیک کردن به مری کردند. اما گلوله های آن ها تاثیری روی فیل پنج تنی نداشتند.
خبر کشته شدن رد الدریج توسط فیل سیرک بین مردم شهر های اطراف پخش شد. همه خواهان کشتن مری بودند. مردم تا وقتی که مری زنده بود اجازه نمی دادند سیرک در شهرشان برنامه اجرا کند. صاحب سیرک، چارلی اسپارکز علاقه ی خاصی به حیواناتش، مخصوصا مری داشت و اصلا دلش نمی خواست مری را بکشد. اما بالاخره برای نجات سیرکش مجبور شد درخواست مردم را قبول کند.
مشکل این جا بود که راه های زیادی برای کشتن یک فیل پنج تنی وجود نداشت. هر تلاش ناموفقی می توانست منجر به رم کردن دوباره مری و کشته شدن افراد بیشتری بشود.
در آن منطقه اسلحه ای وجود نداشت که بتواند مری را بکشد. خیلی ها پیشنهاد دادند که مثل توماس ادیسون، فیل را با برق بکشند ولی در آن ناحیه نه جریان برقی به آن قدرت وجود داشت و نه مکان مناسبی.
بالاخره مردم تصمیم گرفتند با یک جرثقیل صنعتی که برای جابجا کردن واگن ها ساخته شده بود، مری را دار بزنند. سیزدهم سپتامبر در شهر اروینِ تنسی جمعیتی ۲۵۰۰ نفری جمع شدند تا دار زدن مری را تماشا کنند. زنجیری به گردن مری انداختند و با جرثقیل او را بالا کشیدند. اما زنجیر به اندازه ی کافی محکم نبود. زنجیر پاره شد و مری به زمین افتاد و لگنش شکست. دومین تلاش برای اعدام کردن مری موفقیت آمیز بود. مری را نیم ساعت بالای جرثقیل نگه داشتند تا مطمئن شوند مرده است. بعد از نیم ساعت جسدش را پایین کشیدند و همان جا دفنش کردند.
مری تنها فیلی است که در طول تاریخ به جرم قتل به دار آویخته شده است.
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تاريخچه تفتيش عقايد كليسا ✝👆 #قرون_وسطی_شکنجه #جادوگری #تفتیش_عقاید_کلیسا #قرون_وسطی_کیمیاگری_جادو
تاريخچه تفتيش عقايد كليسا ✝
قسمت (اول)
انکیزیسیون (به انگلیسی: Inquisition) محکمههای بازجویی دینی و دادگاههای تفتیش عقاید بود كه در زمان پاپ گرگوری نهم IX توسط كليسا و كشيشان بنيان نهاده شد. انواع شكنجه توسط كليساها در طول جنگهای مذهبی میان پروتستانها و کاتولیکها در سدههای شانزدهم و هفدهم میلادی نيز به شدت فعال بود و با تکیه بر قدرت حکومت دینی از قرائت خاص کلیسای کاتولیک دفاع میکرد.
تفتیش عقاید، به بیان دقیقتر عبارت بود از هیئتهای داوری بسیار مجهز که کلیسای کاتولیک میکوشید از طریق آنها به یکپارچگی دینی مورد نظر خود نائل شود. این عمل توسط دستگاه کلیسا انجام می شد و متهمان بسیاری در دادگاههای تفتیش عقاید متهم به ارتداد، شرک و جادوگری میشدند. این افراد ابتدا برای اعترافگیری شکنجه میشدند. در صورت عدم اعتراف سرنوشت معلومی برای آنها متصور نبود، اگرچه اکثر مردم تاب شکنجه ها را نداشتند و اعتراف به اعمال کرده و ناکرده خود میکردند. سپس دستگاه تفتیش عقاید آنها را محکوم به مجازاتهای گوناگون و در بسیاری از مواقع به صورتهای غیر انسانی اعدام میکرد.
در دوران سده های میانه، همواره کلیسا در صدد تثبیت استیلای سیاسی خود بر اروپا بود . ولی تفتیش عقاید به شکل سازمان یافته متاخرتر پدید آمد. دستگاه پاپ همواره از به چالش کشیده شدن اقتدارش وحشت داشته و در قرون وسطای پسین، به علت افزایش فساد کلیسا و رشد سواد، جنبشهای بدعتگذارانه شدیدتر شد. تا آنکه نخستین نشانه های مقاومت شدید کلیسا در اواخر قرن دوازده هنگامی نمایان شد که در ناحیه ای در جنوب فرانسه به اسم لانگدوک، جنبش بدعتگذارانه عظیمی به وجود آمد که پیروانش خود را کاتار مینامیدند (به معنی پاک و خالص) .
کاتارها که مدعی عمل به مسیحیت راستین بودند، معتقد به بسیاری از آیینها و اعتقادات کلیسایی نبودند؛ مثلاً عشای ربانی را به جا نمیآوردند و معتقد به این نبودند که حضرت عیسی پسر خداوند است. آنها همچنین به دوزخ و برزخ اعتقاد نداشتند و معتقد بودند که آدمیان پس از مرگ، یا به بهشت میروند و یا اگر گناهکار باشند، به زندگی در کالبد حیوانات پست تر محکوم میشوند.
احساس خطر و مقاومت کلیسا
این مساله به خودی خود خطری جدی برای کلیسا نبود، ولی فرقه هاي متعدد بدعت گذار مسيحي در جذب نوکیشان مهارت بسیار خاصی داشتند و از فساد و ظلمي كه توسط كليساي كاتوليك در جامعه اروپا ايجاد شده بود نهايت استفاده تبليغاتي به نفع خود مي كردند.
اين فرقه ها باعث شده بودند كه اسقفها و كشيشان کلیسا در چشم مردم موجوداتی حریص و شكم پرست و شيطاني جلوه كنند.
پاپ اینوکنتیوس سوم مصمم گشت که علیه بدعتگذاران جنوب فرانسه دست به اقدام جدی بزند. ابتدا وی از اسقفهای خود درخواست کرد که در منطقه دست به سفرها و موعظه های بیشتری بزنند و در پی یافتن شواهدی باشند که نشان دهنده حمایت رهبران سیاسی از اينگونه فرقه ها باشد. البته این اقدام اینوکنتیوس چیز تازه ای نبود و قبلاً پاپ لوکیوس سوم نیز این عملیاتها را ترغیب میکرد. اما این اقدام اینوکنتیوس کافی به نظر نرسید، به طوری که کار به جایی رسید که سفیر ویژه پاپ در آلبی پس از ضرب و جرح شديد توسط مردم به قتل رسید.
#قرون_وسطی_شکنجه
#جادوگری
#تفتیش_عقاید_کلیسا
#قرون_وسطی_کیمیاگری_جادو
#تحریف_مسیحیت
#فرقه_سازی_در_مسیحیت
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد.... 👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تاريخچه تفتيش عقايد كليسا ✝ قسمت (اول) انکیزیسیون (به انگلیسی: Inquisition) محکمههای بازجویی دین
تاريخچه تفتيش عقايد كليسا ✝
قسمت (دوم)
جهاد آلبیگایی
پس از قتل سفیر پاپ در سال 1208، پاپ دست به اقدامی تاثیرگذارتر و شدیدتر زد: وی کنت تولوز را تکفیر کرد خواستار جهادی برضد کاتارها شد که این جهاد به خاطر نام شهر آلبی -مقر اصلی کاتارها- به جهاد آلبیگایی معروف شد. جنگاوران و سربازان از تمام اروپا به امید بخشایش گناهان و شهریاری در سرای دیگر و برخی به امید غنائم جنگی، به جنوب فرانسه آمدند. پایگاههای کاتارها یکی پس از دیگری سقوط کرد، ولی نابودی کاتاریسم قریب بیست سال به درازا انجامید و به این ترتیب پاپ اینوکنتیوس سوم به فکر سلاحی دیگر افتاد.
تفتیش عقاید پاپی
تفتیش عقاید پاپی دستگاه حقوقی تازه ای بود که زیر نظر مستقیم پاپ قرار داشت. پاپ مفتشانی را منصوب میکرد که وظیفه یافتن بدعتگذاران و مجازات آنان را داشتند. راهبان دو فرقه فرانسیسکن و دومینیکن نقش مهمی در گسترش تفتیش عقاید پاپی داشتند. در ابتدا آنها به خواست پاپ ، "با فروتنی به دنبال بدعتکاران می رفتند و آنها را از لغزش باز میداشتند". اما به زودی آشکار شد که خیل بزرگی از مردم با اقناع و تشویق به راه راست هدایت نمیشوند! پس اینوکنتیوس بهترین متفکران کلیسا را در سال 1215 جمع کرد و در چند شورا به این نتیجه رسیدند که تبعید بدعتگذاران و مصادره اموالشان مجازات مناسبی است. در دوران پاپ گریگوریوس نهم، این اختیارات گسترده تر شد و سرانجام در سال 1252، کلیسا رسماً اعلام کرد که بدعتگذاران غیرنادم را برای اعدام از طریق سوزاندن تحویل مقامات سیاسی خواهد داد. این فتوا ضمناً استفاده از شکنجه برای اعتراف گیری را مجاز دانست.
یهودیان نيز قرباني تفتيش عقايد بودند به ویژه در اسپانیا گروههای یهودیان را زنده زنده سوزاندند که باعث شد یهودیان زیادی از اسپانیا مهاجرت کنند بعد از پایان یافتن تفتیش عقاید خوان کارلوس اول پادشاه اسپانیا در سال ۱۹۹۲ از یهودیان مهاجرت کرده درخواست کرد تا به وطن اصلی خود بازگردند.
از دیگر قربانیان تفتیش عقاید میتوان به مسلمانان، والدوسیان، فراتیچلیها، شوالیههای هیکل، پروتستانها اشاره کرد.
زوال تفتیش عقاید در اروپا
زوال این دستگاه در اروپا، به صورت ناگهانی پایان نیافت و حدود یک قرن و اندي زمان برد. چشمگیرترین دستگاه عقاید، در فرانسه ی سال 1789 به اجرا در آمد که مقارن با اندیشه های آزادی خواهانه ی ملت فرانسه بود. در پی پیروزی انقلاب فرانسه، دستگاه تفتیش عقاید مورد حمله ی مردم قرار می گرفت و یکی پس از دیگری نابود می شد. سربازان فرانسوی در زمان ناپلئون وقتی که به اسپانیا رسیدند، همین کار را با دستگاه تفتیش عقاید آن کشور انجام دادند. اما وقتی که سپاه ناپلئون پس از چند سال نابود شد، قدرت های قدیمی در اسپانیا به کار خود بازگشتند، سیستم تفتیش عقاید نیز به جای خود بازگشت. در ایتالیا نیز وقایع شبیه اسپانیا اتفاق افتاد، اما شکل انجام آنها صورت محدود تری داشت. پرتغال هم تا نیمه ی قرن نوزدهم به کار تفتیش عقاید و آنچه نابودی بدعت گزاران می نامید ادامه داد. در انگلستان و آلمان هم دستگاه تفتيش عقايد به خوبي فعال بود. در رم که پایگاه دستگاه پاپ بود با تفتیش عقاید گره خرده بود و تا اواسط قرون نوزده تفتیش عقاید انجام می شد .اوضاع در آمریکای شمالي و لاتین هم تا اوایل قرن نوزده صورت خوبی نداشت ولي به هر حال پس از مدتي طولاني كلا اين سيستم ارعاب و شكنجه و قتل و كشتار كليساي برچيده شد.
#قرون_وسطی_شکنجه
#جادوگری
#تفتیش_عقاید_کلیسا
#قرون_وسطی_کیمیاگری_جادو
#تحریف_مسیحیت
#فرقه_سازی_در_مسیحیت
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد.... 👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
تاريخچه تفتيش عقايد كليسا ✝ قسمت (دوم) جهاد آلبیگایی پس از قتل سفیر پاپ در سال 1208، پاپ دست به ا
تاريخچه تفتيش عقايد كليسا ✝
قسمت (پایانی)
تفتیش عقاید اسپانیایی
دادگاه پُست مقدس تفتیش عقاید در اسپانیا (اسپانیایی: Tribunal del Santo Oficio de la Inquisición)، که به سادگی تفتیش عقاید اسپانیایی (Inquisición española)خوانده میشد. یک دادگاه بود که در سال ۱۴۸۰ ميلادي توسط فرمانروای کاتولیک، فردیناند دوم آراگون و ایزابلای یکم کاستیا تاسیس شد. هدف آن مراقبت از کلیسای کاتولیک بود.
تفتیش عقاید اسپانيايي به همراه تفتیش عقاید پرتغالی و تفتیش عقاید رومی مهمترین سیستمهای تفتیش عقاید كليساها بودند.
بین سالهای ۱۴۹۲ تا ۱۵۰۱ به یهودیان و مسلمانان دستور داده شد که یا مسیسحیت برگزینند یا اسپانیا را ترک کنند برای کسانی که مسیحیت را بر میگزیدند نوعی ترس وجود داشت که مبادا این افراد (که به نام conversos خوانده میشدند) ستون پنجم باشند و به هر فردی که مشکوک میشدند که مبادا آیین قبلی خود را پی میگیرد به دادگاه برده و شکنجه و یا اعدام میکردند. دادگاهها معمولاً در کلیسای جامع انجام میشد اما اعدامها در میادین شهر صورت میگرفت. همچنین زنانی که تصور میکردند جادوگر هستند نیز اعدام میشدند.
تفتیش عقاید اسپانیایی همچنین وظیفه سوزاندن کتب یهودیان را داشت. همچنین این دستگاه از سال ۱۵۰۰ میلادی دستور سوزاندن مرتدان در مکزیک و آمریکای جنوبی را نیز صادر میکرد، کاری که تفتیش عقاید پرتغالی در گوآ انجام میداد.
دادگاه شامل مجمعی بود که مفتش اعظم آن را اداره میکرد. نخستین مفتش اعظم تفتیش عقاید اسپانیایی توماس دو تورکمادا بود که در دوران وی آزار و صدمات زیادی بر یهودیان وارد نمود.
نویسنده کتاب «علم و دین» مىگوید: در این دوره سیاه « پنج میلیون» نفر به جرم فکر کردن و سرپیچى از فرمان پاپ به دار زده شدند، گروه بسیارى را در سیاهچالهاى تاریک و مرطوب روم زندانى کردند، بسیاری با تهمت جادوگری و کافر بودن و ضد مسیح بودن زنده زنده در آتش سوزانده شدند.
از سال 1481 تا 1499 میلادى یعنى در طى 18 سال به دستور دادگاه تفتیش عقاید، 10220 نفر را زنده زنده سوزاندند، 6860 نفر شقه کردند و 97023 نفر را در زیر شکنجه کشتند و 490000 نفر در سیاهچالها پوسیدند و 289000 نفر را زنده زنده پوستشان را کندند هزاران نفر را به گاری بستند تا گوشت بدنشان بر سنگ فرشهای کوچه و خیابان پخش گردید و خون سرخشان خیابانهای اروپای مسیحی آن زمان را رنگین ساخت.
کلیسا موجب شد که در قرن 16 تا 18 ، هر ساله نزدیک به پنج هزار پسر 7 تا 9 ساله عقیم شدند. كه در كل طي اين سالها بيش از يك ميليون نفر فقط براي جذب گروه هاي كر كليسا اخته گرديدند.
#قرون_وسطی_شکنجه
#جادوگری
#تفتیش_عقاید_کلیسا
#قرون_وسطی_کیمیاگری_جادو
#تحریف_مسیحیت
#فرقه_سازی_در_مسیحیت
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
نامه های معشوقههای کشیشان به پاپ ✝📩👆 #بدعت_دردین_مسیح #تحریف_مسیحیت 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه ه
نامه های معشوقههای کشیشان به پاپ ✝📩
بیست و شش زن که همگی با مردان کلیسا یا به زبانی دیگر، کشیشها، رابطهی عاشقانهی مخفیانه دارند، در نامهای به پاپ خواستار لغو قانون تجرد در کلیسای کاتولیک شدهاند.
یک گروه از زنان ایتالیایی در اقدامی بیسابقه طی نامهای سرگشاده به پاپ از "درد بزرگ" و "رنجی" که روحشان میکشد نوشتهاند. سخن از رنجی است که این ۲۶ زن ایتالیایی که همگی روابط عاشقانه مخفیانه با کشیشهای کاتولیک دارند، متحمل میشوند.
در این نامه که روزنامه ایتالیایی "لا استامپا" منتشر کرده، آمده است: «پاپ فرانسیسکوی عزیز، ما گروهی از زنان ایتالیایی از سراسر این کشور و (حتی فرای مرزها) هستیم که این نامه را برای شما مینویسیم تا دیوار سکوت و بیتفاوتی را که ما هر روز با آن روبرو هستیم در هم شکنیم. هر کدام از ما یا در یک رابطه عاشقانه با یک کشیش بوده یا هنوز در این رابطه به سر میبرد.»
این ۲۶ زن در ادامه مینویسند: « ما عاشق این مردانهستیم و آنها هم عاشق ما هستند.» مردانی که گزینهی چندانی برای انتخاب ندارند؛ یا باید از مقام کشیشی دست بکشند یا به عشق مخفیانه ادامه دهند.
زنانی که با کشیشهای کلیسای کاتولیک روابط عاشقانه دارند با این نامهی سرگشاده از پاپ میخواهند که به قانون تجرد در کلیسای کاتولیک خاتمه دهد. این زنان از یک سو بر رنج و مشقتی که روابط مخفیانه برای آنها با خود به همراه دارد اشاره میکنند و از سوی دیگر از مزیتی که به رسمیت شناختن این روابط برای کلیسای کاتولیک به ارمغان میآورد، سخن میگویند.
به نوشتهی این "عشاق مخفیانه" یک کشیش که به دلیل زندگی مشترک با یک زن مجبور به چشمپوشی از رسالتاش نیست و از حمایت زن و فرزندانش برخوردار است، بهتر میتواند به "مسیح و به کلیسا" خدمت کند. این زنان مینویسند که به غیر از آنها کلیسا هم از تغییر قانون تجرد سود خواهد برد.
پاپ هم روزی عاشق بود
سایت آلمانی زبان اشپیگل با اشاره به آزادی ازدواج کشیشها در یونان، روسیه و اکراین، مینویسد: «خواست این زنان چندان نامعقول نیست. تجرد کشیشها ظاهرا از یک سو برای پاپ یک اصل فقهی نیست و از سوی دیگر پاپ فرانسیسکو در مصاحبهای که در زمان کاردینالی از او منتشر شده، اقرار کرده که خود زمانی به شدت عاشق بوده است.»
پاپ در این مصاحبه که چند سال پیش انجام شده، از قانون تجرد کشیشها به عنوان یک تفسیر فرهنگی یاد کرده که کلیسا دهها قرن با آن تجربهی مثبت داشته است. او در همان مصاحبه موافقت خود را با نگهداشت این اصل "در حال حاضر" اعلام کرده است.
#بدعت_دردین_مسیح
#تحریف_مسیحیت
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2