فرقه های عجیب و جهان ماوراء
آیا موميايي آمون حوتپ، تايتانيک را غرق کرد! 🛳⚰👆 #عجیب_غریب 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجیب
آیا موميايي آمون حوتپ، تايتانيک را غرق کرد! 🛳
يک نظريۀ جديد ثابت مي کند که کشتي تايتانيک را موميايي آمون حوتپ چهارم غرق کرد.
موميايي اَخناتون (آمون حوتپ چهارم) در دهه هشتادِ قرن نوزدهم توسط يک دانشمند باستان شناس در نزديکي قاهره کشف شد و به زودي يک شهروند انگليسي که به جمع آوري اشياي باستاني مصري علاقمند بود، آن را خريد.
خبرگزاري اسپوتنيک روسيه گزارش داد، هنگامي که اين مرد انگليسي از مصر به انگلستان برگشت، تصميم گرفت تصويري که بر در تابوت نقش بسته بود را طراحي کند، اما ناگهان متوجه نقش زني تهديد کننده بر تابوت شد و به همين جهت تصميم گرفت با اهداي موميايي به موزۀ انگلستان، از شر آن راحت شود.
به اين ترتيب، نفرين آمون حوتپ دامنگير مردي شد که موميايي را به عنوان هديه دريافت کرده بود. اين مرد، يک هفته پس از دريافت موميايي، ناگهان جان باخت و معاون او نيز زمين خورد و به شدت زخمي شد.
اما اين، تنها آغاز سلسله حوادثي بود که به موميايي ارتباط مستقيم پيدا مي کردند. به عنوان مثال، يک خبرنگار که مقاله اي دربارۀ اين موميايي نوشته بود، به مرگي خطرناک مبتلا شد و جهان باخت. يک بازديد کننده نيز پس از مشاهدۀ موميايي در موزه و ابراز ناخرسندي از ديدنِ آن، از کارِ خود اخراج شد و فرزندش به بيمارستان رواني منتقل شد.
حتي کاشف موميايي نيز از نفرينِ آن در امان نماند، او با يک تفنگ شکار به دست خود تيراندازي کرد. پس از اين اتفاقات، مديريت موزه تصميم گرفت از شر موميايي راحت شود و آن را از دسترس مردم در امان بدارد، به همين سبب تصميم گرفتند آن را در زيرزمين موزه پنهان کنند.
پس از مدتي، يک آمريکايي تصميم گرفت موميايي را از موزۀ انگلستان بخرد و موزه انگلستان با خوشحالي از اين پيشنهاد استقبال کردند، با اين حال براي فروش، ناچار بودند موميايي را از طريق دريا، به مالک جديد ارسال کنند.
در آن زمان، نخستين کشتي که راهي آمريکا بود، کشتي "تايتانيک" بود و با توجه به ارزش بسيار زياد موميايي، آن را در اتاق بار نگذاشتند بلکه آن را در مکاني نزديک اتاق کاپيتان جاي دادند.
فرضيۀ افسانه واري در اين زمينه وجود دارد که مي گويد موميايي آمون حوتپ تصميم گرفت به سبب جسارت مردم به ساحتش، از آن ها انتقام بگيرد. يکي از نجات يافتگان کشتي تايتانيک ادعا کرد لحظاتي کوتاه پيش از برخوردِ کشتي تايتانيک با کوه يخي، کاپيتانِ کشتي تصميم گرفت تابوت موميايي را باز کند و نگاهي به آن بيندازد.
بسياري بر اين باورند که کاپيتان، با مشاهدۀ موميايي دچار اختلال مشاعر شد، زيرا پس از آن، رفتاري نامتعارف از او مشاهده شد و عليرغم هشدار دربارۀ وجود کوه يخي، کاپيتان دستور کاهش سرعت کشتي را صادر نکرد.
ممکن است، اين موضوع، تا هميشه در حد تئوري باقي بماند و صحت آن اثبات نشود، اما آن چه اهميت دارد اين است که بر اثر غرق شدن کشتي تايتانيک، موميايي آمون حوتپ چهارم، براي هميشه در اعماق آب هاي اقيانوس، از دست بشر، در امان ماند.
#عجیب_غریب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
فرقه کلیسای باپتیست (تعمیدگرایان) ✝👆 #فرقه_سازی_درمسیحیت #بدعت_دردین_مسیح #تحریف_مسیحیت #فرقه_های_عج
فرقه کلیسای باپتیست (تعمیدگرایان) ✝
قسمت (اول)
کلیسای باپتیست با اینکه یکی از قویترین فرقههای مذهب پروتستان در جهان میباشد، اما نکته حیرتانگیز این است که هیچ پژوهشگری بهدرستی نمیداند اساس و منشأ این فرقه کجا است و بنیانگذار آن کیست!
در میان فرقهها و شاخههای اصلی مذهب پروتستان (یعنی کلیساهای لوتری، انگلیکن، پرزبیتری، و متودیست)، وجه مشخصه اصلی کلیسای باپتیست این بوده که تعمید نوزادان یا خردسالان نزد آنها مطلقاً مورد پذیرش نیست و شخص باید بههنگام رسیدن به بلوغ فکری و نیل به ایمانی شخصی به مسیح، غسل تعمید بگیرد.
به همین دلیل است که ایشان را “باپتیست” یعنی تعمیدیون نامیدند. کلیساهای باپتیست به روش غوطهور شدن تعمید میدهند. اما باید توجه داشت که سن خاصی برای این بلوغ فکری وجود ندارد؛ لذا شخص میتواند در سنین نوجوانی نیز تعمید بگیرد، بدون اینکه به سن قانونی رسیده باشد. این اعتقاد کلیسای باپتیست در مورد تعمید بزرگسالان بعدها از سوی کلیساهای پنطیکاستی و بسیاری از کلیساهای آزاد مورد پذیرش واقع شد.
نهضت باپتیست در اوایل قرن هفدهم در انگلستان به شکوفایی خود رسید. در آغاز، گروههای مختلف وابسته به این نهضت، پیرو نظریه آرمینیوس هلندی بودند که نگرش کالون را در خصوص پیشگزیدگی دوگانه برای نجات و محکومیت را رد میکرد و بر آزادی اراده انسان در انتخاب نجات یا هلاکت پای میورزید. اما بعداً همه گروههای باپتیست دیدگاههای کالونی را پذیرفتند.
روش اداره فرقه کلیسا باپتیست
از همان آغاز، تأکید باپتیستها بر جدایی کامل جماعت ایمانداران از دولت بود. این امر در نقطه مقابل نظرات کلیسای انگلیکن قرار داشت که کلیسای دولتی انگلستان بود. باپتیستها معتقد به کلیساهای محلی و منفرد بودند. ایشان بر این باور بودند که هر کلیسای محلی متشکل از ایماندارانی است که در تفسیر کتابمقدس و اداره امور داخلی مستقل و آزاد است. هر جماعت محلی آزاد است تا شبان خود را انتخاب کند. این روش هنوز نیز در کلیساهای باپتیست مورد اجرا است.
تصمیمگیریها در کلیسای باپتیست تحت اختیار اعضای کلیسای محلی است. هیچ کلیسای محلی بر کلیسای محلی دیگر برتری و اقتدار ندارد. لذا تصمیمات در جلسه اعضا اتخاذ میگردد. اما کلیساهای محلی باپتیست در هر کشوری “اتحادیه” یا “انجمنهایی” برای تقویت یکدیگر تشکیل میدهند. در ایالات متحده، اتحادیههای مختلف باپتیست وجود دارد که بزرگترین آنها “ساؤدِرْن باپتیست کانـْوِنـْشن” (Southern Baptist Convention) میباشد. طبق آمار، در سال ۱۹۹۷، در ایالات متحده، بیش از ۳۳ میلیون مسیحی باپتیست وجود داشته است.
“کلیسا” از دیدگاه باپتیستها، یا به کلیساهای محلی اشاره دارد، یا به کلیسای جهانی که متشکل از تمامی قوم خدا است. اتحادیهها یا انجمنهای ملی باپتیست دانشگاههای متعددی برای تربیت خادم تأسیس کردهاند.
با آگاهی از عقاید کلیسای باپتیست و روش اداره کلیسا و کلاً دیدگاه این فرقه در مورد کلیسا، خوانندگان گرامی میتوانند به تأثیر شگرفی که این نهضت بر اعتقادات کلیساهای آزاد امروزی گذاشته است پی ببرند.
#فرقه_سازی_درمسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
#تحریف_مسیحیت
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد.... 👇👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
فرقه کلیسای باپتیست (تعمیدگرایان) ✝ قسمت (اول) کلیسای باپتیست با اینکه یکی از قویترین فرقههای م
فرقه کلیسای باپتیست (تعمیدگرایان) ✝
قسمت (پایانی)
ریشههای تاریخی فرقه کلیسای باپتیست
همانطور که اشاره شد، پژوهشگران نمیتوانند به دقت بر ریشههای تاریخی کلیسای باپتیست انگشت بگذارند. بهعبارت دیگر، مشخص نیست که این شاخه از مذهب پروتستان دقیقاً از کجا آغاز شد و بنیانگذار آن چه کس یا چه کسانی بودند، حال آنکه سایر شاخههای مذهب پروتستان، ریشههای تاریخی مشخصی دارند.
با اینحال، میتوان ردپاهایی در تاریخ یافت که به روشن شدن موضوع کمی کمک میکند. همزمان با آغاز نهضت لوتر و نواخته شدن اولین نواهای جدایی از کلیسای روم در اوائل قرن شانزدهم، عدهای در سوئیس و در آلمان ظاهر شدند که اعتقاداتی بسیار رادیکالتر از لوتر و کالون داشتند. از آنجا که این عده بر این عقیده پای میورزیدند که تعمیدی که مسیحیان در نوزادی گرفتهاند درست نیست و باید در بزرگسالی مجدداً تعمید بگیرند، ایشان را “آناباپتیست” نامیدند، یعنی کسانی که با تعمید مخالفاند، البته با تعمید نوزادان و خردسالان. این گروه تفسیری بسیار تحتاللفظی از کتابمقدس ارائه می دادند که منجر میشد به اینکه معتقد باشند که بازگشت مسیح در روزگار خود آنها روی خواهد داد. ایشان حتی شهری را در آلمان تعیین کردند و میگفتند که آن شهر، همان اورشلیم آسمانی خواهد بود و مسیح از آنجا بر جهان فرمان خواهد راند. آناباپتیستها خودشان به گروههای مختلفی تقسیم میشدند و گروه واحدی را تشکیل نمیدادند. ایشان در همان قرن شانزدهم، هم از سوی کلیسای کاتولیک مورد آزار قرار گرفتند و هم از سوی پروتستانها. در اواخر قرن ۱۶ و اوائل قرن ۱۷، عده کوچکی از ایشان هنوز در هلند باقی بودند.
در همین اوضاع و احوال، کلیسای انگلیکن در انگلستان استقرار یافت. اما از همان آغاز پیدایی کلیسای انگلیکن در انگلستان، عدهای از مذهبیون انگلیسی علم مخالفت با آن را بر داشتند و میگفتند که کلیسا باید از دولت جدا باشد و افراد تشویق شوند که طی تجربهای روحانی، با خدا ملاقات داشته باشند. این گروههای ناراضی را “جداییخواه” نامیدند. ایشان از سوی دولت انگلستان مورد آزار قرار گرفتند. عدهای از آنان بهدنبال این آزارها، حدوداً در سال ۱۶۰۷ به آمستردام (هلند) گریختند. ایشان در هلند با باقیمانده آناباپتیستها آشنا شدند. رهبر این گروه به نام جان اسمیت احتمالاً در سال ۱۶۰۹ خود را غسل تعمید داد، و بعد رهبر دیگری را بهنام تامس هِلـْویس و عدهای دیگر را نیز تعمید داد. تامس هلویس در سال ۱۶۱۲ به انگلستان باز گشت و نخستین کلیسای “باپتیست” را در انگلستان پایه گذارد. ایشان در آغاز به روش “ریختن آب” تعمید میدادند و نیز پیرو عقاید آرمینیوس بودند. اما پس از مدتی در حدود سال ۱۶۳۳، گروه نیرومندتر این شاخه، عقاید کالون را پذیرفتند و به روش غوطهور شدن تعمید میدادند. پیروان همین گروه بودند که به آمریکا مهاجرت کردند و کلیسای باپتیست را در آمریکا بنیان گذاشتند. و به این ترتیب، نهضت باپتیست در سایر نقاط جهان اشاعه یافت. . باپتیستها به لحاظ سیاسی در گسترش روح سرمایه داری بیشترین تأثیر را در اجتماعات آمریکایی گذاشتند. اکثر باپتیستها معتقدند تعمید باید در بزرگسالی انجام شود و تعمید در زمان کودکی بی ارزش است زیرا کودک هنوز ایمان نیاورده و در نتیجه چنین تعمیدی صحیح نیست. اعضای این فرقه بیشتر اوقات دسته جمعی تعمید می گیرند.
#فرقه_سازی_درمسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
#تحریف_مسیحیت
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
ژنرال روسی می گوید "ما بیش از 30 سال است که با فرازمینیها تماس داریم 👽👆 #فرازمینیها #اجنه_فرازمینیه
ژنرال روسی می گوید "ما بیش از 30 سال است که با فرازمینیها تماس داریم 👽
گفته می شود بیش از 30 سال است که روسیه از وجود موجودات فرازمینی آگاه است، و برخی از مقامات عالی رتبه تلاش داشته اند برخی از جنبه های آن را فاش سازند.
در زمان شوروی سابق، وزارت دفاع روی مهندسی یک انسان با قدرتهای فوق انسانی کار می کرد. در طول این آزمایشات تیمی از دانشمندان قادر شدند با اشکال بیگانۀ حیات تماس برقرار کنند. کسی که مسئول این برنامۀ طبقه بندی شده بود بعدها با روزنامه نگاران صحبت کرد.
سپهبد ذخیره آلکسی ساوین به ما می گوید که در دهۀ هشتاد تیمی از دانشمندان روسی توانستند با یک هیئت مشابه که یک تمدن بیگانه را نمایندگی می کرد تماس برقرار کنند. سرلشگر سابق وسیلی یرمنکو اولین کسی بود که در زمان شوروی سابق در رابطه با کارش به مطبوعات خبر دهد. این کار شامل جمع آوری اطلاعات و شواهد روبرویی با بشقابهای پرنده بود. او می گوید میزان این گونه اطلاعات در آن هنگام فراتر از درک امروزی بود. هدف اصلی متوقف ساختن احتمال بروز جنگ میان نوع بشر، حداقل روسیه، با تمدنهای فرازمینی بود. در سال 1984 کی جی بی، پیرامون پدیده های ناشناخته در نزدیکی ولادیمیروسکا دست به مطالعۀ مکفی زد. ما مشاهده کردیم که با افزایش فعالیتها و پروازهای نظامی ما در آن منطقه تحرکات بشقابهای پرنده نیز افزایش می یافت.
سپس آلکسی ساوین پیرامون تلاشهای کی جی بی برای کنترل مغز یک فرد که قدرتهای فوق طبیعی داشت سخن گفت. "هدف ساختن یک موجود فوق بشر به عنوان یک سلاح غائی بود. در این پروسه ما به این نتیجه رسیدیم که یک انسان یک سیستم انرژی و اطلاعات است که از خارج اطلاعات دریافت می کند. دقیقاً به این علت است که یک انسان می تواند قدرتهای فوق طبیعی بروز دهد. گروهی که روی این پروژه کار می کردند یا کارمندان ارتش بودند و یا دانشمندان." ساوین توضیح می دهد که چگونه آنها راهی پیدا کردند که به واسطۀ آن موجب شوند مغز انسان مثل یک رادیو کار کند و با نمایندگان تمدنهای دیگر تماس برقرار کند. "و ما در انجام این کار موفق شدیم. آنچه که رخ داد شگفت آور بود. شش نفر توانستند با اشکال فرازمینی حیات تماس بگیرند و از یکی از آنها دعوت شد که از یک سفینۀ فضایی دیدار کند. بیگانگان اطلاعاتی دربارۀ ساختار جامعه شان عرضه کردند اما قسمتهای مهم مثل اطلاعات نظامی و دانش پزشکی برای درمان بیماریها را از قلم انداختند." ساوین گفت: "تمدن ما آنقدر جوان است که برای انجام دیالوگ برای آنها جالب نیست. از آنجا که ما بخشی از جهان هستیم و ممکن است به خود و تمدنهای دیگر آسیب بزنیم آنها مراقب ما هستند."
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#عظمت_جهان_هستی
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
شباهت فرقههای صوفیه با فرقههای هندو 👆 #صوفیه #فرقه_سازی_دراسلام #بدعت_در_دین #فرقه_های_عجیب 📝 اینج
شباهت فرقههای صوفیه با فرقههای هندو
در آئین هندو میتوان فرقهها و طریقتهایی را دید که شباهت زیادی به فرقههای صوفیه دارد. طریقتهای همچون مکتب ودانتا و لاکولیشاباشوپانا که عینا به لحاظ اعتقادی و رفتاری، شبیه طریقت اباحیه و ملامتیه هستند. که یکی همچون اباحیه قائل به مباح بودن هر عملی است و دیگری قائل به دیوانهواری است تا مورد ملامت قرار گیرند.
ازجمله شباهتی که بین تصوف و آئینهای هندی وجود دارد، طریقههای مشابهی است که در هر دو مکتب به چشم میخورد. تفکر عموم بر این است که طریقه مکتب هندو فقط بر ریاضت شکل گرفته است درحالیکه فقط گروهی خاص، اصل را بر ریاضت قرار دادهاند و بعضی اصل را بر معرفت و برخی بر اعمال شرعی و عبادی و برخی بر بی تقیدی و اباحهگری گذاشتهاند. مکتب وِدانتا یکی از این مکاتب هندو است که کوچکترین اعتنایی به مراسم عبادی ندارد. [ادیان و مکتبهای فلسفی هندی، ص 323] در واقع مکتب وِدانتا همچون اباحیه در تصوف است که سرباز زدن از قوانین و مقررات و واجبات دینی را جایز میشمارد و خود را از انجام واجبات و فرمانهای دینی و خودداری کردن از گناهان و کارهای حرام ناتوان میداند. [فرهنگ لاروس، ج 1، ص 12]
طریقه ملامتیه از دیگر طریقتهای است که مشابه آن در آئینهای هندو وجود دارد. گرچه فرقهای خاص را نمیتوان ملامتی خواند ولی شیوه و مسلک ملامتی در بین برخی از صوفیه و فرق آنها جاری و ساری بوده است. ملامتیه یعنی کسانی که برای مبارزه با نفس، تظاهر به گناه و کارهای ناپسند میکنند. این طریقه در آئین هندو "لاکولیشاباشوپانا" نام دارد که درباره این فرقه گفتهشده: «یکی از خصوصیات سالکین این مسلک این است که آنها باید طرز رفتار غیرعادی و دیوانهواری برگزینند ... تا مردم آنها را نکوهش و ملامت کنند و این سرافکندگی باعث میشود که غرور سالکین در هم بشکند و نفس سرکش آنها آرام گیرد. [ادیان و مکتبهای فلسفی هند، ص 22] بسیاری از محققین به تأثیرپذیری و شباهت برخی از فرقه های صوفیه با فرقهها و آئینهای مختلف هندو اذعان کردهاند. باوجود قرائن بسیاری که از شباهت فرقههای صوفیه با فرقههای هندو وجود دارد التقاطی بودن صوفیه و انحرافی بودن آن به خاطر تأثیرپذیری آن از مذاهب غیر اسلامی امری انکارناپذیر است.
پینوشت:
شایگان، داریوش، ادیان و مکتبهای فلسفی هندی، انتشارات امیرکبیر، تهران، 1394، ص 323
خلیل جر، فرهنگ لاروس، مصحح حمید طیبیان، انتشارات امیرکبیر، تهران، 1391، ج 1، ص 12
شایگان، داریوش، ادیان و مکتبهای فلسفی هندی، انتشارات امیرکبیر، تهران، 1394، ص 22
#صوفیه
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2