فرقه های عجیب و جهان ماوراء
ژنرال روسی می گوید "ما بیش از 30 سال است که با فرازمینیها تماس داریم 👽👆 #فرازمینیها #اجنه_فرازمینیه
ژنرال روسی می گوید "ما بیش از 30 سال است که با فرازمینیها تماس داریم 👽
گفته می شود بیش از 30 سال است که روسیه از وجود موجودات فرازمینی آگاه است، و برخی از مقامات عالی رتبه تلاش داشته اند برخی از جنبه های آن را فاش سازند.
در زمان شوروی سابق، وزارت دفاع روی مهندسی یک انسان با قدرتهای فوق انسانی کار می کرد. در طول این آزمایشات تیمی از دانشمندان قادر شدند با اشکال بیگانۀ حیات تماس برقرار کنند. کسی که مسئول این برنامۀ طبقه بندی شده بود بعدها با روزنامه نگاران صحبت کرد.
سپهبد ذخیره آلکسی ساوین به ما می گوید که در دهۀ هشتاد تیمی از دانشمندان روسی توانستند با یک هیئت مشابه که یک تمدن بیگانه را نمایندگی می کرد تماس برقرار کنند. سرلشگر سابق وسیلی یرمنکو اولین کسی بود که در زمان شوروی سابق در رابطه با کارش به مطبوعات خبر دهد. این کار شامل جمع آوری اطلاعات و شواهد روبرویی با بشقابهای پرنده بود. او می گوید میزان این گونه اطلاعات در آن هنگام فراتر از درک امروزی بود. هدف اصلی متوقف ساختن احتمال بروز جنگ میان نوع بشر، حداقل روسیه، با تمدنهای فرازمینی بود. در سال 1984 کی جی بی، پیرامون پدیده های ناشناخته در نزدیکی ولادیمیروسکا دست به مطالعۀ مکفی زد. ما مشاهده کردیم که با افزایش فعالیتها و پروازهای نظامی ما در آن منطقه تحرکات بشقابهای پرنده نیز افزایش می یافت.
سپس آلکسی ساوین پیرامون تلاشهای کی جی بی برای کنترل مغز یک فرد که قدرتهای فوق طبیعی داشت سخن گفت. "هدف ساختن یک موجود فوق بشر به عنوان یک سلاح غائی بود. در این پروسه ما به این نتیجه رسیدیم که یک انسان یک سیستم انرژی و اطلاعات است که از خارج اطلاعات دریافت می کند. دقیقاً به این علت است که یک انسان می تواند قدرتهای فوق طبیعی بروز دهد. گروهی که روی این پروژه کار می کردند یا کارمندان ارتش بودند و یا دانشمندان." ساوین توضیح می دهد که چگونه آنها راهی پیدا کردند که به واسطۀ آن موجب شوند مغز انسان مثل یک رادیو کار کند و با نمایندگان تمدنهای دیگر تماس برقرار کند. "و ما در انجام این کار موفق شدیم. آنچه که رخ داد شگفت آور بود. شش نفر توانستند با اشکال فرازمینی حیات تماس بگیرند و از یکی از آنها دعوت شد که از یک سفینۀ فضایی دیدار کند. بیگانگان اطلاعاتی دربارۀ ساختار جامعه شان عرضه کردند اما قسمتهای مهم مثل اطلاعات نظامی و دانش پزشکی برای درمان بیماریها را از قلم انداختند." ساوین گفت: "تمدن ما آنقدر جوان است که برای انجام دیالوگ برای آنها جالب نیست. از آنجا که ما بخشی از جهان هستیم و ممکن است به خود و تمدنهای دیگر آسیب بزنیم آنها مراقب ما هستند."
#فرازمینیها
#اجنه_فرازمینیها
#عظمت_جهان_هستی
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
شباهت فرقههای صوفیه با فرقههای هندو 👆 #صوفیه #فرقه_سازی_دراسلام #بدعت_در_دین #فرقه_های_عجیب 📝 اینج
شباهت فرقههای صوفیه با فرقههای هندو
در آئین هندو میتوان فرقهها و طریقتهایی را دید که شباهت زیادی به فرقههای صوفیه دارد. طریقتهای همچون مکتب ودانتا و لاکولیشاباشوپانا که عینا به لحاظ اعتقادی و رفتاری، شبیه طریقت اباحیه و ملامتیه هستند. که یکی همچون اباحیه قائل به مباح بودن هر عملی است و دیگری قائل به دیوانهواری است تا مورد ملامت قرار گیرند.
ازجمله شباهتی که بین تصوف و آئینهای هندی وجود دارد، طریقههای مشابهی است که در هر دو مکتب به چشم میخورد. تفکر عموم بر این است که طریقه مکتب هندو فقط بر ریاضت شکل گرفته است درحالیکه فقط گروهی خاص، اصل را بر ریاضت قرار دادهاند و بعضی اصل را بر معرفت و برخی بر اعمال شرعی و عبادی و برخی بر بی تقیدی و اباحهگری گذاشتهاند. مکتب وِدانتا یکی از این مکاتب هندو است که کوچکترین اعتنایی به مراسم عبادی ندارد. [ادیان و مکتبهای فلسفی هندی، ص 323] در واقع مکتب وِدانتا همچون اباحیه در تصوف است که سرباز زدن از قوانین و مقررات و واجبات دینی را جایز میشمارد و خود را از انجام واجبات و فرمانهای دینی و خودداری کردن از گناهان و کارهای حرام ناتوان میداند. [فرهنگ لاروس، ج 1، ص 12]
طریقه ملامتیه از دیگر طریقتهای است که مشابه آن در آئینهای هندو وجود دارد. گرچه فرقهای خاص را نمیتوان ملامتی خواند ولی شیوه و مسلک ملامتی در بین برخی از صوفیه و فرق آنها جاری و ساری بوده است. ملامتیه یعنی کسانی که برای مبارزه با نفس، تظاهر به گناه و کارهای ناپسند میکنند. این طریقه در آئین هندو "لاکولیشاباشوپانا" نام دارد که درباره این فرقه گفتهشده: «یکی از خصوصیات سالکین این مسلک این است که آنها باید طرز رفتار غیرعادی و دیوانهواری برگزینند ... تا مردم آنها را نکوهش و ملامت کنند و این سرافکندگی باعث میشود که غرور سالکین در هم بشکند و نفس سرکش آنها آرام گیرد. [ادیان و مکتبهای فلسفی هند، ص 22] بسیاری از محققین به تأثیرپذیری و شباهت برخی از فرقه های صوفیه با فرقهها و آئینهای مختلف هندو اذعان کردهاند. باوجود قرائن بسیاری که از شباهت فرقههای صوفیه با فرقههای هندو وجود دارد التقاطی بودن صوفیه و انحرافی بودن آن به خاطر تأثیرپذیری آن از مذاهب غیر اسلامی امری انکارناپذیر است.
پینوشت:
شایگان، داریوش، ادیان و مکتبهای فلسفی هندی، انتشارات امیرکبیر، تهران، 1394، ص 323
خلیل جر، فرهنگ لاروس، مصحح حمید طیبیان، انتشارات امیرکبیر، تهران، 1391، ج 1، ص 12
شایگان، داریوش، ادیان و مکتبهای فلسفی هندی، انتشارات امیرکبیر، تهران، 1394، ص 22
#صوفیه
#فرقه_سازی_دراسلام
#بدعت_در_دین
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
فرقه عجیب فالون کنگ 👽👆 #فرقه_های_عجیب #اجنه_فرازمینیها 📝 اینجا بخوانید👇 👇 کانال فرقه های عجیب و جهان
فرقه عجیب فالون کنگ
اصول فرقه «فالون کونگ»، اولین بار به صورت رسمی در سال ۱۹۹۲ توسط فردی به نام «لی هونگژی» (Li Hongzhi) در یک سمینار عمومی در شهر «چانگچون» در شمال شرق چین ارایه شد. عقاید این فرقه ترکیب عجیبی از آیین «تزکیه» باستانی چین موسوم به «چی کونگ» و شیوههای مدیتیشن تا اعتقادات به موجودات برتر فضایی یا همان «بیگانگان» فضایی است و به لحاظ سیاسی هم اعضای آن به شدت ضد حکومت کمونیست چین هستند.
در عصر روز نوزدهم ژوئیه ۱۹۹۹، کنفرانسی توسط مقامات بلند پایهٔ حزب کمونیست چین به ریاست «جیانگ زمین» تشکیل شد که در آن، به واسطه تبعات امنیتی گسترش این فرقه برای امنیت حکومت چین، تصمیم بر آغاز یک سرکوبی و مبارزهٔ همهجانبه علیه فالون گونگ گرفته شد. رییس جمهور جیانگ زِمین، فالون گونگ را به نام دولت چین ممنوع اعلام کرد و از همان تاریخ، برخورد شدید دولت چین با تبلیغ و اشاعه این فرقه آغاز شد. گفتنی است که فرقه «فالون کنگ» در حال حاضر یکی از خطوط قرمز امنیتی در چین است و دولت چین هیچ گونه اغماضی در برابر پیروان این فرقه که جمعیت آنها حدود چندین میلیون تخمین زده می شود، ندارد.
در ۲۰ جولای ۱۹۹۹، نیروهای امنیتی چین چند هزار نفر را که گفته می شد رهبران این فرقه در سراسر چین هستند، شبانه بازداشت و به اماکن نامعلوم انتقال داد. دو روز بعد در ۲۲ جولای، وزارت کشور چین گروه فالون کنگ یا «فالون دافا» را غیرقانونی اعلام کرد که درگیر "فعالیتهای غیرقانونی، اشاعه خرافات و تبلیغ عقاید گمراکننده، فریب مردم، تحریک و ایجاد آشوب و به خطر انداختن ثبات و امنیت ملی" هستند. در همان روز، وزارت امنیت عمومی طی اطلاعیهای شهروندان را از پیوستن به این فرقه، در اختیار داشتن کتب و نوشتههای آن و نمایش عمومی بنرها و نمادهای فرقه یا اعتراض به این ممنوعیت منع کرد.
طبق گزارش «رسانههای غربی» و «نهادهای حقوق بشری» صدها هزار نفر از پیروان این فرقه تاکنون دورههای مختلف حبس و مجازات را گذراندهاند که در موارد زیادی به مرگ آنها ختم شد. کار اجباری آزار روانی، شکنجه و دیگر شیوههای سرکوبی درباره این فرقه عمدتا در مطبوعات و نهادهای «حقوق بشر»ی گزارش شده است.
بنا بر گزارشها، اعضای این فرقه در اردوگاههای کار اجباری , و زندانها صدها ساعت دورههای «بازآموزی» را می گذرانند تا ذهنیت آنها از آموزههای فرقه فالون کونگ پاک شود.
به گزارش برخی از اعضای فالون کنگ که از زندان آزاد شدند، در بسیاری از زندانهای چین، اعضای این فرقه اکثریت زندانیها را تشکیل می دهند و طولانیترین احکام حبس و خشنترین رفتارها با آنان می شود.
اصولا یک کمپین «ضد فالون کنگ» در بسیاری از اجزاء جامعه چین، در رسانهها، مدارس، ارتش، دانشگاه و گروههای صنفی به وجود آمده است و طبق برخی اخبار منتشر شده، تشکیلات امنیتی خاصی به نام «دفتر ۶۱۰» صرفا برای هدایت و نظارت بر کمپین فوقالذکر در چین ایجاد شده است.
در چین تبلیغ عمومی «فرقه» یا تلاش برای جذب کودکان یا کارکنان دولت مطلقا ممنوع است.
#فرقه_های_عجیب
#اجنه_فرازمینیها
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2