فرقه های عجیب و جهان ماوراء
✝کارگردان «تایتانیک» مدعی کشف قبر مسیح شد ⚰👆 #ادعاهای_عجیب #بدعت_دردین_مسیح #تحریف_مسیحیت 📝 اینجا ب
کارگردان «تایتانیک» مدعی کشف قبر مسیح شد ✝ ⚰
فيلمسازان و پژوهشگران یک فیلم مستند اعلام کردند: دو جعبه سنگی در اختيار دارند که احتمالا حاوی استخوان های عيسی مسيح و مريم مجدليه است.
سازندگان فیلم مستندی به نام «قبر گمشده عیسی» که از کانال« ديسکاوری» پخش شد می گویند: به اندازه کافی شواهدی را دراختیار دارند که ثابت می کند عيسی مسيح با مريم مجدليه ازدواج کرده و صاحب يک فرزند به نام يهودا شده است.
اين ادعا اصول عقايد مسيحيت را که طبق آن عيسی مسيح دفن نشده و به آسمان صعود کرده است را زير سوال می برد.
به گزارش آسوشيتدپرس، «جيمز کامرون» توليد کننده اين فيلم که خالق فيلم های موفقی از جمله «ترميناتور» و «تايتانيک» بوده، می گويد اين قبر در سال ۱۹۸۰ کشف شد و می تواند حاوی استخوان های عيسی باشد.
به گفته «سميچا جاکوبوویچی» فيلم ساز کانادایی که اين فيلم مستند را کارگردانی کرده است، نام های عيسی، مريم، متی، جوزف و مريم مجدليه و يهودا پسر عيسی بر روی در اين جعبه های سنگی حک شده است. به گفته تهیه کنند گان این فیلم، این اسامی نام اعضای خانواده مسیح است.
به نوشته نيويورک تايمز، اين کشف از سوی بسياری از باستانشناسان با شک و ترديد مواجه شده است.
از سوی دیگر خبرگزاری فرانسه گزارش داد که آرون برودی، از باستاشناسان و پژوهشگران مدير دانشکده «پاسفيک مذهب» می گوید که وجود اين گونه قبرها در منطقه معمول بودند.
آموس کلونر، استاد باستاشناسی در اسراييل که در مورد اين قبر ده سال پيش تحقيق کرده می گويد: هيچ مدرکی وجود ندارد که بگوييم اين قبر عيسی مسيح است.
وی می گويد که اين يک قبر عادی در قرن اول ميلادی است و تشابه اسامی نیز تصادفی است.
اين استاد باستانشناسی می گويد: از کجا معلوم که ماريا همان مجدليه است و يهودا اسم پسر عيسی باشد.
وی می افزايد اين اسامی در آن زمان بسیار معمول بودند.
چند سال پیش کتابی پرفروش با عنوان «کد داونچی» به بازار آمد که محور اصلی آن بر ازدواج عيسی و مريم مجدليه استوار بود.
اين کتاب در محافل مسیحیت بسیار جنجال ساز شد چرا که بر اساس اعتقادات مسيحيان، عيسی با کسی ازدواج نکرده و پس از مصلوب شدن نیز جسم و روح وی به آسمان پرواز کرده است
رهبران مسیحی به شدت ادعای مستند تلویزیونی مبنی بر کشف استخوانهای مسیح همراه همسر و فرزند وی نزدیک بیت المقدس را محکوم کردند.
این فیلم در حالی به نمایش در آمده که محتوای این فیلم به کارگردانی سیمچا جاکوبوچی و جیمز کامرون که تهیه کنندگی آن را نیز برعهده داشته با اصول مسیحیت اسلام و حتی یهودیت تناقض دارد.
این فیلم مدعی شده که باستان شناسان در سال 1980 جعبه هایی پیدا کرده اند که دربرگیرنده استخوانهای مسیح، همسرش مریم مجدلیه و پسرشان به نام یهودا است.
شبکه دیسکاوری این فیلم را پخش کرد که این اقدام نه تنها از سوی علمای دینی بلکه از سوی باستان شناسان برجسته سراسر جهان محکوم شده است.
#ادعاهای_عجیب
#بدعت_دردین_مسیح
#تحریف_مسیحیت
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
فرقه عجیب اپوس دئی ✝👆 #فرقه_سازی_در_مسیحیت #تحریف_مسیحیت #بدعت_دردین_مسیح #خودآزاری_دینی #فرقه_های_ع
فرقه عجیب اپوس دئی ✝
اپوس دئی نام یک فرقه محافظهکار کاتولیک است. نام اصلی فرقه اپوس دئی «خلیفه گری صلیب مقدس و اپوس دئی» میباشد. اپوس دئی در لغت به معنای "عمل خدا" بوده و شعار رسمی آن "یافتن و بکار بستن فرامین خدا در زندگی روزمره" است.
بنیانگذار اپوس دئی اسقفی اسپانیایی به نام خوزه ماریا اسکریوا است که این فرقه را در ۱۹۲۸ میلادی بنیان نهاد و از کلیسا تقدیس شد. او در سال ۱۹۷۵ درگذشت و در ششم اکتبر سال ۱۹۹۲ در شهر واتیکان توسط پاپ ژان پل دوم به عنوان قدیس شناخته شد. شمار پیروان این فرقه در حال حاضر بین هشتاد تا صد هزار نفر تخمین زده میشود. طریقت اپوس دئی ابتدای امر در اسپانیای پیش از فرانکو ریشه دوانده بود، اما در سال ۱۹۳۴ با چاپ کتاب دینی خوزه ماریا اسکریوا به نام "صراط، ۹۹۹ مراقبه برای انجام اعمال الهی در زندگی شخصی" پیامش در سراسر دنیا پیچید و اکنون بیش از ۴ میلیون نسخه از صراط به چهل و دو زبان ترجمه شده.
فریضهٔ اپوس دئی، تزکیه نفس در قالب عبادات خودآزارانه و تحقیر جسمانی انجام میگیرد که حواشی و جنجالهای فراوانی به پا کرده. پیروان "اپوس دئی" با این اعتقاد که "آمرزش و رستگاری روح نیازمند ریاضت جسم است" زنجیرهای مخصوصی را که یک طرف آن تیز شده در روزهای دوشنبه و چهارشنبه به مدت دو ساعت از قسمت ران به پاهایشان میبندند. هم چنین سالکان این طریقت در روزهای شنبه و سه شنبه با تازیانهای که از طناب بافته شده برپشت خود شلاق میزنند. ریاضت در این مکتب یک عمل شخصی بوده و هیچیک از اعضا حق پرسیدن سؤالی دراینباره از دیگر اعضا را ندارد. پیروان این فرقه نام فریضه ریاضت خود را "روبرویی شخصی با شیطان" گذاشتهاند.
یکی دیگر از موارد مورد بحث درباره اپوس دئی، برخورد آن با زنان و به رسمیت نشناختن حوزه شخصی زندگی پیروانش است. خوزه ماریا خود در کتاب تسبیح مقدس شرح میدهد که فردیت یک رابطه درونی میان انسانها با یکدیگر است و وقتی صحبت از دین یا رابطه انسان با خداست دیگر آزادی و حریم خصوصی هیچ معنایی ندارد. از این جهت در اقامت گاههای ویژهٔ این گره قفل کردن درها ممنوع، اتاقها کاملاً بی پیرایه و کف اتاق از چوب است. مردان به جای رختخواب از زیراندازی کرباسی یا حصیری استفاده میکنند اما زنان بدون هیچ گونه زیراندازی بر روی زمین می خوابند. اپوس دئی به تقدس خانواده و زندگی خانوادگی بسیار تأکید میکند.
#فرقه_سازی_در_مسیحیت
#تحریف_مسیحیت
#بدعت_دردین_مسیح
#خودآزاری_دینی
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
میتریه؛ منجی موعود بودیسم ☸👆 #افسانه_های_باستانی #تناسخ_عجیب_غریب #مدعیان_دروغین #ادعاهای_عجیب #فرقه
میتریه؛ منجی موعود بودیسم ☸
قسمت (اول)
آشنایی با بودیسم
آیین بودیسم که در حدود پنج قرن پیش از میلاد در هندوستان پدید آمد، در واقع واکنشی در برابر تفکرات انحصارطلبانه برهمنان هندو بود. اگرچه در بودیسم، وجود شخص بودا و شناخت زندگی او در برابر اصل معنوی بودا شدن ، اهمیت چندانی ندارد، ولی اصول کلی آیین بودیسم، به نحوی در مطالعه زندگی شخصی بودا روشن می شود.
در مورد وجود و زندگی بودا اطلاع علمی دقیقی نداریم، و معلومات ما در این مورد، به داستانها و افسانه های موجود در متون بودیسم ـ که البته دارای یک نوع وحدت نظر است ـ منحصر می شود.
مطابق این روایت ها، بودا (به معنای بیدار شده)، لقب پسر حاکم قبیله «شاکیا» است که در حدود سال 560 (ق. م.) به دنیا آمد، و نام او را «سدارته» گذاشتند. البته بعدها به نام «شاکیامونی» و گاهی به نام قبیله اش «گوتمه» هم خوانده می شد.
پدر سدارته به شدت علاقه مند بود که پسرش جهانشاه شود، و بر اساس یک پیشگویی، سعی داشت او را در کاخ نگه دارد و نگذارد او با رنج و دردهای موجود در جهان آشنا شود. اما سدارته، که اتفاقاً دردهای جهان، مثل پیری، مریضی و مرگ را دیده بود، با مشاهده یک راهب ـ که گویا از همه رنج ها آسوده بود ـ به این نتیجه رسید که، اگر چه سراسر جهان، رنج است ، اما راهی برای رهایی از آن وجود دارد.
برای یافتن همین راه رهایی بود که سدارته از کاخ فرار کرد و چند سال فراگیری تعالیم برهمنان و شش سال ریاضت را تجربه کرد، اما در هیچ کدام راه رهایی را نیافت. سپس مدتی را به مراقبه و تفکر پرداخت و پس از مبارزه با شیطان، به مقام بودایی رسید و حدود چهل و پنج سال از عمرش را به تبلیغ آیین خود پرداخت؛ تبلیغی که ابتدا از شاگردانی شروع شد که بودا را ترک کرده بودند.
اندیشه های بودا، اگر چه متکی بر نوعی جهان بینی است و از این نظر دارای فلسفه ای خاص است، ولی بیشتر آموزه های بودا، جنبه عملی و اخلاقی دارد. مجموعه اندیشه های بودا در «تری پیتکا» یا همان «سه سبد» که به آن «کانون پالی» می گویند، چند قرن پس از او جمع آوری شد.
همه فرقه های بودایی در اعتقاد به جوهر نظریات بودا، که به چهار حقیقت مطلق مشهور است، مشترک هستند.
این چهار حقیقت عبارت اند از:
حقیقت رنج: این جهان پر از رنج و محنت است.
حقیقت علت رنج: سبب رنج آدمی، شوق و علاقه جسم خاکی و هواهای دنیوی است.
حقیقت پایان رنج: وقتی میل و هوس از بین برود، همه رنج ها پایان می پذیرد.
حقیقت راه رهایی از رنج: راه رهایی از این رنج در هشت چیز خلاصه می شود:
بینش درست، اندیشه درست، گفتار درست، کردار درست، معاش درست، تلاش درست، حضور ذهن و آگاهی درست، تمرکز حواس و یکدلی درست.
بعد از مرگ بودا و در حالی که تنها راه انتقال آموزه های او، سنت شفاهی بود، در اثر تفاسیر مختلف گفته های او، فرقه های گوناگون بودایی پدید آمد. دو فرقه مهم که در آیین بودا وجود دارد، عبارت اند از: "هینه یانه" و "مهایانه"
مکتب «هینه یانه» به معنای چرخ یا ارابه کوچک (لقبی که توسط مهایانه و به منظور تحقیر به آنها داده شد و بعدها به همین نام مشهور شدند)، در حقیقت خود را حافظ سنت اصیل بودایی می دانست. در این مکتب، رستگاری برای همگان میسر نیست؛ چون پیمودن این راه، توانایی های خاص خود را می خواهد.
«مهایانه» به معنای چرخ یا ارابه بزرگ، در واکنش به مکتب هینه یانه شکل گرفت، که با بازنگری در اصول آیین بودا و تحولی که در مفهوم «بودی ستوه» انجام گرفت، دامنه دستیابی به رستگاری را وسیع تر و گسترده تر دانست، و همین امر، موجب گسترش این مکتب شد.
#افسانه_های_باستانی
#تناسخ_عجیب_غریب
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد..... 👇👇
فرقه های عجیب و جهان ماوراء
میتریه؛ منجی موعود بودیسم ☸ قسمت (اول) آشنایی با بودیسم آیین بودیسم که در حدود پنج قرن پیش از میلا
میتریه؛ منجی موعود بودیسم ☸
قسمت (پایانی)
موعود در بودیسم
برای روشن شدن مفهوم موعود و منجی در بودیسم، لازم است با دو مفهوم «بودا» و «بودیستوه» بهتر آشنا شویم. بودا و بودیستوه، در واقع عنوان هایی هستند برای موجوداتی علوی، که در رستگاری انسان مؤثرند.
بودا به نجات دهندگانی گفته می شود که در زمان گذشته به دنیا آمده اند و ابتدا صورت بشری داشته اند، سپس به مرتبه اشراق رسیده و پس از اینکه انسان ها را به راه درست زندگی رهنمون شده اند، به مقام نیروانا (فنای مطلق) رسیده اند. سدارته گوتمه (بودا) از این نوع است. در اعتقاد بوداییان، بودا یک نوع اصل است که در زمان های مختلف، خود را توسط شخصیت های مختلف متجلی می کند.
اما بود ستوه ها، در حقیقت، بوداهای بالقوه هستند که حیات جسمی فعلی ندارند . هر فرد بودایی، قبل از رسیدن به مقام بوداییت، یک بودیستوه است، مثلاً سدارته پیش از بیداری، یک بودیستوه بود. مفهوم بودیستوه اگر چه در متن تفکرات اصیل بودایی وجود داشت، ولی بیشتر توسط مهایانه مورد توجه و پردازش قرار گرفت.
در مکتب هینه یانه، تنها دو بودا از این قبیل ذکر شده است که یکی همان گوتمه ( سدارته؛ بودا) است و دیگری «میتریه» که یک بودیستوه است و بوداییت او در حال کمون است.
اما در مهایانه توجه بیشتری به این موجودات علوی شده است . در این مکتب، سدارته (بودا) چهارمین بودا از بودایان زمینی است که به دنیا آمده است و پنجمین بودا که خواهد آمد و اکنون بودیستوه است، همان میتریه است.
میتریه؛ منجی موعود بودیسم
همان طور که گفته شد، مفهوم منجی و موعود در بودا را می توان در همین مفهوم میتریه ـ که علی رغم اختلافات موجود، در هر دو مکتب عمده بودایی مشترک است ـ به وضوح دید.
میتریه بود یستوه ای است که در آینده می آید، و هم اکنون در حال کمون است. او منتظر است که زمان بروز و ظهور او در روی زمین اقتضا شود؛ در آن وقت، مرتبه شهود و اشراق را حاصل کرده، خلایق را در عصر خویش، همانند گوتمه، به سرمنزل سعادت رهبری کند، و به همگان مژده رهایی داده آنها را از چرخه برگشت به دنیای سراسر رنج نجات می دهد.
مفهوم میتریه در بودیسم ـ و خصوصاً در مهایانه ـ مورد احترام و بزرگی خاصی است، و از او تمثالها و پیکرهایی ساخته شده، و او را در نهایت مجد و بزرگی، به هیئت مردی نشسته که آماده برخاستن است، نشان داده اند.
اگر چه در مورد جزئیات اتفاقات و زندگی میتریه به هنگام زندگی در این دنیا، معلومات یکسان و زیادی در متون مقدس بودایی وجود ندارد، ولی اعتقاد به آمدن او در بودیسم، یک اصل انکارناپذیر است.
در «کانون پالی»، نام میتریه در بخش «چکه وتی سیهه ناده» برده شده است و در آثار بودایی غیرپالی نیز چند اثر به میتریه اختصاص یافته است.
در «مهاونسه» چنین اتفاقاتی را در مورد زمان آمدن میتریه می خوانیم: پس از آنکه شاکیه مونی به پری نیروانه رسید، جهان پای به سراشیبی اجتماعی و کیهان شناختی نهاد. پنج هزار سال پس از آخرین بودا، آفتابِ آموزه های بودایی افول می کند و طول عمر آدمیان به ده سال فرو می کاهد. در این زمان، چرخه وارونه و زندگی متحول می شود؛ به طوری که متوسط عمر مردم به هشتاد سال می رسد. با این عمرهای طولانی و زمینه مناسب برای تعالیم بودا، یک راهنما خواهد آمد. او برای مردم رفاه و بهروزی می آورد و آموزه های بودا را ترویج می کند. آنگاه که چنین فضای بهشت گونه ای فراهم شد، میتریه از آسمان نزول می کند و بودایی خویش را به کمال می رساند.
منابع:
- آیین بودا؛ هانس ولفانگ شومان؛ ترجمه پاشایی.
- ادیان جهان باستان؛ اباذری، فرهادپور، ولی.
- تاریخ جامع ادیان؛ جان بی ناس؛ ترجمه حکمت.
- سیری در ادیان زنده جهان؛ سلیمانی اردستانی.
- مقاله موعود در ادیان؛ حسینی آصف؛ انتظار موعود؛ ش 15.
#افسانه_های_باستانی
#تناسخ_عجیب_غریب
#مدعیان_دروغین
#ادعاهای_عجیب
#فرقه_های_عجیب
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2