🔴 چکمه ای بر بیخ گلویی
🔹پس از برجام آقای آخوندی (وزیر راه) به دنبال ظرفیتهای خارج کشور برای تأمین ناوگان ریلی بود؛ در حالی که در کشور هشت کارخانه واگنسازی داخلی با ظرفیت قوی وجود داشت و همگی تشنه تقاضا بودند، اما در پی بیتوجهی وزیر راه و شهرسازی، همه این واگنسازها دچار رکود و تعدیل نیروی کار شده بودند.
🔹عباس آخوندی به دنبال توافق با ایتالیاییها برای ساخت واگن، ساخت خطوط ریلی داخل کشور و تأمین مالی این امر بود و در اینباره تفاهماتی نیز امضا کرد اما هیچگاه به نتیجه نرسید. این نشان از وابستگی کامل وی به خارجیها داشت به طوری که حتی در حوزههایی نظیر تعمیر و نگهداری، مدیریت بخش ریلی شهری و حتی صدور گواهینامهها هم باید به خارجیها وابسته میشدیم.
🔹پس از فروردین ۱۳۹۵ بود که در جریان سفر ماتئو رنتزی، نخست وزیر وقت ایتالیا به تهران، چندین تفاهمنامه در زمینههای مختلف امضا شد تا سنگینی چکمه ی ایتالیا بر بیخ گلوی تولیدکنندگان داخلی حس شود.
🔹اما با خروج آمریکا از برجام تمام رشته های آقای آخوندی و همکارانش پنبه شد و ایتالیا به تعهداتش عمل نکرد و به ناچار کار تامین صنعت ریلی کشور به واگن سازی ها و شرکت های داخلی سپرده شد که آنها نیز به نحو احسن از عهده ی آن برآمدند و تا الان تمام نیاز کشور را در زمینه ی لوکوموتیو، واگن، ریل و غیره برآورده کرده اند و نشان دادند که اگر نگاه مسئولین به داخل مرزها باشد حتما به درونزایی میرسیم ولی افسوس ...
@Fetan2
🔴 اینکه می گویند جلوی ونزوئلایی شدن اقتصاد ایران را گرفتیم واقعیت ندارد/ قیمت دلار اصلا توان رسیدن به ۵۰ هزار تومان را نداشت
آلبرت بغزیان، تحلیلگر مسائل اقتصادی:
🔹اگر برخی مدعی هستند که کشور در شرایط ونزوئلایی شدن و ابرتورم قرار گرفته بود و اقدامات موثری هم انجام دادهاند باید پاسخ این سوال را بدهند که در این مدت چگونه جلوی فروپاشی اقتصادی را گرفتهاند؟
🔹این در حالی است که به اعتقاد من ما اصلا در این شرایط قرار نداشتیم. تورم ایران هم همواره شیب صعودی داشته و وظیفه بانک مرکزی و دولتمردان این است که وضعیت را بهبود ببخشند اما میبینیم که قیمت مسکن و خودرو به گونهای است که برخی افراد آرزوی تهیه آن را دارند.
🔹رییس کل بانک مرکزی در خصوص قیمت ارز مدعی بود در صورتی که بانک مرکزی جلوی رشد قیمت ارز را نمیگرفت، بهای آن به ۵۰ هزار تومان میرسید این در حالی است که نرخ ارز نمیتوانست به ۵۰ هزار تومان برسد چراکه زمانی که نرخ ارز به ۳۰ هزار تومان رسیده بود، بازار همه کالاها قفل شده بود.
@Fetan2
🔴اقتصاد هستهای با برجام تعطیل شد
🔹نیاز کشور به تولید برق هسته ای حرف سیاسی یه گروه خاص نیست بلکه نیاز اقتصادی کشور است
🔹 برق هسته ای ۸ برابر ارزان تر از برق فسیلی است اما برای قرار دادن برق هستهای در سبد انرژی یک کشور، ساختن تنها یک یا دو نیروگاه هستهای اقتصادی و منطقی نیست.
✍️ کاظم
@fetan2
🔴 پهپاد جت ناصح
🔹پهپاد جت ناصح از پهپادهای تولید شده توسط صنایع هوایی قدس وزارت دفاع است، یک پهپاد با موتور توربو جت که به عنوان هدف تمرینی در سامانههای پدافندی و همچنین برای اخلال و سردرگمی سیستمهای رادرای و پدافندی از آن استفاده می شود.
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علیرضا عباسی، رئیس اتحادیه درودگران و مبلسازان تهران: وضعیت اقتصادی اصناف در دولت روحانی روز به روز رو به افول بوده است/ این دولت کوچک ترین توجهی به اصناف و تولیدکنندگان نکرد.
@Fetan2
🔴 بیش از ۴دههست حدود ۳۰کشور دنیا از جمله فرانسه و آمریکا بخش قابل توجهی از برق شون رو با انرژی هستهای تامین میکنن؛
کاربردهاش توی صنعت و کشاورزی و پزشکی و داروسازی و مدیریت منابع آب و... هم بخوره تو سر امثال روحانی و زیباکلام.
✍️ آدم
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تمجید چند روز گذشته لاریجانی از روحانی به دلیل تامین برق کشور در ادامه وعده رئیس جمهور درباره قطع نشدن برق...
#دولت_سوم_روحانی
@Fetan2
🔴برافراشته شدن پرچم محور مقاومت و سپاه پاسداران در تظاهرات ضد صهیونیستی در لندن
شبکه تلویزیونی النجباء با انتشار تصاویری نوشت:
🔹 شرکت کنندگان در تظاهراتی گسترده در پایتخت انگلیس به عنوان نخستین حامی رژیم صهیونیستی، پرچم های محور مقاومت و سپاه پاسداران را به اهتزاز در آوردند.
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جلیل سالاری، قائم مقام اسبق شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی: زنگنه در زمین دشمن بازی کرد، باید با او برخورد شود تا عبرت دیگران شود
@Fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امیرحاتمی: ما امروز یکی از قدرت های موثر موشکی متعارف در جهان هستیم
وزیر دفاع:
🔹در تکنولوژی پهپادی در دنیا جزو قدرتهای اول هستیم
@Fetan2
🔴 توان داخلی کشک !
🔹 کشورهای دیگر برای حمایت از تولید داخلی گندم هزینه های میلیارد دلاری انجام می دهند و کشور ما به همت مسئولین دغدغه مند خود هزینه های میلیارد دلاری برای واردات گندم انجام می دهد به گونه ای که در سال 99 ( همانند سال 98) حدود 3/3 میلیون تن گندم وارد کرده است ، یعنی معادل یک میلیارد دلار ! با نیمی از معادل ریالی این مبلغ میتوانستیم نرخ خرید تضمینی گندم را آنقدر بالا ببریم که تمام نیاز کشور را کشاورزان خودمان بکارند .
🔹در فاصله سالهای 2015 تا 2019 کشورهای OECD (در اروپا)سالانه به میزان ۲/۸۴ میلیارد دلار از تولید داخلی محصول گندم خود حمایت کردهاند و ما فقط بر واردات خود افزوده ایم در حالی که قبلا یک بار به خودکفایی رسیده بودیم.
🔹دولت گندم را نهایتا ۵ هزار تومان از کشاورز داخلی میخرد درحالی که قیمت تمام شده گندم وارداتی کیلویی 9 هزار تومان است.
🔹مدیران نالایق مهم ترین عامل ضعف اقتصادی ما هستند.
@Fetan2