فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گاف وحشتناک شهرام همایون در آنتن زنده!
🔹شهرام همایون در حالی که قصد داشت لحظه انفجار ساختمانی را به عنوان لحظه انفجار محل حضور شهید اسماعیل هنیه به مهمان برنامه القا کند با واکنش جالب مهمانش روبرو شد.
🔹فرزانه روستایی: البته چرا روزه آقای همایون؟! ساعت 2 نصف شب در تهران شبه!!
@fetan2
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اجتماع مردم یمن در محکومیت ترور اسماعیل هنیه در استان صعده
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@fetan2
🔴انجمن کلیمیان ایران خواستار انتقام ایران از رژیم صهیونیستی شد
@fetan2
🔴محمدجعفر قائمپناه عنوان معاون امور اجرایی رئیسجمهور و سرپرست نهاد ریاستجمهوری کیست؟
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فضائلی: تدابیر پاسخ به ترور شهید هنیه انجام شده است
🔹عضو دفتر نشر آثار رهبر انقلاب: تدبیر لازم برای پاسخ به ترور شهید هنیه انجام شده و اجرا خواهد شد.
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@fetan2
🔴آوارگی ۳ روزه مسافران پرواز شرکت صهیونیستی
🔹صدها صهیونیست بیش از ۷۲ ساعت است که در پی لغو پروازهای یک شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی به سرزمینهای اشغالی به دلیل ترس از واکنش احتمالی محور مقاومت پس از ترور «اسماعیل هنیه» و «فواد شکر» در فرودگاه بین المللی پراگ آواره و سرگردان شدهاند.
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@fetan2
🔴باشکوهترین تشییع جنازه فرماندهان مقاومت فلسطین
🔹توییت غدی فررسیس که دختر اسماعيل هنية آنرا بازنشر کرده:از زمان آغاز جنبش مقاومت اسلامی حماس تا امروز، این باشکوهترین و معتبرترین تشییع جنازه یک شهید است.
🔹قدرتمندترین رهبر اسلامی امت بر او که در پرچم فلسطین پیچیده شده، نماز میخواند... صدها هزار نفر تابوت او را مشایعت میکنند...
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@fetan2
🔴آغاز رسمی مراسم تشییع پیکر شهید هنیه در دوحه
🔹الجزیره از آغاز رسمی مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه در مسجد محمد بن عبدالوهاب در دوحه قطر با برگزاری مراسم نماز بر پیکر وی خبر داد.
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@fetan2
🔴آماده باش در بخش نیروی هوایی رژیم رژیم صهیونیستی
🔹منابع خبری گزارش دادند که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی از جمله پدافند هوایی این رژیم از ترس واکنش انتقام جویانه حزب الله لبنان و ایران به ترور فرمانده حزب الله و اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، به حالت آماده باش کامل درآمده است.
🔹در همین راستا، روزنامه صهیونیستی اسرائیل الیوم امروز نوشت که بعد از تهدیدات تهران و بیروت، پدافند هوایی در شمال، جنوب و شرق سرزمینهای اشغالی در حالت آماده باش کامل قرار گرفته است.
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@fetan2
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مقاومت پهپاد اسرائیلی را به کنترل در آورد
🔹سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی، تصاویری از پهپاد رژیم صهیونیستی را منتشر کرد که در حین انجام عملیات جاسوسی در آسمان شهر رفح به کنترل مقاومت در آمده است.
@fetan2
🔴توزیع تلفنهای ماهوارهای بین وزرای کابینه نتانیاهو از ترس حملات انتقامجویانه محور مقاومت
🔹سایت کالیبر رژیم صهیونیستی به نقل از منابع خود فاش کرد روز گذشته تلفن های همراه ماهواره ای در میان اعضای کابینه رژیم صهیونیستی توزیع شده است.
🔹این رسانه افزود: این اقدام با هدف حفظ ارتباط با کلیه وزرای کابینه در صورت خرابی در سیستم مخابراتی و تلفن همراه اسرائیل در صورت هرگونه حمله (انتقام جویانه) احتمالی ایران و حزب الله صورت گرفته است.
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جمله ای که هر ایرانی باید به یاد داشته باشد
🔹اگر صلح می خواهی التماس نکن، برای جنگ آماده شو!
#خونخواهی_هنیه_عزیز
@fetan2