◀️ ارزش حُسن خُلق
🔹 رسول خدا (ص) فرمودند:
🔸 در ترازوى عمل آدمى در روز قیامت، چیزى برتر از حسن خلق نهاده نمىشود؛ نیز فرمود: در ترازوى عمل چیزى سنگینتر از خلق نیكو نیست.
🔹 حضرت امام صادق (ع) فرمودند:
🔸 مؤمن، پس از واجبات، عملى محبوبتر از خوشرفتارى با مردم، بر خدا عرضه نكرده است.
📚 برگرفته از کتاب شریف مفاتیح الحیات حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته
@fetneh1
✅ امام صادق علیهالسلام میفرمایند:
📍 شیعتنا الرحماء بینهم ، الذین اذا خلوا ذکروا الله؛
📌 شیعیان ما با یکدیگر مهربانند،
همان کسانیکه وقتی تنها باشندخدا را یاد میکنند.
📚 اصول کافی، ج۳، ص۲۶۸
@fetneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زنده_از_حرم
🌸 ببینید خداوند چقدر پیامبر اکرم (ص) را دوست دارد
🎙حجت الاسلام و المسلمین #رفیعی
#به_عشق_محمد (ص)
@fetneh1
امام #خمینی ره: من باز می گویم همه مسوولان نظام و مردم ایران باید بدانند که غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامی تان به خیال خام خودشان بیرون نبرند، آرام نخواهند نشست. نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور، همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظه ای آرامتان نمی گذارند.
@fetneh1
✅ #سیره_علمی_آقا
🚨 اجتهاد در آغاز جوانی
🔘 آیت الله #مصباح حفظه الله:
💠 هوش و فراستِ فوق العاده مقام معظم رهبری از دوران کودکی زبانزد خاص و عام بود . ایشان از همان روزهای نخست زندگی، علاقه شدیدی به تحصیل داشتند ؛ به طوری که با گذشت زمانی کوتاه، بین استادان خود موقعیت خاصی پیدا کردند و مورد توجه و حمایت آنان قرار گرفتند.
یکی از اساتیدِ آیت الله خامنه ای در حوزه علمیه قم ، آیتالله آقا مرتضی حائری یزدی «رضوان الله تعالی علیه» بود که مهر و لطف وی به مقام معظم رهبری ، در آن روزها برای همگان روشن بود .
💠بعضی وقتها آیت الله حائری ساعتها از وقت خود را صرف پاسخ به سوالات آیت الله خامنه ای و بحث و گفتوگو با ایشان مینمود. گاه قبل از درس عمومی ، بحث علمی در جلسه خصوصی به درازا می کشید و از ساعت شروع کلاس می گذشت و آیت الله حائری هوش و استعداد فوق العاده ایشان را عذری برای تاخیر خود قرار میداد .
همه اینها عواملی بودند که نبوغ فکری و علمی مقام معظم رهبری را نهان کردند و ایشان قبل از اینکه به بیست سالگی برسند به مقام بالایی از علم و فقاهت رسیدند و در آغاز جوانی، درجه اجتهاد را دریافت نمودند .
📚 پرتوی از خورشید -علی شیرازی- ص ۲۰
@fetneh1
مقام معظم رهبری _ پرچم امیرالمؤمنین.mp3
625.7K
🔸مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
🔹 اهمیت بصیرت و خطرات ناشی از نبود آن.
@fetneh1
💠 حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته):
◀️ غنیمت شمردن نسیم #ذکر خدا
🔰 عاقلان، از نسیم سعادت بهره می برند و غافلانه از آن نمی گذرند. وقتی حالتی در آنها پیدا شود، از آن بهره می برند و بر اساس همان حالت پدید آمده حرکت می کنند و به دعا، مناجات، توبه یا به کار خیر دیگری می پردازند و به این ندای الهی مثبت پاسخ می دهند؛ اما عده ای پس از پیدایی این حالت احیاناً سری تکان می دهند و نشاط موقت احساس می کنند؛ ولی به آن ترتیب اثر نمی دهند.
🔰 گاهی بر اثر تشییع جنازه یا مشاهده بیماری یا هنگام شرکت در مجلس ترحیم یا شنیدن موعظه یا شعر خوبی، حالتی به انسان دست می دهد؛ بشر غافل زود از آن می گذرد و بر این حالت پدید آمده، یعنی بر یاد خدا اثری مترتب نمی کند.
🔰 اما عده ای چنین حالی را مغتنم می شمارند اگر حالتی برای این ها پیش بیاید، میفهمند خدا به یاد آنها بود و از این حالت حداکثر بهره را می برند، بنابراین بیان نورانی امام علی (علیه السلام) که فرمود: حقیقت ذکر از مذکور نشئت می گیرد، اصلی جامع و تبیین پذیر است. اگر خداوند به یاد کسی بود، در او گرایش به حق پیدا می شود؛ آنگاه به یاد اوست و قهراً از سراب نجات می یابد و خودش شجره طوبا می شود.
📚 دانش و روش بندگی حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی ص ۴۰۰
@fetneh1
🔴این هم از بی عقلی و جهل انسانهاست ❗️
مردان الهی و تربیت شده که تربیت یافتگان حق هستند، به وسیله قوّۀ عاقله از همۀ مفاسد ونجاسات باطنی پاک هستند، و به سبب قوۀ عقل هیچ گاه به پلیدیهای نفسانی آلوده نمی گردند. انسان به وسیله تربیت الهی به جایی می رسد که حاکم بر هوای نفس می شود.
🔵👈 اگر انسان به این مقام رفیع نائل گردد و روحانی شود، بر همه طبیعت حاکم می شود. اراده مرد الهی و انسان کامل روحانی، همه تأثیر گذارنده های طبیعی و عوالم مادی را از کار می اندازد و تصرف در ماده کائنات و طبیعت می کند. او حاکم است و طبیعت محکوم و تحت فرمان اوست.
🔵👈 به برکت نورانیّت و ولایت مطلقه حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) انسان حاکم بر آتش های دنیا و آخرت می شود و آتش تحت فرمان او می گردد. تربیت، از مقام رحمت خداوند نشأت می گیرد، لکن انسان، ظلوم و جهول است. متأسفانه ما انسانها ربُّ الاَرباب را، که ربِّ مطلق است، رها و گم کرده ایم و به در خانه او نمی رویم و در عوض به در خانه دیگران مراجعه می کنیم. این هم از بی عقلی و جهل انسانهاست.
[ اکبر اسدی ، نردبان آسمان ( مجموعه درس های اخلاق آیت الله #بهاء_الدینی) ، قدسیان ، چاپ دوازدهم ، ص19 و 20]
@fetneh1
سه دقيقه در قيامت 11.mp3
25.57M
⭕️ قسمت ۱۱
#سه_دقیقه_درقیامت
تجربه نزدیک به مرگ جانباز مدافع حرم
استاد_امینی_خواه
@fetneh1