❇️ تسلیت بمناسبت ۱۰ رمضان سالروز وفات حضرت خدیجه( س)
💠فاطمه عليها السلام، يگانه دخترى است كه مادرى چون خديجه كبرى عليها السلام داشت، كه حضرت حقّ هر روز مكرّر به وجودش بر ملائكه مباهات مىكرد
💠و جبرئيل پس از بازگشت رسول اللّه صلى الله عليه و آله و سلم از معراج، سلام خدا و خود را به وى رساند
💠 و خداوند از ميان زنان عالم چهار تن را اختيار فرمود كه بهشت مشتاق آنان است و خديجه عليها السلام يكى از آنها مى باشد.
📚برگرفته از کتاب جلوۀ نور، تألیف حضرت آیة الله سعادت پرور (ره)
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
🆔@kanounefetrat
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ بمناسبت فرا رسیدن ۱۰ رمضان ،سالروز رحلت حضرت خدیجه (س)
📌مادری ناشناختهای بنام خدیجه سلاماللهعلیها
🎙استاد شجاعی
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
🆔@kanounefetrat
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️جایگاه و نقش حضرت خدیجه سلام الله علیها در حرکت تشکیلاتی پیامبر اکرم (ص)
🎙در کلام رهبر معظم انقلاب
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
🆔@kanounefetrat
❇️ سه وصیت حضرت خدیجه سلام الله علیها
📌حضرت خدیجه (س) سه سال قبل از هجرت بیمار شد. پیغمبر (ص) به عیادت وی رفت و فرمود: ای خدیجه، اما علمت ان الله قد زوجنی معک فی الجنه: آیا می دانی که خداوند تو را دربهشت نیز همسرم ساخته است!؟
🔸آنگاه از خدیجه دل جویی و تفقد کرد؛ او را وعده بهشت داد ودرجات عالی بهشت را به شکرانه خدمات او توصیف فرمود.
1⃣چون بیماری خدیجه شدت یافت، عرض کرد: یا رسول الله! چند وصیت دارم: من در حق تو کوتاهی کردم، مرا عفو کن.
🔸پیامبر (ص) فرمود: هرگز از تو تقصیری ندیدم و نهایت تلاش خود را به کار بردی. در خانه ام بسیار خسته شدی و اموالت را درراه خدا مصرف کردی.
2⃣ عرض کرد: یا رسول الله! وصیت دوم من این است که مواظب این دختر باشید؛ و به فاطمه زهرا (س) اشاره کرد. چون او بعد ازمن یتیم و غریب خواهد شد. پس مبادا کسی از زنان قریش به اوآزار برساند. مبادا کسی به صورتش سیلی بزند. مبادا کسی بر اوفریاد بکشد. مبادا کسی با او برخورد غیر ملایم و زننده ای داشته باشد.
3⃣اما وصیت سوم را شرم می کنم برایت بگویم. آن را به فاطمه عرض می کنم تا او برایت بازگو کند. سپس فاطمه را فراخواند و به وی فرمود: نور چشمم! به پدرت رسول الله بگو: مادرم می گوید: من از قبر در هراسم؛ از تو می خواهم مرا درلباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتی، کفن کنی.
🔸پس فاطمه زهرا (س) از اتاق بیرون آمد و مطلب را به پیامبر (ص) عرض کرد. پیامبر اکرم (ص) آن پیراهن را برای خدیجه فرستاد و او بسیار خوشحال شد. هنگام وفات حضرت خدیجه، پیامبراکرم (ص) غسل و کفن وی را به عهده گرفت.
⚠️ناگهان جبرئیل درحالی که کفن از بهشت همراه داشت، نازل شد و عرض کرد: یا رسول الله، خداوند به تو سلام می رساند و می فرماید: ایشان اموالش را در راه ما صرف کرد و ما سزاوارتریم که کفنش را به عهده بگیریم.
📚 بحارالانوار،ج9،ص14
📚شجره طوبی، ج ۲،ص ۲۳۵ پند تاریخ، ج ۲،ص ۲۲
✅#کانون_فرهنگی_تبلیغی_فطرت
🔻#معاونت_بصیرتی
🔗با فطرت همراه شوید...
🆔@kanounefetrat