#به_سمت_عدالت
🔰 گفتگوهایی پیرامون مشهد الرضا علیه السلام
این جلسه:
🔹 مساله درآمدهای سالم و پایدار شهرداری ها و فرصت های مشهد
با ارائه:
🔸 دکتر محمد سهیلی
مشاور عالی شهرداری مشهد، عضو اسبق شورای شهر مشهد
و
🔸 آقای مصطفی صادق نیا
دبیر کمیسیون تلفیق شورای شهر و کارشناس برنامه و بودجه
📅 زمان: چهارشنبه ٣ بهمن ماه ۱۴۰۳
⏰ ساعت ١٧:٣٠
⭕️ لطفا به تغییر زمان معمول جلسات دقت فرمایید.
✳️جهت شرکت در جلسه به آیدی ذیل در ایتا یا بله پیام دهید:
🆔 @samt_edalat
#جلسه_پنجم
#ائتلاف_مردمی_عدالت
@etelaf_mardomi_edalat
📝 #بخوانید | برخی از محورهای صحبت آقای محمدصادق شهبازی در جلسه گذشته:
1. وابستگی و ملتسازی: آمریکا وقتی کشوری را تحت نفوذ خود میگیرد، چارچوبهایی از آن کشور را در اختیار میگیرد، در حالی که در نگاه برخی، این رویکرد به ملتسازی نیست و باید کشورها خودشان را آموزش دهند و مستقل بایستند.
2. وضعیت عراق و افغانستان: آمریکا نتوانسته است به این کشورها کمک کند تا به بلوغ سیاسی برسند و در نتیجه دولتهای ضعیفی در این کشورها شکل گرفته است.
3. مقاومت و نبرد نامتقارن: حماس و حزبالله به عنوان نیروهای مقاومتی معرفی میشوند که در برابر قدرتهای بزرگ میجنگند. پیروزی برای این گروهها به معنای ادامه حیات و مقاومت است.
4. فروپاشی اسرائیل: ایده اصلی این است که هدف از فروپاشی اسرائیل، ایجاد بحران درونی و چالشهای سیاسی برای این رژیم است، نه لزوماً فروپاشی نظامی.
5. اهداف طوفان الاقصی: این عملیات به منظور جلوگیری از عادیسازی روابط با اسرائیل و حفظ توجه به مسئله فلسطین طراحی شده است.
6. وضعیت داخلی اسرائیل: اشاره به بحرانهای داخلی و اقتصادی اسرائیل و اینکه رژیم منحوس در حال حاضر در شرایط حساسی قرار دارد.
7. مقاومت اقتصادی و فرهنگی: برای موفقیت در مقاومت، نیاز به تقویت جنبههای اقتصادی و فرهنگی نیز وجود دارد.
8. نقش مردم و جوانان: تأکید بر اهمیت مشارکت مردم و جوانان در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی به منظور تقویت مقاومت و ایجاد تغییرات مثبت.
9. چالشهای داخلی ایران: چالشهای اقتصادی و سیاسی در ایران و نیاز به وحدت ملی برای مقابله با تهدیدات خارجی
تشکل مردمی #فتیه
@fetye_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سلسله جلسات #محفل
با موضوع: «پیوست عملیاتی در مسئله فلسطین»
درس اخلاق:
شیخ سجاد علی اکبرزاده
🔴مقرری: شرح چهل حدیث امام خمینی، حدیث اول
دوستان حتما با مطالعه در جلسه حاضر شوند‼️
استاد: دکتر رضا تنهایی
📅 زمان: پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴
ساعت ۱۸:۱۵
💠 مکان: بلوار شهید مدرس، مدرس۴، پ۱۰، حسینیه هنر
✅ تشکل مردمی #فتیه
@fetye_ir
🛑 دعوت از سیدجلال فیاضی برای مناظره در موضوع افایتیاف
جناب آقای سیدجلال فیاضی؛
باسلام و احترام
شنبه گذشته (۲۹ دیماه ۱۴۰۳) یادداشت حضرتعالی در روزنامه قدس با عنوان «معمای افایتیاف و دولت سایه!» و طرح ادعاهایی درباره یکی از مسائل کشور و نسبت آن با یکی از جریانات انقلابی، بهجای شفاف شدن موضوع، بر ابهام آن افزود. برخی کارشناسان ضمن برشمردن تناقضات و رد محتوای این نوشتار، مدعی شدند چنین ادعاهایی حتی با آگاهی اولیه درباره پرونده افایتیاف نیز منطبق نیست و برخی نظیر دکتر مصطفی باقرزاده (کارشناس سیاسی و هستهای)، برای برگزاری مناظره بهمنظور روشن شدن ابعاد موضوع اعلام آمادگی کردهاند.
💢 ضمن تشکر از شما بابت باز کردن باب نقد و بررسی یکی از موضوعات و مسائل کشور و کمک به صراحت و شفافیت هرچه بیشتر، از حضرتعالی دعوت میکنیم در شکلگیری گفتگو و مناظره حول این موضوع نقشآفرین باشید.
❌ همچنین بهنظر میرسد هدف اصلی شما نه فقط حل معمای «افایتیاف»، بلکه تعریض به یک جریان سیاسی نسبتا مقبول با پشتوانه رأی قابل توجه در آخرین انتخابات و طرح اتهام «باند سیاسی» به آن بوده است. لذا با اهتمامی که در طول عمر سیاسی خود در شناسایی باندهای سیاسی داشتهاید، خواهشمند است به روشنتر شدن هرچه بیشتر ماهیت این جریان و نیز جریانات سیاسی متبوع خود که سهم بزرگی در مدیریت کشور و وضعیت فعلی داشتهاند کمک بفرمایید. بهویژه اینکه اتهام باندبازی کسی که سالها نمایندگی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی، مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای راهبردی روابط خارجی را برعهده داشته و دارد، حتما به روشنگری بیشتر بر پایه مستندات متقن نیاز خواهد داشت.
⭕️ جنابعالی که از پیشکسوتان عرصه روزنامهنگاری در استان خراسان هستید، حتما به گفتگوی دوطرفه و پرهیز از مونولوگ اعتقاد دارید و با ارائه دلایل و مستندات ادعای خود، باب گفتگو را نخواهید بست. از سوی دیگر اتهامزنی یکطرفه به یک فرد یا جریان در روزنامه منتسب به دستگاه علیبن موسیالرضا(ع) زیبنده کسی که سالها توفیق خدمتگذاری آن را داشته است نخواهد بود.
امیدواریم با اعلام آمادگی و پذیرش شرکت در مناظره با دکتر مصطفی باقرزاده، به رشد فرهنگ گفتگو و ارتقای تراز رسانهای کمک بفرمایید.
🔺 در پایان جای این گلایه از روزنامه قدس وجود دارد که انتظار میرفت بهجای باز کردن فضای یکطرفه اتهامزنی و سیاسیبازی وفاقشکنانه در روزنامه منتسب به امام گفتگو و مناظره، امام رضا(ع) و بهخطر انداختن اعتبار رسانهای آستان قدس رضوی، چنین موضوعاتی را در میزگردهای کارشناسی با حضور افراد خبره، یا حداقل طرفین سیاسی آن پیگیری کند. در عین حال در همین فرصت از این روزنامه و دیگر رسانههای آزاداندیش برای پوشش رسانهای این مناظره دعوت به عمل میآوریم.
#مجمع_بانوان_یاریدهنده_نظاماسلامی(مبین)
@mobin_mashhad
#تشکل_مردمی_فتیه
@fetye_ir
📷 #گزارش_تصویری | سلسله جلسات #محفل
💠 درس اخلاق با محوریت کتاب چهل حدیث
💠 گفتگو با موضوع پیوست اجتماعی در مسئله فلسطین
📅 زمان: پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۴
🕌 مکان: حسینیه هنر
تشکل مردمی #فتیه
@fetye_ir
recording-20250123-184030_1.mp3
30.45M
غلط_های_معاون_غیر_قانونی_در_نشست_داووس.mp3
6.04M
🎧 #بشنوید | ما آماده همکاری با شیطان هستیم...؟
❗️نکاتی ظریف برای معاون غیرقانونی❗️
💢 از تذکر سختگیرانه امام کاظم علیهالسلام به صفوان جمّال بخاطر اندک ارتباط با طاغوت تا وادادگی معاون غیرقانونی در داووس
📅 برشی از منبر شب شهادت (۱۴۰۳/۱۱/۶)
👤 حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی معلمی
@Heiat_Labbayk
بسمه تعالی
🖊 «درباره معاون غیرقانونی» [بخش اول]
✍️ امیرحسین صباغ
مسئلهی معاونت محمدجواد ظریف اگر تا دیروز یک مسئلهی اختلافی بین دولت با مجلس بود، امروز –وپس از اظهارات بیاساس وی در داووس- تبدیل به یک جریان اجتماعی شده است. ما از چند زاویه آن را به بررسی مینشینیم:
1️⃣ «وفاق؛ با من یا با هم؟؟!»
دکتر پزشکیان از روز پس از پیروزی در انتخابات، پرتکرار از «#وفاق» گفت؛ به طوریکه توانست این واژه را لااقل در سطح قوای سه گانهی کشور تبدیل به گفتمان سازد. وفاق قطعاً خوبست؛ اما در مسائل سیاسی و اجتماعی باید متوجّه مقاصد و اهداف کسانی که یک کلیدواژه را مدام تکرار میکنند بود. از همان ابتدا روشن بود که مراد رییسجمهور و صدالبته تیم رسانهای و سیاسی پشتیبان او از وفاق، نه به مثابه راه حل معضلات کشور که یک بدل #سیاسی است. پزشکیان با همین گفتمان توانست برای کلّ کابینهی ضعیفش، از #مجلس رأی اعتماد بگیرد. مجلس هم در این بین بازی خورد. پزشکیان دنبال این است که همه با او وفاق داشته باشند، اما خود در این بین برادریاش را ثابت نکرده است. چرا مجلس بخاطر حفظ وفاق، کابینهی ضعیف پزشکیان را جملگی تأیید کند، اما رییسجمهور بخاطر حفظ وفاق از خیر یک معاونت نگذرد؟ وقتی این همه ندای مخالفت توسط رئیس قوه مقنّنه و رئیس قوه قضائیه و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس و اخیراً هم در کف خیابان در برابر معاون غیرقانونی اعلام میشود، آیا مصلحت وفاق حکم به کنار گذاشتن او نمیکند؟
2️⃣ «علاج در بالا یا معارضه در پایین؟»
در چند روز اخیر شاهد تجمّعهایی در تهران و مشهد علیه اظهارات بیمبنای ظریف بودیم. فارغ از اینکه در این اجتماعها چه گذشت، و آیا صحیح بود یا نه، باید توجّهها را به این نقطه دوخت که وقتی یک مسئلهی قانونی در تعامل بین سران قوا حلّ نگردد، لاجرم خودش را به کف جامعه میکشاند. وقتی اصل انتصاب ظریف به این معاونت، غیرقانونی و محلّ خلاف بین دولت و مجلس است، چرا رئیسجمهور او را بعنوان نمایندهی ایران به یک اجلاس بینالمللی بفرستد؟ چرا او از جانب ملّت و دولت ایران به مصاحبه با خبرنگاران خارجی بنشیند؟ مجلس و قوه قضائیه چرا به دولت فشار نیاوردند که این کار عوارض فراوانی در سطح جامعه خواهد داشت؟ از همان ابتدا معلوم بود که ظریف در برابر دوربین رسانههای خارجی چهها خواهد بافت و روشن بود که بخشی از جامعه چطور با او برخورد خواهند نمود. وقتی یک مسئله در بالا چاره جویی نگردد، در کف جامعه ظاهر خواهد شد و آمدن یک مسئله در کف خیابان، تبعات خودش را دارد. تقصیر اصلی در این ماجرا متوجّه سران قواست.
بخش دوم 👇
«درباره معاون غیرقانونی» [بخش دوم]
3️⃣ «ظریف خیانت میکند، موساد هدایت میکند؟!»
مقام اصلی یادداشت اینجاست. نگارنده تا اطلاع ثانوی، به آخرین قضاوت رهبر عزیز انقلاب پیرامون شخصیت دکتر ظریف باورمند است. در ایام مذاکرات برجام بد فرجام، آقا ایشان را فردی متدیّن، میهندوست و بعنوان نمایندهی جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات قبول داشتند و از آن پس پیرامون شخصیّت و نیّات دکتر ظریف اظهار نظر نفرمودند. ما در عین اینکه به مردم حقّ اعتراض، تجمّع و اعلام مخالفت میدهیم، اما قائل به پالایش و اصلاح این تجمّعها هستیم. مشخّصاً در این اعتراضات، نوشتهها و شعارهایی علیه ظریف مطرح شد که او را خائن، منافق، نفوذی، ضدّ ایران و ضدّ اسلام معرّفی میکرد. بنظر ما این روش، روشی غیر اخلاقی، غیر منطقی، غیر عاقلانه و در تضادّ با سیرهی حضرت آقا است.
4️⃣ «گذری به تاریخ؛ قضاوت آیتالله خامنهای پیرامون بنیصدر»
ما در تاریخ انقلاب اسلامی موارد مشابهی داشتیم. اوضاع و احوال بنیصدر به مراتب بدتر از ظریف بود. جامعهی سال 59 و 60، نیز او را نفوذی و منافق میدانست. اما در این بین آیتالله خامنهای هیچگاه راجع به شخص بنیصدر به این نحو قضاوت نکرد. حتّی باری که خبرنگاری از ایشان پیرامون نفوذی بودن یا نبودن بنیصدر پرسید –مصاحبه پس از عزل و فرار بنیصدر است-، ایشان اعلام نمود که در اینباره قضاوتی نمیکند. آقا هرچند در آن اوقات در نماز جمعه تهران جریان نفاق را رسوا ساخت و مشخٌصات آن را شمرد، اما هیچگاه بنیصدر را خائن یا نفوذی یا منافق ننامید.
این ماجرا راجع به میرحسین موسوی هم حالت مشابهی داشت. افرادی همچون شهید دیالمه و شهید آیت در پی اثبات نفوذی بودن موسوی بودند، اما از آقا هیچگاه هیچ حرکتی که از آن استشمام این امر پیرامون میرحسین شود یافت نشد. بنیصدر و موسوی آنقدر اشتباهات و خطاهای آشکار و واضح داشتند که نیازی به این نیّتخوانیها از جانب ایشان احساس نشد. تربیت الهی، آنقدر خویشتنداری و پرهیز از متشابهات به مؤمن میدهد، که راحت به این یکی و آن یکی برچسب نفاق و نفوذی نمیچسباند. به حکم «لا یجرمنّکم شنئان قوم علی ألّا تعدلوا»، ما هرچند با مبانی، عملکرد، و مواضع امثال ظریف بسیار بسیار مخالفت داریم و آن را مغایر اندیشهی انقلابی و به ضرر ایران اسلامی میدانیم که آوردهای جز خسارت محض و متزلزل شدن پایههای استقلال و امنیّت کشور ندارد، اما به خود حقّ اظهار نظر درباره نفاق یا نفوذی بودن ایشان را نمیدهیم. جامعهی ایمانی به حکم «إنی لعملکم من القالین» باید به این رشد برسد که بین عمل یک فرد، با شخصیّت و نیّات آن فرد تفاوت بگذارد و اگر از عمل کسی اعلام انزجار نمود، تلازمی نبیند که از خود آن شخص و نیّات باطنی او هم اعلام برائت جوید.
5️⃣ «ختامه مِسک و فی ذلک فلیتنافس المتنافسون»
حضرت آقا هیچگاه در پیاده کردن کسی از قطار انقلاب اسلامی عجله ننمود. به نظر ما آقا بیش از هرکسی بنیصدر و موسوی را میشناخت، اما تا وقتی که آنها خود و انگیزههای خود را بر مَلا نساختند، آنها را رسوا نکرد. سیرهی آقا اینست: در عین حالی که مواضع صریح خویش را در مخالفت با نظرات رجال دولتی صریحاً و بدون لکنت بیان میکند تا خطّ صحیح انقلاب گم نشود، کسی را از انقلاب اخراج نمیسازد. «صِل من قطعک» هرچند ظاهر در اخلاق فردی است، اما آقا از آن بعنوان یک راهبرد اجتماعی استفاده مینماید و نه تنها با کسی که اظهار دوستی و اخلاص نسبت به انقلاب میکند قطع رابطه نمینماید، بلکه دست آن کسانی که در شرف قطع ارتباط با نظام هستند را نیز میگیرد.
تشکل مردمی #فتیه
@fetye_ir