21.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠#موعظه
🔶 حضرت آیت اله آقامجتبی تهرانی ره
🔹درخصوص آخرین شب ماه مبارک رجب
🔻برای عزیزان ودوستانتان ارسال کنید.
#آقا_مجتبی_تهرانی_ره
#آخر_ماه_رجب
#فیض_سحر
#بیت_الرضا_علیه_السلام
🌸https://eitaa.com/feyzesahar 🌸
🔶 #نمازشب_سی_ام_ماه_مبارک_رجب
🔻وَ مَنْ صَلَّى لَیْلَهَ الثَّلَاثِینَ مِنْ رَجَبٍ عَشْرَ رَکَعَاتٍ بِالْحَمْدِ مَرَّهً وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌعَشْرَ مَرَّاتٍ
🔻هرکس در شب سىام رجب ده رکعت نماز-در هر رکعت سورهى «حمد» یک بارو سورهى «قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ» ده بار-بخواند،
🔻أَعْطَاهُ اللَّهُ فِی جَنَّهِ الْفِرْدَوْسِ سَبْعَ مُدُنٍ وَ یَخْرُجُ مِنْ قَبْرِهِ وَ وَجْهُهُ کَالْبَدْرِ وَ یَمُرُّ عَلَى الصِّرَاطِ کَالْبَرْقِ الْخَاطِفِ وَ یَنْجُو مِنَ النَّارِ وَ الْحَمْدُ لِلَّه
🔻خداونددربهشت فردوس هفت شهر به او عطا میکند و از قبردرحالى که صورتش همانند ماه شب چهاردهم میدرخشد بیرون میآید و همانند آذرخش گذرا از [پل] صراط میگذرد و از آتش جهنم نجات مییابد و ستایش از آن خدا است.
📚 #اقبال_الاعمال
🌸https://eitaa.com/feyzesahar🌸
💠 حضرت علی علیه السلام فرمودند:
🔻 هر شخص گرفتارى را نمى توان سرزنش کرد. (چه بسا بى تقصير باشد)
📚 نهج البلاغه حکمت 15
📎 #اعتقادات
📎 #نهجالبلاغه
🔶https://eitaa.com/feyzesahar🔶
💥
🔸💠🔸شرح و تفسیر حکمت۱۵
🔻سرزنش گرفتاران چرا؟
امام(عليه السلام) در اين کلام نورانى اش مى فرمايد: «هر شخص گرفتارى را نمى توان سرزنش کرد (چه بسا بى تقصير باشد)»;
✨ (مَا کُلُّ مَفْتُون يُعَاتَبُ).
سرچشمه گرفتارى ها و مشکلات و مصائبى که دامن گير انسان مى شود کاملاً مختلف است;
🔹گاه نتيجه مستقيم اعمال انسان است که بر اثر ندانم کارى ها، سستى ها، تنبلى ها و استفاده نکردن به موقع از فرصت ها دامان او را گرفته است. به يقين چنين شخصى درخور سرزنش است;
🔹 ولى گاه مى شود که اين مشکلات کفاره گناهان انسان است و خداوند مى خواهد او را به اين وسيله در دنيا پاک کند. چنين کسى گرچه به سبب گناهش درخور سرزنش است ولى چون مشمول لطف الهى شده سزاوار ملامت نيست و گاه سرچشمه آن آزمايش هاى الهى است که خدا مى خواهد با آن مشکل و گرفتارى بنده خود را پرورش دهد که همچون فولاد آبديده در کوره حوادث مقاوم سازد و يا همچون طلاى ناخالصى را که به کوره مى برند تا خالص گردد او را خالص سازد در اينجا نيز جاى سرزنش نيست، بنابراين همه گرفتاران و بلا ديدگان را نمى توان سرزنش کرد و حتى در آنجايى که انسان خود سرچشمه آن گرفتارى باشد باز گاهى جاهل قاصر است و گاه مقصر; تنها اگر مقصر باشد در خور سرزنش است.
🍃اين سخن تفسير ديگرى نيز دارد و آن اين که «مفتون» از ماده «فتن» و «فتنه» در اصل به معناى آزمايش کردن است; مثلا هنگامى که مى خواهند طلا را آزمايش کنند آن را به کوره مى برند تا وضع آن روشن شود و به همين جهت هر نوع فشار و گرفتارى و مشکلات و گمراهى به عنوان فتنه از آن ياد مى شود و مفتون در عبارت بالا به معناى فريب خورده باشد; همان گونه که درباره شخص گرفتار اشاره شد اين حالت گاهى بر اثر تقصير و گاه بر اثر قصور و گاه بدون اختيار دامان انسان را مى گيرد به همين منظور امام مى فرمايد: تمام کسانى که مفتون هستند سزاوار سرزنش نيستند.(1)
📚پی نوشت:
(1). سند گفتار حکیمانه: ابن ابى الحدید در شرح نهج البلاغه خود مى گوید: امام این سخن را به «سعد بن ابى وقاص»، «محمد بن مسلمه»، «اسامة بن زید» و «عبدالله بن عمر» فرمود در آن زمان که آنها از همراهى امام براى جنگ با شورشیان جمل امتناع کردند. (و این نشان مى دهد که ابن ابى الحدید آن را از جاى دیگرى گرفته است). اضافه بر این مرحوم شیخ مفید در کتاب خود به نام الجَمل از کتاب جمل ابى مخنف (متوفاى 175) داستان مفصلى نقل مى کند که چون على(علیه السلام) مى خواست به سوى بصره براى خاموش کردن آتش فتنه طلحه و زبیر حرکت کند باخبر شد که سه نفر فوق با این که با امام بیعت کرده بودند حاضر به همراهى امام در این مسیر نشدند. (ولى در بعضى از روایات آمده است که هیچ یک از این سه نفر با امام بیعت نکردند) امام(علیه السلام) فرمود: من شما را مجبور نمى کنم که با من بیایید ولى مگر با من بیعت نکرده اید؟ گفتند: بیعت کرده ایم. فرمود: پس چرا همراه من نمى آیید؟ هر کدام از آنها عذرى براى خود بیان کردند (عذرهایى ناموجه) امام در اینجا فرمود: «لَیْسَ کُلُّ مَفْتُون یُعاتَبُ; هر شخص گرفتارى را نباید سرزنش کرد». سپس فرمود: برگردید خداوند مرا از شما بى نیاز خواهد ساخت. جمع دیگرى نیز این جمله حکمت آمیز را در کتاب هاى خود از امام(علیه السلام) نقل کرده اند. (مصادر نهج البلاغه، ج 4، ص 16 با تلخیص).
#شرحوتفسیرحکمتهاینهجالبلاغه
🔶 https://eitaa.com/feyzesahar🔶
🔷🔸🔷#توصیه_وثواب_روزه_آخر_ماه_
👇
🔻امام رضا علیه السلام می فرماید:
«َ مَنْ صَامَ يَوْماً فِي آخِرِهِ - ای:آخر رجب -جَعَلَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مِنْ مُلُوكِ الْجَنَّةِ وَ شَفَّعَهُ فِي أَبِيهِ وَ أُمِّهِ وَ ابْنِهِ وَ ابْنَتِهِ وَ أَخِيهِ وَ أُخْتِهِ وَ عَمِّهِ وَ عَمَّتِهِ وَ خَالِهِ وَ خَالَتِهِ وَ مَعَارِفِهِ وَ جِيرَانِهِ وَ إِنْ كَانُوا مُسْتَوْجِبِي النَّارَ»؛
« کسی که روز آخر ماه رجب روزه بگیرد خداوند وی را از ملوک بهشت قرار می دهد و شفاعتش درباره پدر و مادر و فرزندان و بردار و خواهر و عمو و عمه و خاله و دایی و آشنایان و همسایگانش پذیرفته می شود گرچه مستوجب آتش جهنم باشند».
🔻حضرت پیامبر (صلی الله و علیه و آله) درباره ی روزه ی ماه رجب می فرماید: هر کس یک روز از این ماه را روزه بگیرد، خشنودی عظیم خدا را به دست آورده، خشم الهی از او دور می شود، و درهای جهنّم به روی او بسته خواهد شد!
«سالم» می گوید: چند روزی از ماه رجب مانده بود که به خدمت امام صادق علیه السلام رسیدم. چون نظر مبارک آن حضرت بر من افتاد، فرمود: آیا در این ماه روزه گرفته ای؟ گفتم: نه به خدا، ای پسر رسول خدا فرمود: آن قدر ثواب از دست داده ای که اندازه ی آن را کسی جز خدا نمی داند! به یقین، این ماهی است که خدا آن را بر ماه های دیگر فضیلت داده و احترام آن را عظیم نموده و گرامی داشتن روزه داران این ماه را بر خود واجب کرده. گفتم: یابن رسول اللّه، اگر در باقی مانده ی این ماه روزه بدارم آیا به بخشی از ثواب روزه داران آن نایل می شوم؟
🔻 فرمود: ای سالم، هر که یک روز از آخر این ماه را روزه بدارد، خدا او را از سختی سکرات مرگ و از هراس پس از مرگ و از عذاب قبر ایمن می کند؛ و هر که دو روز آخر این ماه را روزه بدارد، به آسانی از صراط می گذرد؛ و هر که سه روز آخر این ماه را روزه بدارد، از وحشت بزرگ روز قیامت و از سختی های آن روز ایمن می شود و برات آزادی از آتش دوزخ را به او عطا می کنند. (۱)
🔻امام رضا علیه السلام می فرماید: هر کس روز آخر ماه رجب را روزه بگیرد، خداوند گناهانش را می آمرزد. (۲)
۱. مفاتیح الجنان
۲. مفاتیح نوین، به نقل از اقبال، ص ۶۸۲
۳. وسائل الشیعة، ج ۱۰، ص ۴۸۳
۴. امالی صدوق، ص ۵۴۲
۵. مفاتیح نوین، به نقل از اقبال، ص ۶۳۷
ߊَܠܠّܣُــܩَّ ࡃَܥܼـِّـܠܙ ܠِࡐَܠࡅِّ࡙ــܭَ ߊܠܦَ̇ــــܝَܥܼܢ🌤
🥀⃟•✍کپی مطالب باذکر صلوات به نیت سلامتے و تعجیل در فرج مولے جایز است✔️
╭═━⊰🌤⊱━═╮
فیض سحر
🌸https://eitaa.com/feyzesahar🌸
💠#مجموعه_اذکار_ماه_رجب
🔶 فقط امروز تامغرب فرصت قرائت
واتمام اذکار واردشده را دارید.
🔷 #التماس_دعا
🌸https://eitaa.com/feyzesahar🌸
🇮🇷 #ایران_در_روزی_که_گذشت
💠 (۱ اسفند ۱۴۰۱)
🔸نمایندگان مجلس طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت را با هدف تعیینساز و کار استخدام نیرو در دستگاههای دولتی به تصویب رساندند.
🔹معاملات دلار و یورو در بازار متشکل معاملات ارزی تا اطلاع ثانوی متوقف شد.
🔸بخشودگی جرایم مالیاتی ویژه دهه فجر تا پایان امسال تمدید شد.
🔹شاخص کل بورس با رشد ۶۰ هزار و ۸۹۷ هزار واحدی به عدد یک میلیون و ۵۹۴ هزار واحد رسید.
🔸سازمان سنجش: نتایج اولیه نوبت اول کنکور ۱۴۰۲ تا اواسط اسفند اعلام میشود.
🔹بعد از چند مورد مسمومیت در مدارس قم دادستان کل با ورود به موضوع، دادستان عمومی و انقلاب قم را مامور پیگیری ویژه و برخورد قاطع با مقصران احتمالی کرد.
🔸روزنامه سازندگی توقیف شد. این روزنامه اصرار بر تخلف در درج محتوای خلاف واقع و تشویش اذهان عمومی طی ماههای گذشته داشته است.
🔹وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس حسینی را به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان حج و زیارت منصوب کرد.
🔸جواد نکونام پس از پیروزی فولاد برابر نماینده یعودی در اعتراض به مشکلات زیادِ باشگاه از سمتش استعفا کرد.
🌸https://eitaa.com/feyzesahar🌸
💠 #فیض_سلامت
🔶 بعد از خوردن چیپس حتما دهانتان را با آب بشویید !
👈چیپس حاوی کربوهیدراتهای زود جذبی است، که در تماس با بزاق دهان تبدیل به گلوکز میشوند. این امر میتواند منجر به ایجاد یک پوسیدگی جزئی اما خطرناک در دندانهای شما شود
👈به علاوه بقایای چیپس باعث تشکیل پلاکهای دندانی میشود، بنابراین بعد از خوردن آن فراموش نکنید که دهانتان را آب بزنید
💠https://eitaa.com/feyzesahar💠