8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دینداری آسان است، اگر ...
🔻چرا نماز خواندن و روزه گرفتن برای برخی اینقدر سخت است؟
@Rahasho
#دین #نماز #راحت_طلبی
امام علی علیه السلام :
اَلْعُقُولُ أئِمَّةُ الأفْکارِ، وَ الاْفْکارُ أئِمَّةُ الْقُلُوبِ، وَ الْقُلُوبُ أئِمَّةُ الْحَواسِّ، وَ الْحَواسُّ أئِمَّةُ الاْعْضاءِ.
عقل هر انسانى پیشواى فکر و اندیشه اوست; و فکر پیشواى قلب و درون او خواهد بود; و قلب پیشواى حوّاس پنج گانه مى باشد، و حوّاس پیشواى تمامى اعضاء و جوارح است. بحارالأنوار: ج 1، ص 96، ح 40.
توضیح : سرنوشت هر انسانی در گرو اعمالش می باشد و سرچشمه اعمال انسان تفکرات اوست که از عقلش منبعث میشود. لذا این تفکرات انسانی است که سرنوشت او را تغییر می دهد و این نکته را هم فراموش نکنیم که عقل سرچشمه این تفکرات است و بستگی دارد که عقل آزاد باشد و بر سایر نفوس سیطره داشته باشد که باعث رستگاری انسان می شود و اگر در تحت سیطره نفوس باشد قطعا فرمانبردار آنهاست و سرنوشت ما با خواسته های آن نفس گره خواهد خورد. مثلا اگر عقل فرمانبردار شهوت باشد سرنوشت ما با شهوت گره خواهد خورد ، یا اگر در تحت سیطره غضب باشد سرنوشت ما با غضب گره خواهد خورد.
@Rahasho
#راهکار #تغییر #تعقل
دعوت.mp3
4.39M
💢 مگر خداوند قادر نیست، ظهور امام زمان را رقم بزند ؟
چرا ما باید برای ظهور تلاش کنیم؟
چرا ما باید برای نزدیک نمودنِ لحظه ظهور، دعا کنیم؟
مگر امام، محتاجِ قدمهای کوچک ماست؟
@Rahasho
#امام_زمان #رهاشو
Panahian-Clip-MakrEblis-48k.mp3
1.48M
🎵 جوشنکبیری که شیطان دم گوش انسان میخواند!
@rahasho
استفاده از کشِ شوک
یکی از روش هایی که برای پیشگیری مناسب است، توجه به آسیب ها و عوارض خودارضایی است. زمانی که مورد هجوم افکار شیطانی و تحریک کننده قرار می گیریم و شهوت به ما فشار می آورد، کمی در مورد آسیب های خودارضایی فکر کنیم. آیا می ارزد برای رسیدن به لذتی زودگذر و موقت، آن همه عوارض و آسیب ها را به جان بخریم؟ برای این کار می توانیم یک کش به دست خود ببندیم و هر زمان که مورد فشار میل جنسی قرار گرفتیم، چندین بار این کش را بکشیم و رها کنیم. با این کار دردی در دست احساس می کنیم و شوک خفیفی بر ما وارد می شود و با این شوک به یاد ضررها و آسیب های این کار می افتیم. ضررهایی که برخی از آن ها زندگی را مختل میکند، عاقبت خوشی هم به همراه نخواهد داشت.
@Rahasho
#راهکار #کش_شوک #عوارض
4_5902003483883602445.mp3
7.84M
داشتن زاویه دید درست نسبت به پدیدههای اطراف، نیازی ضروری و مهم است که البته تحت تأثیر عواملی، تنظیم میشود. نگاه و زاویه دید هر انسان، از یک طرف تحت تأثیر علاقهها و گرایشهای او بوده و از طرفی دیگر عواملی مانند قرآن مجید، تفکر و از بیرون نگاه کردن و ..... میتوانند بر زاویه دید انسان تأثیر مثبت بگذارند. داشتن زاویه دید درست، نه تنها برای همگان در زندگی فردی و اجتماعی نیاز است، بلکه برای هنرمندان جهت تولید حماسه؛ ضرورتی مضاعف پیدا میکند. بررسی عوامل تأثیرگذار بر زاویه دید و آشنایی با راهبردهایی برای کسب نگاه حماسی به پدیدهها، موضوع این مجموعه سخنرانی استاد پناهیان می باشد.
👇👇👇
http://panahian.ir/post/4214
#پایتخت #زاویه_دید #تفکر