📣 محورهای اصلی سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین دکتر احمد رهدار: انقلاب اسلامی و افول آمریکا (قسمت سوم)
🔺خلق معنایی که از دین و معنویت بهوسیله انقلاب اسلامی ایجاد شد عرصه را برای غرب از آن جهت که رقابتناپذیر شده تنگ کرده. خلق رزمندگانی با معنویت و معرفت بالا تنها از عهده دین مبین اسلام برمیآید. به نظر بنده داعش در انتهای تفکر تسنن است، مثلاً داعش توانست با کمترین هزینه از هشتاد کشور دنیا یارگیری کند. به نظر من آمریکا در ساخت داعش دست نداشت ولی از داعش در راستای اهداف شوم خود استفاده کرد و به نظر من در جهان سنی امروز اگر شخصی را بهعنوان سنی تاریخی تعیین کنیم قطعاً آن شخص ابوبکر البغدادی است؛ زیرا داعش بالای نود درصد از اعمال و افعال خود را مستند به روایات اهلسنت میکند. اتفاقاً داعش بدون هیچگونه تظاهر آمریکا را دشمن بعید خود میداند و اگر با ایران جنگ میکرد و از ایران رد میشد قطعاً با آمریکا جنگ میکرد و در راه همین جنگ داعش با ایران آمریکا بهصورت پنهانی داعش را حمایت کرد ولی داعش و آمریکا ازلحاظ نظری و اعتقادی هیچ ارتباطی با یکدیگر ندارند. درون تحلیلها و مطالعاتی که ما درباره داعش داشتیم به این نتیجه رسیدیم که داعش حتی سنتیتر از آن است که بداند آمریکا چیست، بهعبارتی داعش چنان اخباری و غرق در روایات شده که حتی به تحلیل روایات هم نرسیده است.
🔺یکی از آسیبهای موجود در پروژه تقریب مذاهب این است که بیش از نیم صده یعنی بعد از آقای بروجردی تا به امروز هنوز فرصت نکرده است که عقلای جهان اسلام را قانع کند که ما نیازمند پالایشی در حوزه روایات هستیم و ما خودمان یک جنگ مذهبی به نام تقریب راه میاندازیم؛ چه اشکالی دارد که ما روایات موجود در اصول کافی که دال بر تحریف قرآن است را دور بیندازیم یا روایات بسیار بد و قطعی الکذبی که در صحاح سته وجود دارد، ما حاضر هستیم آبروی پیغمبر ما با این روایات برود ولی آبروی ترمزی، ابی داوود، بخاری و مسلم نرود.
🔺جمهوری اسلامی مانند لیوانی است که قسمتی از آن پر است و قسمتی از آن خالی، آمریکا تمام توان خود را برای نشان دادن قسمت خالی لیوان خرج کرده است و قسمت پر لیوان وظیفه ما است که آن را به دنیا نشان دهیم که متأسفانه ما در این حیطه ضعیف و ناموفق عمل کردیم. مثلاً در بحثهای نظری مانند ولایتفقیه بسیار ضعیف عمل کردیم و حتی طلابی که ولایتفقیه را قبول دارند نگرش کامل و درستی از ولایتفقیه در ذهن خود ندارند و این یعنی ما در زمینه داشتههای خود ضعیف عمل کردهایم ولی وهابیت بالعکس ما در تبیین افکار پوسیده و ضعیف خود بسی از ما موفقتر عمل کرده است.
🔺 داشتههای ما حداکثری است لکن با نرمافزارهایی که عمدتاً از طریق علومانسانی به دست ما دادهاند طوری است که داشتههای ما دیده نمیشود و داشتههایی هم که با این نرمافزارها میتوان دیده مزیتهای نسبی است، مثلاً داشتههای معنوی ما را کدامیک از نرمافزارهای غربی میتواند ببیند، مثلاً آرامشی که با گریه بر امام حسین علیهالسلام برای ما حاصل میشود را کدام نرمافزار غربی میتواند ببیند؟ این افراد بهحساب گندهاندیش چون میخواهند علمی بحث کنند، وارد تئوری میشوند و آن تئوری گریه را اضطراب و روانی شدن میبیند، خب ما که یکعمر برای امام حسین علیهالسلام گریه کردیم روانی شدیم؟ اضطراب پیدا کردیم؟
🔺 داشتهها، سرمایههای طبیعی و تاریخی که ما در طول زمان کسب کردهایم فوقالعاده است، مثلاً نوع انسانهایی که در دنیا کار کردند حالت خنگی دارند ولی شاید برای شما عجیب که ایرانیان و افغانها که ژن آنها هم ایرانی است باهوشی تاریخی آنها اثبات شده است این هوش و نبوغ فکری سرمایهای است که ما شاید زیاد به آن توجه نداشته باشیم البته منظور ما از این حرف، مدل حرف زدن یهودیان که اعتقاد به فرید خلق شدن و خلق شدن بقیه انسانها به جهت خدمت به یهودیان نیست و اشخاص دیگری نیز مانند مناطقی از مغولستان هستند که دارای این نبوغ تاریخی هستند. ما دارای نبوغ تاریخی هستیم و شاهد این مسئله این است که وقایعی که در تاریخ به وقوع پیوسته باعث که باعث عبرت و سرمایه تاریخی برای ما شده است درحالیکه بسیاری از کشورها این سرمایه را ندارند و از این جنبه خنگ هستند و از جایی به بعد بحثها عمیق نمیشود و بحثها در حد روزمرگی میماند.
🔺 یکی دیگر از سرمایههای ما عدم ابتلا به روزمرگی یا اصطلاحاً بورینگ است، ما روزمرگی را به لحاظ نظری تحلیل میکنیم ولی تابهحال به لحاظ زیستی آن را حس نکردهایم که چه بلای بزرگی است. ابتلا به روزمرگی بلایی است که در جایجای دنیا علیالخصوص کشورهای توسعهیافته وجود دارد یعنی امروزشان با سیسال بعدشان یکی است یعنی امروز ساعت هفتتا دو سرکار میروند و از دو به بعد یک سبک فراغت را دارند، سیسال بعد هم همین برنامه بدون هیچ تغییری انجام میشود ولی هرروز ما بهنحوی خاص است که باعث احساس جریان زندگی برای ما میشود و باوجود همه سختیها و تحریمها به معنی دقیق کلمه ما در حال رشد و بلوغ هستیم.
🔺 چطور به دنیای غرب بفهمانیم که نظام ارزشی ما پخش شده است و در یک نقطه متمرکز نشده است، مثلاً در زمان طاغوت حوزه علمیه ما خروجیش اشخاصی مانند شهید مفتح، شهید مطهری، شهید بهشتی یا حضرت آقا بعلاوه نهایتاً صد با دویست نفر دیگر، دانشگاه هم که متفکر دینی تربیت نمیکرده و در بین کتوشلواریهای ما ده تا نهایتاً صد نفر مدل دکتر شریعتی یا آقای حجازی وجود داشته ولی در حال حاضر در بدترین دانشگاه ما اندازه یک حوزه علمیه بچههای حزباللهی وجود دارد که اندازه طلبههای ما عرق دینی و قدرت تحلیل و تبیین دینی دارند و این یعنی اینکه افکار این بزرگان درون تمام مراکز علمی ما پخش شده است.
🔺 این بسیار جای تأسف دارد که ما برای داشتههایمان با هنرمندی تبیین نظری حداکثری نکردیم تا زمانی که در مقابل افرادی مدعی از کشورهای دیگر مینشینیم با خیال راحت حرف بزنیم، من دوست دارم زمانی که دانشجویان یا طلبههای ما به دانشگاهی در کشوری دیگر میروند و در برابر استادی مینشینند با این پیشفرض باشند که او شخصی خنگ است مگر اینکه با دلیلی خارجی خلاف آن ثابت شود؛ و اگر ما روزی فرزندان خود را اینچنین تربیت کنیم که چشمش استعداد پیدا کند که داشتههای خود را ببیند آن روز برای ما مطلوب است؛ ولی متأسفانه بلایی که درون فضای مجازی به سر ما آمده این است که اوضاع ما طوری جلوه داده میشود که ایران ته جهنم و هرجایی غیر از ایران قله بهشت است که این مغالطهای است از قبیل جزءنگری و کلیگویی
🔺 مفاهیمی مانند: مفهوم اخلاق نهادی، حجاب نهادی معمولاً درباره آنها بحث و تئوریزه نشدهاند. این مسیری که ما پیمودهایم مسیر راحت و آسانی نبوده است، تمام اهمیت نهضت مشروطه به این بوده که ما توانستیم در قانون بیاوریم که تمامی قوانین کشور باید مطابق شریعت قدیمه محمدیه باشد که برای همین کار علمای بسیاری بالای دار رفتهاند اگرچه به آن عمل هم نشد زیرا از دل مشروطه باز هم رضاشاه درآمد ولی اگر این قانون آن زمان نوشته نمیشد انقلاب اسلامی به وجود نمیآمد.
🔺 از بعد دیگر ایران را در نقدهای خود نباید از کانتکس زمانه خود خارج کنیم، ایران چه خوب چه بد جزئی از این زمانه است و پس از بررسی در کانتکس زمانه خود باید در مصداق موردبررسی قرار نگیرد بلکه در دین باید مورد مقایسه قرار گیرد، اگر در مصداق مورد مقایسه قرار گیرد شاید در فلان شاخص و فلان مصداق امتیاز ایران از افغانستان هم کمتر شود ولی باید با صورت مجموعی نظاره شود یعنی اگر بگوییم هر کشور مسلمان باید در مسلمان بودن خود دارای صد شاخصه باشد و به هر شاخصه تکبهتک نمره بدهیم و درنهایت میانگین بگیریم و ایران را با هشتاد کشور مسلمان دیگر مقایسه کنیم به عقیده بنده قطعاً میانگین وجود دین در ایران از همه هشتاد دیگر بالاتر است و این یعنی اینکه ما باید بهپای این نظام بمانیم.
🔺 ما الآن نرمافزاری در دنیا نداریم که مشخص کند که پیروزی انقلاب اسلامی به چه میزان به مسلمانان جهان معنا بخشیده و به آنها امید به حیات داده، حتی با پخش شدن خبر پیروزی انقلاب اسلامی اتفاقاتی به وقوع پیوست. کدامیک از نرمافزارهای غربی میتواند این مسئله را تحلیل کند، حتی اگر از آنها بخواهیم حیا را تعریف کنند، تعریفی را به ما تحویل میدهند که علومانسانی گفته است. عمیقترین واژههای ما را تعاریف علومانسانی غربی توان تحلیل ندارند. همین خانم اسکاچپول که اعتقاد دارد انقلابها میآیند ولی انقلاب اسلامی استثنا ساخته شد و ازجمله موارد سازنده انقلاب اسلامی ایدئولوژی را نام میبرد و در دال مرکزی ایدئولوژی امام حسین علیهالسلام را نام میبرد و کمک مردم از نام امام حسین علیهالسلام را تحلیل جامعهشناختی میکند ولی از امام حسین علیهالسلام به اسطوره تعبیر میکند نه امام و من چندین صفحه در یکی از کتب خود در نقد و فرقهای دیدن امام حسین علیهالسلام بهعنوان یک اسطوره یا بهعنوان امام مطالبی را بیان کردهام.
🔈 صوت کامل جلسه در ذیل این پیام بارگذاری خواهد شد.👇👇👇
🔗 لینک پیوستن به کانال فتوح اندیشه:
🌐 http://eitaa.com/joinchat/905052177C2097b0286a
نقش انقلاب اسلامی ایران در افول آمریکا(قسمت سوم).mp3
34.56M
🔈 صوت سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین دکتر احمد رهدار: انقلاب اسلامی و افول آمریکا (قسمت سوم)
🔗 لینک پیوستن به کانال فتوح اندیشه:
🌐 http://eitaa.com/joinchat/905052177C2097b028
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ویژه آغاز ماه رجب
📹 نماهنگ | آغاز ماه دعا
🔺 رهبرانقلاب: باید همهمان به یکدیگر تبریک عرض کنیم این توفیق الهی را که توانستیم بار دیگر وارد شهر رجب شویم
🔺 اگر رابطهی خودمان را با خدا تقویت کنیم، بسیاری از معضلات و مشکلات به خودیِ خود مرتفع خواهد شد
🔺 بزرگان و اهل معنا و سلوک، #ماه_رجب را مقدمهى ماه رمضان دانستهاند. با یک طهارتى، با یک نزاهت و پاکیزگىاى، انسان وارد #ماه_رمضان شود، «شستشوئى کن و آنگه به خرابات خرام»؛ شستشوکرده وارد ماه رمضان شود.
#اين_الرجبيون
#رهبری_رجب
🔗 لینک پیوستن به کانال فتوح اندیشه:
🌐 http://eitaa.com/joinchat/905052177C2097b0286a
⭐️ لوح| مبارزه علمی
🔘 اینکه امام باقر علیهالسلام «باقرالعلم»است، یعنی حقایق و مفاهیم اسلامی را که در قشری از دروغ، فریب، ریا و تحریف پیچیده شده بود، میشکافند و آن لب و مغز را میاندازد در کام مشتاقان حقیقت. این یک گوشهی دیگری است از مبارزه ائمهی ما.
🔺بیانات رهبرانقلاب درباره امام باقر(ع) برگرفته از کتاب همرزمان حسینی.
🌹 بگو به نور که ماه تمام آمـده است؛
که صبـح آمـد و پایان شام آمـده اسـت؛
براے شیـعه دوباره امام آمـده است؛
خداے فقـه و حـدیث و کـلام آمـده اسـت؛
امام باقـر علیـهالسّـلام آمـده اسـت؛❣
#میلاد_امام_محمد_باقر علیهالسّلام و آغاز ماه پربرکت #رجب بر تمام شیعیان جهان مبارک باد.
#اين_الرجبيون
#رجب
#ميلاد_امام_محمد_باقر (ع)
🔗 لینک پیوستن به کانال فتوح اندیشه:
🌐 http://eitaa.com/joinchat/905052177C2097b0286a
📣 مؤسسه مطالعات و تحقیقات اسلامی فتوح اندیشه برگزار میکند:
🔘 دوره پودمانی هویت زن
🔺 نقش تربیت در تکوین و بسط هویت زنان
🎙 ارائهدهنده:
👤 مریم نصر
🔴 زمان و مکان:
🏢 زاهدان، خیابان آزادی، سازمان تبلیغات اسلامی، سالن اجتماعات
🗓 شنبه 99/11/25
🗓 یکشنبه 99/11/26
🔗 لینک پیوستن به کانال فتوح اندیشه:
🌐 http://eitaa.com/joinchat/905052177C2097b0286a
📣 ارائه اولین گزارش تحلیلی از هماندیشی؛ صاحبنظران و کنشگران جریان انقلاب اسلامی
🔘 گام دوم و گفتمان آینده انقلاب اسلامی
💬 گفتگو با :
👤 دکتر صادق کوشکی
👤 حجتالاسلام محمدرضا فلاح شیروانی
👤 حجتالاسلام حسین وظیفهعالی
👤 آقای وحید جلیلی
👤 دکتر محمدحسن روزیطلب
👤 خانم دکتر عاطفه خادمی
👤 حجتالاسلام محسن قنبریان
👤 حجتالاسلام سیدعلی موسوی
👤 دکتر روح الله ایزدخواه
👤 دکتر مهرداد بذرپاش
👤 دکتر حسن عباسی
👤 دکتر محسن دنیوی
👤 حجتالاسلام دکتراحمد رهدار
👤 حجتالاسلام نصرالله پژمانفر
👤 دکتر محمدرضا قائمینیک
🗓 تاریخ : دوشنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۹
⏰ ساعت ۱۵
🏢 مکان: قم-بلوار جمهوری-سازمان تبلیغات اسلامی
🔗 لینک پیوستن به کانال فتوح اندیشه:
🌐 http://eitaa.com/joinchat/905052177C2097b0286a