.
برجام و نقش مردود خواص باید برای ملت مبعوث درس عبرت باشد!
بدتر از این حادثه شاید تکرار شود....
.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برجام خسارت محض بود
امام خامنهای شهید
🇮🇷🇵🇸🇮🇷@fteb_kanoon
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توافق با آمریکا که تبریک ندارد
بازخوانی تذکر و پیشبینی امام خامنهای شهید دربارهی برجام:
تبریک برجام بی معناست.
🇮🇷🇵🇸🇮🇷@fteb_kanoon
🔻سردار قاآنی: پیروزی عظیم حزبالله در راه است
🔹مردم دنیا، استقلال لبنان را با عظمت فداکاری حزب الله میشناسند نه با وابستگی بعضی حکمرانان.
🔹همه دنیا با چشمان بازتر نگاه کنند؛ پیروزی مقاومت عظیم حزب الله قهرمان بر پستفطرتان صهیونیست در راه است. انشاءالله
🇮🇷🇵🇸🇮🇷@fteb_kanoon
🔴پیام آیتالله اراکی: دشمن امریکایی کافر حربی است
▪️دشمن آمریکا کافر حربی است و جهاد با او با تمام توان، بر هر مؤمن آزادهای که به احکام اسلام باور دارد، واجب است. حمله به منافع آمریکا در هر کجا که باشد و مقابله با کسانی که در خدمت قدرت آمریکا هستند، برای هر کسی که توانایی انجام آن را دارد، یک واجب شرعی است.
#ادبیات_خونخواهی
🇮🇷🇵🇸🇮🇷@fteb_kanoon
♨️ پهنه روبرو چه دیده میشود؟
✍ زمان انتشار پیامهای مقامات ایرانی و ترتیب آنها،بشکل جالبی درحال تزریق وحشت و اضطراب در سرزمینهای اشغالیست.
باید ببینیم اینبار ایران چه پاسخی تدارک دیده یا صحیحتر بگیم؛
●چگونگی پاسخ متفاوت ایران را باید ارزیابی کنیم.
آن معادله جالبی که ما در مسیر تفاهم پیرامون حلقه دفاعی منطقهای خود ایجاد کردیم،امشب،در وضعیتی خاص قرار دارد.
امروز ابتدا روند مذاکرات را تعطیل کردیم و حالا شکلی مبهم و ترسناک به احتمال پاسخ نظامی دادهایم.
●تثبیت این معادله،اگر به انزوای رژیم جعلی منجر شود،فاجعهای در اراضی اشغالی رقممیزند که دیگر نیازی به شلیک یک موشک هم نداریم.
📌 فوری سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی ایران
@fori_sarasari
✍ مهم/ آنچه می تواند پاسخ نظامی ج.ا. به حملات رژیم صهیونیستی علیه بیروت را تقویت و معتبرتر کند، اعلام رسمی توقف مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا توسط تیم مذاکره کننده ایرانی است. متأسفانه فهم ناقص رده سیاسی از معادلات قدرت مانع از این هم افزایی شده است.
دشمن آمریکایی در حال آزمودن اراده ایران بر روی شروط خود است اما صرف پاسخ نظامی بدون وجود یک مکمل سیاسی، کارآمدی و بازدهی کافی را نخواهد داشت. کاش همزمان با حملات احتمالی نظامی، یک عملیات سیاسی هم صورت می گرفت. حیف که ذهن های قوی در پیاده رو نشسته اند، حیف که پاهای کوچک در کفش های بزرگ جای گرفته است!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
حسین ستودهنماهنگ کوتاه نمی آییم.mp3
زمان:
حجم:
5.6M
یا حیدر یا حیدر
دشمن صهیونیست بدتر از این میزنیم
فعلا تا لانچرها آماده میشن این رو گوش کنید حوصلتون سرنره
🇮🇷🇵🇸🇮🇷@fteb_kanoon
🔻بیانیه ۳۵ عضو مجلس خبرگان رهبری درباره تأکید بر حفظ وحدت ملی و التزام مسئولان به تحقق و اجرای رهنمودهای رهبر انقلاب
برخی سرفصلهای این بیانیه:
🔹مطابق بیان امام شهید (رضوان الله علیه) در موضوع مذاکرات با دشمن امر محرمانه و مخفی وجود ندارد و مصداق همدلی با مردم اطلاع رسانی شفاف مسئولان در این زمینه است.
🔹فصل الخطاب در این موضوع، تدابیر رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و خطوط قرمز و چارچوب مشخص شده از جانب ایشان است.
🔹باتوجه به اقدامات خصمانه و تجاوزهای مکرر دشمن غدّار به ویژه اقدام جنگی در محاصره دریایی و تجاوزات و جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان،وضعیت رویارویی با دشمن کماکان در وضیعت جنگی است و مفهومی به نام آتش بس عملاً معنا ندارد.
🔹مطابق چارچوب تعریف شده توسط رهبری معظم تعیین متجاوز و مجازات آن و اخذ غرامت جنایات و خسارات وارده و مدیریت تنگه هرمز به عنوان حق غیر قابل اغماض ملت ایران و عدم گفتگو در باب حق مسلم هستهای کشور نباید به هیچ بهانهای نادیده گرفته شود.
🔹ملت مبعوث و ولایتمدار همچون گذشته، ضمن پافشاری بر اتحاد مقدس و حضور باشکوه در تجمعات شبانه، در همۀ مراحل تابع فرامین رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) هستند.
🔸متن کامل را اینجا بخوانید
🇮🇷🇵🇸🇮🇷@fteb_kanoon