🔷شهید محسن فخریزاده در یک نگاه
🇮🇷کانال سپاه ایران🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/3440967682C45eab9919a
#سپاه_پاسدار_انقلاب_است
https://alkafeel.net/live/index.php?live=36&lang=pr
پخش زنده کربلا
کربلا هم بارونیه
نباتی:
مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا﴿۲۳﴾
در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستادهاند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند)، و بعضی دیگر در انتظارند؛ و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند. سوره مبارکه احزابآیه۲۳
مردهای مرد را آغاز و پایان روشن است…
دانشمند هسته ای شهید دکتر محسن فخری زاده به دست تروریست های بین المللی و مانند همیشه در اوج حقارت و ناجوانمردی به شهادت رسید و پس از سالها مجاهدت در راه اعتلای ایران اسلامی خون پاکش را نثار کرد و آسمانی شد. شهادت این شهید متفکر بسیجی را محضر رهبر معظم انقلاب، ملت شهیدپرور و خانواده آن عزیز تبریک و تسلیت عرض می نماییم. این اقدام تروریستی نشاندهنده عجز و ناتوانی دشمنان قسم خورده در متوقف و یا کند نمودن حرکت پر شتاب انقلاب شکوهمند اسلامی در مسیر پیشرفت و بالندگی است. این حرکت ناجوانمردانه نشانه ای از خوی بزدلی و استکباری دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی است که با هر وسیله ای یک روز با تحمیل جنگ، روزی با حمله مستقیم نظامی، روزی با تحریم و روزگاری هم با مذاکره سعی در شکست ملت عزیز ایران دارند.
مجمع عالی بسیج شهرستان بهار اعلام می دارد جوانان و فرهیختگان و بسیجیان عزیز راه پربرکت آن شهید والامقام را تا پیروزی نهایی ادامه خوهند داد. ملت نجیب ایران و دلدادگان مقاومت بی صبرانه منتظر و آماده انتقام سخت خون پاک آن شهید سرافراز و سردار سرافراز سپاه اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و یارانشان هستند.
رئیس مجمع عالی بسیج شهرستان بهار