eitaa logo
آگاهی نامه|مقدمات ظهور🌍
372 دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
28.8هزار ویدیو
594 فایل
آگاهی نامه مقالات کوتاهی است از استاد رسولی در ضرورتهای جامعه (علمی ،سیاسی، اجتماعی ، دینی ) بدانیم...! ملکوت اسمان...ظهور بسیار نزدیک است... غالب مقالات صرفا جهت اطلاع میباشد نه تایید! و نقش اگاهی دادن و تلنگر خواهد داشت انشاالله! gahinameh
مشاهده در ایتا
دانلود
❗️راهی ساده برای شریک شدن با حاجیان در ثواب حجّ : در دهه اول ماه ذی الحجه ( از امشب تا شب عید قربان ) بین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز خوانده شود که در هر رکعت بعد از حمد و توحید آیه ۱۴۲ سوره اعراف ( وَ وَاعَدْنَا مُوسَىٰ ثَلَاثِينَ لَيْلَةً وَأَتْمَمْنَاهَا بِعَشْرٍ فَتَمَّ مِيقَاتُ رَبِّهِ أَرْبَعِينَ لَيْلَةً وَ قَالَ مُوسَىٰ لِأَخِيهِ هَارُونَ اخْلُفْنِي فِي قَوْمِي وَ أَصْلِحْ وَ لَا تَتَّبِعْ سَبِيلَ الْمُفْسِدِينَ ) قرائت شود .
❔سوال : مستدعى است حدود ارتباط مردان و زنان مسلمان با يكديگر در عرصه جامعه را بيان فرماييد. ✅ج) بر هر زن و مرد مكلفى شرعاً واجب است در تماس و نشست و برخاست با جنس مخالف حريم ضوابط شرعى و مقررات اسلامى را دقيقاً مراعات نمايند و از هرگونه عمل و رفتارى كه آميخته به ريبه و يا موجب ترتب فتنه و فساد باشد، جداً احتراز نمايند. ❔سوال : در برخى از كشورهاى اسلامى دست‌دادن مرد با زن امرى عادى است و ممانعت از اين كار به نحوى توهين به طرف مقابل تلقى مى‌گردد. استدعا دارد حكم شرعى در اين‌باره را بيان فرماييد. ✅ج) دست‌دادن مرد با زن اجنبى و لمس بدن زن بر مرد اجنبى، شرعاً حرام است و امتناع از اين عمل به اظهار اينكه چنين برخوردى جزو دستورات دينى اسلام است هيچ‌‌گونه تلقى توهين به طرف مقابل نخواهد شد و مسلمين موظفند عمل به وظايف شرعى را مقدّم بر همه امور خود بدارند و به هر بهانه اقدام به ترك واجب يا فعل حرام نكنند.
بعد از مدتها ... چشم‌ اصفهانی ها به جمال آب در روشن شد ...
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس آمریکایی: 🔸ایران وضع عراق را برای آمریکا جهنمی کرده/این ایران و ژنرال سليمانی بودند که داعش را از عراق محو کردند/بزرگترین نابودگر داعش را ترور کردیم! 🔹ایرانی ها اطمینان دادند اگر به توافق برنگردید وضع منطقه برای شما بدتر خواهد شد/آنها در منطقه دست برتر را دارند...
مهدی میرمعزی گریخت ♦️خبرفوری با انتشار مطلبی مدعی شد مهدی میرمعزی متواری شده است. ♦️وی مدیرعامل اسبق شرکت ملی نفت و از یاران نزدیک زنگنه بود.
‏در اسنادی که از انبار ‎شورآباد تهران به دست اسرائیل افتاد، نه‌تنها جزئیات برنامه هسته‌ای، که نقشه تونل‌های زیرزمینی و نحوه ساخت و عایق‌بندی آنها نیز وجود دارد. ‏بخشی از این اسناد در کتاب جدید دیوید آلبرایت و سارا بوکارد با اسم Iran's Perilous Pursuit of Nuclear Weapons منتشر شده‌اند.
جدیدا رژیم صهیونیستی تمامی میهمانان خارجی خود را به بازدید از ماکت و پروژه برپایی می برَد. زلنسکی رئیس حمهور اوکراین نیز در سفر ۲۸ خرداد خود به فلسطین اشغالی به بازدید از ماکت رفت و با امضای توافق نامه ای تعهد داد که اوکراین نهایت کمک خود را به رژیم‌ صهیونیستی بر برپایی این معبد ارائه خواهد کرد. رژیم صهیونیستی پاییز ۲۰۲۱ (امسال) را برای تخریب مسجدالاقصی و برپایی معبد تعیین کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حرکت وحشیانه تماشاگران انگلیسی بیرون ورزشگاه و حمله به هواداران ایتالیایی! 👌پ ن پ : انسان مدرن متمدن غرب نشین داعش پرور را بشناس ! نه خدا دارد نه ائین اما ادعای کدخدایی دارد!
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴رذالتی که هرگز فراموش نمی شود... 🎥نخستین ماه تابستان، یاد آور وقایع تلخ و دردناک تیرماه ۱۳۶۰ و اوج گرفتن جنایات منافقین کوردل است. تنها خاصیت این قطعه ملکوک از تاریخ ایران، آشکار شدن چهره وقیح و بی حیایی این خائنان همیشه مدعی و دشمنان خلق بود. آنها در ۴۰ سال اخیر بیش از ۱۷ هزار ایرانی از نوزاد شیر خوار تا پیرمرد عصا به دست را ناجوانمردانه و با مذبوحانه ترین شکل به شهادت رساندند، اما رقت انگیزترین کارشان، بوسیدن دست صدام و نوکری برای افسران بعثی در دوران دفاع مقدس بود. این داغ و خاطره این پلشتی هرگز و با هیچ توجیه و بهانه ای پاک شدنی نیست.
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تهیه سالامی از گوشت بدن سلبریتی‌ها 🥩 🔹آدم‌خواری مُدرن! 👌پ ن پ ؛ اینم نمونه دیگه از تمدن مردم سالار !! غرب !!
✅🔴این متن اطلاعیه ی شورشیان طالبان است که در تاریخ 1442/11/30در مناطق تازه تصرف شده منتشر کردند طالبان متحجر داعش صفت از بزرگان روستاها و شهرها می خواهند که دختران منطقه ی خود را که بالاتر از 15سال سن دارند و خانم های بیوه که کم تر از 45 سال سن دارند برای نکاح شرعی مجاهدین به آن ها معرفی نمایند قرار نیست کسی به دروغ چیزی را به طالبان نسبت دهد اما رسانه ها مرد باشند و تصویر واقعی این گروه را به افکار عمومی معرفی کنند با دیدن این اعلامیه یاد اعلام جهاد نکاح تروریست های داعشی در موصل و دیگر نقاط عراق افتادم که به بهانه ی نکاح، خرید و فروش زنان را راه انداختند و به ارزش های بالای زنان جسارت کردند همزیستی برادران و خواهران افغانستانی با طالبان بهترین الگو و ملاک برای تحلیل های ما نسبت به رفتارهای اجتماعی طالبان در افغانستان است ان شاء الله سعی می کنیم برخی دوستان افغانستانی را در کلاب هاوس برای گفت و گو پیرامون طالبان و رفتارهای اجتماعی این گروه دعوت کنیم. 👌پ ن پ ؛ بگذارید کنار جریان وحشی غربی هردو در کنار هم تعریف میشوند دو روی یک سکه !! وحشی خونریز دنیا طلب بی دین !!