eitaa logo
آگاهی نامه|مقدمات ظهور🌍
372 دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
28.7هزار ویدیو
594 فایل
آگاهی نامه مقالات کوتاهی است از استاد رسولی در ضرورتهای جامعه (علمی ،سیاسی، اجتماعی ، دینی ) بدانیم...! ملکوت اسمان...ظهور بسیار نزدیک است... غالب مقالات صرفا جهت اطلاع میباشد نه تایید! و نقش اگاهی دادن و تلنگر خواهد داشت انشاالله! gahinameh
مشاهده در ایتا
دانلود
دانشگاه کمبریج در تازه‌ترین گزارش خود از وضعیت استخراج بیت‌کوین در جهان تخمین زده است که سهم ایران حدود ۴.۶ درصد باشد. چین قوانین سختگیرانه‌ای نسبت به استخراج رمز ارز اعمال کرده و انتظار می‌رفت استخراج رمزارز در چین افت چشمگیری داشته باشد. سهم چین از استخراج رمزارز در جهان از حدود ۷۵ درصد در سپتامبر ۲۰۲۰ به حدود ۴۶ درصد در ماه آوریل سال جاری رسیده است. در این فاصله سهم آمریکا از ۴ درصد به نزدیک ۱۶ درصد افزایش یافته است. سهم قزاقستان طی ماه‌های سپتامبر پارسال تا آوریل امسان شش برابر شده و به ۸.۲ درصد رسیده و روسیه و ایران نیز به ترتیب سهمی ۶.۸ درصدی و ۴.۶۴ درصدی در استخراج بیت‌کوین در جهان داشته‌اند. بر اساس برآورد دانشگاه کمبریج، میزان مصرف سالانه برق در بخش استخراج بیت‌کوین جهان حدود ۷۰ تراوات ساعت است.
رفع کامل مشکل 702 روستای گرفتار تنش آبی در خوزستان با کمک ستاد اجرایی فرمان امام تا پایان سال 1400 رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در سفر صبح امروز به خوزستان: 702 روستا در خوزستان وجود دارد که با بحران و تنش آبی روبرو است. در روزهای اخیر تصمیم گرفته بودیم که مشکل آب 471 روستا را با کمک آبفای استان حل کنیم. امروز و درجریان بازدیدی که ازاین مناطق داشتم دیدم اوضاع واقعا برای مردم قابل تحمل نیست و تصمیم گرفتیم که برای حل مشکل تأمین آب تمام 702 روستا، ستاد اجرایی فرمان امام ورود کند و جمعا 350میلیارد تومان اعتبار برای حل این مشکلات با مشارکت آبفا اختصاص یابد. تمام این طرح‌ها نهایتا تا پایان سال به اجرا درمی‌آیند اما برای حل موقت مشکل مردم تصمیم گرفتیم که 100 دستگاه تانکر آب و 100عدد مخزن آب به این روستاهای دچار تنش آبی اعزام کنیم که تا این لحظه 50 دستگاه تانکر مستقر شده‌اند. همچنین ستاد اجرایی فرمان امام برای کمک به دامدارانی که دراین بحران ، دام‌های سنگین خود را از دست داده‌اند نیز دام سنگین اهدا خواهد کرد و در سال گذشته نیز آبرسانی به 500 روستای استان خوزستان توسط بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام انجام شده است.
༻ ﷽༺ 🗓 🌹پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم: 💎ما مِن یَومٍ أکثَرَ أن یُعتِقَ اللَّهُ فِیهِ عَبدَاً مِنَ النّارِ مِن یَومِ عَرَفَهَ 🔰خداوند در هیچ روزی به اندازه روز عرفه ، بندگان را از آتش دوزخ نمی‏رهاند 📚صحیح مسلم ، ج 4 ، ص 107 . ‌*┄┄┄┅═✧❁✧═┅┄┄┄* http://eitaa.com/joinchat/612499489Ce103bd13fa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این زن سیستانی و دو دختر خردسالش، در اوج تنگدستی و محرومیت، در مظلومیتِ تشنگی، یادشان نرفته که حاج قاسم، برای او، برای آن‌ها، برای مردم، خیلی زحمت کشیده است.. زن مظلوم این را گفت و از داغ ، اشک ریخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اروپا در حال بلعیده شدن توسط سیل سیل پس از آلمان ، بلژیک و اتریش به لهستان رسید
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دولت روحانی ۱۵۰۰ میلیارد تومان بودجه آب خوزستان را کجا خرج کرده است؟ ♦️اختصاص ۳۵۰۰ میلیارد تومان بودجه به استان خوزستان/ معاون فنی و حسابرسی اقتصادی دیوان محاسبات: ۱۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه آب و فاضلاب استان خوزستان تخلف شده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فکر بکر متخصصان دانش‌بنیان ایرانی در دوران کم آبی؛ طراحی و ساخت دستگاه تبدیل هوای مرطوب به آب آشامیدنی ... دانش ساخت این دستگاه در ایران بومی شد و قیمت نمونه وطنی آن الآن معادل یک سوم مشابه خارجی است.
🔴حاجیان اقلا...(7000) را تشنه لب در منا قربانی کردند، امروز برای بی آبی خوزستان اشک تمساح میریزند از بن سلاخ سعودی میگویم ✍️نون میم
🔴 مذاکرات برجام، قربانی سخنان روحانی شد فواد ایزدی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار مهر: روحانی با سخنانش به تیم مذاکره کننده ضربه زد. 🔹 به گزارش چند هفته پیش نیویورک تایمز نگاه کنید، زمانی که ایران غنی سازی ۶۰ درصد را شروع کرد طرف آمریکایی، ایران را جدی گرفت. 🔹 قانون مجلس غیر از خیر برای مذاکره کنندگان ما چیز دیگری نداشت و توانمندی تیم مذاکره کننده ایرانی را بالا برد. 🔹 واقعیت امر این است که برجام از ابتدا مشکلات جدی داشت و همین مشکلات نیز باعث شد که ترامپ این توانمندی را پیدا کند و به راحتی از برجام خارج شود. 🔹 وقتی رئیس جمهور می‌گوید، مشکلات مذاکرات در داخل ایران است. آن طرف غربی در پای میز مذاکره می‌گوید شما برای چه آمده اید با ما مذاکره می‌کنید بروید و مشکلاتتان را در داخل کشور خودتان حل کنید. 🔹 در رابطه با برجام خطوط قرمزی داشتیم اما آقای ظریف آخر سر گفت خیلی از آن خطوط قرمز محقق نشد و به آن‌ها توجه نشد و رد شدیم.
🎥 نادری: صدها میلیون تومان سود ناشی از کنکور به حساب رئیس سازمان سنجش رفته است/آقای خدایی چطور فریدون را برای گرفتن دکترا به دانشگاه شهید بهشتی معرفی می کند؟ عضو کمیسیون آموزش مجلس: 🔻وزارت علوم برای برخی افراد و اساتید بابت طرح سوال کنکور 700 ساعت اضافه کار پرداخت می کند. اصلا این افراد کاری کرده اند؟ 🔻کتاب فلان شخص را با رابطه و رانت چاپ می کنند تا بتوانند از او امتیاز بگیرند 🔻خودروی سوزوکی که در اختیار حسین فریدون است از بودجه کجاست 🔻آقایان مسئول عالی در سازمان سنجش در پوشش ماموریت چند بار به آمریکا رفته اند. انجا چه کار می کنند؟ 🔻مجوز آزمون های خارجی چطور اخذ می شود؟ چرا به ما نمی دهند؟ پول این آزمون ها کجا نگهداری می شود؟ 🔻چرا داماد فریدون در سمنان یک شبه مجوز شرکت می گیرد؟