🌸🍃🌸
#شهیدانـــــه🌹
طرفـــــ داشتـــــ #غیبتـــــ مےڪرد،
بهش گفتـــــ : شونههاتو دیدے..
گفتـــــ : مگه چیشده؟
گفتـــــ : یه ڪوله بارے از گناهانِ
اون بنده خدا رو شونههاے توعه..!
#شهید_محمدرضا_دهقانامیرے
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
گــاهیــ
دلــگــرمــے يك دوســتــ
چــنــان مــعــجــزه مــيكنــد
انــگــار
خــدادرزمــين كنــار تــوســتــ
جــاودان بــاد ســايه دوســتــانــے كه شــادے را عــلــتــنــد نــه شــريك
وغــم راشــريكنــد نــه دلــيلــ
#ماه_رمضان
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💭 همۀ بدیهایت را به خدا بگو...
👈🏻 وقتی بدیےهات ࢪو بگے خدا بࢪاے تڪ تڪتش ڪمڪ ات خواهدڪرد
#ماه_رمضان
#امام_علی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
495040_186.mp3
1.5M
«زیارتـــــ
نامـــــہ ے شهـــ🌹ـدا»
بسم الله الرحمن الرحیم
اَلسَّلامُ عَلَیڪُـــــم یَا اَولِـــــیاءَاللهِ و اَحِبّائَـــــہُ،اَلسَّلامُ عَلَیڪُـــــم یَا اَصـــــفِیَآءَاللهِ وَ اَوِدّآئَـــــہُ، اَلسَّلامُ عَلَیڪُـــــم یا اَنـــــصارَ دیـــــنِ اللهِ، اَلسَّـــــلامُ عَلَیڪُـــــم یا اَنـــــصارَ رَسُـــــولِ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَیڪُـــــم یا اَنصارَ اَمیرِالمُـــــؤمنینَ، اَلسَّـــــلامُ عَلَیڪُـــــم یا اَنـــــصارَ فـــــاطِمةَ سَیَّدةَ نِســـــآءِالعالَمینَ، اَلسَّـــــلامُ عَلَیڪُـــــم یا اَنـــــصارَ اَبے مَحَمَّدٍ الحَـــــسَنِ بنِ عَلِیًَ الوَلِیَّ النّـــــاصِحِ، اَلسَّلامُ عَلَیڪُـــــم یا اَنصارَ اَبے عَبدِاللهِ، بِـــــاَبے اَنتُم وَ اُمّے طِـــــبتُم، وَ طابَتِـــــ الاَرضُ الَّتے فیها دُفِـــــنتُم، وَ فُـــــزتُم فَوزًا عَظیمًا، فَیا لَیتَنے ڪُنتُــــــ مَعَڪُـــــم فَاَفُـــــوزَ مَعَڪُـــــم
#ســلام_ودرود_برشهیــدان
#اللٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَالفَرَجْبِهحَقِزینَب
یا فاطمه زهرا سلام الله علیها✨
#باشهــــــداتــاظهــــــــور💫
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
شخصیتی آرام با نگاهی فرا حزبی
ابومهدی را آنها که می شناسند خوب می دانند، شخصیتی آرام و با رفتاری حساب شده در واکنش به اتفاقات و حوادث دور و برش بود، از همین رو هرجا اختلافی بروز می کرد، نه تنها در میان طیف های مختلف عراقی که حتی در درون الحشدالشعبی، قبولش داشتند و ریش سفیدی می کرد و ضمن آنکه همه او را خود قاسم سلیمانی می دیدند.
#ابومهدی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
یک بار او را در جریان آزادسازی تکریت در منطقه دیدم که تازه از خطوط اصلی درگیری به عقب برگشته بود تا یک جلسه فوری با فرماندهان حاضر در عملیات برگزار کند، در حالی که سرتاپایش را غبار فراگرفته بود و از فاصله کمی دورتر به سختی شناخته می شد.
#ابومهدی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
در جریان عملیات آزاد سازی الصقلاویه نیز او را در مقر فرماندهی عملیات فلوجه درحالی که مقابل دوربین های خبرنگاران و رسانه ها ایستاده بود و به سوالات آنان پاسخ می داد، دیدیم که لحظاتی بعد به اتفاق هادی العامری فرمانده سازمان بدر محل را به مقصد خط اصلی نبرد ترک کرد. المهندس اما چه زمانی که خسته و غبارگرفته از خط برمی گشت و چه آن زمان که عازم عملیات بود، لبخند از چهره اش محو نمی شد و همان مهندسی بود که در شرایط عادی دیده بودی.
#ابومهدی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
غلبه جاذبه بر دافعه
همین روحیه صمیمی او بود که قدرت جاذبه ابومهدی را بر دافعه اش غلبه می داد؛ شاید به همین دلیل بود که او در سایه فرماندهی حاج قاسم توانست طوایف مختلف عراقی اعم از سنی و شیعه و یا عرب، ترکمن و کرد و مسیحی را در الحشدالشعبی دور هم جمع کند و چندین عملیات با مشارکت همه گروه ها را راه اندازی کرد و علاوه بر آن رابطه تعاملی اش با اقلیم کردستان عراق و فرماندهان آن سامان، سبب شد بارها جلوی اتفاقاتی را که می توانست فاجعه بار باشد، بگیرد.
#ابومهدی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
هماهنگ کننده ای قهار
ابومهدی در هماهنگی میان نیروها قدرت فوق العاده ای داشت؛ همه آنها که در جنگ علیه داعش دستی در آتش داشتند، خوب می دانند که هماهنگی میان عراقی ها به دلایل مختلفی کاری دشوار است. او به خوبی اختلافات موجود در کشاکش عملیات مختلف بخصوص آزادسازی مناطق اشغالی توسط داعش را مدیریت می کرد؛ از جابجایی نیرو و تجهیزات تا تقسیم کار و سرانجام طراحی عملیات!
#ابومهدی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
بی شک ابومهدی الگویی بود که باید دوباره مرورش کرد؛ مردی که چنان لباس می پوشید و بگونه ای رفتار می کرد که تشخیص او به عنوان فرمانده در یک جمع دشوار می نمود و به قول ایرانی ها "خاکی خاکی" و به قول بچه های دفاع مقدس "مثل همت و باکری" .
#ابومهدی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯
الگو و اسوه اخلاق و ادب
خبرنگارانی که با ابومهدی المهندس برخورد داشته اند، نمی توانند به یاد بیاورند که از میان کلامش ، کلمه ای تند و اهانت آمیز خارج شده باشد، حتی در قبال سعودی ها که او اعتقاد راسخ داشت، در ویرانی عراق نقش اصلی را داشته اند.
همواره در صبحت های رسانه ای جانب ادب و انصاف را رعایت می کرد و حرفی که از آن بوی اختلاف و تعارض میان نیروهای مقاومت باشد، از وی شنیده نمی شد.
المهندس در یکی از کنفرانس های خبری اش در منطقه عملیاتی فلوجه (تابستان ۹۵) در حالی که حکام عربستان علیه او و نیروهای مقاومت یک کارزار رسانه ای ناجوانمردانه به راه انداخته بودند، به سوال یک خبرنگار عراقی، پاسخی کاملا فنی، تحلیلی و منطقی و مودبانه داد.
بی شک ابومهدی الگویی بود که باید دوباره مرورش کرد؛ مردی که چنان لباس می پوشید و بگونه ای رفتار می کرد که تشخیص او به عنوان فرمانده در یک جمع دشوار می نمود و به قول ایرانی ها "خاکی خاکی" و به قول بچه های دفاع مقدس "مثل همت و باکری" .
#ابومهدی
╭─┅🍃🌺🍃┅─╮
@galeriyasrazeghi گالریاس
╰─┅🍃🌺🍃┅─╯