5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رهبر معظم انقلاب:
🔵 وقتی «اَلّلهُمَّ کُن لِوَلِیّک» را میخوانید، در واقع دارید ارتباط میگیرید با امام زمانتان، که فرمودهاند: ما را دعا کنید، ما هم شما را دعا میکنیم؛ وقتی دعا برای فرج آن بزرگوار میکنید، در واقع دارید زمینه را برای دعای آن بزرگوار به خودتان و برای خودتان فراهم میکنید.
#امام_زمان
#لحظه_طلایی
هدایت شده از سازمان اطلاعات فراجا
🚨مردم روزه خواری در اماکن عمومی را به پلیس گزارش کنید
📌سرهنگ علی نوروزی، رئیس پلیس نظارت بر امکان عمومی فراجا: مردم در صورت مشاهده روزه خواری در هر مکانی، با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و اطلاع رسانی کنند.
🔹در صورتی که تماس گرفتند، ولی گشت پلیس اماکن و یا بازرسان اتحادیه در مکان حاضر نشدند با ۱۹۷ تماس گرفته و این موضوع را گزارش دهند.
🔹اگر باز هم پیگیری کردند و به نتیجه نرسید، به ستاد امر به معروف و نهی از منکر اعلام نمایند.
🔹در صورتی که هنجارشکنی از سوی اماکن دارای مجوز در ماه مبارک رمضان صورت گیرد برابر قانون با آنها برخورد میشود.
📌 ان شاءالله به زودی امکان گزارش به اکانت ارتباطی سازمان اطلاعات نیز فراهم خواهد گردید
🔰سازمان اطلاعات فراجا
🆔 @S_Etelaat_faraja
19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مراسم تشییع و تدفین شهید گمنام در محله شهید هرندی
#محله_شهید_هرندی
#تشییع_شهید_گمنام
#قرارگاه_شهید_اسداللهی
🔴 حضور پرشور دانش آموزان در تشییع و تدفین شهید گمنام محله شهید هرندی پیام واضح ، روشن و تمام کننده به عوامل جریان ساز مسمومیت مدارس
♦️جنوب تهران امروز بار دیگر رنگ و بوی ایثار و رشادت گرفت.
سرگرد پاسدار رضا حسین زاده فرمانده قرارگاه شهید اسداللهی سپاه حضرت محمد رسول الله تهران بزرگ در حاشیه مراسم تشییع و تدفین شهید محله هرندی : حضور این شهید بزرگوار مسیر و راه نجات محله شهید هرندی خواهد بود و همچون گوهر شب چراغ روشنایی بخش است.
🔶 همزمان با ایام بزرگداشت مقام شهید، دانش آموزان، مردم ولایتمدار منطقه و مسئولان نقش آفرین پیکر مطهر این یادگار دفاع مقدس را از هنرستان امام صادق علیه السلام خیابان ری تا بوستان زندگی محله شهید هرندی با شعار "زندگی با شهداء زیباست" طی مراسمی باشکوه با چشمان اشکبار بدرقه کردند.
♦️برادر حاج اصحاب کریمی رئیس بنیاد شهید تهران نیز بر انس و رفاقت با شهدا و نورانیت این منطقه با میزبانی از این شهید تاکید نمودند.
♦️ در پایان این مراسم باشکوه پیکر این لاله سرافراز در پارک زندگی محله هرندی شوش در حلقه عاشقان شهادت تدفین شد.
Khamenei.ir__اقتصاد.mp3
زمان:
حجم:
2.16M
🔹به گفتهی همهی صاحبنظران -چه صاحبنظران داخل کشور و چه صاحبنظران اقتصادی خارجی- کشور ما از ظرفیّت بزرگ اقتصادی برخوردار است.
▪️بیانات در دیدار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی
۱۴۰۰/۱۱/۱۰
#اقتصاد_مسئله_اصلی
#ظرفیت_بزرگ_اقتصادی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
Khamenei.ir__اقتصاد.mp3
زمان:
حجم:
2.21M
🔹مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است... فعلاً مسئلهی فوری و اصلی کشور مسائل اقتصادی است که بایستی با جدّیّت دنبال بشوند.
▪️بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#اقتصاد_مسئله_اصلی
#مسئله_اصلی_مردم
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
Khamenei.ir__اقتصاد.mp3
زمان:
حجم:
1.26M
🔹مسئلهی اقتصاد را بشناسید؛ اقتصاد مهم است. در خود مسئلهی اقتصاد کارهای مهمّی هست؛ رشد تولید ملّی، رشد سرمایهگذاری ملّی، تقویت پول ملّی، مسئلهی تورّم و امثال اینها در ذیل عنوان اقتصاد است.
▪️سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران
۱۴۰۰/۰۱/۰۱
#اقتصاد_مسئله_اصلی
#رشد_تولید_ملّی
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••