✡️ راز ستونهای دوقلوی ماسونی، بوآز و جاشین
1️⃣ از آغاز شکلگیری تمدن، همواره ورودی مکانهای مقدس و اسرارآمیز با دو ستون محافظت شده است. چه در هنر و چه در معماری، #ستونهای_دوقلو نمونهٔ اولیهٔ نمادهایی هستند که نشانگر اهمیت معبر یا دروازهٔ منتهی به مکانی ناشناخته میباشند.
2️⃣ در #فراماسونری این ستونها #بوآز (بوعز) (Boaz) و #جاشین (یاکین) (Jachin) نامیده میشوند، که نمایانگر یکی از شناختهشدهترین نمادهای #انجمنهای_برادری هستند و بهصورتی برجسته در هنر، اسناد و ساختمانهای #ماسونی مطرح میشوند.
3️⃣ از دیرباز، نماد ستونهای دوقلو از دروازههای ورودی مکانهای مقدس و اسرارآمیز محافظت کرده است. آنها نمایانگر راهرویی بهسوی ناشناختهها و #دنیای_دیگر هستند. در یونان باستان اصطلاح #ستونهای_هرکول در مورد دماغهای بلند بهکار میرفت که در هر دو طرف ورودی تنگهٔ جبل الطارق قرار داشت.
4️⃣ کاربرد ماسونی دو واژهٔ بوآز و جاشین از توضیحات کتاب مقدس دربارهٔ #معبد_سلیمان گرفته شده است. به اعتقاد فراماسونها معمار سازندهٔ معبد سلیمان، #هیرام_ابیف فردی برجسته در آیین ماسونی بود.
5️⃣ از آنجا که جزئیات ساختمان، مفاهیم رمزی مهمی را در بر دارد، تشریح معبد سلیمان در فراماسونری بسیار حائز اهمیت است. در واقع وجود ستونهای دوقلو در اطراف مکان مقدس به معنای #دریچهای_بهسوی_اسرار است.
6️⃣ همانند سرّیترین نمادها، ستونهای دوقلوی ماسونی لایههای معنایی متعددی را در خود پنهان میکنند که برخی برای کفرورزی و بیحرمتی به ادیان الهی در نظر گرفته شدهاند و بقیه در درجات بالاتر فراماسونری آشکار میشوند.
✡️ متن کامل یادداشت «راز ستونهای دوقلوی ماسونی، بوآز و جاشین» را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-science/jewish-and-architecture/19769
✡️ از واقعیت پنهان مرد عنکبوتی تا دهکدهٔ جهانی باراکا (١)
💥 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت پانزدهم)
1️⃣ نظام #لیبرالیسم اقدام به بازتولید دینی جدید مینماید که مبتنی بر آن ساحت وجودی و حوزهٔ عمل انسان به سه سطحِ فردی، شهروندی و مدنی تقسیم میگردد. و با محترمشمردن هر باور و اعتقادی در حوزهٔ فردی، سعی میکند تا دخالت تفکرات خدامحور و بالأخص دین حَق را در روابط اجتماعی و در دو سطح شهروندی و مدنی، نامشروع جلوه داده و حضور #قراردادهای_اجتماعی در این دو سطح را بهصورت امری مقدس تلقّی کند. از همین جهت، سینمای #هالیوود اقدام به خلق شخصیتهایی همچون مرد عنکبوتی مینماید.
2️⃣ #مرد_عنکبوتی (Spider-Man) ابرقهرمانی است که نخستینبار در سال ۲۰۰۲م. و به کارگردانی یک #یهودی بهنام #سم_ریمی (Sam Raimi) تولید شد. این اثر، توسط کمپانی کلمبیا پیکچرز بهعنوان یکی از معتبرترین شرکتهای سازنده و پخشکنندهٔ فیلم عرضه شد و مخاطبان بسیاری را در جهان مجذوب ساخته و به یکی از قهرمانان افسانهای سینما مبدّل گردید.
3️⃣ مرد عنکبوتی پیش از حضور در سینما، نخست در سال ۱۹۶۲م، توسط پدیدآورندهٔ اصلیترین شخصیتهای کمیک و بازیگر، تهیهکننده و نویسندهٔ #یهودی آمریکا، یعنی #استن_لی (Stan Lee) خلق شد و با سرمایهٔ شرکت #مارول و در قالب مجله و کتاب #کمیک به جهانیان عرضه گردید.
4️⃣ مرد عنکبوتی در واقعیت پنهان خود در تعارضی آشکار با دین حَق و این فرمودهٔ خداوند متعال در قرآن کریم (عنکبوت: ۴۱)، سعی میکند تا تنها با کمک نیش یک #عنکبوت، اسطورهای شکستناپذیر خلق نماید که فقط با اتکا به #قدرت_انسانی خود با بدیها به مبارزه برخاسته است.
5️⃣ #واقعیت_پنهان مرد عنکبوتی شاید برای بسیاری مشخص نباشد و تا به آینده نیز هیچگاه ستیز مستقیم او با دین حَق برای بسیاری از مخاطبان معلوم نگردد؛ اما آنچه که بدون هیچ تردیدی برای هر مخاطبی قابل فهم و درک میباشد، حضور مرد عنکبوتی بهعنوان شخصیتی #لیبرال و بر بستر تفکر #سکولاریسم است که بهنوعی ویژه از ماهیت قُدسی #قانون و #قراردادهای_اجتماعی در جامعهٔ پیرامونی خود دفاع مینماید.
✡️ از واقعیت پنهان مرد عنکبوتی تا دهکدهٔ جهانی باراکا (۲)
💥 تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی (قسمت پانزدهم)
1️⃣ #باراکا (Baraka) عنوان مستندی فاقد دیالوگ است که در سال ۱۹۹۲م. و به کارگردانی #ران_فریک (Ron Fricke) در سینمای آمریکا تولید و همچنان عنواندار یکی از پرهزینهترین مستندهای تاریخ #سینمای_غرب میباشد؛ مستندی با بیست فصل که در نقاط مختلف از جمله ایران و ۲۴ کشور از شش قارهٔ جهان و طی یک دورهٔ ۱۴ماهه تصویربرداری شده است.
2️⃣ باراکا که در اصل واژهای عبری و به معنی برکتیافته میباشد، بهصورت ویژهای سعی میکند تا مخاطب خود را به پذیرش #سکولاریسم سوق داده و ضمن ایجاد حسّ حقارت در مخاطبان متدیّن، ایشان را متوجه ماهیت متعالی دین #لیبرالیسم و عقبماندگی و بَدَوی بودن سایر ادیان مینماید.
3️⃣ باراکا اگر چه با به چالش کشیدن اصالت وجود آدم و حوا، سعی مینماید تا روند #تکامل انسان را مبتنی بر انگارههای #داروینیسم به تصویر کشیده و از این جهت سرآغاز اثر را به ترسیم چهرهٔ یک #میمون در چشمهٔ آب گرمی در ژاپن اختصاص میدهد، اما در ادامه با نمایش مذاهب بکر و گوشهنشین اما جذاب تبّتی و آداب و رسوم کهن، بیننده را متوجه خصیصههایی کهن از معبودخواهی و حسّ پرستش بَدَوی ساخته و با ترسیم ساختار تکامل بشر از مرحلهٔ #ادیان_ابتدایی و پس از آن مرحلهٔ #ادیان_قدیم و #چندخدایی و نهایتاً مرحلهٔ #ادیان_متکامل و #یکخدایی، بهنوعی اصل وجود دین حَق را در تعارض با شعور آدمی! و پیروان هر دین را انسانهایی سر در گریبان و خودحقپندار معرفی میکند!
4⃣ بر این اساس، #تمدن_غرب، سعی میکند تا انسانگرایی سکولار یا #اومانیسم_سکولار را تنها مسیر #سعادت بَشر معرفی کند؛ مسیری که در بَطن خود به نفی هرگونه پایهٔ فرابَشری و الهی برای #اخلاقیات مبادرت و دین جدید مادّی و مطلوب خود را بر پایهٔ خِرد محض بَشر بنا نهاده و ضمن تلفیق آن با نگاههای تجربهگرایانه به معرفی کتاب مقدسی جدید با عنوان #کتاب_قانون میپردازد.
5⃣ دینی که در چارچوب عقل و خِرد بَشری تعریف شده و ضمن توهم و خُرافه دانستن امور خارج از این چارچوب، سعی مینماید تا تمام داشتههای غیرمادّی آدمی را در بهترین حالت ممکن بهعنوان دریافتهای ذهنی او محترم شمرده و در عین حال از ظهور و بروز گُستردهٔ اجتماعی آن جلوگیری نماید.
✡️ آنچه خواندید خلاصهای بود از پانزدهمین قسمت از سلسله مقالات «تجربهای چهلساله از لیبرالیزاسیون دولتی» با عنوان «از واقعیت پنهان مرد عنکبوتی تا دهکدهٔ جهانی باراکا». متن کامل این مقاله را در آدرس زیر مطالعه کنید:
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-hollywood/18577
🌻درراه خداسرم جداگرگردد
باورمکن ازخامنه ای برگردد.
یعنی که چودست ماست دردست ولی
هیهات، جدا زدست حیدرگردد.. 💞
#جانم_فدای_رهبرم_سید_علی
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 متخصصان یک شرکت دانشبنیان موفق شدند رباط انتقال مایعات عفونی را بومیسازی کنند
این محصول ۱۲ میلیون دلار صرفهجوییِ ارزی بههمراه خواهد داشت.