eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.1هزار دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
13.5هزار ویدیو
217 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
1.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢این سی ثانیه حرف حساب رو از دست ندید
528.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حمله راکتی از غزه به یک شهرک صهیونیست‌نشین 🔹برای اولین بار مقاومت فلسطین، از غزه، شهرک صهیونیست‌نشین افرات واقع در جنوب بیت لحم در کرانه باختری اشغالی را با موشک هدف قرار داد. 🔹یکی از این موشک‌ها به چند متری یک موضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در ورودی جنوبی بیت‌لحم اصابت کرده است.
پارسال که یه نیمه‌شب تو رو توی اکباتان شکنجه کردن، خیال میکردن که همونجا قضیه تموم میشه و چند روز بعد، انقلاب ما سقوط میکنه و ما هم به تاریخ می‌پیوندیم. غافل از اینکه ما خود تاریخیم! غافل از اینکه خون شهید دامن‌گیره. زلزله افکنه. دیدی درست گفتیم؟ ما امروز پشت دروازه‌های تل‌آویو هستیم آرمان!
28.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 روزنامه نگار فلسطینی توضیح میدهد که منطقه ای که تانک‌ اسرائیلی وارد محور اصلی جاده صلاح الدین شد از طریق زمینهای زراعی شرقی غزه است که خالی از سکنه است و تا موانع مرزی فقط ۳ کیلومتر فاصله دارد سال 2014 هم ارتش اسراییل به این مناطق وارد شده بوده و متحمل شکست شده بودند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖊 ورود سید حسن نصرالله به اتاق عملیات ، منتظر اتفاقات مهمی باشید ... 🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مقاومت اسلامی در فلسطین: به زودی... پیام تعدادی از اسرای صهیونیست به نتانیاهو و دولت صهیونیستی
گام دوم انقلاب
💢مقاومت اسلامی در فلسطین: به زودی... پیام تعدادی از اسرای صهیونیست به نتانیاهو و دولت صهیونیستی
💢 پیام اعتراضیِ اسرای اسرائیلی به نتانیاهو 🔹گردان‌های القسام تصاویری از ۳ اسیر صهیونیست در زندان‌های خود منتشر کرد که آن‌ها سخنانی علیه نتانیاهو و سیاست‌های جنگ‌طلبانه‌اش مطرح کرده و خواهان آزادی هستند. 🔹یکی از این اسرا گفت: همین الان ما را بازگردانید. نتانیاهو از نظر سیاسی و نظامی شکست خورده و ما از او می‌خواهیم که فوراً همهٔ اسرا را بازگرداند. 🔹او همچنین خبر داد که دو روز پیش مذاکراتی دربارهٔ آتش‌بس و آزادی همهٔ اسرا صورت گرفت، ولی نتانیاهو عقب‌نشینی کرد.
اخرش که داد میزنه میگه ( اخشاو ) فحش نیست ،😉. داره میگه " الان الان " التماس آزادی هست