eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
22.1هزار عکس
11.7هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶۰۰ روز در جهنم؟ 🔹«یوهان فلودوروس» تبعه سوئدی که به رژیم صهیونیستی همکاری می‌کرد چطور در زندان ایران به سر می‌برد؟ 🔹آیا مصاحبه پدر و‌ مادر او و ادعای شرایط جهنمی او با واقعیت انطباق دارد؟
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و ایران 🔹در تماس تلفنی امروز «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه فدراسیون روسیه، با «حسین امیرعبداللهیان» آخرین تحولات مربوط به قفقاز جنوبی، اوضاع فلسطین و غزه و برخی موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای مورد رایزنی و تبادل نظر قرار گرفت.
🔸️جمعی از مردم استان‌های کرمان و خوزستان با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند 🔹️جمعی از مردم استان‌های کرمان و خوزستان صبح شنبه دوم دی‌ماه ۱۴۰۲ با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد. 🔹️این دیدار که در ایام سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود، مطابق روال دیدارهای عمومی اقشار مختلف مردم استان‌های کشور با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای می‌باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یمنی‌ها آمریکا را به مبارزه طلبیدند 🔹تظاهرات میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه و علیه ائتلاف تحت رهبری آمریکا در حالی انجام شد که پیشتر، رهبر انصارالله در سخنرانی خود از آمادگی نیروهای یمنی برای مقابله با آمریکا و ائتلافش خبر داده بود.
🔴بی‌صبرانه منتظر نبرد با آمریکا هستیم 🔹در بیانیه پایانی تجمع انبوه یمنی‌ها در حمایت از فلسطین آمده: هر حمله به یمن بدون پاسخ نخواهد ماند. مردم ما بی صبرانه در انتظار نبرد مستقیم با آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها هستند تا افتخار رویارویی را به دست آورند. 🔹ما به کشورهای شرکت‌کننده در این ائتلاف هشدار می‌دهیم چه آنانی که به شکل آشکار حضور دارند و چه آنانی که در خفا عضو این ائتلاف هستند. 🔹هر اقدام خصمانه علیه ملت یمن و مواضع آن در راستای یاری فلسطین بدون پاسخ گذاشته نخواهد شد. راهپیمایی کنندگان یمنی همچنین اعلام کردند: 🔹عملیات مردان مقاومت اسلامی حزب الله لبنان را مورد تمجید قرار می‌دهیم به ویژه که این عملیات خواب را از چشم دشمن گرفته و ضربه دردناکی به اشغالگران وارده کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ این داداشمون که خیلی نگاه نافذی داره عبدالله البرغوثی است؛ زاده کویت و تابعیت اردنی داره!😳 🚀از اعضای ارشد حماس و متخصص اصلی در ساخت راکت و موشک 🚀 و هرچیزی که اسرائیلو بترکونه!😜😱 خلاصه یه چیز در حد یحیی السنوار و محمدضیف!👍 اسرائیل ۵۲۰۰سال براش زندان بریده و تازه بعد ۲۰سال حبس فرزندش یک جلسه توانسته اون را ببینه! ✋حالا حماس اعلام کرده تا ایشون آزاد نشه آتش بس نداریم!🤔🤔🤔 اسرائیل هم مونده این را آزاد کنه پدرش در میاد! آزاد نکنه باز پدرش در میاد😜😜😜😂😂😂
💢‏وقتی از هوش مصنوعی میخوای که نیرو‌های پشتیبانِ اسقاطیل رو با رسم شکل لو بده:))) 🔹جدیدا هوش مصنوعی جوری جواب میده که احساس میکنم هوش مصنوعی هم حامی فلسطین هست :))))
🔻دقیقا کی بود که میگفت ، ارتش پنجم دنیا
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گوشه‌هایی از سفر رهبر انقلاب به کرمان با لباس مبدل پس از زلزله دی ماه ۱۳۸۲ شهر بم 🔹بازنشر به مناسبت دیدار مردم کرمان با رهبر انقلاب