eitaa logo
گام دوم انقلاب
1.2هزار دنبال‌کننده
22.1هزار عکس
11.7هزار ویدیو
209 فایل
اهداف کانال ◀️ انتشار ✅رهنمودهای امام خمینی ره و مقام معظم رهبری ✅ زنده نگهداشتن یاد شهدا ✅ اخبار جبهه مقاومت ✅ موفقیتهای جوانان نسل انقلاب 🌤 @emamezaman_aj 🕌 https://eitaa.com/joinchat/2577530938C6cbb0fe272 .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یمنی‌ها آمریکا را به مبارزه طلبیدند 🔹تظاهرات میلیونی مردم یمن در حمایت از غزه و علیه ائتلاف تحت رهبری آمریکا در حالی انجام شد که پیشتر، رهبر انصارالله در سخنرانی خود از آمادگی نیروهای یمنی برای مقابله با آمریکا و ائتلافش خبر داده بود.
🔴بی‌صبرانه منتظر نبرد با آمریکا هستیم 🔹در بیانیه پایانی تجمع انبوه یمنی‌ها در حمایت از فلسطین آمده: هر حمله به یمن بدون پاسخ نخواهد ماند. مردم ما بی صبرانه در انتظار نبرد مستقیم با آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها هستند تا افتخار رویارویی را به دست آورند. 🔹ما به کشورهای شرکت‌کننده در این ائتلاف هشدار می‌دهیم چه آنانی که به شکل آشکار حضور دارند و چه آنانی که در خفا عضو این ائتلاف هستند. 🔹هر اقدام خصمانه علیه ملت یمن و مواضع آن در راستای یاری فلسطین بدون پاسخ گذاشته نخواهد شد. راهپیمایی کنندگان یمنی همچنین اعلام کردند: 🔹عملیات مردان مقاومت اسلامی حزب الله لبنان را مورد تمجید قرار می‌دهیم به ویژه که این عملیات خواب را از چشم دشمن گرفته و ضربه دردناکی به اشغالگران وارده کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ این داداشمون که خیلی نگاه نافذی داره عبدالله البرغوثی است؛ زاده کویت و تابعیت اردنی داره!😳 🚀از اعضای ارشد حماس و متخصص اصلی در ساخت راکت و موشک 🚀 و هرچیزی که اسرائیلو بترکونه!😜😱 خلاصه یه چیز در حد یحیی السنوار و محمدضیف!👍 اسرائیل ۵۲۰۰سال براش زندان بریده و تازه بعد ۲۰سال حبس فرزندش یک جلسه توانسته اون را ببینه! ✋حالا حماس اعلام کرده تا ایشون آزاد نشه آتش بس نداریم!🤔🤔🤔 اسرائیل هم مونده این را آزاد کنه پدرش در میاد! آزاد نکنه باز پدرش در میاد😜😜😜😂😂😂
💢‏وقتی از هوش مصنوعی میخوای که نیرو‌های پشتیبانِ اسقاطیل رو با رسم شکل لو بده:))) 🔹جدیدا هوش مصنوعی جوری جواب میده که احساس میکنم هوش مصنوعی هم حامی فلسطین هست :))))
🔻دقیقا کی بود که میگفت ، ارتش پنجم دنیا
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گوشه‌هایی از سفر رهبر انقلاب به کرمان با لباس مبدل پس از زلزله دی ماه ۱۳۸۲ شهر بم 🔹بازنشر به مناسبت دیدار مردم کرمان با رهبر انقلاب
🔶 تنوره‌ی دیو! 🔹 تصاویر هولناک از توسل ارتش صهیونیستی به تسلیحات نامتعارف کشتار جمعی برای نسل‌کشی در غزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا